11588
  • Cat #2900
    Van egy jó és egy rossz hírem: Lesz negyedik évad az enterpriseból
    A rossz: csak az első 12 rész biztos, ha lesz nézetsége, akkor folytatják...
  • Sir Quno Jedi
    Ezé kihívás. Amúgy meg nincs rágos hús, csak lemerült disruptor ! :DDD
  • Tuvok #2898
    De rágós a husuk, asszem mondta az egyik klingon a DS9-os tribbli részben . :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a Tribblisültet én is kipróbálnám, azok olyan kis édik !
  • Sir Quno Jedi
    Remélem vannak Klingon és Borg különlegsségek is ! :DDD
  • Cat #2895
    utazós rész volt, wesleyt gyakorló zászlósnak nevezték ki
  • Tuvok #2894
    Trek Vegas

A Star Trek megjelenésének 40 éves évfordulója alkamából az Egyesült Államok méltán egyik leghíresebb városa, Las Vegas a Star Trek univerzumának köntösébe bújt. A legfőbb látványosság a nyáron átadásra kerülő monorail, azaz függővasút (14 állomás a város körül, 40 mérföld/óra sebesség, 14 perc utazási idő), mely a Las Vegas Hilton megállón kívül még rendelkezik "Star Trek: The Experience", "Borg Invasion 4D", és "Quark's" nevű állomásokkal is. A vasút egyik nevezetessége a "borgizált" kocsi, mely kívülről, és belülről egyaránt egy borg hajó látványát nyújta, melyet a turistaszezon végére a Hilton megálló mellé fognak kiállítani. A Hiltonban pedig felszolgálnak "Borg Sphere" (Borg gömb), "Warp Core Breach" (Szubtérmaghasadás) és "James Tea Kirk" fantázianevű italokat is.
    A városban pedig többek közt "Targ Ínyecségek", "Chakotay Pizzériája" és "Kókusz Tribbli Kóstoló" cégtáblával alapítottak boltokat a látogatók számára.
  • Waterhorse
    Akkor tudod mikben volt szerepe. Én emléxem még egy gorillás filmre ahol Janeway volt a srác muterja.
  • RelakS
    Láttam :)

Mellesleg megnéztem a szereplistáját :)
  • Waterhorse
    Jó akkor arra reagálva, ha érdekel még a Doki más szerepben is akkor nézd meg a Szörnyecskék 2-t
  • RelakS
    Nézzetek át a StarGate fórumba, oda írtam nagylelkesen tegnap, amit ide akartam :(
  • Cat #2889
    egyre jobban tetszenek ezek a régi részek
  • Kori
    azért nem volt olyan rossz
  • Cat #2887
    ja :)
  • RelakSfromhome
    Most néztem meg a tng 2. részét. Hát ez annyira betegesen gagyi, hogy még az Enterprise is jobb :D
  • Cat #2885
    dc++
  • Hazo
    Sziasztok!

Tud nekem valaki mondani egy oldalt, ahonnan Enterprise részeket tudnék letölteni?
  • Cat #2883
    sztm is jobb
  • RelakSfromhome
    IGENIGENIGEEEEEN!!! AKAROOOOM ADJÁÁÁÁÁÁK!!!!!! Inkább azt adnák, mint a tng-t%!!!!
  • Tuvok #2881
    Na csak egyszer adják le a TOS-t ! :))
  • RelakSfromhome
    Egyébként annak idején fel sem tűnt.

Meg már nem is emlékeztem arra, hogy ennyire fostaliga minősége volt :(
  • RelakSfromhome
    A legelső :D
  • Tuvok #2878
    őőő, első vagy 2. TNG rész ? Bizony, az McCoy. :)
    "Vigyázzatok a hajóra, fiacskám !" :DD
  • RelakSfromhome
    Jól láttam, hogy kirk dokija volt ott Datával?
  • LittleL
    Ez logikus!!
  • Tuvok #2875
    a gumiszobában volt először :DDDD
  • LittleL
    Wáááááááá, D.J. Spock

De miben volt ez ?
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mert kezdetek-kezdetétől erről szól ez az egész ! Már az első rész erre épül és utána az egész. Tehát a nézettségről még vajmi kevés elképzelésük lehetett előre (bár akár :DDD) !
  • Cat #2872
    nagyon ugy érzem hogy ezt az időháborut csak a sorozat nézettségének alacsony volta miatt találták ki ;)
  • Sir Quno Jedi
    Az egész sorozatnak ez a fő szála, a "temporal cold war" ! Mindössze ezért szól erről jópár rész, még ha néha csak szőrmentén is...
  • Sir Quno Jedi
    Nem hiszem, hogy itthon 1xű lenne fogni bármelyiket, de nem is TV adóról nézem, gondolhatod.
  • RelakS
    Az a sárga pánt, ami a második évadban le lesz cserélve erre a fémes nyavajára
  • RelakS
    Dzsordi jobban sikerült szvsz
  • Tuvok #2867
    Szőnyeg ?
    Hmm, nemtom mire gondolsz. :)
  • Tuvok #2866
  • Tuvok #2865
  • RelakS
    De mos még valami faliszőnyeget hord a vállán, olyat keressél!
  • Tuvok #2863

• RelakS
    gooooomba
  • Cat #2861