Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nah nem offolok tovább
ON
Barátok köztbõl 4862 rész ment le eddig. 😄D
Kb 12 perces részek, vagyis kb 58344 perc összesen, amit ha elosztok az ilyen 45 perces sorozatok hosszidejével 1296-ot kapok, vagyis ennyi 45 perces résznek felelne meg 😄D És még közel sincs vége, na ezt szárnyalja valaki felül<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
REAL MADRID
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na jó, mondjuk a Barátok Közt meg már nem tudom hány ezer, de ott egy rész 10 perc kb 😄D
meg a voyager román 7. évadja volt rossz, de viasat a király és újracsináltatta😄
Persze van, hogy elcseszik a szinkront, de szerintem Star Trek-nél jó munkát végeztek.
Ha mindenféleképpen kell ellenpéldát mondanom akkor Dr. House, ott abszolút nem tetszik egyik magyar hang se, azt eredetibe nézem.
Ízlések és pofonok, én elfogadom ha valakinek nem tetszik a magyar szinkron.
el es tudnám képzelni máshogy a hangjukat, de én szerintem a magyar hang a karakterükhoz majdnemhogy jobban illik mint a szinészé😄 rikerhez meg annyit hogy a sorozat elsõ évadába ugyanolyan nyikhaj volt maga a szinész s, ahogy ugrált a köveken a hloszobába datat keresbe:C
A 11-es film még nincs meg, az majd év vége felé jön ki dvd-n ha minden igaz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Fizetnék is értük 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
eredeti Sulu-Hiro apja
eredeti Uhura-Micah nagyanyja, vagy valami rokona
Worf-USA elnöke
készítõk nagy ST-fanok vagy ott is van valami produceri átfedés
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár