11588
  • Tuvok #2980
    ááááp
  • Guest
    Loál, ha valakinek megvan a Népszabadság tv-műsora, az nézze meg szombatnál (május 15.) a Pokoli játszma c. film ajánlójához mellékelt képet. :D
  • Kori
    Trek
  • Tuvok #2977
    loál :D
  • Punker
    d eküldtem már cd-t ICQ-n is :)
  • Punker
    vagy reggelek még párat UW-re ott van 100 megám :)
  • Tuvok #2974
    van 5-6 FTP-m, ha benyomod rar-ba vagy zipbe mondjuk 20-25 megásokba, akkor pár év alatt átjön :)
  • Punker
    szedd le valahogy a filmet érdemes megnézzni, vag yha kerítesz tárhelyet felrakom neked :)
  • Tuvok #2972
    szpem
  • RelakSfromhome
    IGEN! :D
  • Guest
    Ti is utáljátok, ha valaki négy hozzászólásban írja le a válaszát?
  • Guest
    POntosabban csak az Ent-D pusztulásáról beszélnek (Generations), hiszen ennek eredményeként kerül Worf a DS9-ra.
  • Guest
    #2962: Ilyet nem hinném, hogy mondtak... :)
  • Guest
    Nemnem. A First Contact a DS9 ötödik évadjának végefelé játszódik (SD 50893.5), Worf éppen a Defianton szolgál, annak sérülésekor kerül az Enterprise-ra. Az Insurrection valószínűleg a DS9 hetedik évadjának végefelé játszódik (konkrét időpont nem hangzik el), Worf megintcsak véletlenül ("I was in the Manzar colony, installing a new defense perimeter, when I heard the Enterprise was in this sector.") kerül az Enterprise-ra. A DS9 végén ugye kinevezik nagykövetté, a Nemesis esetében gondolom az esküvő miatt bukkan fel.
  • Punker
    hát ez az
  • RelakSfromhome
    Miféle "idővonalat"?
    A StarTrekben igen khmm... lazán... kezelik ezt a szót :D
  • Punker
    az idővonalat nem igazán tudtam követni soha
  • RelakSfromhome
    A First Contact-ban tért vissza az Ent-re
  • Punker
    ja hogy visszamegy a háború után az Enterprise-ra? az egyik DS-9 részben nem azt mondták hogy megsemmisült a legénységgel együtt...
  • Guest
    Annak már rég vége.
  • Punker
    + megemlítik a domínium háborút is, csak hogy abban Worf már nem az Enterprise-on szolgál...
  • RelakSfromhome
    Ez már más kérdés :D
  • Guest
    Hát, azt, hogy Janeway admirális utasítgatja Picard kapitányt, sokaknak a gyomra nem tudta bevenni...
  • RelakSfromhome
    Hogyhogy? Visszatértek a deltából, és hozzávágtak egy kinevezést, nem?
  • Guest
    #2954: Többek között ezért is húzták le. :)
  • Punker
    ja és furcsa volt hogy Worf az esküvőn kidőlt a piától :)
  • Punker
    amúgy nem tom miért húzták így le a filmet nekem tetszett, csak azt nem értettem hogy lehetett Janeway már admirális benne.
  • Punker
    gyakorlatilag meg ha megéri akkor a halottakat is feltámasztják a producerek :)
  • Guest
    Elméletileg... ;)
  • Punker
    amíg nem haltak meg addig elméletileg visszatérhetnek :)
  • Guest
    #2944: Tudtommal ezzel a filmmel nem csak Data, hanem a teljes TNG legénység búcsúzott...
  • Punker
    elszámoltam a letöltési időt :)
  • RelakSfromhome
    Vagy USS Enterprise a teljes neve? Faxom tuggya hirtelenö
  • RelakSfromhome
    Punker, mondták már, hogy a Kapcsolatfelvétel óta üzemel az Enterprise NCC-1701-E? :D
  • Cat #2946
    nemtom, de sztm nem is fontos, lényeg hogy szabad kezük van, használhatják ugy datát, mintha ez az incidens meg se történt volna
  • Cat #2945
    jajo, bocs hogy leirtam, nemgondoltam hogy a film fele után fogod magad és netezni kezdesz :D
  • Punker
    hm érdekes egy vége lett, most Data végleg eltünt vagy B4-t majd átalakítják hogy használni is tudja Data memoriáját???
  • Punker
    most kezdem nézzni :)))
  • Guest
    És valóban azt szeretnéd, hogy elmondjuk, hogy mi van a másodikon? :)
  • Punker
    mi??????? még csak az első CD-t néztem meg.....