11588
-
#2700 sazl, igen, ya -
#2699 hehh, 1szerre :D -
#2698 rosszul irtam szal
én is álmodtam volna ilyet!
ú basszus de irigylem! -
#2697 NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
KRUMPLIPÜRÉ, MINT TÖMÍTÉÉÉÉÉÉS!!!!!! -
#2696 én is álmodtam volna ilyet a helyébe -
#2695 LOL lyuktömés krumplipürével :D -
#2694 apropó!!!
nem tudja valaki, jövő héttől az éjszakai adásokat megismétlik vagy nem? -
#2693 ez a szenteskedés múgy az egész soroztra jellemző -
#2692 az nekem is tetszett, bár nem igazán látom be miért nem segítettek rajtuk. A DS9-ban és a Voyagerben is egy csomószor meggyógyítottak már egész bolygókat, és szartak ilyenkor az elsődleges irányelvre, itt meg még nem is létezik, aztán mégis szenteskedtek... -
#2691 ébredj, ez nem a valóság! -
#2690 ez mostani, Viasaton nyomott StarTrek egy nagy kaka
később készült, de elevultabb
a kapítány sem egy Kathryn Janeway -
Cat #2689 én az ilyen nyugis történetmesélős részeket szeretem, érdekes ez az univerzum önmagában is, nem kell mindenféle kiguró eseményt belerakni, mert abból csak szívás lehet -
#2688 hát nemtom. A Babylon5-ben a karbantartós rész jobb volt szvsz. Én ezt untam... -
Cat #2687 megnéztem a doktoros részt (dear doctor), és tetszett! végre egy igazi voyager szinvonalu rész, nekem nagyon bejött -
#2686 Dehogy halt meg ! :) -
#2685 Most nézem a mai treket, a kötélbogozás nem volt semmi :D:D:D -
#2684 Nem halt + az tuti, bár én nem láttam...:(
Mi volt benne? -
#2683 meghalt? neeeeeeeeeee akkor már csak a tolmács csajszi miatt érdemes nézni :( -
#2682 Főszereplők csak évad elején vagy végén halnak meg... :)) -
#2681 lelőtték -
#2680 mi?????????????????? -
#2679 megint nem láttam mi volt? -
#2678 Hmm, semmi baja. Ennyi átverést 1 részben... -
#2677 Juj, ez nagyon mátrixos volt. RIP T'Pol -
#2676 -
#2675 Pont a faszok miatt... :D -
#2674 Jáááááúúúúj, azok a múltkori szonikus zuhanyozások...LOL.
A faszé' fürdik T'pol ruhában??? -
#2673 -
#2672 melle=mellei -
#2671 a T'Pol melle belenyómódtak a kapitány képébe :D -
#2670 Hejjj, de összedörgölőznék vele én is... -
#2669 Hmm, T'Pol hazudott... -
#2668 Van, igaz valamennyire ők is el tudják nyomni az érzelmeket, de csak a vulkániak fejlesztették kb. tökéletesre. -
#2667 A Romulánoknak vannak érzelmeik?
vagy nekik sincsnek? -
#2666 Ha jól tudom a forgatókönyv szerint az Ent befejező részében írják alá a sok (nemtom mennyi) bolygóból létrejövő Föderáció alapítólevelét. -
julaci #2665 -
julaci #2664 -
julaci #2663 Ahogy így olvasgattam az ENT. univerzuma szerintetek sem illik bele a történetbe attól függetlenül hogy a sorozat jó.A Trek idővonal szerint asszem 2153-ban ki kéne hogy törjön a Föld-Romulán háború melyenek eredménye a Föderáció megalakulása és a romulán semleges zóna kialakítása.Én legalábbis így olvastam a neten.
Na már most 2153. most a 3. évad akkor játszódik de még a romulánokkal nem is találkoztak vagy ha igen akkor rosszul tudom.
Elvileg a Föderáció 2160-ba alakul meg,legalábbis a neten található trek idővonalak szerint.Úgyhogy ezt hogy fogják megoldani vagy az össze régi idővonal akkor rossz lesz.
Mert azért meg van a konkrét történet és ez a sorozat nagyon elüt a többitől.
Pl.A sulibanok hol vannak Picard idejében,de ez csak egy. -
#2662 Csak azt tudnám a többi sorozatban hogyan lettek minden fajnak egyenrangú ellenfele. Sőt némelyiknél sokkal erősebbek lettünk. -
Cat #2661 ezek bazdmeg sose nyulnak le semmilyen technikát, de megmutatnak mindent ami nekik van mindenkinek