Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
bár a star warsnak is van felnött változata a hazai mester által, de tagadja, hogy az SW alapján írta volna 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most komolyan kérdezem<#confused>#confused>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
másik oldalon olvastam, szinte mindegyik filmjébe vagy sorozatába szerepel magyarország valamilyen formában.
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
REAL MADRID
én is pont ezt mondom, hogy az egész ST univerzum egy egész, ahogy pl. TOS epizód->Khan haragja, szóval simán megcsinálhatják egy új sorozat epizódban, hogy megmentik a Romolust vagy megakadályozzák annak a Napnak szupernovává válását stb. szóval ez is Star Trek csak más idõvonal, de szervesen beleépül az ST univerzumba, hisz a TNG idõbõl jön vissza Néró+Spock, + a képregényben (ezt nem láttam) elvileg szerepel Pickard csapata is
valóban a pénz érdekli õket, de most csinálják meg úgy mint batmant, na az a megerõszakolás. semmi köze a régi batmanhez, m,st ha ezt is ugy megcsinálják, hogy semmi köze a régi batmanhaz, aztán meg azért morog mindneki hogy ilyen fontos eseménynek szerepelnie kellet volna az összes többi startrekbe. ahoz képest ugye nemezis után 10 évvel ment vissza a fõgeci.
sõt, talán majd egyszer x szereplõt elvisznek a jövõbe, hogy megakadályozza a vulkán pusztulását meg az egész cselekményt, és találkozna a tng szereplõivel, sõt, esetleg az idõs kirkel egy holoszobába😛
REAL MADRID
REAL MADRID
Néhány dolog ami kiszivárgott régebben, hogy mirõl is fog szólni:
romulán háború - volt benne csak nem úgy ahogy vártuk
az akadémiai évekrõl szól - volt benne csak nem úgy ahogy vártuk
Kirk és Spock elsõ küldetése - volt benne csak nem úgy ahogy vártuk
REAL MADRID
Mindegy elvileg ezen az úton lehet folytatni további filmekkel vagy akár egy sorozattal és gondolom ez volt a cél.
REAL MADRID
"A Star Trek kifejezés hat, összesen 726 részes tudományos-fantasztikus (sci-fi) filmsorozat, tizenegy egész estés mozifilm és több száz regény, videojáték stb. gyûjtõneve."
Na ebbõl most ez a bizonyos tizenegyedik így el is törölte mindezt. (Jó az Enterprise-t nem 😊)
REAL MADRID
Ezt az idõutazásos történelem átirósdit minek kellett? Miért kellett megerõszakolni a Star Trek idõvonalat? Roddenbery forog a sírjában 😞
Rápillantok a bannerre és azt látom ahogy "elhalványulnak az arcok", mert ugye a vulkán elpusztításával elég nagy változások lehetnek az idõvonalon.
Hatalmas csalódás. J.J.-tõl nem ezt vártam.
REAL MADRID
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszönöm.
Ha már történelem, megosztanék Trek rajongótársaimmal egy ékkövet a Trek világából: S'Task Utolsó versét (lásd: The Romulan Way)
Enthrone you pasts:this done,
fire and old blood will find you again:
better hearts' breaking than worlds'
Én ezt lefordítottam:
Múltam a trónra emel, elmúlt ami elmúlt régen.
Ám odabenn láng-vér dübörög, hívó szava rám lel.
Szakadjon csak meg a szívem, de hazám ne szakadjon.
Remélem, tetszik.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)