11588
-
Valezius #10024 Nagyon pontos válasz, még Tim Russ DS9-beli szereplését keressük. -
C7 #10023 Quark volt benne 3 sorozatban (TNG: Bloodlines, DS9 jó sok, VOY: Caretaker), meg Jonathan Frakes (TNG minden részében Riker, VOY: Death Wish: Riker, DS9: Defiant: Tom Riker (a másolat)) -
Reg5 #10022 Rick Worthy. Bár ő minden ST-ben más karaktert alakított, Yoyagerben 2-t is. Igaz a TNG sorozatban nem tűnt fel csak az utolsó előtti Picardos moziban.
De akkor sorozatok szerint:
Entben: Jannar (a szakálas xindi a gyárból)
Voyagerben: Noah lessing (valami legénységi tag)
DS9-ben egy Kornan nevű klingont. -
Valezius #10021 Neveket kérek, hozzátéve, hogy melyikben játszotta "önmagát", és melyikben valaki mást. Már ha részt veszel ebben a kis játékban :) -
#10020 de jobbára csak a hangja ;) -
Reg5 #10019 Van aki mind a 4-ben szerepelt. -
Valezius #10018 Pedig benne volt abban is, majd talán más megmondja. :) -
#10017 tng-ben valami lázadó volt, akivel Picard verekedett, mikor a hajót fertőtlenítették, vagy mi.
a DS9-en meg nem rémlik :D -
Valezius #10016 worfra nem emlékszem, hogy a voyagerben benne lett volna.
Bár ha Kazonnak maszkírozzák, tuti, hogy nem ismerem fel :)
Tuvok helyes, milyen szerepben láthattuk a DS9-ban és a TNG-ben? -
#10015 pl tuvok? worf? -
Valezius #10014 Ha jól vettem észre, akkor a 3db 24. századi sorozatnak egyetlen olyan főszereplője van, aki mindhárom sorozatban felbukkan.
És még van pár színész, aki mindhárom sorozatban látható, de nem mindig önmagát játssza.
Na kik ők? :) -
#10013 ja :] -
#10012 Quark :D -
#10011 A ferengi tökéletes lett :D
Hogy is hívják? -
#10010 :DDDDDDD vááá ez nagyon jó -
karajjj #10009 -
#10008 Ent 4/18 legjobb rész, most a Tv6-on! -
Reg5 #10007 Ma napon véletlen ráakadtam egy Ent könyvre Romulan war címen, Michael A. Martin írta. Ha valakit érdekel a google booksban elolvashatja az egészet, persze angolul. -
#10006 looooooooool, need -
#10005 -
#10004 Azért volt fura mert nem illeszkedik a Star Trek univerzumba, persze 40 évnyi Star Trek-ben lehet már egy kis logikátlanság. A Voyagerben ha jól emlékszem a 90-es évekbe tértek vissza amikor először időutaztak... szal ezért húztam fel a szemöldököm(a'la Spock). :D
Meg el is felejtettem, hogy a TOS-ban ilyen konkrét időpontokat adtak meg. -
C7 #10003 ja, TOSban a '90-es évekre tették, a 4. filmben meg a Voyagerben a Future's Endben semmi nyoma nem volt, meg s DS9 Past Tense részeiben se látszott, hogy lett volna ilyen időszak... -
sandor8206 #10002 hát akkor mi a gond? :-) egy 1960-as évekbeli embernek simán lehetett az a jövőképe, hogy 1990-ben eugenetikus háború lesz stb. -
#10001 1966-1969 -
sandor8206 #10000 TOS mikor készült? -
#9999 wtf?1990? -
sandor8206 #9998 eugenetikus háboruk 1990-es években voltak -
C7 #9997 na, pár perce fejeztem be a Voyagert... mit ne mondjak... a DS9 lezárására talán elhamarkodottan mondtam, hogy kicsit elkapták. az utolsó pár percet talán bővebbre húzhatták volna a Voyager végén, belefért volna. illetve a szinkronnal van az a problémám, hogy ismét újra kellett tanulnom néhány angol szó kiejtését... (bár a Defiant után már meg sem kottyant.) -
Valezius #9996 Köszi -
C7 #9995 HMS Bounty volt -
Amcir #9994 A sztori alapján a XX. század végén volt az eugenikus, igen a háborúban is vannak szabályok, de az is kérdés, hogy betartják e őket, hát úgy tűnik még mindig félnek tőle. -
Valezius #9993 Érdekes volt a mai rész, előkerült Kahn neve :)
Ami érdekesebb, hogy ebben a sorozatban is azt mondja, hogy 150éve félnek a feljavítottaktól, úgyhogy az eugenetikus háborúk a 21. század elején kellettek, hogy legyenek.
(Rémlett az egyik mozifilmből a jelenet, amikor talán mcCoy elnevezett egy hajót, azt hittem a botany bay volt az, de úgy tűnik nem. akkor viszont annak a klingon hajónak kellett lennie, amivel a 4. filmben visszajöttek a földre, tudja valaki, hogy hívták?)
Nemrég volt az a rész, ahol Archer xindi rovarok csecsemőit menti meg, ott magyarázza, hogy valamelyik őse tűzszünetet kötött, hogy ki tudják menekíteni az iskolát. Mert háborúban is vannak szabályok.
Mintha az eugenetikus háború rémlene, de nem vagyok benne biztos, valaki jobban emlékszik?
Még valami. Flox mondja, hogy az emberek intellektusa nem volt összhangban az ösztöneikkel, ez vezetett katasztrófához.
A 24. század fejlettebb embere, akkor enm érett meg a génmódosítások engedélyezésére? -
#9992 -
#9991 Tv6-on Ent 4. évad Sung-os rész!!! -
Reg5 #9990 Próbálom nem olvasni.
Kis spoiler:
Az s01e03-ban vicces volt, hogy elérték a Galaxis peremét :) Viszont utána mikor Kirk az átalakulóban lévő emberrel harcolt, a sírra miért James R. Kirk volt írva? -
Valezius #9989 Én már fél évadnyi TOSon túl vagyok, úgyhogy te ne olvasd tovább :)
A vissza a tiltott bolygóra c. rész nagyon tetszett, ahogy Spock szervezkedik. Kirk leváltása , vagyis az, ahogy újra az Enterprise kapitánya lett jó poén volt. Csak az volt logikátlan, hogy Pike nyomogatja, hogy nem-nem-nem, aztán megkérdezik, hogy itt akar-e maradni, és igen.
Pókerjátszmában érdekes volt, amikor a kormányos elkezd őrjöngeni, hogy meghalnak, végülis érthető, meg emberi, de jobb, hogy ilyet nem láttunk se az ENT D-n se az NX-01-en.
Nincsenek győztesek: Romulánok, kicsit ostobán néznek még ki, de jó kis epizód volt. Az jó volt, hogy bámulták a képernyőt, hogy ezek a romulánok, utána simáén továbbléptek a dolog felett.
A TNG semleges zóna c. epizódjából viszont így utólag hiányzik a visszautalás erre az epizódra.
Aztán persze voltak még ostobaságok, például a Miriben, hogy megérkeznek egy Földnek kinéző bolygóra, leszállnak, megbetegednek, meggyógyulnak és mennek tovább. nem derül ki, hogy miért nézett ki Földnek. -
#9988 Ki kéne találnunk egy új Star Trek sorozatot, megírni mondjuk az első 3-5 rész rövid vázlatát és elküldeni Hollywood-ba. -
Reg5 #9987 Több hónapnyi hezitálás után elkezdtem a TOS-t. Eddig 2 részt néztem meg, és egész tetszetős. Bár szerintem lassan fogok vele haladni. -
#9986 pedig mennyit mondtam :D
-
#9985 Én is könyv mellett vagyok, szeretem a rajzfilmeket is, de Star Trek esetében nem, ott vagy élőszereplős legyen vagy könyv.