Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
Na Wesleyt hagyjuk... :DDD
Eye-scream
Háát az elsõ az még elment, mondom biztos magukon felejtetteék a kocogóruhájukat mikor szolgálatba léptek, de a TNG-s tiszta pizsi-party style :D
Fõleg Wesley amíg még nem tiszt... Pfff.....:)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
Jó ott mind :)

Eye-scream
Hááát...:)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
Mér', az utolsó kettõ már nem annyira rossz. :))
Eye-scream
Amúgy az igazi szájenszfiksön:
Azt egyik Startrek sorozat szereplõi számára kifejlesztenek egy olyan egyenruhát ami nem úgy néz ki mint egy pizsama, és nem rikító színû amire könnyû célozni...

Guest
#367: Ja, már nincs is benne a címében... :))
Eye-scream
De mennyit tüsszögött szegény :D

Eye-scream
Mér most mondjam azt, hogy kurvaszar?:)
Nem olyan rossz, csak nem annyira Startrek...

Guest
ÁZ! :)
Jano
Önsajnáltatás...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Guest
Peeersze, ez a nõk világméretû összeesküvése. ;)
Tuvok
Na ja, biztos a fájdalom is csak kamu

Guest
Ebbõl is látszik, hogy csak a nõk kerítenek ekkora feneket az egésznek... :DDD
Tuvok
Nem küszködött sokat...párom kicsit morgolódott rajta, nemtom miért :)))

Punker
nézztétek most a DS-9-t? Kira szülése nagyon lol volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tuvok

[HUN]PAStheLoD
ez nagyon kíírrály beszólás .. :DDD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Guest
"...néha vannak benne következetlenségek..."

Ezt TNG/DS9-on "nevelkedettek" nem egészen így fogalmazták meg... :))
Tuvok
mind1, németül úgyse értem, a kép a lényeg, bár magyarul, vmi normális szinkronnal biztos jó lenne, remélem 1-2 éven belül pl. a Viasat vesz belõle valamennyit...

Eye-scream
Nem rossz bár néha vannak benn következetlenségek...

Tuvok
néha nézek belõle, de németül pont úgy beszélek, mint klingonul.. Kapla!

RelakS
Ejj, de konkrét csávók vagyunk

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guest
Konkrétan. :D
RelakSfromhome
Sztem az Enterprise nevû sorozatra gondol :P

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
új Enterprise sorozat? Mi a neve?

Pluskast
Egyébként valaki látta már az új Enterprise sorozatot? A SAT1-en minden pénteken 20:15-tõl leadnak egy részt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Guest
Ez konkrétan így van. :)
RelakSfromhome
"De a borgnál nem volt semmi ilyen "problémás" dolog, mint a klingonoknál a homlok, egyszerûen csak a késõbb készített részekben jobban néztek ki. :)"

Konkrétan

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Guest
Konkrétan? :)
RelakS
Konkrétan

Guest
Izé... igen?

De a borgnál nem volt semmi ilyen "problémás" dolog, mint a klingonoknál a homlok, egyszerûen csak a késõbb készített részekben jobban néztek ki. :)
RelakS
Az ÚJ dizájn keletkezésérõl volt szó!

Guest
#337: TNG 042/2x16 "Q Who" StarDate 42761.3

;)
Guest
Újjáéledünk? :)
Eye-scream
Jah, tribbli powwaaa :D

lehet tribbli allergia:)

RelakSfromhome
Ja, Worf is emlegeti a Tribbli háborút a tribblis DS9 részben

Tuvok
'ST8' STARDATE: 50893.5

ST Voyager 'Unity' STARDATE: 50614.2

Voy-ban volt hamarabb borg :))

Eye-scream
Mér, Hugh milyen menõ volt már :D Meg akkor még 1 képpel ki tudták volna irtani a Borgot, ezt a tényt a késõbbi nagy háború folyamán szépen elsikkasztották...:)

Eye-scream
Most lehet hülyeséget mondok, de asszem vmi triblikkel kapcsolatos dolog...
Ugye volt a Nagy Tribli Háború a klingonoknál:) és az egyik részben Alexaner anyja mindha mkondott volna vmit a taréjról meg a triblikrõl...

RelakSfromhome
Vagy vegyük a BORG-ot!
A TNG-ben elég gagyik voltak, a First Contact-ben nyerték el jelenlegi formájukat :)

Tuvok
<13:25:33> <Tuvok_> borg, azt nemtod esetleg, hogy mióta van 'tarélya' a klingonoknak?
<13:25:46> <Tuvok_> mert az orig ST-ben ugye nem volt
<13:25:53> <borg> st1 óta ha jól sejtem
<13:25:53> <Tuvok_> de ST1 filmben már igen
<13:29:48> <Tuvok_> nemtod hol mondták, hogy miért van nekik?
<13:29:53> <Tuvok_> vagy mi az oka
<13:30:03> <borg> amúgy tuvok szvsz az alapsorozatban végig sima a fejük és a ds9et leszmámítva ezt soha sehol nem emlitik
<13:30:09> <borg> az igazi okát tudom
<13:30:26> <borg> a timeline szerintit nem :)
<13:30:38> <Tuvok_> worf annyit mond, hogy nem szeretnek róla beszélni
<13:30:47> <Tuvok_> de az igazi ok csak kiderül valahol
<13:30:56> <borg> pedig nem :)
<13:31:07> <Tuvok_> biztos új sminkes került a paramounthoz :)
<13:31:25> <borg> egyszerûen annyi hogy a sminkesek a 60as években nem tudtak olyan komoly sminkeket csinálni mint a mozifilmhez
<13:31:56> <borg> és az elsõ mozifilmbe már az új design került
<13:32:04> <Tuvok_> jah
<13:32:17> <Tuvok_> csak pl. ott van Kor
<13:32:21> <Tuvok_> a klingon
<13:32:26> <Tuvok_> az öreg
<13:32:31> <Tuvok_> Kirk ellen is harcolt
<13:32:34> <Tuvok_> meg volt DS9-ban
<13:32:46> <Tuvok_> és Kirk ellen nem volt tarélya, DS9-ban már van
<13:32:56> <borg> :)
<13:32:58> <borg> bug :)
<13:33:24> <borg> sztem ds9ben sem hozták volna fel ha pont nem olyan részt emelnek ki amiben a simafejû klingonok vannak :)
<13:33:55> <borg> de amúgy ha megnézed a TNG-s elsõ kardassziaiaknak sem sok közük van a késõbb látottakhoz :)
<13:34:28> <Tuvok_> jaja
...

RelakSfromhome
Faxot a szájukba akkor, de jó nagyot.....
Megjegyzés: Az õsi klingonoknak is volt tarajuk ...

Pluskast
Na igen. Az érdekes viszont az, hogy a mostani legújabb enterprise sorozatban ami ugye a kirk elötti idõkben játszódik ott a klingonoknak ismételten van "tarajauk".

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RelakSfromhome
Apjuk f....

Tuvok
nem látszik, csak névlegesen volt ott :)

RelakSfromhome
Most néztem meg a csatát, de nem látszik egy darab felirat sem, csak az egyik rendszám, de az is olvashatatlan

RelakSfromhome
sztem is

Tuvok
ST 1 - Motion Picture óta van nekik