11588
-
karajjj #10544 nekem nagyon bejött az új verzió, elég badass kinézetük lett, róluk elhiszem, hogy kettéharapnák az emberek torkát :D -
#10543 Noha nekem sem tetszenek az ST:ItD klingonjai, de hozzá kell tenni, hogy a klingonok már több átalakuláson is átestek és például Chang tábornok bőven kilógott az ST:TMP által bemutatott "új generációs" klingonok közül:
[center] -
karajjj #10542 -
Valezius #10541 az is sok volt belőlük. Hülyeség volt így átalakítani őket. Főleg ez a szem volt nagyon béna. -
#10540 Jó lenne melléjük tenni a mostanit, mert eléggé csak villanásra lehetett látni a képüket. -
karajjj #10539 szerintem a kligonoknál pont a két fázis közötti átmenet volt:
-
#10538 @Sandor8206: Akkor nem is kell itt sertepertélned, maradj csendben inkább.
@Akyyy: Első blikkre azt hittem a Qualcomm féle Trikorder X-Price-ról van szó, de nem, ez másik dolog. A Qualcomm X-Prizeban anno nagyon sokan hittek, erre most mégis ott tartunk még mindig, hogy nem igazán látni a csapatokat prezentálni. :\ -
#10537 készül a tricorder -
sandor8206 #10536 tökmindegy most megint jó pár évig úgy is csak döglődeni fog ez a topik -
Micsu #10535 Cifunak van igaza, ne te döntsd már el ki milyen ST fan
az összes filmet és sorozatot láttam, a ds9 a személyes kedvencem
mikor 2008 tájékán megtudta az ember hogy készül ST reboot és jj Abrams neve került a rendező mellé, normális ember tudhatta mire számíthat, az meg hogy nem vagy tisztába vele hogy a reboot nem másolást jelent arról én nem tehetek, értelmesebbje már a megjelenés előtt tudta hogy fel lesz rúgva sok minden amit anno Roddenberry lefektetett
sehol sem írtam hogy én tökéletesen megvagyok elégedve a 2 filmmel de egy 2 órás kikapcsolódásnak jó volt, a régi részeken ez nem változtat -
#10534 Ha tovább provokálsz itt a topicban, hogy ki az ST-fan, meg ki nem, mert ezt csak szerinted TE döntheted el, akkor rövid úton a fórum keretein kívül találod magad.
Több figyelmeztetés nem lesz ezzel kapcsolatban! -
sandor8206 #10533 hát biztos nem ST-fan -
Micsu #10532 ha neked az jött le a kommentből hogy mezei átlagnéző vagyok, akkor gratulálnom kell -
sandor8206 #10531 mezei átlagnézőnek mint neked tökéletesen megfelel ez a film, hisz látványfilm...ne nézz senkit hülyének, mindenki tudta, tudja hogy az, pont ez a probléma a faneknek -
#10530 Hát... a keréknyom a fejükön inkább tűnt a sapka nyomának, mint igazi csonttaréjnak. Nekem pl annyira nem jöttek be. Előbb jutott róluk eszembe az őrült bolond, mint a nagy harcos. -
Micsu #10529 nem sokat láthattunk belőlük de nekem jóval félelmetesebbnek tűntek mit a sorozatban voltak -
#10528 amúgy a filmben látható klingonokkal mi a baj?? csak azt láttam a fanoktól, hogy ezek nem úgy néznek ki, mint a klingonok?? nekem úgy tűnt olyanok, mint a sorozatokban láthatóak voltak... -
Micsu #10527 -
Micsu #10526 ". De hol van az újabb világok, civilizációk felfedezése, ma még csak matematikai, fizikai elméletek jövőbeni bemutatása stbstb..?"
az régi ST filmekben láttál ilyet?
na látod
ez egy film, nem sorozat -
Micsu #10525 megnéztem, scifipopcornak jó volt ez bár az előző története jobban tetszett, látványos és hatásvadász mert a mai nézőknek ez kell, de aki igénytelennek nevezni az nem tudom hol él
ha igényességről beszélünk akkor az előző mozikba/sorozatokba bőven bele lehetne kötni, 1000 logikai bukfenc és mém bizonyítja ezt + költségvetés és technika, ezen teljesen felesleges vitatkozni
azért ne állítsuk be úgy a star trek univerzumit mind ha valami nagy hc scifi lett volna mindig is, persze volt/van filozófiája és a pénz híján inkább a párbeszédekkel és a néző képzelőerejére bízták a filozófiáját
ebben tetszik a filmben az hogy nagy költségvetésű produkció de nem hollywoodi sztárokkal van tele, inkább tehetséges sorozat színészekkel, mondanom sem kell hogy kahnal semmi gond nem volt, telitalálat a színész is
én jobban örültem volna ha egy kicsit több figyelmet fordítanak a klingonokra, de nem bánnám ha kirkék találkoznának a köv részben a borgal is, őket nézném meg szívesen ilyen látványorgia mellett
én scifi rajongónak tartom magam, a legmélyebb és legelvontabb művek közt vannak a kedvenceim de külön kell választani a két stílust (popcorn vs deep movie), aki nem tudja az magába keresse a hibát -
#10524 Én szinte már vártam, hogy az admirális előkapja a combjából a stukkert :) -
#10523 amugy simán vissza lehetne hozni data-t, igaz, saja már csak digitálisan, cgi-vel, ami nem lesz olyan jó, mintha rendes szinész játszaná, de történet szempontjából mégis igy "tovább élne" soong meg persze maradhatna továbbra is brent spiner.
és igy akár bármilyen karaktert vissza lehetne hozni, oké hogy már lassan túlkorosak, de azt lehetne azzal magyarázni hogy telt múlt az idő.....
egy voyager epizód egy igazi öreg janewayyal xD
-
sandor8206 #10522 tényleg nem a legjobb minőség :-) arcra tényleg Datas, bár a fagyasztásra is rá lehet fogni, hogy ilyen sápadt :-D
de a haja, tényleg 1-1 Space Seedes Montalban -
karajjj #10521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10520 ez volt-e már?
Vagy csak nem eleget? :) -
sandor8206 #10519 az ok, hogy lehet megint kitalálnak valami hülyeséget, de ahhoz megint időutazás kell vagy Datanak vagy Soongnak + ha oda is kerültek -400, 200 évet, akkor is hogy a fenébe keveredtek be a javítottak közé
akkor már hihetőbb az amit én beírtam, ha annyira elfogadjuk J.J hülyeségeit
de sztem csak egy fagyasztott fószer volt -
karajjj #10518 meg ugye állandóan mutogatták azt android szerű úriembert a hídon -
karajjj #10517 hátööö, nem tudom, hogy néztél-e Lost-ot, de az állandóan televolt apró pici utalásokkal és az is Abrams műve, megnéztem a virágbolti verzióban kikockázva, sajnos még nagyon zavaros a kép, de szerintem én láttam jól -
sandor8206 #10516 majd ha kijön valami jobb minőségű cucc ki lehet kockázni és ötletelni :-D -
sandor8206 #10515 nem hinném, hogy Data vagy Soong lenne, hogy kerülne oda? Bár J.J. minden hülyeség kitelik
sztem semmi jelentősége nincsen ki van benne, csak egy fószer
de egy másik spekulációt olvastam már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!B. C csak hazudja magát Khannak, hogy megvédje az igazit aki pont abban a tartályban fekszik amit felnyitnak, mert állítólag aki ott fekszik hasonlít az Montalban/Khanra (főleg a séró miatt mondják, mert az egy az egyben Khanos a Space seedből) + akit kivesznek a tartályból és kómába tesznek, hogy helyére bele rakják Kirkot, bár mindegyiket csak egy pillanatra mutatják
eléggé vad ötlet, de fanoktól minden kitelik :-) ez is egy elmélet -
#10514 Redditen is felmerült a kérdés, de az itt leírt jelenetet ott sem írják:
[link] -
karajjj #10513 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól láttam egyébként, hogy data/dr soong volt lefagyasztva a kapszulában, amit a bolygón kinyitott torpedóban találtak? -
karajjj #10512 kurva egyszerű :D
http://aftercredits.com/ -
#10511 ezt hol lehet megnézni hogy legközelebb ha beülök egy filrme tudjam hogy érdemes e ott maradni:D
egyébként innen van az infomaxn
hmm hülye link:
http://hu.axnscifi.com/galleries/trukkoes-star-trek-utalasok#axngallery[gallery]/4/ -
#10510 Sugárban végigültem az angol nyelvű filmet, és nem volt semmi a stáblista után. -
karajjj #10509 sőt, biztos, hogy nincs ott semmi hivatalosan:
During Credits? No
After Credits? No -
karajjj #10508 filmbuziról:
kabuki says:
2013. May 17 at 19:18
Kova: Én végigültem, de nincs after credit. Legalábbis a W…End 14.15-ös vetítésén nem volt :)
-
#10507 pedig most olvastam axn-en hogy Kirknek szülinek hangját lehet hallani, mikor felébred... -
#10506 végig lehet ülni... -
karajjj #10505 sötétség van a végén, utána meg felkapcsolják a lámpát