11588
-
Reg5 #9984 Én a könyv mellett állok. Rajzfilmeket annyira tudom komolyan venni. -
Valezius #9983 A könyv és a képregény nem hoz lázba.
De a romulán háború és előzményeiről egy rajzfilm sorozatot össze lehetne hozni. -
Reg5 #9982 Mmint földi és vulkáni. -
Reg5 #9981 Valamelyik nap találtam a youtuben egy érdekes videón amin egy rakás földi és romluán hajó összecsap egy kisebb romulán flottával. -
Amcir #9980 igen ott van például a kihagyott Romulán-Földi háború(nem sokkal a Föderáció létrejötte előtt) ... azt érdekes lenne látni -
Reg5 #9979 Az Enterpriset be kéne fejezni mondjuk képregények vagy könyvek formájában. -
Valezius #9978 Az utolsó infó talán az volt, hogy ha lesz még sorozat akkor az ismét Kirk kapitány kalandjairól fog szólni.
Remélhetőleg kitalálnak valami eredetibbet.
Habár a 24. század története már teljes, az Enterprise korában/előtt nincs értelme még egy sorozatnak.
Max a 25. század jöhetne szóba, még tartoznak az írók a Borg végső legyőzésével. A Voyagernek hála egy időre enyhült a Borg fenyegetés, de attól még azok odakinn vannak, és újra támadni fognak. -
#9977 mi az srácok haldoklik a fórum jöhetnének az új infók a 12. filmről vagy valami újabb soroztaról -
#9976 Star Trek DVD Extras - ezt most találtam demonoidon, 37 GB ... megvan a jövő heti program :) -
#9975 Ingyenes Star Trek játék készül!!!! -
Valezius #9974 Ezerszer jobb volt, mint a hasonló társa, amit a csillagkapuhoz legyártottak :) -
#9973 ahol megmutatják hol a wc, meg jeleneteket láthatnak a nézők az utolsó befejező részről (igaz nálunk, helyesen, utánna adták le:D)
riportok, interjúk, stb. -
C7 #9972 pedig akkor már a DS9ben is szerepelt, lehet a gallér nélküli piros ruha teszi. nincsen tv6om, milyen extra epizódot adtak le? -
Valezius #9971 Utána leadták az extra epizódot, bár így már nem voltak olyan hatásosak a zárórészből leadott részletek. :)
Abból kiderült, hogy akkor forgatták, de nekem O'Brien nagyon fiatalnak tűnt a záró részben. -
C7 #9970 TNG zárórész? nem, nem akkor forgatták. Data múltbéli rangjelzése pl. hibás volt, amikor Picard Rikerrel beszél hogy késnek, akkor Rikert asszem az ötödik vagy hatodik részből vágták oda. a többit akkor forgatták, amikor a többit. (plusz még a hetedik filmet is akkoriban csinálták...) -
Valezius #9969 Az volt az érzésem, hogy a zárórész múltban játszódó jeleneit talán leforgatták még az első évad idején. Vagy ez csak profi összevágás lehetett? -
C7 #9968 ha sokszor láttad, akkor értheted miért beszélnek róla annyit azoknak akik nem... -
Valezius #9967 Azért én ma leülök, és megnézem a záró rész első felét, holnap meg a másikat :) -
Reg5 #9966 Jó, de az elejét 1 összetett mondatba bele lehetne sűríteni.
Félreérted, a TNG-t a '90-es évek végén és 2000-es évek elején kb annyiszor láttam mint égen a csillag, szóval annyira már nem tud újat mutatni, és emiatt kissé unalmas már. -
#9965 animated series -
#9964 DS9-Ent ezek a legjobbak az összefüggő történet miatt, nem csak 1-1 epizód. -
#9963 TAS? -
C7 #9962 hát azért jó ismerni az elejét is a sorozatnak... a TNG szerintem egy jó sorozat, ha 10-15 perc után meguntad, akkor talán a TOS-TAS-TNG nem neked való... -
Reg5 #9961 Sok dologról nem maradnak le.
Amúgy én azt nem értem, hogy a TNG miért van ennyire agyon promózva? Párszor belenéztem, de 10-15 perc utána nem bírtam tovább. -
Valezius #9960 A tng után a VOYt adja a TV6, a 17. résztől! vicces...
ENT marad a délutáni idősávban -
Valezius #9959 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maguktól mentek haza, aztán még egyszer visszatértek, hogy előkészítsenek egy csapást a föderáció ellen, de erre nem került sor, mert Janeway békét kötött velük. -
Reg5 #9958 Őket Janeway haza engedte nem? -
#9957 :DD
am. a 8472-es faj eléggé badass volt, szerintem ők jók lennének, egy kis alien filmstílussal ötvözve. -
Valezius #9956 A borg vesztésre áll a háborúban, utolsó lehetőségként visszaküldd egy beszivárgó egységet, hogy megölje a 14éves James T. Kirket, mert
"A végső ütközetet azonban nem a jövőben vívják meg, hanem itt, jelenünkben, ma este…"
:) -
#9955 Akkor Borg! :D -
#9954 azt az idő vonalat csak úgy lehetne rendbe tenni, hogy picardék visszautaznak, hogy megöljék Kurtzmant és Orcit még miellőtt megírják a filmet :D
de amúgy szerintem nem kell rendbe tenni semmit....az én szememben nicns elcseszett idővonal....én azt látom, hogy létrehoztak egy új ST univerzumot, ami természetesen az eredetiből építkezik....bár ebben a világban nincs Picard, Sisko, Riker, Data, Janeway vagy Hetes....de pár év múlva eltudok képzelni egy sorozatot ebben az univerzumban :D -
#9953 nekem az jutott valamelyik nap eszembe, hogy mind1 milyen film lesz, de lehetne benne egy jelenet erejéig, hogy álruhába megjelenik monjduk picard, vagy valaki tng-ből, esetleg voyagerből, mint akik visszajöttek az időbe, hogy "rendbe tegyél az elcseszett idővonalat"
perszea film nem errőlszólna, csak utalás monjduk a star trek 15-re :D -
#9952 szerintem, ha már úgy is felborították az idővonalat,akkor akár előbbre is hozhatnák a Klingonokkla való szövetséget,meg hát az első részben ugye 47 klingon hajót elpusztított Néró,nem tudom ez mennyire viselte meg a klingonokat de tuti nem esett nekik jól,bár jobban belegondolva ez miatt tuti nem kötnének szövetséget,valami nagyon erős ellenfél kellene hogy összeálljon a banda szerintem,szerintetek? -
karajjj #9951 volt belőlük már elé :D -
Monoton #9950 Jöhetnek a klingonok, de ha felrobbantják a Qo'nos-t nagyon pipa leszek. -
#9949 Kardassziaiak. -
Valezius #9948 Annyira nem rajongok az ötletért, hogy jöjjön valami faj, amit legyőznek, aztán az életben nem hallunk többet róluk.
A breen vagy a tholian viszont jelentős faj az alfa kvadránsban mégse szerepelnek annyit, mint a romulánok meg a klingonok. Őket szívesen látnám. -
Reg5 #9947 Visszahoznák a Sulibanokat, mekkora lenne. -
#9946 Támogatok valami badass uj fajt. Klingon vonalat annyira én nem kedvelem és már sok is belőle. -
#9945 "Alex Kurtzman és Roberto Orci, a Star Trek folytatás írói megint csak ennyit csepegtettek, hogy egyrészről jó lenne új ellenséget behozni, másrészről pedig a rajongók a Klingonokat várják. Ez utóbbival az is a progléma, hogy a könnyebb választás a népszerűséghez, de ők igyekeznek csak akkor meglépni, ha tényleg ők illenek majd az Enterprise köré bonyolódó történetbe." (filmbuzi)
mivel én nem vagyok olyan fan mint itt a többség, így számomra mindkét verzió megfelelő lenne....bár nemtudom új ellenség alatt mit értenek...egy teljesen új fajt behozni???
mondjuk én az első rész Nerojával is teljesen megvoltam elégedve...Eric Bana nagyon jól hozta a karaktert...:D