11588
  • Narxis
    Q DS9-ban is kavart. :D

Riker-nek a hasonmása szerepelt a DS9-ban aki egy baleset során "keletkezett", máki tag lett.
  • RelakS
    Meg mintha Thomas Riker is kavarta volna a kakát másik sorozatban.

Meg a Picard-ról Janeway-re váltó Q-val mi a helyzet? :)
  • Narxis
    A Nemezis-ben asszem Janeway admirális adja a küldetést Picard-nak.
  • Narxis
    TNG-ben van egy rész amikor a DS9-on vannak(nem az amikor a DS9-t átveszi a Föderáció hanem később) és szerepel benne Julien Bashir. Meg van egy rész amikor Riker Quark-ot hívja a hídról, hogy információt vagy szívességet kérjen és emlékezteti, hogy tartozik neki talán pókerben, már nem emlékszem...
  • sandor8206
    TNG indulásakor az öreg McCoy volt nem Spock, de ő is szerepelt a TNG-ben + az öreg Scotty is.
    DS9-ben: pilotban Picard,+ szerepelt Riker és a VOY szereplő hologram doktort alakító Robert Picardo mint a hologramot megalkotó tudós + az említett TOS epizód + TNG Worf 4. évadtól állandó szereplő lett.
    VOY pilotban a DS9 állomás és Quark, ha jól emlékszem szerepelt Troi és a dilis tudós az A-teamből
    ST:ENT itt Brent Spiner mint Dr. Sung. Troi és Riker a utolsó részben

+ A ST: Nemzedékek mozifilmben Kirk és Picard crossoverje

Ezek amik eszembe jutottak
  • LasDen #10339
    voltak...a többiek majd részletezik jobban, de amikre én emlékszem úgyahogy az Spock a TNG indulásánál és a DS9 időutazása a TOS idejébe (mondjuk az nem konkrét crossover)....meg a filmekben is mikor Kirkék átadták a terepet Pickardéknak.....
  • xido
    volt ezek között olyan,hogy spin off-ként indult valamelyik és átlátogattak néha egymáshoz,mint a Stargate-ben?
  • RelakS
    általában szinkronnal néztem a sorozatokat is, meg a filmeket is
  • Narxis
    Hangja alapján se? :O
  • RelakS
    Köszi. Nem ismertem volna fel O_o
  • Reg5
    Michael Dorn, vagyis Worf.
  • RelakS
    ki a fekete srác Wheaton mellett?
  • LasDen #10332
  • MrSpock
    Mert már akkor sem volt fiatal.:) Jellegzetes kopasz fej,karakteres arc,és max a ráncai lettek kicsit többek,és őszülő halánték. Na igen Data kissé kigömbölyödött. De legfurább Wil Wheaton,aki ugye Wesley Crushert játszotta. Igaz akkor ő még elég fiatal volt,itt meg kerek arc,borosta :D Nem ismerném meg ha nem tudnám,hogy ő az. A Bing Bang Theoryban is csak figyeltem,hogy tényleg ő :D
  • akyyy
    picard nem öregszik!:D nemtudom mit csinál vagy mit nem, de szvsz bármikor eljátszhatja a kapitány (vagy admirális:D) szerepét, nem látszódik rajta az idő (nem ugy mint Data-n :()
  • LasDen #10329
  • MrSpock
    Klingon tuti,az a rész Voyagerben,mikor Kimet,ha jól emlékszem elkapta egy,és nem tudott szabadulni,csak úgy hogy Neelix "legyőzte". :D Ő jobban élvezte a velük való kapcsolatot. Bár szegény Tuvok lakhelyét eléggé szétrombolták. :D Trillek mindig jól néznek ki.Ha jól tudom galaxis szerte a szebbik fajokhoz tartoztak. :) Hetes és Chakotay is érzelembe bonyolódott a végén,szóval nem lehetetlen. :)
  • Narxis
    Megpuhítanám a vulkánit ahogy Trip tette T'Pol-al. :D Hetes féle? Végülis Kim-nek felajánlkozott mikor látta, hogy vonzódik hozzá. :DD Klingon? háát az már durva lenne, azt lehet nem vállalnám be. :D Trill? Az se rossz ha jól néz ki. :D
  • MrSpock
    Vulkáni női kapitány tuti kemény lenne! :D A sok logika,és egyszerűség,hatékonyság,semmi érzelem! Mit szólnál egy Hetes féle Borg kapitányhoz? Ellenállás hasztalan! Klingon női vezető? Azt hiszem ott kék-zöld foltok,zúzódások! :D Lehetne Trill női kapitány,sok századnyi tapasztalat,stb. És külsőre is szebbik fajhoz tartozik :D
  • Narxis
    Lehet már volt párszor ez a kérdés de ti melyik kapitány alatt szolgálnátok? Vagy inkább milyen kapitány alatt? Én egy vulkáni nő alatt szolgálnék, szerintem az király lenne.

Amúgy fura, hogy nem sok női kapitány volt a Star Trek-ben, a TNG-ben amikor Picard titkosan találkozott az egyikkel mert valami összeesküvést szimatoltak(az a rész amikor ilyen paraziták voltak a nyakukban). Asszem ott volt női kapitány de kb. ennyire emlékszem, ja meg az Enterprise, Archer ex felesége.
  • LasDen #10324
    ki van a képen?
  • Seth
    Új Batm....Star Trek 2 mozi plakát :)

• Species8472
    Sziasztok! Tudom, hogy nem illik fórumban reklámozni semmit, nem is ennek szánom. Csak szeretném, ha minél több emberhez eljutna a rendezvényünk híre. Várunk szeretettel minden Star Trek rajongót 2012. október 6-án, szombaton, Pécsre a Zsolnay Kulturális Negyedbe Star Trek napunkra. Ha szeretnél egy baráti hangvételű, jó hangulatú rendezvényen hasonló érdeklődési körű emberekkel találkozni, akkor itt a helyed! Gyertek, el jó buli lesz.
    Részvételi szándékotokat a rendezvény Facebook lapján jelezhetitek.
    További részletek a Star Trek Portalon lesznek olvashatók.
  • [NST]Cifu
    A Kapcsolatfelvétel bizony elég rég volt. :D
  • Narxis
    Kapcsolatfelvétel. A Borg mindig is a gyengém volt. :D Kövezzetek meg de nekem a Nemezis is tetszett. A legutóbbi Star Trek film se volt annyira rossz, inkább csak az volt a baj, hogy a főgonosz olyan semmilyen volt. A Nemezisben a Picard klónban több kurázsi volt mint abban a romulán pszichopatában.

Ez a sorozat pedig durva lesz, én már mindennek örülök ami Star Trek.
  • [NST]Cifu
    Izlések és pofonok, de nekem bejött a reboot, a karakterek nagyon eltaláltak, látványvilágban is ott volt a toppon. A történet összességében annyira nem tetszett, de őszintén szólva rég láttam igazán jó történetet az ST mozifilmekben.

Itt van a legutóbbi hír a sorozat ügyében, nem teljesen elveszett dolog, bár az ST: Captain Worf-tól én egy kicsit fázom...
  • phalanx
    engem a mozifilm nem érdekel (az előző is sz@r volt) de egy új sorozat nagyon jó lenne
  • EnxTheOne
    Ha lesz sorozat akkor jo lenne ha a távolabbi jövöben játszodna. Pl. már van transztérhajtomü az enterpriseon (gondolom az lesz a hajo neve :D) és elmennek egy másik galaxisba. Pl. megnézheték azt a folyadékosat ahonan azok jöttek akik majdnem legyözték a borgot.
  • Narxis
    Neeee az még messze van. Reménykedtem, hogy karácsonyi ajándék lehetett volna... :D
  • Fabio Capello
    én úgy tudom 2013 tavasza a film. De én rohadtul örülnék ha előkapnának valami sztorit és csinálnának egy fasza 10-12 évadot :D
  • Narxis
    Az új film készül de nem tudom mikor kerül a mozikba. Ha az sikeres lesz akkor szerintem jön az új sorozat aminek az alaptörténetéről már olvashattunk, hacsak nem maradtam le és azt cáfolták azt azóta. Voyager hazatérése utána időben, ferengik találnak valami értékes cuccot vagy valami ilyesmi.
  • sandor8206
    boldog szülinapot, remélem még 46 évig fog készülni e remek univerzumban film/sorozat alkotás :-)
  • Narxis
    Nem. Nézd meg a google hu-n a mai doodle-t(amikor a Google feliratot átalakítják), lehet vele játszani is. :D
  • akyyy
    nem tegnap?
  • Narxis
    Ma 46 éves a Star Trek.
  • Narxis
    lol
  • LasDen #10308
  • [NST]Cifu
    Csak 1x láttam a filmet (és nincs is sok affinitásom újra nézni xD), de nekem úgy rémlik, hogy ott PCR-t (phase compression rifle) használtak, hasonlót, mint a korábbi filmekben. A PCR is hol egy folyamatos nyalábot, hol pedig egyfajta "lövedéket" lő, filmtől függően.
  • EnxTheOne
    Sziaztok, lenne egy láma kérdésem a kézi lőfegyverekel kapcsolatban. :D

Ugye van a:

Fézer ami egy folyamatos energia sugarat lő, mint amilyen a lézer

és van a distruptor ami kisebb lövedékeket lő, mint mondjuk a star wars/stargate fegyverei

NOs, a problémám az lenne hogy tegnap láttam a star trek nemesist, és ott a csillag flotta tagjai a hajon distruptorokat használtak amikor megtámadták öket.

De a csillag flottánál a fézer van rendszeresitve nem? :S
    :D
  • Micsu