11588
-
#2660 mert pancserek :( -
#2659 a kis sárga tolmács csaj feljött a 3. helyre :DDD -
#2658 Közepét nem láttam! Legalább lenyultak egy-két technikát? -
Cat #2657 a klingonokat ugy robbantanám vissza az őskorba bazze hogy az egész csillagrendszerük novaként üdvözli
elképzelni nem tudom hogy egy ilyen primitiv nép az ürben hajozzon; a tanuláshoz, oktatáshoz alázat kell, a haladáshoz a tudomány tisztelete, mindezek nélkül egyszerüen lehetetlen a haladás, és ezek nincsenek meg a klingonoknál -
#2656 de nem nekik :P -
#2655 lesz fotontorpedo :) -
#2654 bazz, most meg megtalálják az adatbázisban :D -
#2653 Bazz, messziről ordított, hogy klingon hajó, töpol meg nem ismeri fel -
#2652 Kezdődik -
#2651 jövő héttől éjszakai adás a enterprise -
#2650 gyanítom tapsolni fognak az ötletért :D valszeg joguk sem lenne, a vetítésre is csak bizonyos számú licenszük van, v3 bol kiindulva 3-4 szer ugyis ismétlik :D -
#2649 azt én mondtam, akkor volt ez téma -
#2648 néhány oldallal (?) ezelőtt ezt én is felvetettem, és akkor azt mondta valaki, hogy a tng-ben említettek valami olyat, hogy legendák szóltak róluk -
#2647 láttam, meg volt is róla szó, szal ennyit a következetességről... -
#2646 ha figyeled az előzeteseket, az egyik jelenetben látni egy ferengit, a hülye világító ostorával, úgyhogy biztos jönnek előbb-utóbb:) Amúgymeg, én úgy emlékszem a TNG-ben találkoznak velük először, de biztos kimagyarázzák majd vhogy. -
Cat #2645 meg kéne kérdezni a viasattól, hogy mit szolnának hozzá ha weben is elérhető lenne a sorozat, mármint hogy ez felvetne e a részükről szerzői jogi problémát - én kb. 1 nap alatt ki tudnám nyomni az eddigi részeket (értsd tng/ds9/voy/ent) -
#2644 nem éri meg, inkább feltöltöttem a tintapatronomat :D -
#2643 hol? DC-n? -
Cat #2642 mér nem töltöd le, én ma lefeküdtem délutáni szundikálásra, felébredtem 17:30kor, és akkor már nem is nézem meg a felét, hanem letöltöm, holnap hajnal 5 körül már neten lesz -
#2641 ma se láttam :( -
#2640 Ja a legelejét nem láttam... -
#2639 szerintem is elég jó rész -
#2638 említették ezek az idegenek, hogy meglátogatták őket a ferengik -
#2637 Nekem tetszik ez a rész, bírom a dokit:) -
#2636 öööö hol? -
#2635 khm, khm, ferengik -
#2634 Ja hát vannak hibák bőven!!! -
#2633 lol :D
ha ez lenne a legnagyobb baromság az st részekben az lenne az igazi.
de amikor az ürben bejelentik hogy robbantani fognak és hangos lesz azon kifeküdtem :D -
Cat #2632 megnéztem a tegnapi részt
röhejes 1: egy teljesen új, idegen hajó, és nem tájékoztatják róla kapásból a Földet
röhejes 2: annyira nyilvánvalóan csak azért nem térnek haza, hogy a sorozatnak ne legyen egy unalmas szakasza se, és az enterprise tovább bolyonghasson az ürben... a nukleáris tengeralattjárokon, és a repülőgéphordozokon is félévente cserélik az embereket, egy ilyen próbaürhajó próbaküldetésén méginkább igy lenne, nem engednének ilyen barmolást amit ezek csinálnak -
#2631 Majdcsak kikupálódik a hajó. :) -
#2630 Mármint a hegynek :D -
#2629 Aztakurva, hogy odapörköltek :D -
#2628 Talán...az nem sokat jelent, hogy nekem tetszett. -
Augustus Gigo #2627 na ja -
#2626 Ez egy átlagos közepes szintű sorozat -
#2625 8472 -
#2624 Hmmm, csak fél szemmel néztem, akkor ezek szerint megérte volna rá odafigyelni? -
#2623 Na ez a rész nekem tetszett, csak nemtom miért kell állandóan olyan idegeneket beletenni, amikről az életben nem hallunk többet. Így már tényleg olyan érzésem van, hogy minden bolygón él egy szubtérképes faj. -
#2622 lol mik ezek a gagyi enemy-k? nem láttam a film elejét -
#2621 basszus, ez már megint milyen faj...