Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorozat meg miért nincs? Félnek, hogy bukás lesz? Pedig a film bizonyította, hogy lehet sikeres is a Star Trek a tömeg számára. Vagy csinálnának csak kicsit késõbb?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2012 Június 29.-én jön az ST XII. mozifilm, ennyit tudni biztosra...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Vártam hogy lesz sorozat a fiatal csapattal, de eddig nem hallottam róla, pedig kár lenne kihagyni..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A 4. filmben volt szó az átlátszó fémrõl, ami nem a drótkerítés, igaz?
ALON, golyóálló üveg helyett. Átlátszó alumínium? <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
REAL MADRID
Itthon nem lehet ilyenekt kapni? Vagy UK-ban?
Star Trek Store
Meg kell vennem!
hûha 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez áll a blokkon:
GILETTE BORG.200 ML
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyébként nekem az volt a fura, hogy John Cho a minap lenyilatkozta, hogy túlságosan leköti a Trek, ezért nem tud igazán a Flashforwarddal foglalkozni...
na akkor hogy is van ez? mi köti le?
/filmbuzi/
Valami olyasmit vártam, hogy helyreállítják az idõvonalat. Erre tessék ...
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊