Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Én is várom már nagyon a DVD megjelenését. Igaz a film felkavarta az st univerzumot, de bombasiker volt, tehát nem hal ki univerzumunk! Várok egy jó sorozatot is, sztem a Voyager és a DS 9 volt a legjobb. A legtutibb faj pedig sztem a brínek, nem tudom ki hogy van vele!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
<#wow1><#szeret>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Totti5
Limited Blúréj.

1 DVDs edisön

2 DVDs edisön

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

akyyy
Most nicns egy kocka haverod akinek van internete és letölti neked?😄 inkább fizetel egy vadidegennek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok! Egy kis segítséget szertnék kérni. A TV-ben sokat néztem a ST sorozatokat, de egyenlõre csak a Voyagert tudtam megszerezni. (jelenleg nincs letöltési lehetõségem). Esetleg valaki tudna, valamilyen elfogadható árért (DVD ár, postaköltség, munkadíj stb) hozzásegíteni a többi felvételéhez? Elõre is köszi!
LasDen
annyira nem vészes....de már várom, hogy megjelenjen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Reménykedtem, hogy nem ez lesz a hiv boritó :S De sajnos hiába.

REAL MADRID

Totti5
Mindegyikben volt valami organikus lény ami megtámadta a hajót, elszívta az energiát, létfentartsát, embereket ejtett fogságba, ENTbe volt ilyen biztos, elkapott párat a legénységbõl és alig tudták szétválasztani õket, vagy volt hogy a hajó burkolatát támadta meg valami, volt amikor egy baktériumot hoztak fel valahonnan és a gélcsomagokat rongálta, nomeg sosem maradhatott ki az energia formájában élõ lény, de inkább érdekesebbek a különféle humanoidok, mint egy ilyen lény szvsz.

Narxis
Szerintem nem volt lehetõség technikailag szabadjára engedni a képzelõerõt, hülyén nézett volna ki a számítógéppel animált idegen és a DS9/TNG készítésekor nem is lehetett volna normálisat kialakítani szvsz. A TOS-ban csomoszór csak egy felhõ szerû villogó massza volt az idegen életforma. 😄 Viszont az Ent-ben már volt asszem animáció, a rovarokat csinálták meg így, meg azokat az úszkáló bálnákat vagy miket. 😄

Mondjuk DS9/TNG-ben is volt animált idegen, de az valahogy mindig az ûrben volt/élt illetve a Voyagerben a 8472.

A DS9 alakváltói némileg zsákbamacskák. Eleve 90%-ban humanoid alakot vettek fel(igaz megmagyarázták miért de akkor is fura).
A rovar xindik valóban, de azonkívül 2 xindi faj humanoid(az egyik ráadásul olyan mint egy gonosz törpe).

De sztem mindegyik sorozatból lehetne sorolni nem humanoid idegeneket, de attól még nem azok vannak többségben.

Punker
tiltja a hotlinket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

REAL MADRID

Punker
rakjatok már be képet róluk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A 8472 fajnak 3 lába volt
amúgy nem 3 lába volt? mert akkor az se humanoid.
humanoid=emberszerû, wikin úgy volt, két kéz, két láb, egy fej vagy emberszerû testalkat, szóval sztem humanoid, ha db nézzük :-D
Tényleg a 8742 az Humanoid vagy nem? 2 szem 2 kéz 2 láb ha jól emlékszem de azon kivül nem igazán hasonlít egy emberhez.
Sztem elég sok nem humanoid lény volt az ST-univerzumban, mindegyik szériából lehetne sorolni, DS9 eleve az alakváltók, TNG-kristálylény, plazmalények, ENT-a rovar sindik, Voyager-azok a valamik akik rátapadtak a félklingon csajra. + ha nagyon kutakodnánk lenne sok, sokkal több mint a hasonló sci-fi sorozatokban.
TNG-t nagyon régen láttam így elég sok kiesett belõle.

RelakS
TNG olajlény pl?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lehet, csak emiatt számomra kissé komolytalan az st-univerzum. Bár az Entben próbálkoztak nem humanoid lények megalkotásával(pl a lávalény ami ugyan gagyi volt, de legalább nem humanoid).

RelakS
meg ha már itt tartunk, hogy fantáziátlan fajok. Bolygóközi fajkeveredés? <#idiota>

akyyy
<#alien><#alien2>

az iylen ufoknak is van két szemük orruk(?) szájuk, két kezük két lábuk.
és ez a valóság😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

de. és jó lett volna még több azzal a témával foglalkozó rész.

RelakS
ezzel kapcsolatban a TNG-ben volt valami izé, hogy a humanoid fajok nagy része egyetlen közös õstõl származik, akik szétszórták a galaxisban a génjeiket. Nem lehet erre fongi a hasonlóságot (ami eredetileg gondolom sminkköltség miatt volt?😄 )? :]

Punker
DS9 a legjobb aztán ENT majd TOS 😄

"Számomra a Star Trek = felfedezés egy ûrhajóval."

Akkor a DS9-et pótold, és valszeg ez meg fog változni. Amúgy nekem shippes st-kból az Ent a kedvenc. A Voyager szép és jó, de a DS9 után túl kopár, bár a doktor hatalmas arc 😊

Az egyetlen sirámom, hogy az idegen fajok csak abban különböznek az emberektõl, hogy recésebb/hegyesebb a fülük-homlokuk-orruk. Persze sarkítok, mert van 1-2 fantáziadúsabb de a többsége sajnos fantáziátlan.

Az Ent az 3. évadtól indul el, de onnantól nagyon jó.

Narxis
Nekem 2 kedvenc epizódom a DS9-ból "került ki":

Hard Time(Embernek maradni) és a Visionary(A látnok)

gErIbÁ
kinek a pap kinek a papné<#vigyor2><#vigyor2>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

akyyy
bashirt, hogy utálom, áh meg siskot is, áhh, rásszistá vágyóóók...

meg kirát se csiptem. quarkot se, bárõ még elment...
obrien volt a kedvenc😄

pfúú, meg odót is. köcsög csíter alakváltó áhhh
worf kedvenc volt, de csak mert tng-bõl jött...

ezri dax, nah õ volt a legjobb, kár hogy csak az utolsó évadba vóót

hát igen, ds9-t szeretem a legkevésbéD:

gErIbÁ
Én is s sorozatok közül utoljára láttam a DS9 de az tetszett a legjobban tényleg sokat adtak a szereplõk jellem fejlõdésére ott van O'brien és Bashír nem az elsõ pár részben lesznek barátok de nem is az elsõ évadban hanem szép lassan alakul ki a barátságuk ,talán a második évad végére.Nem rég fejeztem be másodjára a VOY-t és most a DS9-n nyomom másodjára.Nagyon ott van szerintem.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

[NST]Cifu
Végülis igen, jogos. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

akyyy
pont hogy az elsõ részben benne van, 😄

[NST]Cifu
Pont ezért jó a DS9. A TNG, de fõleg a VOY és a ENT szinte másról sem szól, mint a felfedezésrõl, magáról a csillagflottáról, a klingonokról, stb. a legtöbbet pont a DS9-ben tudjuk meg. A többi sorozatban a csillagflotta szinte csak háttér.

A DS9 egyébként a SevTrek esetén is a legkevesebb puskaport adja, most hirtelen csak arra emlékszem, ahol azt figurázták ki, hogy az 'új' sorozatokból egyedül a DS9-ben nem sütötték el a Borg-ot, mire a punchline szerint azért nem találkoztak a Borg-al, mert a Borg ûrszemétnek nézte az állomást. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narxis
Jaja, bár nekem jobban tetszett Jadzia. :p

RelakS
Azért az utódja is igencsak cukiság lett :]

Narxis
Dax-ra én haragszom, azt olvastam azé kellett "kiírni" a sorozatból mert már úgy érezte, hogy keveset szerepel. 😄

RelakS][
Azért Dax is megváltozik egy "kicsit" XD

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

Narxis
A DS9-ban nem sok felfedezés van, van pár de nem az a hangsúlyos a sztoriban, nem csak azért mert egy ûrállomáson játszódik nagyrészt hanem inkább a karakterek jellemfejlõdése lett az egyik fõ téma. Ezért is tetszik nekem az elsõ néhány évad is, a szemünk elõtt játszódik le, hogy hogyan lesznek barátok illetve mindenki változik egy kicsit. A legtöbbet szerintem Rom és Odo, de persze ez szvsz.

MrSpock
Szerintem mindegyik jó a maga módján!Az Enterprise-t elején furcsállottad,de a végére már nagyon jó volt,és kár hogy vége lett.
Megkedveltem a karaktereket ott is!
Persze azért Mr Spock a legjobb karakter a STuniverzumban:-)
DS9-et is kedvelem az összetetsége miatt,és a sok fajt részletesebben megismertet.A Dominium elleni háboró kibontakoztatása is jó.
Voyagert is kedveltem,ott lehetett megismerni sok új fajt,+Borg!
Vasárnap az mindig star trek nap van:-)

Go Jeff Go!!!!

DS9 igaz, hogy a 4. évadtól indul be, de a bele csöppenéses dolgot én se ajánlom. Amúgy nekem a kedvenc ST-sorozatom a DS9, ebben is van felfedezõsdi, de annyira jól összehozták ezt a komplex sztorit a Dominium elleni háborúval, a prófétákkal, klingonokkal, romulánokkal, cardassiakkkal hogy nem gyõzõm újra-újra nézni a sorit.
+ klingonokat nagyon bírom és talán ebben a sorozatban szerepelnek a legtöbbet.
Totti5
Annyira nem érdekel hogy belecsöppenjek, elõrõl szívesen megnézném ha leadnák. Számomra a Star Trek = felfedezés egy ûrhajóval. Az összeset láttam, többször is kivéve ezt a DS9et. Kedvencem az Enterprise és a Voyager, de a többi is kiváló és bármikor megnézem akárhányszor is😊

Androsan666
Nekem a jó öreg Kirk kapitányos a kedvencem. Az volt az igazi, bár én még pici gyermekként láttam, mikor itt adták. Aztán a TV6-on mikor ment, megint néztem + az AXN Scifin is. Még mindig imádom. Kirk, Spock és Dr. McCoy az igaziak. XDDD

A DS9 még ok, az Enterprise szerintem bûn rossz, a többi meg elmegy.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Narxis
Hát nem tom, szerintem az összes évada jó volt.

A DS9 a 3-4. évadtól nézendõ, elõtte inkább csak felvezetés van. Viszont sztori téren lemossa az összes többi ST sorozatot. Asszem a Viasat6 a 4. évadtól adja, onnan még be lehet kapcsolódni.

RelakS
Ja, én még a Viasat3-mon láttam 😄

Totti5
DS9 az egyetlen amit nem láttam, csak 1-1 részt, de mivel a kedves Visata6 csak úgy belevágott a közepébe megint kimarad, pedig érdekes lehet, csak hát így az alapdolgokról maradtam le és élvezhetetlen...

RelakS
Most megy az a rész a DS9-bõl, mikor visszamennek a triblikhez
Ekkora kigyúrt állat vörös trikóst még nem láttam XD