Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arról pletykáltak szeptemberben, hogy a nagy siker miatt egy a film korszakában játszódó sorozatot indítanának, de gondolom az komoly pénzügyi beruházás lenne, bár tuti, hogy sokan néznék, de egy TV sorozatból nem lenne akkora haszon, mint egy mozifilmbõl
Sztem még csinálnak pár filmet és ha mind pénzügyi siker lesz akkor mernek belevágni egy újabb sorozatba. Lásd: A ToS-t 4 film követte mire bele mertek vágni a TNG-be. Bár el nem tudom képzelni mirõl szólna; legjobb lett volna az Ent is megéli a 7 évadot 😞

Narxis
A mozifilmrõl én is hallottam, de csak annyit, hogy lesz. Ki rendezi, legutóbbi film szereplõi lesznek benne?

Sorozat meg miért nincs? Félnek, hogy bukás lesz? Pedig a film bizonyította, hogy lehet sikeres is a Star Trek a tömeg számára. Vagy csinálnának csak kicsit késõbb?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[NST]Cifu
Röviden és tömören: semmi remény jelenleg. A CBS rendelkezik 2006 óta a TV jogokkal, akkor mindenki fel volt villanyozva, hogy most aztán... aztán semmi sem lett.

2012 Június 29.-én jön az ST XII. mozifilm, ennyit tudni biztosra...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

phalanx
most kedden indul az STO open beta, már ha van itt olyan akit érdekel 😄

birdo
Jah... kiszúrtam magammal ... mivel nagyon megtettezett, holnap mehetek venni lépkereteket )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

haversrác megcsinálta ezt a szobájában
Totti5
A filmeket kezdtem el majd nézegetni szép sorban.

Vártam hogy lesz sorozat a fiatal csapattal, de eddig nem hallottam róla, pedig kár lenne kihagyni..

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Punker
lehet megnézem a az új mozit este, vagy az ENT-bõl a tükörrészeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narxis
Kéne már egy új sorozat.

Punker
ez mindig tetszett

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

<#eljen>
Narxis
looool 😄DDD
RelakS
OMG

A 4. filmben volt szó az átlátszó fémrõl, ami nem a drótkerítés, igaz?

ALON, golyóálló üveg helyett. Átlátszó alumínium? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
Nem sok, de lehet egy ilyet veszek: Star Trek Black Handle Phaser 10k

holdfenyteam honlapjan van par aprosag

REAL MADRID

Narxis
Elég jó cuccok vannak itt, de gondolom a szállítási költség is jó nagy...

Itthon nem lehet ilyenekt kapni? Vagy UK-ban?

Star Trek Store

Narxis
<#wow1><#wow2>

Meg kell vennem!

LasDen
Kiadják DVD-n az eredeti Star Trek-sorozat egy alternatív pilot epizódját, amit egy német faszi szerzett be valahonnan, és volt olyan rendes, hogy odaadta a Paramountnak. Eben a verzióban más Kirk monológja, más a zene és az akciójelenetek is hosszabbak.

hûha 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

AS_SD_F:ASD_F:sadfasdf
Ja látszik rajta hogy PS.

REAL MADRID

szerintem ez photoshop
akyyy
Ez a kép melyik évad melyik rész? 😄D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lehet, hogy televan a nanoszondával 😄
RelakS
Nem hiszem, érzékeny bõrre van 😄

LasDen
csak nehogy használat közben asszimiláljon....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Vettem ma Borgot 😄

Ez áll a blokkon:
GILETTE BORG.200 ML

<#idiota>

LasDen
biztos sokat tervezgeti a figurája alakítását 😄 2 FF felvétel között Sulura gyúr... 😄

az új sorozatot tervezgethetnék már

egyébként nekem az volt a fura, hogy John Cho a minap lenyilatkozta, hogy túlságosan leköti a Trek, ezért nem tud igazán a Flashforwarddal foglalkozni...

na akkor hogy is van ez? mi köti le?
A Star Trek folytatás még sehol sem tart, de most a dvd kapcsán elkapták megint a készítõket pár mondat erejére. Õk meg kifejtették, hogy kell egy jó ötlet, meg most jobban el lehet merülni mivel az univerzumot és karaktereket nem kell újra teljesen bemutatni. Lesznek kikacsintások az eredeti szériára a rajongóknak (utalások az eredeti idõvonalra), de azért továbbra sem õk a fõ célcsoport a filmmel, hanem moziélvezõk. És bár Abrams az elsõ résznél elutasította a 3D-t, mert alapvetõen jó 2D-set akart csinálni, most már magabiztosabb kicsit, így elõfordulhat minden. De nagyon úgy tûnik, hogy 100 millió fölötti filmeknél megvárják az Avatar szereplését.
/filmbuzi/

Valami olyasmit vártam, hogy helyreállítják az idõvonalat. Erre tessék ...

REAL MADRID

akkor azért van olyan tanyasi paraszt feje<#idiota>
Sir Quno Jedi
Ne feledjük, itt õk még nem afféle többször átszûrt, válogatott istenemberek, mit Picard idején, hanem gyarló, hitvány földlakók. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Archer kurva jó kapitány (a maga érájában).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Bár én imádom a különálló felfedezõs részeket akár Star Trek akár Csillagakpu vagy Sliders😊 stb... de tényleg jó kis története volt a 4. évadnak, Archer pedig igazán nehéz feladattal bírkózott meg, sokszor az elveivel szemben kellett mennie ami nem volt könnyû.

na ledaráltam a negyedik évadot is múlthéten és meg kell, hogy mondjam, szerintem az egyik legjobb trek sorozattá vált a végére, volt benne minden és a legbalfaszabb Archer is "megkapitányosodott"
áhhhh a harmadik évad fináléjának utolsó másodpercénél asztem leteszem a hajam az asztalra...
onnantól jó

nem is rossz a 3. évad, kezd beindulni
na asszem újra visszatérek az enterprisehoz és folytatom az "összes trek sorozatot végignézem" tervemet 😄
gErIbÁ
a doki a legkeményebb !!!az a kedvenc részem mikor Dr cimmermant próbálja megmenteni,nagyon eltalálták a hunoros részeket benne.<#taps><#taps>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Sir Quno Jedi
Bájtevéj! A Chuck címû sorozat második szezonjában szerepel a holodokink, itt egy profot alakít (igaz nem sokáig). 😄DD

gErIbÁ
Remélem vállal valami szerepet a következõ részben ha felkérik mert azért Spok bácsi így egyedül elég furcsa volt.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Narxis
Megsértõdött, de ha felkérik biztos vállalja.

akyyy
mert kicsit megkutyulta az univerzumot, de biztos jön folytatás, filmsorozat lesz belõle, én egy triológiát képzelek el, mely szorosan kapcsolódik egymáshoz, és a végére lezár mindent, helyreteszik a dolgokat, és még az öres Spock is szerepel benne (sõt, ha ügyesek, még Kirk-öt is visszahozzák, csak n emtudoml hogy vele most mi a helyzet, mert olvastam olyat, hogy eléggé meghülyütl Shatner, amiért nem szerepelhetett ebben😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
am én nem is értem, hogyhogy nem próbálták meglovagolni a film sikerét és valami sorozattal elõállni... 😄

Totti5
Elvileg van SCR verzió, erre várok a mozi óta😊

Punker
ferengik egyértelmûen 😄

én a klingonokat bírom legjobban.