Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
voltak...a többiek majd részletezik jobban, de amikre én emlékszem úgyahogy az Spock a TNG indulásánál és a DS9 idõutazása a TOS idejébe (mondjuk az nem konkrét crossover)....meg a filmekben is mikor Kirkék átadták a terepet Pickardéknak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

volt ezek között olyan,hogy spin off-ként indult valamelyik és átlátogattak néha egymáshoz,mint a Stargate-ben?
RelakS
általában szinkronnal néztem a sorozatokat is, meg a filmeket is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
Hangja alapján se? 😮

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RelakS
Köszi. Nem ismertem volna fel O_o

Michael Dorn, vagyis Worf.

RelakS
ki a fekete srác Wheaton mellett?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MrSpock
Mert már akkor sem volt fiatal.😊 Jellegzetes kopasz fej,karakteres arc,és max a ráncai lettek kicsit többek,és õszülõ halánték. Na igen Data kissé kigömbölyödött. De legfurább Wil Wheaton,aki ugye Wesley Crushert játszotta. Igaz akkor õ még elég fiatal volt,itt meg kerek arc,borosta 😄 Nem ismerném meg ha nem tudnám,hogy õ az. A Bing Bang Theoryban is csak figyeltem,hogy tényleg õ 😄

Go Jeff Go!!!!

akyyy
picard nem öregszik!😄 nemtudom mit csinál vagy mit nem, de szvsz bármikor eljátszhatja a kapitány (vagy admirális😄) szerepét, nem látszódik rajta az idõ (nem ugy mint Data-n 😞)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen

MrSpock
Klingon tuti,az a rész Voyagerben,mikor Kimet,ha jól emlékszem elkapta egy,és nem tudott szabadulni,csak úgy hogy Neelix "legyõzte". 😄 Õ jobban élvezte a velük való kapcsolatot. Bár szegény Tuvok lakhelyét eléggé szétrombolták. 😄 Trillek mindig jól néznek ki.Ha jól tudom galaxis szerte a szebbik fajokhoz tartoztak. 😊 Hetes és Chakotay is érzelembe bonyolódott a végén,szóval nem lehetetlen. 😊

Go Jeff Go!!!!

Narxis
Megpuhítanám a vulkánit ahogy Trip tette T'Pol-al. 😄 Hetes féle? Végülis Kim-nek felajánlkozott mikor látta, hogy vonzódik hozzá. 😄D Klingon? háát az már durva lenne, azt lehet nem vállalnám be. 😄 Trill? Az se rossz ha jól néz ki. 😄

MrSpock
Vulkáni nõi kapitány tuti kemény lenne! 😄 A sok logika,és egyszerûség,hatékonyság,semmi érzelem! Mit szólnál egy Hetes féle Borg kapitányhoz? Ellenállás hasztalan! Klingon nõi vezetõ? Azt hiszem ott kék-zöld foltok,zúzódások! 😄 Lehetne Trill nõi kapitány,sok századnyi tapasztalat,stb. És külsõre is szebbik fajhoz tartozik 😄

Go Jeff Go!!!!

Narxis
Lehet már volt párszor ez a kérdés de ti melyik kapitány alatt szolgálnátok? Vagy inkább milyen kapitány alatt? Én egy vulkáni nõ alatt szolgálnék, szerintem az király lenne.<#eplus2>

Amúgy fura, hogy nem sok nõi kapitány volt a Star Trek-ben, a TNG-ben amikor Picard titkosan találkozott az egyikkel mert valami összeesküvést szimatoltak(az a rész amikor ilyen paraziták voltak a nyakukban). Asszem ott volt nõi kapitány de kb. ennyire emlékszem, ja meg az Enterprise, Archer ex felesége.

LasDen
ki van a képen?

Seth
Új Batm....Star Trek 2 mozi plakát 😊

PSN ID.: Beegabor

Species8472
Sziasztok! Tudom, hogy nem illik fórumban reklámozni semmit, nem is ennek szánom. Csak szeretném, ha minél több emberhez eljutna a rendezvényünk híre. Várunk szeretettel minden Star Trek rajongót 2012. október 6-án, szombaton, Pécsre a Zsolnay Kulturális Negyedbe Star Trek napunkra. Ha szeretnél egy baráti hangvételû, jó hangulatú rendezvényen hasonló érdeklõdési körû emberekkel találkozni, akkor itt a helyed! Gyertek, el jó buli lesz.
Részvételi szándékotokat a rendezvény Facebook lapján jelezhetitek.
További részletek a Star Trek Portalon lesznek olvashatók.

[NST]Cifu
A Kapcsolatfelvétel bizony elég rég volt. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narxis
Kapcsolatfelvétel. A Borg mindig is a gyengém volt. 😄 Kövezzetek meg de nekem a Nemezis is tetszett. A legutóbbi Star Trek film se volt annyira rossz, inkább csak az volt a baj, hogy a fõgonosz olyan semmilyen volt. A Nemezisben a Picard klónban több kurázsi volt mint abban a romulán pszichopatában.

Ez a sorozat pedig durva lesz, én már mindennek örülök ami Star Trek.

[NST]Cifu
Izlések és pofonok, de nekem bejött a reboot, a karakterek nagyon eltaláltak, látványvilágban is ott volt a toppon. A történet összességében annyira nem tetszett, de õszintén szólva rég láttam igazán jó történetet az ST mozifilmekben.

Itt van a legutóbbi hír a sorozat ügyében, nem teljesen elveszett dolog, bár az ST: Captain Worf-tól én egy kicsit fázom...

phalanx
engem a mozifilm nem érdekel (az elõzõ is sz@r volt) de egy új sorozat nagyon jó lenne

Ha lesz sorozat akkor jo lenne ha a távolabbi jövöben játszodna. Pl. már van transztérhajtomü az enterpriseon (gondolom az lesz a hajo neve 😄) és elmennek egy másik galaxisba. Pl. megnézheték azt a folyadékosat ahonan azok jöttek akik majdnem legyözték a borgot.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Narxis
Neeee az még messze van. Reménykedtem, hogy karácsonyi ajándék lehetett volna... 😄

Fabio Capello
én úgy tudom 2013 tavasza a film. De én rohadtul örülnék ha elõkapnának valami sztorit és csinálnának egy fasza 10-12 évadot 😄

Narxis
Az új film készül de nem tudom mikor kerül a mozikba. Ha az sikeres lesz akkor szerintem jön az új sorozat aminek az alaptörténetérõl már olvashattunk, hacsak nem maradtam le és azt cáfolták azt azóta. Voyager hazatérése utána idõben, ferengik találnak valami értékes cuccot vagy valami ilyesmi.

boldog szülinapot, remélem még 46 évig fog készülni e remek univerzumban film/sorozat alkotás :-)
Narxis
Nem. Nézd meg a google hu-n a mai doodle-t(amikor a Google feliratot átalakítják), lehet vele játszani is. 😄

akyyy
nem tegnap?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Ma 46 éves a Star Trek.

Narxis
lol

LasDen

[NST]Cifu
Csak 1x láttam a filmet (és nincs is sok affinitásom újra nézni xD), de nekem úgy rémlik, hogy ott PCR-t (phase compression rifle) használtak, hasonlót, mint a korábbi filmekben. A PCR is hol egy folyamatos nyalábot, hol pedig egyfajta "lövedéket" lõ, filmtõl függõen.

Sziaztok, lenne egy láma kérdésem a kézi lõfegyverekel kapcsolatban. 😄

Ugye van a:

Fézer ami egy folyamatos energia sugarat lõ, mint amilyen a lézer

és van a distruptor ami kisebb lövedékeket lõ, mint mondjuk a star wars/stargate fegyverei

NOs, a problémám az lenne hogy tegnap láttam a star trek nemesist, és ott a csillag flotta tagjai a hajon distruptorokat használtak amikor megtámadták öket.

De a csillag flottánál a fézer van rendszeresitve nem? :S
😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

na ez tetszik, hasonlít a ruha a ST:Motion picture ûrruháihoz
Sziasztok! a pénz nagy úr és a sors úgy hozta, hogy el kell adnom a Star Trek hajó gyüjteményem jelentõs részét. Sok rajongó oldalt nem találtam, gondoltam rákérdezek, hátha valakit érdekel. A következõ 40cm es modellek vannak meg: The Cage NCC-1701, TOS NCC-1701, ISS Enterprise 1701, NX-01 Enterprise, ISS NX-01 és a leválaszthatós 1701-D future. A hajók gyûjtõi darabok, a színészek hangját és a sorozat hangjait digitalizálták be.

Aki érdekel esetleg valamelyik írhat és küldök képeket válaszban: [email protected]
akyyy
sztem én errõl a részrõl lemaradtam <#idiota> és meglepõen nézem hogy nincs hd verzió a voyagerbõl ?😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Így van, a Föderációs jog elég kemény, több évet kaphattak volna valamelyik rehabilitációs telepen. 😄

Én nem vádolom õket, de a Föderációs jog nem ilyen elnézõ, mint én 😊
[NST]Cifu
De én nem vádolnám az egész legénységet, csak a kapitányt és az elsõ tisztet.
Persze a többiekre is börtön vár, de náluk van enyhítõ körülmény.

Most nem vádolod õket, de azért börtön vár rájuk? Hogy is van ez? 😄

Az Equinox egyértelmûen Action Jane mélypontja, több másik mellett is. 😉

Hogy mit történt az Equinox az egy érdekes kérdés. Meglátásom szerint ez valahogy úgy lehetett, hogy a kapitány eldöntötte, akkor mi most hazamegyünk mindenáron.
A legénység fellázadhatott volna, de egy szétesõben lévõ hajón nem csoda, hogy nem tették meg. Ettõl függetlenül "Vétkesek közt cinkos, aki néma". De én nem vádolnám az egész legénységet, csak a kapitányt és az elsõ tisztet.
Persze a többiekre is börtön vár, de náluk van enyhítõ körülmény.
Fabio Capello
mert az Equinoxnál nem szakadt el a cérna? Akármi történt ott Janeway részérõl, megduplázva sincs akkora súlya mint amit az Equinox legénysége csinált.

Narxis
Szvsz illett hozzá és kellett is, hogy legyen egy olyan rész amiben nem viselkedik "tökéletesen vagy higgadtan". Csillagflottás családból származott, belenevelhették az egyenruha tiszteletét.

Nem ember aki 100 (vagy mennyi) éves utazásra kényszeríti az embereit holmi eldugott népek lelki békéért.

phalanx
hát bizony a legutolsó részben rendesen megváltoztatta a történelmet, hogy könnyítsen a lelkiismeretén szóval közel sem volt minta kapitány (admirális)

Janeway jó kislány. Néha próbál rosszalkodni, de nem áll jól neki.
Egyszer szakadt el a cérna komolyabban, az Equinox incidensnél.
De a korábban történtek tükrében nem is teljesen passzolt a jelleméhez az ilyesmi, szerintem.
[NST]Cifu
Action Jane nem volt rossz kislány? Ebben biztos vagy? 😊

Narxis
Me?<#wow2>

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"