11588
-
karajjj #9583 -
#9582 http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/01/04/patrick_stewart_es_peter_jackson_is_lovagi_cimet_kapott/ -
karajjj #9581 looool :DDDD -
#9580 OMG
A 4. filmben volt szó az átlátszó fémről, ami nem a drótkerítés, igaz?
ALON, golyóálló üveg helyett. Átlátszó alumínium? -
#9579 Nem sok, de lehet egy ilyet veszek: Star Trek Black Handle Phaser 10k -
Monoton #9578 holdfenyteam honlapjan van par aprosag -
#9577 Elég jó cuccok vannak itt, de gondolom a szállítási költség is jó nagy...
Itthon nem lehet ilyenekt kapni? Vagy UK-ban?
Star Trek Store -
Meg kell vennem! -
#9575 Kiadják DVD-n az eredeti Star Trek-sorozat egy alternatív pilot epizódját, amit egy német faszi szerzett be valahonnan, és volt olyan rendes, hogy odaadta a Paramountnak. Eben a verzióban más Kirk monológja, más a zene és az akciójelenetek is hosszabbak.
hűha :D -
karajjj #9574 AS_SD_F:ASD_F:sadfasdf -
Monoton #9573 Ja látszik rajta hogy PS. -
karajjj #9572 szerintem ez photoshop -
#9571 Ez a kép melyik évad melyik rész? :DD
-
karajjj #9570 lehet, hogy televan a nanoszondával :D -
#9569 Nem hiszem, érzékeny bőrre van :D -
#9568 csak nehogy használat közben asszimiláljon....:D -
#9567 Vettem ma Borgot :D
Ez áll a blokkon:
GILETTE BORG.200 ML
-
#9566 biztos sokat tervezgeti a figurája alakítását :D 2 FF felvétel között Sulura gyúr... :D -
karajjj #9565 az új sorozatot tervezgethetnék már
egyébként nekem az volt a fura, hogy John Cho a minap lenyilatkozta, hogy túlságosan leköti a Trek, ezért nem tud igazán a Flashforwarddal foglalkozni...
na akkor hogy is van ez? mi köti le? -
Monoton #9564 A Star Trek folytatás még sehol sem tart, de most a dvd kapcsán elkapták megint a készítőket pár mondat erejére. Ők meg kifejtették, hogy kell egy jó ötlet, meg most jobban el lehet merülni mivel az univerzumot és karaktereket nem kell újra teljesen bemutatni. Lesznek kikacsintások az eredeti szériára a rajongóknak (utalások az eredeti idővonalra), de azért továbbra sem ők a fő célcsoport a filmmel, hanem moziélvezők. És bár Abrams az első résznél elutasította a 3D-t, mert alapvetően jó 2D-set akart csinálni, most már magabiztosabb kicsit, így előfordulhat minden. De nagyon úgy tűnik, hogy 100 millió fölötti filmeknél megvárják az Avatar szereplését.
/filmbuzi/
Valami olyasmit vártam, hogy helyreállítják az idővonalat. Erre tessék ... -
karajjj #9563 akkor azért van olyan tanyasi paraszt feje -
#9562 Ne feledjük, itt ők még nem afféle többször átszűrt, válogatott istenemberek, mit Picard idején, hanem gyarló, hitvány földlakók. :D -
#9561 Archer kurva jó kapitány (a maga érájában). -
#9560 Bár én imádom a különálló felfedezős részeket akár Star Trek akár Csillagakpu vagy Sliders:) stb... de tényleg jó kis története volt a 4. évadnak, Archer pedig igazán nehéz feladattal bírkózott meg, sokszor az elveivel szemben kellett mennie ami nem volt könnyű. -
karajjj #9559 na ledaráltam a negyedik évadot is múlthéten és meg kell, hogy mondjam, szerintem az egyik legjobb trek sorozattá vált a végére, volt benne minden és a legbalfaszabb Archer is "megkapitányosodott" -
karajjj #9558 áhhhh a harmadik évad fináléjának utolsó másodpercénél asztem leteszem a hajam az asztalra... -
msstz #9557 onnantól jó -
karajjj #9556 nem is rossz a 3. évad, kezd beindulni -
karajjj #9555 na asszem újra visszatérek az enterprisehoz és folytatom az "összes trek sorozatot végignézem" tervemet :D -
#9554 a doki a legkeményebb !!!az a kedvenc részem mikor Dr cimmermant próbálja megmenteni,nagyon eltalálták a hunoros részeket benne. -
#9553 Bájtevéj! A Chuck című sorozat második szezonjában szerepel a holodokink, itt egy profot alakít (igaz nem sokáig). :DDD -
#9552 Remélem vállal valami szerepet a következő részben ha felkérik mert azért Spok bácsi így egyedül elég furcsa volt. -
#9551 Megsértődött, de ha felkérik biztos vállalja. -
#9550 mert kicsit megkutyulta az univerzumot, de biztos jön folytatás, filmsorozat lesz belőle, én egy triológiát képzelek el, mely szorosan kapcsolódik egymáshoz, és a végére lezár mindent, helyreteszik a dolgokat, és még az öres Spock is szerepel benne (sőt, ha ügyesek, még Kirk-öt is visszahozzák, csak n emtudoml hogy vele most mi a helyzet, mert olvastam olyat, hogy eléggé meghülyütl Shatner, amiért nem szerepelhetett ebben:( -
#9549 am én nem is értem, hogyhogy nem próbálták meglovagolni a film sikerét és valami sorozattal előállni... :D -
#9548 Elvileg van SCR verzió, erre várok a mozi óta:) -
#9547 ferengik egyértelműen :D -
sandor8206 #9546 én a klingonokat bírom legjobban. -
Zenszkij #9545 Én is várom már nagyon a DVD megjelenését. Igaz a film felkavarta az st univerzumot, de bombasiker volt, tehát nem hal ki univerzumunk! Várok egy jó sorozatot is, sztem a Voyager és a DS 9 volt a legjobb. A legtutibb faj pedig sztem a brínek, nem tudom ki hogy van vele! -