Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guest
#586: Hát igen, ezekkel a gigantikus flottákkal meg ûrcsatákkal tényleg kicsit elszálltak a DS9-ban, de még mindig jobb, mint amikor Janeway osztja az igazságot egy alapvetõen nem kifejezetten harcra tervezett felderítõhajóval... 😊
Davidka
Nah, ezt most nem értem, a 3-as session az a 3. évad nem??? Ha igen, akkor nem lehet, hogy: "nekem meg van most a 3-as session 11 részig-ig mind ... én "csak" belenéztem ... de legvacakabbnak nem tartanám elsõre .. " MIVEL még csak két évad van... Na, lehet most is nagy baromságot mondtam...

Guest
Jaaaa, ha max. 20 DS9-epizódott láttál, akkor nem csoda... 😊
Tuvok
Sztem a Voyager talán annyival jobb, hogy itt nincsenek eltûnõ 3000-es Dominium flották, meg bajori vallási ökörségek, próféták, de van háááborúúú

Davidka
Nem tom, nem nézem annyira a DS9-et, max 20 részt láttam, de sztem a voyager jobb... Lehet én vagyok a hülye 😞

A voyager szintjét nem nehéz elérnie, viszont a DS9-t azért ne emlitsük itt😉
Lehet hogy inkább magyarul kéne nézned?😊
Guest
#581: "A DS9-nél jobb és simán ott van a Voyager szintjén..."

Bocs, de ez önmagában is ellentmondás... 😊)
Guest
Voáv... 😊)
Davidka
Én nézem már a legújabb Star Treket angolul és egyáltalán nem mondanám, hogy ez a legszarabb... A DS9-nél jobb és simán ott van a Voyager szintjén...

RelakSfromhome
Válogatsz a kollektíva tudatából? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Ha már képek, pár háttér:
Hátterek 1.
Hátterek 2.

Titan

Tuvok
nyamii 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Közkívánatra 360 db Jeri Ryan (7of9) kép:
http://cwx.frontember.hu (Star Trek / Képtár)
Van közte MINDEN féle 😉
Tuvok
komp..vadász...pl. DS9-ban is ugyanarra használták õket 😊

Az egy Venture osztályú felderítõ komp volt. Egyátalán nem vadász😊
Guest
Öööö, az szerintem nem ilyen vadász volt, nem azzal ment le, és tulajdonképpen a bolygó sem a Son'a-ké...
Tuvok
A Star Trek Insurrection-ban Data egy ilyen támadó vadászt lop el, és azzal megy le a Sona bolygóra.

Volt már a TNG-ben is, ehhez hasonló egyszemélyes kiképzõgép szerûség.
Sõt, amikor a Borg betört a 001-es szektorba, ott is volt planetáris védelem gyanánt ilyesmi.

De ez a peregrine (vagy hasonlo) osztalyu cucc eddig nem volt, egyedül a DS9-ban jött be vele a maquis meg a föderáció.
Guest
Biztos lekéste az utolsó transzportot. 😄
RelakSfromhome
Dukat rendesen bekattant

Érdekes, hogy mikor Sisco, meg a többiek bemennek az állomásra, akkor egy Jemhadar(?) húz el a kamera elõt 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
a próféták lenyúlták a dominium flottát a szemetek 😞((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hova lettek a hajók? 😞(((

Punker
nem tom de tetszenek 😊)

RelakSfromhome
Ezek a támadóvadászok csak itt vannak jelen a sorozatban (tegnapi meg mai ds9 rész)? Mert eddig ilyet nemigen láttam...

Tuvok
Mind1, akkor majd vki más.

Az általánosba csak post jogaim vannak, topicot nem tudok módosítani.
Tuvok
Esetleg az #559/2-bõl ki lehetne venni a 'database' szót, simán Star Trek Fórum lenne. Vélemény?

RelakS
#557/1!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
Esetleg:

Tuvok
Huh, nem raktam sorközt, remélem azért kivehetõ.

Tuvok
Néztem pár képet ide bannernek, válasszunk, aztán majd megkérjük Borgot, hogy tegye be nekünk.

RelakSfromhome
Pontos számot, plíz, és az emberkéket is bele

Ha jól számolom olyan 2200-2500 hajóról lehet szó, asszem maradok a 100-as osztónál😊
Tuvok

Guest
Attól a párezertõl? 😄D
jajám😊
Már rekonstruálom is a csatát egy BC mission képében😊 Csak az a baj, ennyi hajótól picit lecsoffad a game😊)
Tuvok
majd a holnapi

Punker
a mai is jó rész volt.

Guest
Nálam most megy. 😊
RelakSfromhome
lehet, hogy holnap megy (jenki idõ szerint!)

Punker
nem müxik az oldal 😞((

Punker

Guest
Na, sikerült 1 rossz képet találnod 7-rõl 😄
Guest
Csak ennyi zavar igazán benne?
Guest
"mondjuk a voyager szintjét biztos nem fogja elérni ...
de DS9 nél még lehet jobb ..."

Ez ellentmondás.
Guest
Izé... csiripelnek. Franc esne ebbe az egyetemes fordítóba...
Guest
Pedig, ha minden igaz, megvette, állítólag 2004. hetedik hetétõl kerül adásba.

A kismadarak egyébként újraszinkronizált VOY 7. évadról is csiriplenek.