Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami érdekesebb, hogy ebben a sorozatban is azt mondja, hogy 150éve félnek a feljavítottaktól, úgyhogy az eugenetikus háborúk a 21. század elején kellettek, hogy legyenek.
(Rémlett az egyik mozifilmbõl a jelenet, amikor talán mcCoy elnevezett egy hajót, azt hittem a botany bay volt az, de úgy tûnik nem. akkor viszont annak a klingon hajónak kellett lennie, amivel a 4. filmben visszajöttek a földre, tudja valaki, hogy hívták?)
Nemrég volt az a rész, ahol Archer xindi rovarok csecsemõit menti meg, ott magyarázza, hogy valamelyik õse tûzszünetet kötött, hogy ki tudják menekíteni az iskolát. Mert háborúban is vannak szabályok.
Mintha az eugenetikus háború rémlene, de nem vagyok benne biztos, valaki jobban emlékszik?
Még valami. Flox mondja, hogy az emberek intellektusa nem volt összhangban az ösztöneikkel, ez vezetett katasztrófához.
A 24. század fejlettebb embere, akkor enm érett meg a génmódosítások engedélyezésére?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kis spoiler:
Az s01e03-ban vicces volt, hogy elérték a Galaxis peremét 😊 Viszont utána mikor Kirk az átalakulóban lévõ emberrel harcolt, a sírra miért James R. Kirk volt írva?
A vissza a tiltott bolygóra c. rész nagyon tetszett, ahogy Spock szervezkedik. Kirk leváltása , vagyis az, ahogy újra az Enterprise kapitánya lett jó poén volt. Csak az volt logikátlan, hogy Pike nyomogatja, hogy nem-nem-nem, aztán megkérdezik, hogy itt akar-e maradni, és igen.
Pókerjátszmában érdekes volt, amikor a kormányos elkezd õrjöngeni, hogy meghalnak, végülis érthetõ, meg emberi, de jobb, hogy ilyet nem láttunk se az ENT D-n se az NX-01-en.
Nincsenek gyõztesek: Romulánok, kicsit ostobán néznek még ki, de jó kis epizód volt. Az jó volt, hogy bámulták a képernyõt, hogy ezek a romulánok, utána simáén továbbléptek a dolog felett.
A TNG semleges zóna c. epizódjából viszont így utólag hiányzik a visszautalás erre az epizódra.
Aztán persze voltak még ostobaságok, például a Miriben, hogy megérkeznek egy Földnek kinézõ bolygóra, leszállnak, megbetegednek, meggyógyulnak és mennek tovább. nem derül ki, hogy miért nézett ki Földnek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a romulán háború és elõzményeirõl egy rajzfilm sorozatot össze lehetne hozni.
Remélhetõleg kitalálnak valami eredetibbet.
Habár a 24. század története már teljes, az Enterprise korában/elõtt nincs értelme még egy sorozatnak.
Max a 25. század jöhetne szóba, még tartoznak az írók a Borg végsõ legyõzésével. A Voyagernek hála egy idõre enyhült a Borg fenyegetés, de attól még azok odakinn vannak, és újra támadni fognak.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
riportok, interjúk, stb.
Abból kiderült, hogy akkor forgatták, de nekem O'Brien nagyon fiatalnak tûnt a záró részben.
Félreérted, a TNG-t a '90-es évek végén és 2000-es évek elején kb annyiszor láttam mint égen a csillag, szóval annyira már nem tud újat mutatni, és emiatt kissé unalmas már.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy én azt nem értem, hogy a TNG miért van ennyire agyon promózva? Párszor belenéztem, de 10-15 perc utána nem bírtam tovább.
ENT marad a délutáni idõsávban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am. a 8472-es faj eléggé badass volt, szerintem õk jók lennének, egy kis alien filmstílussal ötvözve.
"A végsõ ütközetet azonban nem a jövõben vívják meg, hanem itt, jelenünkben, ma este…"
😊
de amúgy szerintem nem kell rendbe tenni semmit....az én szememben nicns elcseszett idõvonal....én azt látom, hogy létrehoztak egy új ST univerzumot, ami természetesen az eredetibõl építkezik....bár ebben a világban nincs Picard, Sisko, Riker, Data, Janeway vagy Hetes....de pár év múlva eltudok képzelni egy sorozatot ebben az univerzumban 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
perszea film nem errõlszólna, csak utalás monjduk a star trek 15-re 😄
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
REAL MADRID
A breen vagy a tholian viszont jelentõs faj az alfa kvadránsban mégse szerepelnek annyit, mint a romulánok meg a klingonok. Õket szívesen látnám.