Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már fél évadnyi TOSon túl vagyok, úgyhogy te ne olvasd tovább 😊

A vissza a tiltott bolygóra c. rész nagyon tetszett, ahogy Spock szervezkedik. Kirk leváltása , vagyis az, ahogy újra az Enterprise kapitánya lett jó poén volt. Csak az volt logikátlan, hogy Pike nyomogatja, hogy nem-nem-nem, aztán megkérdezik, hogy itt akar-e maradni, és igen.

Pókerjátszmában érdekes volt, amikor a kormányos elkezd õrjöngeni, hogy meghalnak, végülis érthetõ, meg emberi, de jobb, hogy ilyet nem láttunk se az ENT D-n se az NX-01-en.

Nincsenek gyõztesek: Romulánok, kicsit ostobán néznek még ki, de jó kis epizód volt. Az jó volt, hogy bámulták a képernyõt, hogy ezek a romulánok, utána simáén továbbléptek a dolog felett.
A TNG semleges zóna c. epizódjából viszont így utólag hiányzik a visszautalás erre az epizódra.

Aztán persze voltak még ostobaságok, például a Miriben, hogy megérkeznek egy Földnek kinézõ bolygóra, leszállnak, megbetegednek, meggyógyulnak és mennek tovább. nem derül ki, hogy miért nézett ki Földnek.
Narxis
Ki kéne találnunk egy új Star Trek sorozatot, megírni mondjuk az elsõ 3-5 rész rövid vázlatát és elküldeni Hollywood-ba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Több hónapnyi hezitálás után elkezdtem a TOS-t. Eddig 2 részt néztem meg, és egész tetszetõs. Bár szerintem lassan fogok vele haladni.

LasDen
pedig mennyit mondtam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Én is könyv mellett vagyok, szeretem a rajzfilmeket is, de Star Trek esetében nem, ott vagy élõszereplõs legyen vagy könyv.

Én a könyv mellett állok. Rajzfilmeket annyira tudom komolyan venni.

A könyv és a képregény nem hoz lázba.
De a romulán háború és elõzményeirõl egy rajzfilm sorozatot össze lehetne hozni.
Mmint földi és vulkáni.

Valamelyik nap találtam a youtuben egy érdekes videón amin egy rakás földi és romluán hajó összecsap egy kisebb romulán flottával.

igen ott van például a kihagyott Romulán-Földi háború(nem sokkal a Föderáció létrejötte elõtt) ... azt érdekes lenne látni
Az Enterpriset be kéne fejezni mondjuk képregények vagy könyvek formájában.

Az utolsó infó talán az volt, hogy ha lesz még sorozat akkor az ismét Kirk kapitány kalandjairól fog szólni.
Remélhetõleg kitalálnak valami eredetibbet.

Habár a 24. század története már teljes, az Enterprise korában/elõtt nincs értelme még egy sorozatnak.
Max a 25. század jöhetne szóba, még tartoznak az írók a Borg végsõ legyõzésével. A Voyagernek hála egy idõre enyhült a Borg fenyegetés, de attól még azok odakinn vannak, és újra támadni fognak.
gErIbÁ
mi az srácok haldoklik a fórum jöhetnének az új infók a 12. filmrõl vagy valami újabb soroztaról

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

phalanx
Star Trek DVD Extras - ezt most találtam demonoidon, 37 GB ... megvan a jövõ heti program 😊

Narxis

Ezerszer jobb volt, mint a hasonló társa, amit a csillagkapuhoz legyártottak 😊
akyyy
ahol megmutatják hol a wc, meg jeleneteket láthatnak a nézõk az utolsó befejezõ részrõl (igaz nálunk, helyesen, utánna adták le😄)

riportok, interjúk, stb.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pedig akkor már a DS9ben is szerepelt, lehet a gallér nélküli piros ruha teszi. nincsen tv6om, milyen extra epizódot adtak le?

Utána leadták az extra epizódot, bár így már nem voltak olyan hatásosak a zárórészbõl leadott részletek. 😊
Abból kiderült, hogy akkor forgatták, de nekem O'Brien nagyon fiatalnak tûnt a záró részben.
TNG zárórész? nem, nem akkor forgatták. Data múltbéli rangjelzése pl. hibás volt, amikor Picard Rikerrel beszél hogy késnek, akkor Rikert asszem az ötödik vagy hatodik részbõl vágták oda. a többit akkor forgatták, amikor a többit. (plusz még a hetedik filmet is akkoriban csinálták...)

Az volt az érzésem, hogy a zárórész múltban játszódó jeleneit talán leforgatták még az elsõ évad idején. Vagy ez csak profi összevágás lehetett?
ha sokszor láttad, akkor értheted miért beszélnek róla annyit azoknak akik nem...

Azért én ma leülök, és megnézem a záró rész elsõ felét, holnap meg a másikat 😊
Jó, de az elejét 1 összetett mondatba bele lehetne sûríteni.

Félreérted, a TNG-t a '90-es évek végén és 2000-es évek elején kb annyiszor láttam mint égen a csillag, szóval annyira már nem tud újat mutatni, és emiatt kissé unalmas már.

Punker
animated series

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
DS9-Ent ezek a legjobbak az összefüggõ történet miatt, nem csak 1-1 epizód.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
TAS?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hát azért jó ismerni az elejét is a sorozatnak... a TNG szerintem egy jó sorozat, ha 10-15 perc után meguntad, akkor talán a TOS-TAS-TNG nem neked való...

Sok dologról nem maradnak le.
Amúgy én azt nem értem, hogy a TNG miért van ennyire agyon promózva? Párszor belenéztem, de 10-15 perc utána nem bírtam tovább.

A tng után a VOYt adja a TV6, a 17. résztõl! vicces...
ENT marad a délutáni idõsávban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maguktól mentek haza, aztán még egyszer visszatértek, hogy elõkészítsenek egy csapást a föderáció ellen, de erre nem került sor, mert Janeway békét kötött velük.
Õket Janeway haza engedte nem?

Narxis
😄D

am. a 8472-es faj eléggé badass volt, szerintem õk jók lennének, egy kis alien filmstílussal ötvözve.

A borg vesztésre áll a háborúban, utolsó lehetõségként visszaküldd egy beszivárgó egységet, hogy megölje a 14éves James T. Kirket, mert
"A végsõ ütközetet azonban nem a jövõben vívják meg, hanem itt, jelenünkben, ma este…"
😊
Narxis
Akkor Borg! 😄

LasDen
azt az idõ vonalat csak úgy lehetne rendbe tenni, hogy picardék visszautaznak, hogy megöljék Kurtzmant és Orcit még miellõtt megírják a filmet 😄

de amúgy szerintem nem kell rendbe tenni semmit....az én szememben nicns elcseszett idõvonal....én azt látom, hogy létrehoztak egy új ST univerzumot, ami természetesen az eredetibõl építkezik....bár ebben a világban nincs Picard, Sisko, Riker, Data, Janeway vagy Hetes....de pár év múlva eltudok képzelni egy sorozatot ebben az univerzumban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
nekem az jutott valamelyik nap eszembe, hogy mind1 milyen film lesz, de lehetne benne egy jelenet erejéig, hogy álruhába megjelenik monjduk picard, vagy valaki tng-bõl, esetleg voyagerbõl, mint akik visszajöttek az idõbe, hogy "rendbe tegyél az elcseszett idõvonalat" <#idiota>

perszea film nem errõlszólna, csak utalás monjduk a star trek 15-re 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gErIbÁ
szerintem, ha már úgy is felborították az idõvonalat,akkor akár elõbbre is hozhatnák a Klingonokkla való szövetséget,meg hát az elsõ részben ugye 47 klingon hajót elpusztított Néró,nem tudom ez mennyire viselte meg a klingonokat de tuti nem esett nekik jól,bár jobban belegondolva ez miatt tuti nem kötnének szövetséget,valami nagyon erõs ellenfél kellene hogy összeálljon a banda szerintem,szerintetek?

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

volt belõlük már elé 😄
Jöhetnek a klingonok, de ha felrobbantják a Qo'nos-t nagyon pipa leszek. <#violent>

REAL MADRID

Narxis
Kardassziaiak.

Annyira nem rajongok az ötletért, hogy jöjjön valami faj, amit legyõznek, aztán az életben nem hallunk többet róluk.
A breen vagy a tholian viszont jelentõs faj az alfa kvadránsban mégse szerepelnek annyit, mint a romulánok meg a klingonok. Õket szívesen látnám.
Visszahoznák a Sulibanokat, mekkora lenne.

Totti5
Támogatok valami badass uj fajt. Klingon vonalat annyira én nem kedvelem és már sok is belõle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LasDen
"Alex Kurtzman és Roberto Orci, a Star Trek folytatás írói megint csak ennyit csepegtettek, hogy egyrészrõl jó lenne új ellenséget behozni, másrészrõl pedig a rajongók a Klingonokat várják. Ez utóbbival az is a progléma, hogy a könnyebb választás a népszerûséghez, de õk igyekeznek csak akkor meglépni, ha tényleg õk illenek majd az Enterprise köré bonyolódó történetbe." (filmbuzi)

mivel én nem vagyok olyan fan mint itt a többség, így számomra mindkét verzió megfelelõ lenne....bár nemtudom új ellenség alatt mit értenek...egy teljesen új fajt behozni???
mondjuk én az elsõ rész Nerojával is teljesen megvoltam elégedve...Eric Bana nagyon jól hozta a karaktert...😄

Oké így már bevillant. 😊
phalanx
meghalt

LasDen
a dokinõ aktiválja az Orvosi Segéd Hologrammot és mondja neki hogy tartsa fel a borgokat míg õk meglépnek....😄

a voyagerbe eleve nem volt orvos a hajón vagy csak lemaratt?? 😄

OSH doki egyáltalán nem rémlik, hogy mit takar.
De a csatajelenet jó lett, és az egész film is.
Totti5
"részeges jégeres ember"

nagy arc Cochrane az biztos😄😄😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10