Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@Akyyy: Elsõ blikkre azt hittem a Qualcomm féle Trikorder X-Price-ról van szó, de nem, ez másik dolog. A Qualcomm X-Prizeban anno nagyon sokan hittek, erre most mégis ott tartunk még mindig, hogy nem igazán látni a csapatokat prezentálni. :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az összes filmet és sorozatot láttam, a ds9 a személyes kedvencem
mikor 2008 tájékán megtudta az ember hogy készül ST reboot és jj Abrams neve került a rendezõ mellé, normális ember tudhatta mire számíthat, az meg hogy nem vagy tisztába vele hogy a reboot nem másolást jelent arról én nem tehetek, értelmesebbje már a megjelenés elõtt tudta hogy fel lesz rúgva sok minden amit anno Roddenberry lefektetett
sehol sem írtam hogy én tökéletesen megvagyok elégedve a 2 filmmel de egy 2 órás kikapcsolódásnak jó volt, a régi részeken ez nem változtat
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Több figyelmeztetés nem lesz ezzel kapcsolatban!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az régi ST filmekben láttál ilyet?
na látod
ez egy film, nem sorozat
ha igényességrõl beszélünk akkor az elõzõ mozikba/sorozatokba bõven bele lehetne kötni, 1000 logikai bukfenc és mém bizonyítja ezt + költségvetés és technika, ezen teljesen felesleges vitatkozni
azért ne állítsuk be úgy a star trek univerzumit mind ha valami nagy hc scifi lett volna mindig is, persze volt/van filozófiája és a pénz híján inkább a párbeszédekkel és a nézõ képzelõerejére bízták a filozófiáját
ebben tetszik a filmben az hogy nagy költségvetésû produkció de nem hollywoodi sztárokkal van tele, inkább tehetséges sorozat színészekkel, mondanom sem kell hogy kahnal semmi gond nem volt, telitalálat a színész is
én jobban örültem volna ha egy kicsit több figyelmet fordítanak a klingonokra, de nem bánnám ha kirkék találkoznának a köv részben a borgal is, õket nézném meg szívesen ilyen látványorgia mellett
én scifi rajongónak tartom magam, a legmélyebb és legelvontabb mûvek közt vannak a kedvenceim de külön kell választani a két stílust (popcorn vs deep movie), aki nem tudja az magába keresse a hibát
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
és igy akár bármilyen karaktert vissza lehetne hozni, oké hogy már lassan túlkorosak, de azt lehetne azzal magyarázni hogy telt múlt az idõ.....
egy voyager epizód egy igazi öreg janewayyal xD

de a haja, tényleg 1-1 Space Seedes Montalban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

akkor már hihetõbb az amit én beírtam, ha annyira elfogadjuk J.J hülyeségeit
de sztem csak egy fagyasztott fószer volt
sztem semmi jelentõsége nincsen ki van benne, csak egy fószer
de egy másik spekulációt olvastam már
eléggé vad ötlet, de fanoktól minden kitelik :-) ez is egy elmélet
http://aftercredits.com/
egyébként innen van az infom[url=http://hu.axnscifi.com/galleries/trukkoes-star-trek-utalasok#axngallery
hmm hülye link:
http://hu.axnscifi.com/galleries/trukkoes-star-trek-utalasok#axngallery
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
During Credits? No
After Credits? No
kabuki says:
2013. May 17 at 19:18
Kova: Én végigültem, de nincs after credit. Legalábbis a W…End 14.15-ös vetítésén nem volt 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
illetve hogy is van ez a magyar mozikba. meddig lehet bent maradni? bent lehet a stáblista végéig? csak kicsit szarul érzem magam hogy a fiatal picsák ott várják a népet, de már mindneki kiment én meg még bent ülök mint egy idióta :S
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-A bányászhajó, ami bolygókat képes elpusztítani (hozzáteszem egyébként, hogy nekem nem igazán tetszett, hogy milyen gigász lett a Romulán bányászhajó, sõt, az alakjában se volt semmi romulános).
-Ott volt a világûr megjelenítése, két kedvencemet emelném ki, az egyik az, amikor a film elején egy nõt kiszippant a világûr vákuma, és ahogy elhagyjuk a hajót, eltûnnek a hangok (csak egy kikacsintás, de akkor is szép), aztán a másik meg az, hogy a törmelékfelhõ megvalósítása, hogy is néz ki (láttunk már ilyet, de a megvalósítás nagyon tetszett).
-A híd ablak-kijelzõje (viewscreen, hogy magyarítod? 😄) se volt még Trek filmben/sorozatban megvalósítva szerintem.
-Eugenics / Fejlesztett emberek esete (hiába nézzük vissza a TOS-béli megvalósítást, attól még ez is egy ilyen példa)
A Borgot örülök, hogy felhoztad, de itt kezdõdnek a következetlenségek, mert a Voyager sorozat és a First Contact film kvázi kivéreztette ezt a vonalat, legalábbis szerintem.
Tényleg nehéz úgy tovább vinni a régi világot, hogy ne rúgj bele párat az elõdökbe, és szerintem ez állt az ENT eredeti elképzelése mögött is, amiben pár dolgot igyekeztek kikupálni.
Tévedés ne essék, én is megértem azokat, akik a Prime vonal mellett érvelnek, és én sem rajongok az idõutazásos kavarásért az ST 2009-ben. Ezzel együtt is én úgy vélem, hogy hozott egy kis frissességet a világba, ami reméltem, hogy felkavarja a kicsit leülepedett vizet, és reménykedtem, hogy lesz új sorozat is. Sajnos nem, egyelõre nincs kilátás ilyesmire, többek között azért sem, mert két dudás van a csárdában (Paramount-é a filmek joga, a CBS-é a sorozatoké, bõvebben: ST sorozat és film kötélhúzás @ the Wrap).
vagy ilyenkor a különbözõ szinkronstudiók félnek a jogoktol vagy mifene?
(bár tng, ds9, voyt ugyanaz a szinkroncsapat csinálta, meg is látszik hogy ott az a bizonyos közös nyelv, de már az entben voltakkemény félrefordítások (tán még a viasatos elsõ évad jó volt, de az axn-es eléggé kemény félrefordítások voltak).
Az majd ezután jön. Ha figyeltél a végén és nem a kritikát fogalmaztad már a fejedben, Kirk a klasszikus szöveggel zárja a filmet
PSN ID.: Beegabor