11588
-
Valezius #9944 Oké így már bevillant. :) -
#9943 meghalt -
#9942 a dokinő aktiválja az Orvosi Segéd Hologrammot és mondja neki hogy tartsa fel a borgokat míg ők meglépnek....:D
a voyagerbe eleve nem volt orvos a hajón vagy csak lemaratt?? :D -
Valezius #9941 OSH doki egyáltalán nem rémlik, hogy mit takar.
De a csatajelenet jó lett, és az egész film is. -
#9940 "részeges jégeres ember"
nagy arc Cochrane az biztos:D:D:D:D:D -
#9939 az kurvajó rész.
időutazás, borg, OSH doki, világháború, mérges picard, részeges jégeres ember....:D -
#9938 Mi vagyunk a Borg...minden ellenállás hasztalan...jó rész ez a kapcsolatfelvétel :D -
Valezius #9937 Elírtam 2161-re gondoltam természetesen :)
"A Star Trek: Az új nemzedék című sorozatból kiderül, hogy a Föderációt 2161-ben alapították." (Emlékszem is arra a részre :) Pókereztek, és minden 2,6,A joker volt :) ) -
Reg5 #9936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem ott csak egy laza szövetséget hoznak létre amire pár évvel alakul meg az igazi föderáció. -
#9935 lehet spojler, de az utolso részben alapitják, nem? -
#9934 tehát én emlékszek rosszul az egészre...fasza :D
nah mindegy...akkor hagyjuk :D -
Reg5 #9933 Várjunk csak. A föderáció megalapítása nem az Ent idején volt? -
Valezius #9932 Nem hiszem, hogy valaha elhangzott volna, hogy Janeway volt az első női kapitány. Az amúgy is teljesen értelmetlen lett volna.
Wiki ezt írja:
"Spock volt az első vulkáni, aki csatlakozott a Csillagflottához"
T'Pol nem nagyon volt csillagflotta tag, akkor lett volna rendes egyenruhája :) (Amúgy, ha 2061-ben megalakult a föderáció, akkor elég sokáig tartott, mire létrejött az egységes haderő :) ) -
#9931 a francba....pedig zárójelbe oda akartam írni, hogy nemzedékek....de aszittem nem lesz belőle félreértés....ezt egy picit benéztem :D
elnézést mégegyszer :D
de ahogy lentebb is írtam szerintem ő a legjobb kapitány....én bírtam...
de nem úgy volt, hogy Janeway volt a flotta első női kapitánya??? mert vagy a tegnapi vagy az előző részben volt az egyik hajónak női kapitánya....meg hogy ugye Spock volt az első vulkáni a flottában...de akkor az enterpriseban mér volt??? :D
nem vagyok nagy hozzáértő de van egy olyan érzésem, hogy már párszor felmerültek ezek a kérdések :D -
#9930 egy pillanatra megállt az ütő,még jó hogy már tisztázták itt előző hozzászólásban -
#9929 Többet ilyet ne.... :D -
#9928 akkor elnézést a kellemetlenségekért :D -
#9927 én is :\ -
Reg5 #9926 Bazz, már azt hittem a színész halt meg... -
#9925 jah nem úgy...:D csak a nemzedékeket nézem az hbo-n...és Kirk meghalt :D -
Reg5 #9924 Link? -
#9923 oh...meghalt az egyetlen és igazi kapitány.... -
#9922 -
#9921 irány a nem ismert tartomány :D
Chekovot bírom...ő jó arc :D -
#9920 -
#9919 Mindeegyik sorozatban voltak időutazós részek... :D -
Reg5 #9918 DS9-ben és Enterpriseban is voltak. -
#9917 Voyagerbe is voltak részek. -
#9916 7 éves unokaöcsém nézte velem :D -
#9915 nah...ma a IV. rész a hazatérés volt....szeretem az ST időutazós vagy az ilyen XX. század v előtte játszodó részeit (ha jól emlékszem a TNG-be volt több ilyen holofedélzetes jáccadozás) :D
viszont a szinkron néhol elcsúszott, de szerencsére ebből volt a kevesebb....az vicces volt mikor megérkeztek a földre...meg a kórházba McCoy megjegyzései :D
holnap meg a VI. rész lösz.... -
#9914 Akkor minden nap Trekket kell nézni? király:) Kapcsolatfelvételt nem rég néztem meg, meg persze az utolsó mozit is, DVDn nem is 1szer az utóbbi hónapokban, de sosem elég ezekből:) -
#9913 igen...erre megy ki az egész...:D vasárnap lesz ugyebár :D -
#9912 Gondolom az új trek felvezetőjeként adják le most mindet ( reklámot nem sikerült még elkapni ). Szinkron nekem fura volt, vagy csak régen láttam már ezt a részt és hozzászoktam a későbbiekhez, meg a sorozatéhoz. -
#9911 aha...mivel ezeket még nem láttam vagy nem emlékszem rá, így jó alkalonm hogy megnézzem őket...:D -
#9910 Nézed te is a HBOt?:D -
#9909 jó arc ez a Khan :D -
Reg5 #9908 Annak örülnék a legjobban, hogy ha a TNG-t gyorsan kipörgetnék és a helyére a 8 órás sávba betennék az Entet. -
Valezius #9907 Hú ezt jól megkavarták, ezen a héten már péntek-szombat-vasárnap este is lesz TNG. -
Reg5 #9906 TV6-on meg megy az Enterprise, hétköznap reggel 8-kor és délután 1-től. -
#9905 gondolom sokaknak nincs HBO-ja, de gondoltam beírom, hogy mától minden este adnak 1 ST filmet....a Khan haragjával kezdenek ma és vasárnap pedig a legújabb filmmel zárnak...:D