Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Tegnap nézem itt a 24 6. évad hatodik részét, feltünik bene egy idõs faszi. ismerõs, ismerõs, sehova se tudom tenni.

aztán most megnéztem imdb-n, és whááá:

Szóval õ Jack Bauer apja 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen
igen, úgy 4-5 hónap a mozi után....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hzsolt
mintha október-novembert olvastam volna facebookon

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Totti5
mikor várható a film dvdn? még normális nézhetõ változat sincs, csak kamerás, pedig már eltelt egy kis idõ...

/ látta a moziba, csak újra és újra megakarja nézni /

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fõleg a 2. és az 5. lesz érdekes
majd a dupla Dvd-re felkerülõ kivágott jelenetek listája
- Spock Birth
- Klingons take over Narada
- Young Kirk, Johnny and uncle Frank
- Amanda and Sarek argue after Spock fights
- Prison interrogation and breakout
- Sarek gets Amanda
- Dorm room and Kobayashi Maru (original version)
- Kirk apologizes to the green girl
- Sarek sees Spock
LasDen
+1

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

november 17.-én jön az 1 és 2 lemezes dvd és a 3 lemezes Blu-ray
a 2 lemezes dvd-re már egy tuti vevõjük van :-D
Nem. a DS9-et '93-ban kezdték, a Voyagert pedig '95-ben, tehát jóideig páruhazumosan ment a 2 sorozat.

Narxis
Tudtommal a Voyager-t a DS9 befejezése után forgatták, amibõl elvileg átvehetett az a TOS és részben a TNG mert a TNG forgatása is zajlott még mikor el kezdték a DS9-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dede, pont arra. Csak az a gond, hogy az Entben évadonként nem 1-2 ilyen epizód van, hanem legalább 3-4. Bár érdekes módon csak a 3. évadtól feltûnõ, de onnan nagyon.
Nem tudom hogy a Voyagerbõl is átvettek-e, remélem nem mivel azt is tervezem darálni a DS9 után.

Narxis
Miért? Nem arra gondolsz, hogy van néhány sablonepizód? Mert most meg nem mondom melyek azok, de emlékszem, hogy apró változtatással de szinte ugyanazt a történetet láttam néha mindegyik Star Trek sorozatban.

Sajna jópár sztori a DS9-ból lett átvéve.

Narxis
Jaja, a Xindi sztorival számomra még talán a Voyager-nél is izgalmasabb volt az a sorozat. Szerintem eszméletlen jól eltalálták, aztán pedig a romulán részekkel lehetett volna operálni. Kár, hogy mire beindult már vége is lett.

én nagyon sajnálom az az enterprise-t, a 3. és a 4. évad már teljesen jó volt. a 3.-ban a xindi fenyegetés matt volt mindig valami feszültség és ment valamerre a történet (hasonló van a voyagerben a borggal), a 4. évadban pedig átgondolt trilógiák voltak, amik jobbak voltak szvsz a széthúzott, filleres duplarészeknél.

gErIbÁ
Voyager / Baywatch ez se rossz fanoknak kötelezõ

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

gErIbÁ
Star Trek/Dallas bocsi majd így jobb lesz

gErIbÁ
http://www.youtube.com/watch?v=QktVh64BYx4&feature=related egy kis finomság ha valaki még nem látta

[NST]Cifu
Ha azt nézzük, végül is a két valóban rendesen lezárt ST sorozat (a másik a Voyager) közül még mindig a jobban, átgondoltabban és kerekebben lezárt. Az ENT, TOS és TNG viszont igazán rendesen le se lett zárva...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cowie
Azért a végét szvsz egy kicsit túl hamar elintézték. Bár még egy évadot nem lehetett volna kihozni normálisan.

Narxis
Nem halt meg, a prófétákhoz került. Elég szép befejezés szvsz. Persze én is örültem volna ha folytatják.

Punker
nem kellett volna kinyírni...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
És hogy folytatod? Sisko félisten kalandjai a féreglyukban? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ja igen mert nem Star Trek
phalanx
nekem meg ha fizetnének se nézném meg mégegyszer 😞

Punker
tegnap befejeztem a DS9-t, miért nem tudtak csinálni még pár évadot 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ja és ha valakit érdekel a netpiacon a Kapcsolatfelvétel (extra változat 2 Dvd) le van árazva 4600-ról 1390, sajnos csak ez a rész pedig a többi is jó lenne
Eddig megvan a Hazatérés, Végsõ határ, Nemismert tartomány, valakinek infó, hogy olcsóbban nem-e látta valahol õket?
Narxis
Nemsokára. 😄

hát ez már felháborító, hogy a Wolverine-bõl és az Angyalok és Démonokból már rég van R5, a Terminátorból is van DvdScreen, a Star Trekbõl meg még semmi "jó" minõség, már unom a kamerásat megnézném már valami jobb minõségben :-D
valakinek infó dvd-megjelenésrõl?
Hát én fetrengtem tõle 😛 (a nevetéstõl meg a nevetve sírástól)
ez.... beleégett a szemembe, a fülembe o.O

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Narxis
Úristen

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem értem ezt a TV6-ot... Jövõhéten sokadjára végigpörgetik a Voyagert (de legutóbb kihagyták az 1. évadot -.-), és elkezdik adni a Deep Space Nine-t. Csakhogy ezt sem ám az elejérõl, hanem durr bele a 4. évadba, a 73. résztõl. WTF?! Nemtom ennek mi értelme van...
Narxis
XD

LasDen
ilyenbe temetnek és a szüleid elmondhatják, hogy élsz halsz a star trekért 😄

gErIbÁ
ja ja Spokot is ilyenben lõtték ki a Khan haragjában(bocs a spoiler ért)<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

gErIbÁ
olyan koporsó kellene mint a torpedók<#nyes><#nyes><#nyes> az már tényleg fanos lenne😄

<#wow1><#wow2><#zavart2><#idiota>
Narxis

LOL

tng 1x24 vagy 25. kegyetlen nyolcadik utas parazita szörnyállat 😄

Punker
Star.Trek.Deep.Space.Nine.S04E08.Kicsi.zold.emberkek egyik kedvenc részem 😄

Punker
DS9 4. évad végre kopasz sisco 😄

Narxis
Ja, Jake meg nem tudja kimondani. 😄

Punker
star.trek.deep.space.nine.s03e23 Sisco paprikás csikrét fõz, jó rész 😄

ELADÓ!

STAR TREK Fact Files (angol)
Nem teljes gyüjtemény! 8 GYÜJTÕ!

Tartalom:

Binder 4: Section 2: Federation Starfleet (File 19-26)
Binder 5: Section 2: Federation Starfleet (File 27-28, 29, 30)
Binder 6: Section 3: Non Federation Starships (File 33-42)
Binder 9: Section 5: Equipment and Technology (File 59-66)
Binder 13: Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 1-6, 7-9, 10-17)
Binder 14: Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 18)
Binder 15: Section 3: Non Federation Starships (File 40, 41-42)
Binder 19: Section 2: Federation Starfleet (File 31-32) + Enterprise NX 01 and Earth Starfleet

http://picasaweb.google.hu/lfischbein/StarTrekFactFiles

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

MTV2-n (zenecsatorna) most megy a Hogyan készült: Star Trek c. dok. film.

REAL MADRID

gErIbÁ
ilyenben kelett volna elmenni megnézni a filmet ,nemtom kockának néztek volna e?<#nyes><#nyes><#nyes>