11588
-
Cat #2860 atombrutál ez az első tng, worfnak amorf feje van :D -
#2859 THX! -
Cat #2858 semelyiken
töltsd le dc++ ról, már a harmadik sorozat is fennvan
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1010518983 -
#2857 Cat!
További érdekes képek a lenti linken.
Jó csemegézést :)
Még nem kaptam arra választ, hogy az Enterprise angol részeit hol lehet elérni? Melyik csatornán lehet fogni?
Expedition 9
M. -
#2856 hát azért jó lenne megnézni a hátralévő részeket
de a tng is érdekel -
#2855 mostmár minek...? -
#2854 őőőőőőő... nem? -
#2853 ??????????????????,,,
-
#2852 nem tudja valaki a v3 nem akar időpontot módosítani -
Cat #2851 azok a napelemek olyanok mintha a szárnyai lennének :) kurvajol néz ki -
Cat #2850 WHOÁÁÁÁ ez mekkora kép:
-
#2849 Haaat...ha nem is hajnali kettokor, de utanna igen.Szerintem tobb ezresre teheto azon emberek szama, aki szereti a star trek vilagat.
M. -
Cat #2848 biztos vagy te abban hogy hajnal kettőkor több ezer ember nézte ? -
#2847 Azért itt hagyták abba, mert itt van vége az évadnak :( Ez jellegzetes sztartrek dolog, de mintha más sorozaban is előfordulna -
#2846 Sziasztok!
Mar nem birtak volna leadni a II. reszet...most tobb ezer ember aki nezte a sorozatot csak bamban pislog, hogy miert is pont itt hagytak abba.
Nem tudjatok, fogja folytatni valamelyik kereskedelmi csati?
Angol reszek??!?! Johet :) ,de honnan?
M. -
#2845 ja ... -
Cat #2844 http://2ms.hu/~joey/feliratok/index.php?keres=enterprise
whoá, már a harmadik sorozat jópár részéhez is van magyar felirat -
Cat #2843 ???
ugy ért véget hogy folytatjuk, akkor most kénytelen vagyok angol részeket tölteni?
aaaaaaaaaaaaaaaaa -
#2842 Uhh, most nézem, és tényleg durva...
Kár, hogy hétfőn már a tng lesz
[mindenesetre Riker hasonlít apámra, csak nincs elhízva (mármint Riker) :D ] -
Cat #2841 ez az egész plazmarobbanás lehetett volna valami környezetvédő, bányáaszatellenes liga akciója is, nem pedig a huszonxedik századból ideugrott sulibán cirkálóé
ez az amit nem értek, minek ilyeneket belekeverni, amikor az univerzum maga következetlen kavarások nélkül is izgalmas LEHETNE (persze ha elég időt fordítanak a forgatókönyvek megírására) -
Cat #2840 de -
#2839 hmm? Gondolom nem a ma hajnali részre gondolsz... -
Braveheart #2838 Melyik adón van az angol? -
Augustus Gigo #2837 ne már időháború? és én nem nézem :( -
Cat #2836 ugyan jó rész volt, de a koncepciót nem értem
minek kellett ebbe időháborut belekeverni ?
2154 már nem volt elég izgalmas, ezért a 31ik századba ugrunk? -
#2835 Sajnálom, hogy idehaza meghalasztják, meg nem reklámozzák kellőképpen, mert nem is olyan rossz kis sorozat ez. Pedig kezdetben fanyalogtam, de... -
#2834 Én az angolt nézem, szal. sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, viszont a második szezontól kezdett izgalmas lenni a sorozat. Egész megkedveltem. -
Cat #2833 jovan, ezekszerint nem egyedül vagyok hülye hogy megvárom :D -
#2832 Őőő. Most pl egy vulkáni nagykövettel kavartak, sazl nem mentek a rájszára, pedig töpol szerint már a fél hajó kanos. -
#2831 most kezdődik! -
Cat #2830 én rendszeresen, vannak jobb meg rosszabb részek, ha visszaolvasol látod is a reakcióimat :) -
#2829 Érdekelne milyen részek vannak... -
#2828 Mert? -
#2827 Ált felveszem, azután így órumozás közben elindítom, szal úgy fél füllel-fél szemmel...
Amúgy ezen a héten eddig negyedóra késéssel kezdték a műsorhoz képest... -
Augustus Gigo #2826 Nem nagyon:( -
#2825 Nézi vki mostanság ? -
#2824 Főleg, hogy megfelelő felderítőrendszerrel simán mászkálhatsz vaksötétben, nem kell faszányosan világító éjjellátó ! -
#2823 igen, de én már a 24. szban játszódó részeknél ezen gondolkoztam... botorkáltak azokban is zseblámpákkal:) -
Cat #2822 ez "csak" 2154ben játszódik - de akkoris nevetséges, mér nem simán fényerősítő szemüveget használnak egy minimális kis fejlámpával (persze azonnal elsötétülő védelemmel a hírtelen felvillanó fények ellen) -
TneX #2821 Erre én is felfigyeltem,de rájöttem hogy a TV miatt van,ugyanis megnéztem a gépemen,itt tökéletesek,nem csak a koromfeketeség látszik,pont annyira sötét hogy élvezhető