Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
lehet TNG-ben is , de ami tuti
DS9-Weyoun (alakváltók legfõbb szolgája)
Voyager-A gladiátor verseny vezetõje, amiben hetes fightól The Rock-kal
Enterprise-Shram (a kék antennás)
De sztem ez a színész szerepelt a legtöbb ST-filmben és sorozatban, mint más karakter ha csak mellékszereplõként, az TOS kívül mindegyikben, sõt így fejbõl még a Nemzedékek mozifilmben is (klingon), általában klingonnak, idegennek, romulánnak maszkírozva
Brian Thompson
DE amúgy az ST franhise híres arról, hogy sok színészt "visszaforgat"
Ott van pl: DS9-bõl Odo, Ent is szerepelt és a Nem ismert tartomány mozifilmbõl
Vagy az Ent vulkáni földi nagykövete õ is szerepelt több más ST szériában (pl Voy) vagy az Ent úralkodni kívánó vulkánja (4. évadból) DS9 is lázadó admirálist játszott (duplarész amikor Földet kamutámadással fenyegeti meg kadétok segítségével)
Vagy eleve mozifilmekben is újrahsznosítanak pl: Végsõ határ földi nagykövete és Nem ismert tartomány kinyírt klingoni vezetõje azonos, sõt nem lepõdnék meg ha valamelyik ST sorozatban vagy többen is feltûnt volna
stb. stb.
és ezek mind csak fejbõl, mennyi de mennyi lenne ha utána nézne az ember
Jeffrey Combs
Brian Thomsonsg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Russ kapcsán bevallom nem ez tûnt fel nekem. De persze ez is igaz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De akkor sorozatok szerint:
Entben: Jannar (a szakálas xindi a gyárból)
Voyagerben: Noah lessing (valami legénységi tag)
DS9-ben egy Kornan nevû klingont.
a DS9-en meg nem rémlik 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bár ha Kazonnak maszkírozzák, tuti, hogy nem ismerem fel 😊
Tuvok helyes, milyen szerepben láthattuk a DS9-ban és a TNG-ben?
És még van pár színész, aki mindhárom sorozatban látható, de nem mindig önmagát játssza.
Na kik õk? 😊

Meg el is felejtettem, hogy a TOS-ban ilyen konkrét idõpontokat adtak meg.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami érdekesebb, hogy ebben a sorozatban is azt mondja, hogy 150éve félnek a feljavítottaktól, úgyhogy az eugenetikus háborúk a 21. század elején kellettek, hogy legyenek.
(Rémlett az egyik mozifilmbõl a jelenet, amikor talán mcCoy elnevezett egy hajót, azt hittem a botany bay volt az, de úgy tûnik nem. akkor viszont annak a klingon hajónak kellett lennie, amivel a 4. filmben visszajöttek a földre, tudja valaki, hogy hívták?)
Nemrég volt az a rész, ahol Archer xindi rovarok csecsemõit menti meg, ott magyarázza, hogy valamelyik õse tûzszünetet kötött, hogy ki tudják menekíteni az iskolát. Mert háborúban is vannak szabályok.
Mintha az eugenetikus háború rémlene, de nem vagyok benne biztos, valaki jobban emlékszik?
Még valami. Flox mondja, hogy az emberek intellektusa nem volt összhangban az ösztöneikkel, ez vezetett katasztrófához.
A 24. század fejlettebb embere, akkor enm érett meg a génmódosítások engedélyezésére?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kis spoiler:
Az s01e03-ban vicces volt, hogy elérték a Galaxis peremét 😊 Viszont utána mikor Kirk az átalakulóban lévõ emberrel harcolt, a sírra miért James R. Kirk volt írva?