Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
Hát ja, bár nem az a tipikus ferengi... 😊
Eye-scream
Nogot sose bírtam, Quark a király😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
talán egyszer :/

Pluskast
Kár hogy abból nem csináltak mozi filmet

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuvok
most fog majd a dominion beköltözni cardassiába

Guest
DS9 most hol jár? Régen láttam már...
Tuvok
de akkor is borzalmas 😊)

Tuvok
olyasmi ja

RelakSfromhome
Most Nogon is valami hasonló van, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
hehe, csóró gyerek, elég égõ dizájn volt, amit ráerõszakoltak...

Guest
Na Wesleyt hagyjuk... 😄DD
Eye-scream
Háát az elsõ az még elment, mondom biztos magukon felejtetteék a kocogóruhájukat mikor szolgálatba léptek, de a TNG-s tiszta pizsi-party style 😄
Fõleg Wesley amíg még nem tiszt... Pfff.....😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
Jó ott mind 😊

Eye-scream
Hááát...😊

Guest
Mér', az utolsó kettõ már nem annyira rossz. 😊)
Eye-scream
Amúgy az igazi szájenszfiksön:
Azt egyik Startrek sorozat szereplõi számára kifejlesztenek egy olyan egyenruhát ami nem úgy néz ki mint egy pizsama, és nem rikító színû amire könnyû célozni...

Guest
#367: Ja, már nincs is benne a címében... 😊)
Eye-scream
De mennyit tüsszögött szegény 😄

Eye-scream
Mér most mondjam azt, hogy kurvaszar?😊
Nem olyan rossz, csak nem annyira Startrek...

Guest
ÁZ! 😊
Jano
Önsajnáltatás...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Guest
Peeersze, ez a nõk világméretû összeesküvése. 😉
Tuvok
Na ja, biztos a fájdalom is csak kamu

Guest
Ebbõl is látszik, hogy csak a nõk kerítenek ekkora feneket az egésznek... 😄DD
Tuvok
Nem küszködött sokat...párom kicsit morgolódott rajta, nemtom miért 😊))

Punker
nézztétek most a DS-9-t? Kira szülése nagyon lol volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok

[HUN]PAStheLoD
ez nagyon kíírrály beszólás .. 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Guest
"...néha vannak benne következetlenségek..."

Ezt TNG/DS9-on "nevelkedettek" nem egészen így fogalmazták meg... 😊)
Tuvok
mind1, németül úgyse értem, a kép a lényeg, bár magyarul, vmi normális szinkronnal biztos jó lenne, remélem 1-2 éven belül pl. a Viasat vesz belõle valamennyit...

Eye-scream
Nem rossz bár néha vannak benn következetlenségek...

Tuvok
néha nézek belõle, de németül pont úgy beszélek, mint klingonul.. Kapla!

RelakS
Ejj, de konkrét csávók vagyunk

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guest
Konkrétan. 😄
RelakSfromhome
Sztem az Enterprise nevû sorozatra gondol 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
új Enterprise sorozat? Mi a neve?

Pluskast
Egyébként valaki látta már az új Enterprise sorozatot? A SAT1-en minden pénteken 20:15-tõl leadnak egy részt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Guest
Ez konkrétan így van. 😊
RelakSfromhome
"De a borgnál nem volt semmi ilyen "problémás" dolog, mint a klingonoknál a homlok, egyszerûen csak a késõbb készített részekben jobban néztek ki. 😊"

Konkrétan

Guest
Konkrétan? 😊
RelakS
Konkrétan

Guest
Izé... igen?

De a borgnál nem volt semmi ilyen "problémás" dolog, mint a klingonoknál a homlok, egyszerûen csak a késõbb készített részekben jobban néztek ki. 😊
RelakS
Az ÚJ dizájn keletkezésérõl volt szó!

Guest
#337: TNG 042/2x16 "Q Who" StarDate 42761.3

😉
Guest
Újjáéledünk? 😊
Eye-scream
Jah, tribbli powwaaa 😄

lehet tribbli allergia😊

RelakSfromhome
Ja, Worf is emlegeti a Tribbli háborút a tribblis DS9 részben

Tuvok
'ST8' STARDATE: 50893.5

ST Voyager 'Unity' STARDATE: 50614.2

Voy-ban volt hamarabb borg 😊)

Eye-scream
Mér, Hugh milyen menõ volt már 😄 Meg akkor még 1 képpel ki tudták volna irtani a Borgot, ezt a tényt a késõbbi nagy háború folyamán szépen elsikkasztották...😊