11588
  • Adam5
    mind1 abból baj még nem lessz hogy irok az ortt-nek de az megint más ha esetleg le is veszik akkor lehet nem a star treket rakják be
  • Eye-scream
    Már volt vmi petíció, de basztak rá...
  • Punker
    Buffy eddig 4-től volt hétvégén :)
  • Adam5
    i=ti
  • Adam5
    Úgy döntöttem ha nem rakják vissza a Star Treket akkor irok az ORTT-nek hogy vizsgálják meg a Buffy-t és 1értelmüen megálapitják hogy nem erre az időre való sztem i is tegyétek ezt
  • Tuvok #2735
    *rossz
  • Tuvok #2734
    Nemtom miért nem érik föl ésszel, hogy a kutya se fogja akkor megnézni, nekik ezért meg rohadtul nem érte meg megvenni. Persze hogy rossza a nézettsége, ha ilyen tetű szolgáltatók, mint a viasat elteszik az iccaka közepébe.

SZARHÁZIAK !!!
  • Adam5
    Én küldök levelet a Viasatnak
  • Tuvok #2732
    Rohadj meg viasat !!!

• KG21
    na nembaj, erre jó a videjó:) Amúgymeg a kúrva anyjukat!
  • Eye-scream
    Hát ja-nemtom mi lesz, ma még megnézem mert holnap még itthon vagyok de most állandóan videóra venni mindennap az nem az én stílusom, fél2ig fennmaradni meg nem fogok mikor másnap suli van...:S
  • Punker
    fél 2-kor? ezek nem normálisak mert még ha mondjuk 11-től arra azt mondom ok, mi a f*szt gondolnak ezek a trek fan-ok nem dolgoznak/suliba járnak/stb......
  • Eye-scream
    Ja, fél kettőkor lesz, szákszik...:(
  • Punker
    délután nem lesz Trek :(((((
  • Tuvok #2726

...minden Trekfannak !
  • Punker
    Enterprise csajszik

reggelni kell Borda fórumra.
  • Tuvok #2724
    Ez lenne az elsődleges irányelv, de ha megszegik, akkor nekünk se tetszene, ha mindenáron önkényesen megváltoztatnák a törvényeinket idegen fajok.
  • Cat #2723
    semmi köze egy idegen fajnak a mi politikai/etnikai csatározásainkhoz, azok a mi belügyeink
  • Q
    Fehérek, feketék, sárgák, vallási, politikai megkülönböztetés...
  • KG21
    nem azt mondtam, hogy van/volt joguk, csak azt, hogy máskor eszükbe sem jutott nem segíteni ilyen helyzetekben. Attól hogy van ott másik faj, vagy nincs, ugyanúgy beleavatkoznak a bolygó evolúciójába amikor megmentenek egy a sors által kihalásra ítélt fajt.
  • KG21
    ha gyógyítható, már mindjárt nem adott. El lehet "kerülni" azt is, mint kiderült. Az meg lényegtelen, hogy van egy másik faj, akkor is kegyetlenség megtagadni a létező gyógyszert egy egész civilizációtól.
  • Adam5
    Tegyük fel hogy a földön 2faj élt az emberek és a xy-ok
    a xy-ok sokkal fejletebbek mint mi és a 21.ban a xy faj korlátozza hogy mit csinálhatunk de kiderül hogy az xy faj ban genetikai rendelenesség most kezdi el irtani őket és ez nekünk jó mert nem kéne nyomorban élnünk de jön egyy idegen faj és azt mondja meg tudja gyógyitani őket. gondolhatod ez nekünk mit jelent.
    szal a lényeg hogy nincs joguk bele avatkozni ebbe mert ezzel elitélik a másikat.
  • Adam5
    a vidiánoknál is 2faj élt 1 bolygón?
  • Adam5
    A Genetika az adott
    a vírúst és a meteort el lehet kerülni
  • KG21
    értettem mire akartak kilyukadni, de ez erőltetett akkor is. Ha a természet egy bolygót kihalásra ítél egy vírus folytán, mint pl a vidiánoknál az nem teljesen ugyanaz? Ott fel sem merült hogy ne segítsenek. Nem látom a különbséget a genetika, és egy szimpla vírus, vagy akár egy meteor között, ami becsapódna egy bolygóba.
  • Cat #2715
    ja és egy apróság: a mikroszingularitással mi a franc lett?
    baszott nagy tudományos felfedezés és szarnak rá, vagy ez csak engem zavar?
  • Cat #2714
    nemértetted akkor a részt, nem a gyógyításrol volt szó, hanem evolucióról - a faj genetikailag degenerálodott, kihalásra volt itélve, ami elősegítette egy másik faj fejlődését. Archernek kivételesen igaza volt, nem isten, hogy eldöntse egész fajok sorsát (melyik pusztuljon ki és melyik éljen továbbra is)
  • Cat #2713
    uncsi rész volt
  • Adam5
    hát ez elég szar vég volt
  • hykao #2711
    LOL, azt hittem, már megint kezdődik...
  • Punker
    az túl egyszerű lenne
  • Punker
    :(
  • Tuvok #2708
    bazz, ott a fézer, lőjön má bele a székbe, legalább meleg lesz, ha nem gyullad föl, még oxigént se fogyaszt...
  • hykao #2707
    Nem láttam az elejét én sem...
  • Punker
    amúgy mi lett a komppal?
  • hykao #2705
    Hááát nem tudom....én már jóval előbb megtettem volna...még az Ent.-on...
  • Punker
    az első élethű jelenet, a 2 részeg csóka T'Pol seggéről beszél :))))))))))
  • hykao #2703
    LOL, bebasztak...
  • hykao #2702
    Malcolm majdnem megba**ta T'Pol-t...álmában...
  • Punker
    csak most tudtam bekapcsolni, mi történt?