11588
  • Valezius
    Oké így már bevillant. :)
  • phalanx
    meghalt
  • LasDen #9942
    a dokinő aktiválja az Orvosi Segéd Hologrammot és mondja neki hogy tartsa fel a borgokat míg ők meglépnek....:D

a voyagerbe eleve nem volt orvos a hajón vagy csak lemaratt?? :D
  • Valezius
    OSH doki egyáltalán nem rémlik, hogy mit takar.
    De a csatajelenet jó lett, és az egész film is.
  • Totti5
    "részeges jégeres ember"

nagy arc Cochrane az biztos:D:D:D:D:D
  • akyyy
    az kurvajó rész.
    időutazás, borg, OSH doki, világháború, mérges picard, részeges jégeres ember....:D
  • LasDen #9938
    Mi vagyunk a Borg...minden ellenállás hasztalan...jó rész ez a kapcsolatfelvétel :D
  • Valezius
    Elírtam 2161-re gondoltam természetesen :)
    "A Star Trek: Az új nemzedék című sorozatból kiderül, hogy a Föderációt 2161-ben alapították." (Emlékszem is arra a részre :) Pókereztek, és minden 2,6,A joker volt :) )
  • Reg5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem ott csak egy laza szövetséget hoznak létre amire pár évvel alakul meg az igazi föderáció.
  • akyyy
    lehet spojler, de az utolso részben alapitják, nem?
  • LasDen #9934
    tehát én emlékszek rosszul az egészre...fasza :D
    nah mindegy...akkor hagyjuk :D
  • Reg5
    Várjunk csak. A föderáció megalapítása nem az Ent idején volt?
  • Valezius
    Nem hiszem, hogy valaha elhangzott volna, hogy Janeway volt az első női kapitány. Az amúgy is teljesen értelmetlen lett volna.
    Wiki ezt írja:
    "Spock volt az első vulkáni, aki csatlakozott a Csillagflottához"
    T'Pol nem nagyon volt csillagflotta tag, akkor lett volna rendes egyenruhája :) (Amúgy, ha 2061-ben megalakult a föderáció, akkor elég sokáig tartott, mire létrejött az egységes haderő :) )
  • LasDen #9931
    a francba....pedig zárójelbe oda akartam írni, hogy nemzedékek....de aszittem nem lesz belőle félreértés....ezt egy picit benéztem :D
    elnézést mégegyszer :D

de ahogy lentebb is írtam szerintem ő a legjobb kapitány....én bírtam...

de nem úgy volt, hogy Janeway volt a flotta első női kapitánya??? mert vagy a tegnapi vagy az előző részben volt az egyik hajónak női kapitánya....meg hogy ugye Spock volt az első vulkáni a flottában...de akkor az enterpriseban mér volt??? :D

nem vagyok nagy hozzáértő de van egy olyan érzésem, hogy már párszor felmerültek ezek a kérdések :D
  • gErIbÁ
    egy pillanatra megállt az ütő,még jó hogy már tisztázták itt előző hozzászólásban
  • Narxis
    Többet ilyet ne.... :D
  • LasDen #9928
    akkor elnézést a kellemetlenségekért :D
  • akyyy
    én is :\
  • Reg5
    Bazz, már azt hittem a színész halt meg...
  • LasDen #9925
    jah nem úgy...:D csak a nemzedékeket nézem az hbo-n...és Kirk meghalt :D
  • Reg5
    Link?
  • LasDen #9923
    oh...meghalt az egyetlen és igazi kapitány....
  • Narxis
  • LasDen #9921
    irány a nem ismert tartomány :D

Chekovot bírom...ő jó arc :D
  • akyyy
  • Narxis
    Mindeegyik sorozatban voltak időutazós részek... :D
  • Reg5
    DS9-ben és Enterpriseban is voltak.
  • Totti5
    Voyagerbe is voltak részek.
  • Punker
    7 éves unokaöcsém nézte velem :D
  • LasDen #9915
    nah...ma a IV. rész a hazatérés volt....szeretem az ST időutazós vagy az ilyen XX. század v előtte játszodó részeit (ha jól emlékszem a TNG-be volt több ilyen holofedélzetes jáccadozás) :D

viszont a szinkron néhol elcsúszott, de szerencsére ebből volt a kevesebb....az vicces volt mikor megérkeztek a földre...meg a kórházba McCoy megjegyzései :D

holnap meg a VI. rész lösz....
  • Totti5
    Akkor minden nap Trekket kell nézni? király:) Kapcsolatfelvételt nem rég néztem meg, meg persze az utolsó mozit is, DVDn nem is 1szer az utóbbi hónapokban, de sosem elég ezekből:)
  • LasDen #9913
    igen...erre megy ki az egész...:D vasárnap lesz ugyebár :D
  • Totti5
    Gondolom az új trek felvezetőjeként adják le most mindet ( reklámot nem sikerült még elkapni ). Szinkron nekem fura volt, vagy csak régen láttam már ezt a részt és hozzászoktam a későbbiekhez, meg a sorozatéhoz.
  • LasDen #9911
    aha...mivel ezeket még nem láttam vagy nem emlékszem rá, így jó alkalonm hogy megnézzem őket...:D
  • Totti5
    Nézed te is a HBOt?:D
  • LasDen #9909
    jó arc ez a Khan :D
  • Reg5
    Annak örülnék a legjobban, hogy ha a TNG-t gyorsan kipörgetnék és a helyére a 8 órás sávba betennék az Entet.
  • Valezius
    Hú ezt jól megkavarták, ezen a héten már péntek-szombat-vasárnap este is lesz TNG.
  • Reg5
    TV6-on meg megy az Enterprise, hétköznap reggel 8-kor és délután 1-től.
  • LasDen #9905
    gondolom sokaknak nincs HBO-ja, de gondoltam beírom, hogy mától minden este adnak 1 ST filmet....a Khan haragjával kezdenek ma és vasárnap pedig a legújabb filmmel zárnak...:D