Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Go Jeff Go!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Go Jeff Go!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Go Jeff Go!!!!
Amúgy fura, hogy nem sok nõi kapitány volt a Star Trek-ben, a TNG-ben amikor Picard titkosan találkozott az egyikkel mert valami összeesküvést szimatoltak(az a rész amikor ilyen paraziták voltak a nyakukban). Asszem ott volt nõi kapitány de kb. ennyire emlékszem, ja meg az Enterprise, Archer ex felesége.
Részvételi szándékotokat a rendezvény Facebook lapján jelezhetitek.
További részletek a Star Trek Portalon lesznek olvashatók.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez a sorozat pedig durva lesz, én már mindennek örülök ami Star Trek.
Itt van a legutóbbi hír a sorozat ügyében, nem teljesen elveszett dolog, bár az ST: Captain Worf-tól én egy kicsit fázom...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ugye van a:
Fézer ami egy folyamatos energia sugarat lõ, mint amilyen a lézer
és van a distruptor ami kisebb lövedékeket lõ, mint mondjuk a star wars/stargate fegyverei
NOs, a problémám az lenne hogy tegnap láttam a star trek nemesist, és ott a csillag flotta tagjai a hajon distruptorokat használtak amikor megtámadták öket.
De a csillag flottánál a fézer van rendszeresitve nem? :S
😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
na ez tetszik, hasonlít a ruha a ST:Motion picture ûrruháihoz
Aki érdekel esetleg valamelyik írhat és küldök képeket válaszban: [email protected]
Persze a többiekre is börtön vár, de náluk van enyhítõ körülmény.
Most nem vádolod õket, de azért börtön vár rájuk? Hogy is van ez? 😄
Az Equinox egyértelmûen Action Jane mélypontja, több másik mellett is. 😉
A legénység fellázadhatott volna, de egy szétesõben lévõ hajón nem csoda, hogy nem tették meg. Ettõl függetlenül "Vétkesek közt cinkos, aki néma". De én nem vádolnám az egész legénységet, csak a kapitányt és az elsõ tisztet.
Persze a többiekre is börtön vár, de náluk van enyhítõ körülmény.
Egyszer szakadt el a cérna komolyabban, az Equinox incidensnél.
De a korábban történtek tükrében nem is teljesen passzolt a jelleméhez az ilyesmi, szerintem.