Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1. Sisko
2. Picard
3. Archer
4. Janeway
5. idõsebb Kirk
6. fiatalabb Kirk
😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

állítólag a jobb felsõ sarok <#wow2>#wow2> jó lenne 😄
mi az már, jövöböl jött átalakitott sovering ??<#fejvakaras>#fejvakaras>
(milyen szépen csillog sir Patrick kobakja 😄)
REAL MADRID

Remélem nem csak kis szerepe lesz, bírom a színészt, Enterpriseban is jó volt nagyon
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Másfelõl ha te nem látsz semmiféle erkölcsi fejlõdést, haladást, problémamegoldást a JJ féle ST-ben, akkor az nem a film hibája.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én nem láttam minden széria minden epizódját, de kivétel nélkül mindbõl láttam jó pár részt (talán sorrendben legtöbbet a TOSból, voyagerbõl, TNGbõl, DS9bõl és az Enterpriseból). Viszont minden filmet láttam. És tetszettek. Tetszettek a sorozatok is, mégha nem is láttam az elsõ szótól az utolsóig. És igen, láttam a legutóbbi - 2009-es - mozifilmet is. Moziban! És tetszett! Utána nem hasonlítgattam a korábbiakhoz, hogy ez ilyen volt az olyan volt. Nem vagyok hardcore fanboy, ezért lehet, hogy nekem mindegyik tetszett többé-kevésbé.
Lehet hangot adni a nem tetszésnek, de a konstans nyavalygásnak nem látom értelmét. "Ez nem ST, ez nem ST. nincs mélysége, nincs ez, nincs az." Ha nem tetszik, nem tetszik, de ezt nem kell folyamatosan a világ tudtára adni. Megnézed - vagy nem - az ezzel a névvel készült filmeket/bármit, majd azt mondod, hogy nálad itt és itt véget ért a Star Trek. Ennyi. Elvagy azokkal az addig készült verziókkal....
Én személy szerint mindig örömmel fogadom, ha egy általam szeretett címbõl film/folytatás/sorozat stb készül. Én megnézem, és legfeljebb csalódom a végtermékben, ahogy csalódtam a max payneben vagy a hitmanben.
gondolom a megjelenésig még párszor átrágjátok magatokat ezen az 'ez ST vs de ez nem ST' témakörön 😄