11588
  • [NST]Cifu
    Auuu, Star Wars VII...
  • Narxis
    :DDD
  • akyyy
    a bolt polcáról
  • Micsu
    ezt a star trek VIIet honnan tudom leszedni?
  • LasDen #10580
    így hirtelen nem sok rendező jut eszembe, akiben látnám, hogy jó filmet csinálni. Esetleg George Lucas :DDDD
  • [NST]Cifu
    Kezdődik a következő Star Trek film körüli keverés.

Eddig annyi biztosnak tűnik, hogy a Bad Robot produkciós cég fogja elkészíteni, és J.J.Abrams legalább producerként ott lesz a háttérben.

Viszont a hírek szerint a Paramount szeretné 2016-ra elkészíteni a filmet, így pedig ütközés van a Star Trek VII.-el, amit ugye Abrams rendez. Két napja arról harsog a média, hogy Jon M. Chu (G.I.Joe: Retalation) kerülne a rendezői székbe, amitől a trekkie oldalak rögtön őszülő szakállat növesztettek a haragtól. Aztán Chu menedzser stábja reagált, hogy nem érkezett ilyen irányú megkeresés.

Az egy másik pletyka, hogy a két utóbbi ST film forgatókönyv írói (Robert Orci és Alex Kurztman) is lehet, hogy csak hátulról támogatnák a filmet (a naptárban nekik is van pár bejegyzés, most fejezik be az Amazing Spider-Man 2-őt, de a naptárban van már a 4. része a pókembernek, egy Van Hellsing film és a Mummy Reboot is). Két név került fel a listára, Ashley Edward Miller és Zack Stentz. Ők ketten az Andromeda, Terminator: The Sarah Connor Chronicles és Fringe TV sorozat, illetve az X-Man: First Class és a Thor forgatókönyv írói.
  • Narxis
    loool és tényleg
  • RelakS
    mert el volt maszkírozva
  • akyyy
    nahát, fel sem tnt hogy a lostos faszi szerepelt valamelyik sorozatban:D
  • philcollins
    Sajnos elment közülünk egy Star Trek színész : Kang
  • akyyy
    néztem is:D
  • LasDen #10573
    Star Trek 4 a Viasat3-on. Alig több, mint egy fél órája megy még cask...
  • akyyy
    most néztem meg a Trance cimű filmet, és nagy hasonlosógot véltem felfedezni eme résszel kapcsolatban
    milyen jó rész is volt az:)
  • Dante73
    Na ez a film, (és játék) ipar legnagyobb baja. Adrenalinbomba... Mintha a feszültséget csak úgy lehetne fenntartani, hogy esünk egyik akcióból a másikba. Pedig nem. Az a létező leg olcsóbb, silányabb módszer. Nézz meg egy Hitchkok filmet... Semmi "pörgés" vagy akció, és a szíved a torkodban dobog végig... Most elintézik azzal, hogy a főhős majdnem meghal! Aztán... Majdnem meghal a jóbarátja! az apja! a főhős! Ugyan már...
  • skinnyman
    Sztem kurva jo volt, elejetol vegeig hangulatos, igenyes adrenalinbomba, es amikor azt hiszed mar vege, meg jon a hirtelen csapas, es meg fel ora allatkodas.
    9/10.
  • Monoton
    Szerintem az egész sztori/megvalósítás gyenge volt. 5/10
  • Punker
    nos tényleg gyengék a klingonok :(
  • Punker
    na jó ma este a DS9 után újra megnézem :)
  • Micsu
    a világ se olyan már mint a 80-90es években volt, a star trekkel is ez a helyzet
    bár el tudnék képzelni egy sorozatot újra Moore rendezésében
  • Narxis
    Ja igen még annyi, hogy Benedict Cumberbatch remekül alakított, kihozta amit lehetett a szerepből, már a Sherlock óta imádom az alakítását és miatta tuti megnézem a Wikileaks-es filmet is.
  • Monoton
  • Narxis
    Na megnéztem a Sötétségbent. 7 pontot adok a 10-es skálán. Összességében jó volt viszont az egész alapkoncepció csak a kavarásra épít. Rengeteg az olyan jelenet is ami elsőre fura, pl. hogy csak úgy besétálnak a klingonokhoz. Ezt nagyon nehéz volt elhinni, a másik pedig a hajó. A dizájnt még mindig nem tom megszokni de ez a hol halott hol működik dolog is érdekes volt. Főleg a transzporterre és érzékelőkre gondolok. Nem tudja onnan ide sugározni Kahnt de innen oda tud... szóval na.

Scotty pedig nem flúgos volt hanem egy gépész aki imádta a munkáját. Sajnos itt abszolút különcnek állították be...

Az apróbb utalások tetszettek, pl. tribles. Maradi vagyok vagy sem de továbbra se tudok megbarátkozni ezzel az új iránnyal. Túl más, túl sok és emiatt lassan már nem érzem Star Trek-nek, de legalább tapsikolhatunk, hogy van 2013-ban is "Star Trek"(szándékosan idézőjelben) film.
  • mrzed001
    Ja, úgy mint a StarGate-ben:

Na azzz hatalmas poén volt

Ezt a Picardosat meg próbálom purgálni a memóriámból ...
  • RelakS
    Ez úgy lett volna a legjobb, ha egy felvétel közepén kezdi el a kapitány, a többi színész meg csak bután bámul maximum, mert nem közölték velük a dolgot
  • Fabio Capello
    dafuq did I just see.
  • akyyy
    önmegsemmisítést....vagy szétválás majd fotontorpedókat rá :D
  • LasDen #10558
  • [NST]Cifu
    Én mindkettőben látok rációt. Tény, hogy a sorozat sokkal "emberközelibb", de az is, hogy nagyon ütős filmeket is tettek le az asztalra, amit sorozatban ilyen minőségben valószínűleg sose láttunk volna (pl.: ST II., ST VI., ST(2009), ST:ItD).

Én is nagyon örülnék egy nagy költségvetésű sorozatnak, de már 8 éve nincs ST sorozat.

Ami JJ részvételét illeti, a kérdésen már hónapok óta rágódnak, lévén a logikus időpont a következő ST filmre 2016 lenne, akkor lesz az 50. évfordulója a franchise megszületésének. Viszont az kb. esélytelen, hogy Abrams meg tudja csinálni 2015 nyarára a Star Wars VII.-et, és egy évre rá az ST XIII.-at. Főleg, hogy Abrams fejében még a Cloverfield 2 is ott mocorog. Személy szerint sajnálom, mert olyan filmesnek tartom, aki továbbra is mozgásban tudná tartani a franchise-t (én anno 2009-ben még nagyon reménykedtem, hogy a Bad Robot-al egy ST sorozatba is fog), de ugyanakkor esélytelennek tartom, hogy egyszerre ülje meg az SW és az ST lovát is...
  • Monoton
    Szerintem meg más fogja megkapni a rendezői széket.
  • LasDen #10555
    a következő ST film valahol 2017 környékén lesz várható. JJ valamikor '14-ben befejezi az SW-t és utána nekiülnek gondolom az új filmnek. szerintem kivitelezhető.
  • Monoton
  • Punker
    a Star Trek sokkal inkább sorozatnak való mint filmnek, persze nem volt rossz de nekem hiányérzetem lenne ha nem menne folyamatosan DS9 vagy Ent a tv-ben. De azért lenne még annyi jó lehetőség.
  • [NST]Cifu
    Robert Picardo továbbra is üt, ő is egy olyan színész, aki sajnos nem kapta meg azt a figyelmet, ami színjátszó képessége alapján megérdemelne. :\

BTW nemrég kiváncsiságból ránéztem: az Into the Darkness végül világviszonylatban a mozikban legtöbbet összekalapozó Star Trek mozifilm lett (443 millió dollár összbevétel). Remélem ez elég indok arra, hogy minél hamarabb belefogjanak a következőbe...
  • Monoton
    :DDD
  • Narxis
  • akyyy
    xDDDD
  • LasDen #10548
  • phalanx
    nekem meg egyik sem, Kor-t leszámítva
  • LasDen #10546
    nekem mindegyik klingon...
  • RelakS
    Ehhez képest Chang-ról ordít, hogy klingon.
    Az alábbi izé meg... hááááát....