Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vissza a tiltott bolygóra c. rész nagyon tetszett, ahogy Spock szervezkedik. Kirk leváltása , vagyis az, ahogy újra az Enterprise kapitánya lett jó poén volt. Csak az volt logikátlan, hogy Pike nyomogatja, hogy nem-nem-nem, aztán megkérdezik, hogy itt akar-e maradni, és igen.
Pókerjátszmában érdekes volt, amikor a kormányos elkezd õrjöngeni, hogy meghalnak, végülis érthetõ, meg emberi, de jobb, hogy ilyet nem láttunk se az ENT D-n se az NX-01-en.
Nincsenek gyõztesek: Romulánok, kicsit ostobán néznek még ki, de jó kis epizód volt. Az jó volt, hogy bámulták a képernyõt, hogy ezek a romulánok, utána simáén továbbléptek a dolog felett.
A TNG semleges zóna c. epizódjából viszont így utólag hiányzik a visszautalás erre az epizódra.
Aztán persze voltak még ostobaságok, például a Miriben, hogy megérkeznek egy Földnek kinézõ bolygóra, leszállnak, megbetegednek, meggyógyulnak és mennek tovább. nem derül ki, hogy miért nézett ki Földnek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a romulán háború és elõzményeirõl egy rajzfilm sorozatot össze lehetne hozni.
Remélhetõleg kitalálnak valami eredetibbet.
Habár a 24. század története már teljes, az Enterprise korában/elõtt nincs értelme még egy sorozatnak.
Max a 25. század jöhetne szóba, még tartoznak az írók a Borg végsõ legyõzésével. A Voyagernek hála egy idõre enyhült a Borg fenyegetés, de attól még azok odakinn vannak, és újra támadni fognak.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
riportok, interjúk, stb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Abból kiderült, hogy akkor forgatták, de nekem O'Brien nagyon fiatalnak tûnt a záró részben.
Félreérted, a TNG-t a '90-es évek végén és 2000-es évek elején kb annyiszor láttam mint égen a csillag, szóval annyira már nem tud újat mutatni, és emiatt kissé unalmas már.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy én azt nem értem, hogy a TNG miért van ennyire agyon promózva? Párszor belenéztem, de 10-15 perc utána nem bírtam tovább.
ENT marad a délutáni idõsávban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
am. a 8472-es faj eléggé badass volt, szerintem õk jók lennének, egy kis alien filmstílussal ötvözve.
"A végsõ ütközetet azonban nem a jövõben vívják meg, hanem itt, jelenünkben, ma este…"
😊
de amúgy szerintem nem kell rendbe tenni semmit....az én szememben nicns elcseszett idõvonal....én azt látom, hogy létrehoztak egy új ST univerzumot, ami természetesen az eredetibõl építkezik....bár ebben a világban nincs Picard, Sisko, Riker, Data, Janeway vagy Hetes....de pár év múlva eltudok képzelni egy sorozatot ebben az univerzumban 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
perszea film nem errõlszólna, csak utalás monjduk a star trek 15-re 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
REAL MADRID
A breen vagy a tholian viszont jelentõs faj az alfa kvadránsban mégse szerepelnek annyit, mint a romulánok meg a klingonok. Õket szívesen látnám.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mivel én nem vagyok olyan fan mint itt a többség, így számomra mindkét verzió megfelelõ lenne....bár nemtudom új ellenség alatt mit értenek...egy teljesen új fajt behozni???
mondjuk én az elsõ rész Nerojával is teljesen megvoltam elégedve...Eric Bana nagyon jól hozta a karaktert...😄
a voyagerbe eleve nem volt orvos a hajón vagy csak lemaratt?? 😄
De a csatajelenet jó lett, és az egész film is.