11588
-
Cat #2900 Van egy jó és egy rossz hírem: Lesz negyedik évad az enterpriseból
A rossz: csak az első 12 rész biztos, ha lesz nézetsége, akkor folytatják... -
#2899 Ezé kihívás. Amúgy meg nincs rágos hús, csak lemerült disruptor ! :DDD -
#2898 De rágós a husuk, asszem mondta az egyik klingon a DS9-os tribbli részben . :) -
#2897 Amúgy a Tribblisültet én is kipróbálnám, azok olyan kis édik ! -
#2896 Remélem vannak Klingon és Borg különlegsségek is ! :DDD -
Cat #2895 utazós rész volt, wesleyt gyakorló zászlósnak nevezték ki -
#2894 Trek Vegas
A Star Trek megjelenésének 40 éves évfordulója alkamából az Egyesült Államok méltán egyik leghíresebb városa, Las Vegas a Star Trek univerzumának köntösébe bújt. A legfőbb látványosság a nyáron átadásra kerülő monorail, azaz függővasút (14 állomás a város körül, 40 mérföld/óra sebesség, 14 perc utazási idő), mely a Las Vegas Hilton megállón kívül még rendelkezik "Star Trek: The Experience", "Borg Invasion 4D", és "Quark's" nevű állomásokkal is. A vasút egyik nevezetessége a "borgizált" kocsi, mely kívülről, és belülről egyaránt egy borg hajó látványát nyújta, melyet a turistaszezon végére a Hilton megálló mellé fognak kiállítani. A Hiltonban pedig felszolgálnak "Borg Sphere" (Borg gömb), "Warp Core Breach" (Szubtérmaghasadás) és "James Tea Kirk" fantázianevű italokat is.
A városban pedig többek közt "Targ Ínyecségek", "Chakotay Pizzériája" és "Kókusz Tribbli Kóstoló" cégtáblával alapítottak boltokat a látogatók számára. -
#2893 Akkor tudod mikben volt szerepe. Én emléxem még egy gorillás filmre ahol Janeway volt a srác muterja. -
#2892 Láttam :)
Mellesleg megnéztem a szereplistáját :) -
#2891 Jó akkor arra reagálva, ha érdekel még a Doki más szerepben is akkor nézd meg a Szörnyecskék 2-t -
#2890 Nézzetek át a StarGate fórumba, oda írtam nagylelkesen tegnap, amit ide akartam :( -
Cat #2889 egyre jobban tetszenek ezek a régi részek -
#2888 azért nem volt olyan rossz -
Cat #2887 ja :) -
#2886 Most néztem meg a tng 2. részét. Hát ez annyira betegesen gagyi, hogy még az Enterprise is jobb :D -
Cat #2885 dc++ -
Hazo #2884 Sziasztok!
Tud nekem valaki mondani egy oldalt, ahonnan Enterprise részeket tudnék letölteni? -
Cat #2883 sztm is jobb -
#2882 IGENIGENIGEEEEEN!!! AKAROOOOM ADJÁÁÁÁÁÁK!!!!!! Inkább azt adnák, mint a tng-t%!!!! -
#2881 Na csak egyszer adják le a TOS-t ! :)) -
#2880 Egyébként annak idején fel sem tűnt.
Meg már nem is emlékeztem arra, hogy ennyire fostaliga minősége volt :( -
#2879 A legelső :D -
#2878 őőő, első vagy 2. TNG rész ? Bizony, az McCoy. :)
"Vigyázzatok a hajóra, fiacskám !" :DD -
#2877 Jól láttam, hogy kirk dokija volt ott Datával? -
#2876 Ez logikus!! -
#2875 a gumiszobában volt először :DDDD -
#2874 Wáááááááá, D.J. Spock
De miben volt ez ? -
#2873 Nem, mert kezdetek-kezdetétől erről szól ez az egész ! Már az első rész erre épül és utána az egész. Tehát a nézettségről még vajmi kevés elképzelésük lehetett előre (bár akár :DDD) ! -
Cat #2872 nagyon ugy érzem hogy ezt az időháborut csak a sorozat nézettségének alacsony volta miatt találták ki ;) -
#2871 Az egész sorozatnak ez a fő szála, a "temporal cold war" ! Mindössze ezért szól erről jópár rész, még ha néha csak szőrmentén is... -
#2870 Nem hiszem, hogy itthon 1xű lenne fogni bármelyiket, de nem is TV adóról nézem, gondolhatod. -
#2869 Az a sárga pánt, ami a második évadban le lesz cserélve erre a fémes nyavajára -
#2868 Dzsordi jobban sikerült szvsz -
#2867 Szőnyeg ?
Hmm, nemtom mire gondolsz. :) -
#2866 -
#2865 -
#2864 De mos még valami faliszőnyeget hord a vállán, olyat keressél! -
-
#2862 gooooomba -
Cat #2861