11588
  • Punker
    mert pancserek :(
  • Punker
    a kis sárga tolmács csaj feljött a 3. helyre :DDD
  • Kori
    Közepét nem láttam! Legalább lenyultak egy-két technikát?
  • Cat #2657
    a klingonokat ugy robbantanám vissza az őskorba bazze hogy az egész csillagrendszerük novaként üdvözli
    elképzelni nem tudom hogy egy ilyen primitiv nép az ürben hajozzon; a tanuláshoz, oktatáshoz alázat kell, a haladáshoz a tudomány tisztelete, mindezek nélkül egyszerüen lehetetlen a haladás, és ezek nincsenek meg a klingonoknál
  • RelakSfromhome
    de nem nekik :P
  • Punker
    lesz fotontorpedo :)
  • RelakSfromhome
    bazz, most meg megtalálják az adatbázisban :D
  • RelakSfromhome
    Bazz, messziről ordított, hogy klingon hajó, töpol meg nem ismeri fel
  • Punker
    Kezdődik
  • Kori
    jövő héttől éjszakai adás a enterprise
  • Laalee
    gyanítom tapsolni fognak az ötletért :D valszeg joguk sem lenne, a vetítésre is csak bizonyos számú licenszük van, v3 bol kiindulva 3-4 szer ugyis ismétlik :D
  • Tuvok #2649
    azt én mondtam, akkor volt ez téma
  • RelakS
    néhány oldallal (?) ezelőtt ezt én is felvetettem, és akkor azt mondta valaki, hogy a tng-ben említettek valami olyat, hogy legendák szóltak róluk
  • Tuvok #2647
    láttam, meg volt is róla szó, szal ennyit a következetességről...
  • KG21
    ha figyeled az előzeteseket, az egyik jelenetben látni egy ferengit, a hülye világító ostorával, úgyhogy biztos jönnek előbb-utóbb:) Amúgymeg, én úgy emlékszem a TNG-ben találkoznak velük először, de biztos kimagyarázzák majd vhogy.
  • Cat #2645
    meg kéne kérdezni a viasattól, hogy mit szolnának hozzá ha weben is elérhető lenne a sorozat, mármint hogy ez felvetne e a részükről szerzői jogi problémát - én kb. 1 nap alatt ki tudnám nyomni az eddigi részeket (értsd tng/ds9/voy/ent)
  • RelakSfromhome
    nem éri meg, inkább feltöltöttem a tintapatronomat :D
  • Punker
    hol? DC-n?
  • Cat #2642
    mér nem töltöd le, én ma lefeküdtem délutáni szundikálásra, felébredtem 17:30kor, és akkor már nem is nézem meg a felét, hanem letöltöm, holnap hajnal 5 körül már neten lesz
  • Punker
    ma se láttam :(
  • Eye-scream
    Ja a legelejét nem láttam...
  • Kori
    szerintem is elég jó rész
  • Tuvok #2638
    említették ezek az idegenek, hogy meglátogatták őket a ferengik
  • Eye-scream
    Nekem tetszik ez a rész, bírom a dokit:)
  • Eye-scream
    öööö hol?
  • Tuvok #2635
    khm, khm, ferengik
  • Kori
    Ja hát vannak hibák bőven!!!
  • Laalee
    lol :D

ha ez lenne a legnagyobb baromság az st részekben az lenne az igazi.

de amikor az ürben bejelentik hogy robbantani fognak és hangos lesz azon kifeküdtem :D
  • Cat #2632
    megnéztem a tegnapi részt
    röhejes 1: egy teljesen új, idegen hajó, és nem tájékoztatják róla kapásból a Földet
    röhejes 2: annyira nyilvánvalóan csak azért nem térnek haza, hogy a sorozatnak ne legyen egy unalmas szakasza se, és az enterprise tovább bolyonghasson az ürben... a nukleáris tengeralattjárokon, és a repülőgéphordozokon is félévente cserélik az embereket, egy ilyen próbaürhajó próbaküldetésén méginkább igy lenne, nem engednének ilyen barmolást amit ezek csinálnak
  • Tuvok #2631
    Majdcsak kikupálódik a hajó. :)
  • RelakSfromhome
    Mármint a hegynek :D
  • RelakSfromhome
    Aztakurva, hogy odapörköltek :D
  • Tuvok #2628
    Talán...az nem sokat jelent, hogy nekem tetszett.
  • Augustus Gigo
    na ja
  • Kori
    Ez egy átlagos közepes szintű sorozat
  • Kori
    8472
  • Guest
    Hmmm, csak fél szemmel néztem, akkor ezek szerint megérte volna rá odafigyelni?
  • Tuvok #2623
    Na ez a rész nekem tetszett, csak nemtom miért kell állandóan olyan idegeneket beletenni, amikről az életben nem hallunk többet. Így már tényleg olyan érzésem van, hogy minden bolygón él egy szubtérképes faj.
  • Punker
    lol mik ezek a gagyi enemy-k? nem láttam a film elejét
  • Tuvok #2621
    basszus, ez már megint milyen faj...