Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
LoL, Ciklámen? Régi Videoton?

hykao
Nekem a "kis zöld emberkék" a kedvenc ferengis részem.
Guest
De, mert a tévémnek még melegednie is kéne... na mindegy, egy ideig még lehet nézni... 😊
Tuvok

Guest
Jó a banner, Tuvok! 😊)
Tuvok
Még nem !

Guest
Én meg szokás szerint lekéstem...
Eye-scream
Egyik kedvenc részem 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Punker
jó kis bagázs 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ez jó rész lesz 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
ajjaj, Ferengi szabadítóakció következik 😊)

Tuvok

Punker
igen még kezdés elött haza értem 😊)

hykao
Há ja, de még mindig jobb, mint a valóságshow-k, meg a Latin amerikai sorozatok...(pedig ezeket még talán többen nézik...)
Tuvok
És sok-sok millió ember meg ezzel tölti az idejét, meg fanja is lesz. 😊

Punker
ja az elég gáz hogy nincsenek székek...... 😊)))

hykao
Valamelyik külföldi lapban jelent meg egy kritika a Trek-rõl, ami kb. így szólt:
Felnõtt férfiak, gyerekpizsamában állnak konzolok elõtt, és roppant jelentõségteljes tekintettel néznek a semmibe...
És az orosz rádió méretû tricorder😊
hykao
...meg a lift irányító kar...
Tuvok
TOS: mágneskapcsoló, 50 Wattos izzó, Katódsugárcsõ rulz 😊)

Tuvok
Majd keresgélek rá ezt-azt, de 1-2 képet szívesen fogadok ám 😊

Punker
TOS: jó sztori de kezdetleges (adott tech. fejlettségnek megfeleõ) kivitelezés
TNG: pár jó sztori és nem rossz kivitelezés
Voyager: egyre gyengülõ sztori jó kivitelezés
DS-9: jó alapsztori jó kivitelezés
Enterprise: nem ismerem.

nekem ez a véleményem....

Tuvok
nemm, de a többség szava... 😊

hykao
Mindenkinek a DS9 a kedvence?
Punker
THX

ez gut... bár elég low q. de megteszi😊
Tuvok
ok, banner

Tuvok
fenn

Punker
??????????????

Tuvok
új banne, check it

Tuvok
ja értem

hykao
Persze oda van írva, és mindenki tudja, hogy ez is Star Trek, de a sorozat epizódjaiban csak az ENTERPRISE felirat jelenik meg.
Punker
na jó talán 1 olyan kép amin a DS-9 van jobban bejönne, vagy legalább nem a hajó hátát lássuk.....

Tuvok
Gondoltam

Punker
szerintem jó ez így

Tuvok
Nem lehetne 1 témaindítót, vagy házigazdát csinálni ide? Így kicsit kopár, vagy csak nekem tûnik úgy?

Tuvok
Itt oda van írva

hykao
Nem is hívják annak.
Az Enterprise sorozatnál már elhagyták a Star Trek cimkét.
Guest
Az utolsó hírek szerint, amit tudok, 2004. (ja, az most már "idén" ) hetedik hetétõl Voyager hetedik évad újraszinkronizálva, utána pedig (kb. a huszadik héttõl) Enterprise.
Ez mind szép és jó, csak talán nem kéne Star Treknek hivni, mert ahhoz sok köze nincs.
Ha nem igy hivnák, nagyon jó kis scifi sorozat lenne belõle...
SimpleTailor
Én csak annyit láttam felirattal, amit salgótarjáni Hungaroconon levetítettek. Én jobban örülnék egy olyan sorozatnak ami a voyager után játszódik.

hykao
Én egy pár részt már láttam az Enterprise-ból magyar felirattal.
Hát, elõször is nehéz volt megszokni azt a Rod Steward féle fõcímdalt, de a történelmi fejlõdés bemutatása tetszik benne.
Meg persze T'pol is...
Tuvok
nem baj, én ammondó vagyok, lássuk

hykao
Én úgy tudom - a Magyar Star Trek Klub honlapján olvastam, ha jól emlékszem, hogy leadják az új szinkronnal a Voyager 7. szezonját - ahogy következik a sorozat szerint, és utána kezdik vetíteni az Enterprise-t.
Egyelõre csak az elsõ évadot vették meg, asszem.
SimpleTailor
Én úgy tudom hogy ha adják is az nem mostanába lesz. Nekem vki azt mondta, hogy a Viasat nem vette meg a sorozatot.

Egyébként nem gyûjti valaki a Startrek Kártyákat?(Star Trek CCG)

Guest
#742: A ferengiket (is) rendesen újradesignolták a késõbbiekben... 😊
Guest
#740: Ûrhajóval?

Egyébként:

"Kutatási bejegyzés, USS Raven, CsillagIdõ 32629.4. Miután három hónapig követtük a borg kockánkat, a hajó belépett egy transwarp-csatornába. Követtük a sodorvonalát, és a szenzoraink szerint egészen a Delta Kvadránsig utaztunk, a borg származási területére."

(Replikátor)
SimpleTailor
És a Ferengiek? A TNG-ben Picard First Contactolt velük elösször(azt mondta). Majdnem felrobbantották az enterpriset és gyorsabbak is voltak. Picard akkor azt mondta, hogy a föderáció egyik "legveszedelmesebb" ellenségei. A DS9-ban a ferengiek(Rom, Nog)azt mondták hogy annyira lemaradott faj voltak hogy még a térhajtómûvet is a föderációtól vették.

RelakSfromhome
Ja, meg ha minden igaz, akkor az 5. filmben az Enterprise a galaxis közepéhez tartott, hogy találkozzanak Istennel. Ahhoz képes elég gyorsan odaértek, vagy mi...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
De Hensenék Hogy a faxomba kerültek a delta kvadránsba???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)