11588
  • KG21
    azon én is gondolkodtam már, hogy még a 24. században sem tudtak feltalálni egy kis szar zseblámpánál hatékonyabb eszközt ilyen esetekre
  • Cat #2819
    amit rohadtul utálok a mostani sorozatban, hogy minden második-harmadik rész töksötétben játszódik (éjszaka, idegen űrhajó stb.), ahol az "izgalom" annyi, hogy 3-4en mászkálnak ISZONYAT BÉNA zseblámpákkal, a fénypászma jobbra balra pásztáz (semmit nem látni, csak egy kb. 50cmes körben világit), közben sejtelmes zene, és hirtelen HOPP! megjelenik egy idegen vagy becsapódik egy ajtó
    nagyon fárasztó
  • TneX
    Az gyakorlatilag egy suliban koncentrációs tábor volt,azért tartották fogva őket,mert sulibanok,pedig semmit nem követtek el,érted...nade ezek tök ártalmatlanok voltak,nem voltak tagjai annak az idegbeteg csoportnak,nem kaptak semmi spéci génturbózást mint Silik és a haverjai.És mivel embertelen körülmények között tartották őket,Archer ugy döntött kiszabaditja az egesz bagázst.Mondjuk a tábor főnöke elárulta neki hogy ezzel az akcióval gyakorlatilag 80 (vagy mennyien voltak) új katonát ajándékozott Siliknek :))
  • hykao #2817
    nm
  • Kori
    köszi
  • hykao #2815
    Jó későn volt...
    Csak fél szemmel néztem, be-be bóbiskolva...

Valamiféle fegyenctelepről - amin a már lejjebb említett régi Bakula haver volt a főnök - szabadították ki azokat a sárga bőrű gyíkarcokat... (Szulibánok?)

De, hogy mi okból, az már számomra a jótékony feledés homályába veszett...csak Jerry Springer idegesítő hangjára riadtam fel később...
  • Kori
    mi volt éjjel?
  • RelakSfromhome
    stimm
  • hykao #2812
    LOL, az éjszakai részben az a csóka volt a fő vendégszereplő, aki a Quantum Leap-ben Bakula színész-társa volt.
  • Kori
    Így legyen!!!!!!!!!!!!
  • RelakSfromhome
    Most nézem én is :D
  • Guest
    Hát nem volt túl eredeti rész, tekintve, hogy ezt az ötletet már ellőtték a DS9-ban és a Voyagerben is...

Viszont jó volt újra látni Odót. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mer' a flottának nincs szüksége gagyi ultrafejlett idegen technológiára, mi csak simán lenyomunk mindenkit a dicsőséges kőkorszaki szarjainkkal ! Ez ám a kihívás ! :DDD
  • Cat #2807
    szokásos faszság, ne nézzétek meg
    meghibásodott hajó, archer odamegy és segít, de nem kéri el a hiperszuper hologrammtechnológiát, csak ad
    a Föld nevében beperelném hazaárulásért
  • Cat #2806
    na, ma tök korán van, mingyá kezd
  • Tuvok #2805
    Szal ennyit a TNG-s ferengi legendákról...ezt itt naplózták, elküldték a Csillagflottának, és a legenda máris egy hivatalos írásos feljegyzés. No komment, egy újabb következetlenség...
  • RelakSfromhome
    Namármost az enterprájsz felvett valamit, amit a ferengik raktak ki, ez elkábította őket, és így találkoztak, teljesen véletlenül. A további elkerülésre meg a magyarázat talán az, hogy ha 1 fényéven belül közelítenek meg bármilyen föderációs hajót, akkor azt megbánják! Legalábbis árcser (íjjász? :D) ezt mondta.
  • Tuvok #2803
    Na, és kiderült, hogy akkor most hogy kerültek elő, és miért a TNG-ben van velük elvileg az első kapcsolat ?
  • RelakSfromhome
    Naggyon tetszett ez a rész! Lehet azért, mert ezek a kretén ferengiek mindig hülyébbek a kelleténél :)
  • RelakSfromhome
    szegény kutya :D
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Ferengi rulz!!! :D:D:D

Sajtot hogy visszadobta már a kecseg gyűröttorrú :D:D:D
  • KG21
    ezt az egy Enterprise szezont még egyszer megismétlik, aztán biztos ismételnek még egy csomó Voyagert, és talán jó egy év múlva lesznek új Enterprise részek ahogy a V3-atz ismerem:(((
  • Cat #2798
    ferengi rész elég béna volt, archer megint tiszta hülye volt
    összesen 4 darab ferengi foglalta el a hajót, és egy volt végig vele, aki ráadásul hulye is volt
    simán orrbavághatta volna egy vascsővel, csomoszor fordított neki hátat, de ő békésen dumálgatott vele és hordta a hajó cuccait át hozzájuk
    leuti, elveszi a fegyver és végigkommandózza a hajót...
    ráadásul volt olyan helyzet is hogy tuckerrel ketten voltak ott, igy aztán végképp el tudták volna intézni...
  • Guest
    Jah...
  • Tuvok #2796
    Csak 1-et vett a v3, nem ?
  • Guest
    Nem tudok róla, hogy lenne új szezon...
  • Kori
    Úgylegyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Braveheart
    Remélem az új szezon visszakerül a régi dlutáni időre... ha nem akkor
  • KG21
    megnéztem, még 8 rész van, a következőben ferengik lesznek:))
  • KG21
    mostantól én sem bízom ezekben a köcsögökben... hány rész van még a szezonból?
  • KG21
    hát téptem is a hajam, amikor pörgetve néztem azt a faszságot. ránézésre látszik a megoldás, de azért majd 10 percig az a szar ment
  • Tuvok #2789
    Azt már mindenki aláírta itt sztem. A probléma az, hogy a V3 semmit se lát abból a petícióból, meg ha látná se nagyon érdekelné.
  • RelakS
    Nna, én ezért lőttem be 0:30-4:30-as intervallumra, ez viszont egész héten megy :D
  • Sir Quno Jedi
    Nos nem hiszem, hogy ez volt a lényeg ! A lényeg az, hogy ÉRTELMES (méghozzá magas intelligenciával rendelkező, telepatikus) lényeket gyilkoltak le sportból, ez pedig "enyhén" megkérdőjelezhető mind morális, mind erkölcsi szempontból. Ennyi erővel vulkániakat is puffantgathattak volna halomra, azt is hagyni kellett volna ??? Ugye nem...

Amúgy Archer joggal volt büszke, hogy békésen kicseszett a vadászokkal, ebből pedig nem jöhettek rá, max. gyanakodhattak, de azt meg a hajukra kenhetik. Ő csak esélyt adott a lényekenek.
  • Sir Quno Jedi
    Mivel ha tényleg egy szezont (vagy még azt se) vettek meg és annak lassan a végére érnek, nem csodálom, hogy diszkréten lehalasszák a nézettséget ! DE az is lehet, hogy még nincsenek kész az "újabb" részek szinkronizálásával !
  • Sir Quno Jedi
    Gondoltam... Mind1, amcsiban adják rendesen, úgyhogy...
  • Mentol
    Itt egy jópofa oldal: www.peticio.hu

Csak azért szólok, mert van itt a Star Trek műsorrendel kapcsolatos beadványtervezet is:

Petíció a V3 felé
  • Cat #2783
    de ami mégröhejesebb, hogy előtte ilyen telefonos baromság megy - egyszerűen felfogni nem birom, hogy jobban megéri egy emelt dijas betelefonálos játékot sugározni, amiben ki kell találni a "fenék" szót, közben a háttérben egy ledér nő van (meg van adva az első és az utolsó betü, és a csaj mondja hogy a "popsi" szinonimája), mint egy feltehetőleg drága pénzért megvett külföldi sorozat, amit szintén nem két forintért leszinkronizáltak... legalább rakták volna a telefonálos játék elé, 23:30 vagy éjféltájban, máris radikálisan kevesebben tiltakoznának
  • KG21
    most néztem meg videón. Bazzeg 1:25-re volt kiírva, én meg naívan belőttem a videót 1:25-2:25 ig. Hát persze, hogy 10 perccel később kezdődött, és 10 percet nem láttam a végéből
  • RelakS