11588
-
#2940 #2938: De. -
Cat #2939 mi baj vele? sztm faszán néz ki, főleg roncsolodás után amikor tönkrenyomják az elejét :) -
Nem az E van benne ? -
#2937 ja értem -
#2936 hát mit mondjak az új Enterprise-t a Nemesis-ben nem veszi be a gyomrom.... -
Cat #2935 az első részekre totál nem emlékszem, és van köztük olyan amit nem láttam -
#2934 tán nem láttad a TNG-t ? -
Cat #2933 én nézem éjjelente, és mit ne mondjak felüdülés
ez már vagy a hatodik rész volt, és EGY DARAB LÖVÉS SE VOLT :D (jó, egyszer fézerrel rálött picard egy ferengi agykontrollálóra)
szal nem az mint a voyager, ahol minden második részben hajócsata, vagy az enterprise, ahol szintén már szuperlézereket telepítenek a hajóra, itt egyszerüen szükségtelen az ilyen, mert picard vérbeli katona. Nagy az akaratereje, nem tűr ellentmondást, egyenes, egyszóval akinek jelleme mellett egyszerüen szükségtelen a fézerek vagy a torpedók használata. -
#2932 A V3 végleg levette a délutáni adást, vagy csak ideiglenesen szünetel???????????????
Másik adó nem kezdi el vetíteni normális időpontban????????, -
#2931 á, majd megveszem 1 ferengitől... : -
#2930 [Delete] ;) -
#2929 200 mega szabad helyem van, oda ráférne ?? -
#2928 Tuvok, te sem vagy igazi fan :) Már rég le tudtad volna szedni, replikátor fórumában volt egy üzenet, amiben accot lehetett kérni ftp-re :p De már nincs :) -
#2927 Oks.
Csak szólj előtte időben, mert nincs kiírva, és momentán CD-író progim sincs. :) -
#2926 hmm, meg kell beszélnem a kapitánylánnyal -
#2925 Tuvok, ha feljössz érte Budapestre, odaadom. :) -
#2924 -
#2923 DC++ :)) -
#2922 -
#2921 szép lassan csordogál le a X. film :)) -
Cat #2920 According to Trek Today: the diabolical Trek 'powers that be' have come up with yet another way to separate the hapless trekkie from his hard earned cash. The Original Series is being re-released as a Box Set. Reportedly, the sets should feature enough extras to make (they hope) the die-hard pony-up against their better judgement. One interesting aspect of this release is that the Region 2 release will package all original season eps in order of original air-date!
-
#2919 hmm, namajdeccer
haxolni én se tok -
#2918 Ha van hozzáférésed, akkor igen... :)
Tuvok: eDonkey-n pl. nem kell megosztani ( illetve amit épp letöltesz, azt úgyis megosztod), haxoláshoz nem értek... :) -
#2917 FTP roxx... -
#2916 azokon nem lehet haxolni és megosztani sem kell ? -
#2915 Mondom vannak más fájlcserélők is... :) -
#2914 Nincs mit megosztanom 20 gigás vinyón ... -
#2913 Tudom, nem DC-zel, de vannak ám más fájlcserélők is... ;) -
#2912 Tenném, ha lenne rá lehetőség ... -
#2911 Tedd azt. :) -
#2910 Hmm, hát a leírásban Data esetén kívül nem volt semmi ilyesmi . Úgytűnik meg kéne néznem ... -
#2909 Mert a Nemesissel búcsúzott a TNG-legénység. -
#2908 Mé lenne a TNG filmeknek vége ? Stewart megnémult ? -
#2907 #2903: Háááát, a TNG filmeknek vége, a TOS legénység enyhén szólva kiöregedett, DS9, VOY pedig csak eléggé nyakatekerten lehetne folytatható, az ENT-nek meg a népszerűsége nem az igazi, sazl... -
#2906 Átfogalmazom:
Ne legyen olyan lapos és színtelen hangulatú a film, mint a sorozat volt . -
#2905 Producer Rick Berman has been hinting that a new Star Trek movie is in the works and may take the form of a prequel. -
Cat #2904 én meg vagyok arról győződve hogy nem kell 2400ban lennünk, hogy jó scifihez, 2150ben ugyanugy lehet, csak jó forgatókönyv kell -
#2903 Csak nehogy Ent-es legyen ... -
#2902 Meg lesz 11. film is állítólag... -
#2901 akkor össze kell szedniük magukat paramountéknál...