11588
-
#1257 Akkor én is kérdezek tőled egyet:
Mi lesz végül a holodoki neve ? -
#1256 Ehh, nem téged kérdezett szpemmer -
#1255 Az volt az egyetlen jó része a jelenetnek. -
#1254 Jó hülye vagyok összekvertem :D -
#1253 Tudom, csak akkor már 3 Fast, 3 Furious, nem? :D -
#1252 ...de a legjobb az volt, amikor a végén berepülnek a kompba.... -
#1251 Gondolom a Fast & Furious 3 részére gondolt. -
#1250 Miben? :D -
#1249 Ezzer worf felbuktatta az egyiket de ne mtalálta el valóban :D megnézte mvolna ezt a jelenetet mondjuk a fast 3 fourist 3 ban :D de itt ?! -
#1248 Én azon felröhögtem :D
Jön nalami medmeksz, elkezd géppityóval vagánykodni, ezek meg fézerekkel pufogtatnak vissza, és senki nem talál el senkit (ha jól emléxem) :D
-
#1247 Az rettenetes volt ahelyett inkáb a kivágott jelenteket kelet volan betenni na mind1....Rick Berman egy állat. -
#1246 Azért az a kocsikázásos jelenet nem épp Trekkes volt... -
#1245 én nem láttam az utolsó 2 Trek filmet..... -
#1244 Nem azt mondom hogy a legjob Star Trek film de, nem rossz. Csak kár hogy kihltak a TNG. -
#1243 nem tudni filmek terén mostanában nagy a csend mert az utolsó elég nagy bukás volt állítólag...... -
#1242 Mikor lesz uj gém vagy film star trek témaban egyáltalán lesz? -
#1241 azért mondtam -
#1240 "apránként lecserélik a full legénységet, ötletes népség ez a borg "
Hát ezért! Én ezen felröhögtem :D -
#1239 mert? -
#1238 :D:D Báze, de hülye vagy!!! :D:D:D
-
#1237 vazze apránként lecserélik a full legénységet, ötletes népség ez a borg :)))) -
#1236 Elkapta a deltakompot egy borg kocka, aminek a teljes legénysége 5 gyerek volt, nem teljesen asszimilálva. Egyikük (a vezér) megpusztult -
#1235 mi?????? már egész borg sereget nyúlnak le lassan????? -
#1234 Borg srác, az előző részben tettek rá szert egy ikerpár, és egy kislány kíséretében. A helyesírás nem feltétlenül pontos -
#1233 ki az az Itcheb???? -
#1232 Chellnek hívták (VOY 1x15 "Learning Curve"), és szerintem bólián, tehát a Bolarusról jött... :) -
#1231 Ja Tuvok, és azokat a kékfejű, kékbőrű lényeket
ott a Voyageren, na azok milyen bolygórol jöttek.
Egyszer Tuvoknak kellett tréningeznie három fickót, mert lusták voltak
Chad, vagy Chan, vagy valahogy így hívták. -
#1230 Itchebnek megtalálták a szüleit, akik egy fényévre laknak valami Borg járattól. Annak idején Itchebet használták fegyverként a borg ellen, és most, hogy visszakapták, megint azt teszik. Persze a Voyager megmenti, az utolsó utáni pillanatban... -
#1229 mi volt a mai részben? -
#1228 Na, találtál már? -
#1227 A menürendszerhez csak olyan fontot találtam, ami az apróbetűs leíráshoz jó, de a lóbetűs feliratok (mint pl a tegnapi trekben az INCOMING TRANSMISSION felirat) kissé másként néznek ki. -
#1226 LCARS alap... :))
Ezek valamelyikén tuti van font hozzá, de ha nincs, akkor szólj, mert nekem szerintem van valahol... -
#1225 Ehh, mik vannak :D -
#1224 azzz :) -
#1223 Juj de LOL volt... -
-
#1221 TUVIX-ra emlékeztek??? -
#1220 hologeci :DDDDDDD -
#1219 aztán a kölök össze áll Nelix-l és csápokkal születik úgyhogy a doki fogadja örökbe.... -
#1218 :))