Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
amúgy ennél feltünõbben már nem is repkedhetnének.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
:))))))
csak az a rohadt reklám.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakSfromhome
HUÁÁÁ!!! :D:D:D

NAONÁLLATAMINIKOIMP!!! :D:D:D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
na innentõl kicsit emlékeztetni fog a Vérbeli hajsza címû filmhez.....

Punker
ezt a részt már láttam, szerintem jó.

FtranX
király! ezt szeretem én ebben a sorozatban! mindig tudnak újat kitalálni! :DD

RelakSfromhome
Egyenlõre érdekes :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
szerintem is! :)

Punker
kezdõdik ez jó rész lesz :))))))

hykao
Bazeg, nem a hozzáállásomat írtam le!
Hanem a csávó olyan helyt keresett, ahonnan letölthet, akár megosztás nélkül...
Tuvok
Jeri Ryan-nek igazi mellei vannak. És sztem izgi kalandjai vannak a Voyagernek is. (borg, harogin, kazon, stb...)
Azt ne mondd nekem, hogy a DS9 profétás, vallásos, sokszor túlfantáziált, flottákat eltüntetõ dolgok jobbak. Kicsit fura, hogy a föderáció hajó és legénységutánpótlása kifogyhatatlan, a Jem'Hadar-t meg tenyésztik, szinte osztódnak, mégse gyõznek... Meg amikor eltûnt a Dominium flotta, miért nem küldtek utána másikat? Vagy nem maradt hajó a gammában?
Áh.

Tuvok
Bocs, de nem keresem meg a hozzászólást, amire írtál. Ja és pont azért vagyok Tuvok, azaz Voyageres, mert fan vagyok, és szeretem a Voy-t...

Sir Quno Jedi
A jó nõ van a soroztaban és a csöcsökön él meg a stáb az két különbözõ fokozat nemdenem ! Azért jó lenne ha elolvasnád azt is, amit írok elõtte... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Érdekes hozzáállás ! Ott is ILLIK megosztani anyagot, sokan azonnal kivágnak a sorból, ha semmid sincs megosztva és igazuk van ! Sima leech-nek tartanak ezután és simán mehetsz tiltólistára (ami sokat nem ér persze).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Ez kicsit sarkalatos álláspont.
Hol van az kõbe vésve, hogy a Star Trek-ben nem lehet jó nõ?
Mellesleg az Enterprise is folytatta ezt a hagyományt Blalock-al...
Sir Quno Jedi
AZ a gond, hogy ez a STAR TREK lett volna, nem a Canale Erotica !

hykao
Ja, nekem egyébként a feje is bejön, nagy száj, nagy szemek...nem olyan tucat darabáru....
És ráadásul némber1 a csaj! Szerintem nagyon szép a teste. Csak kapnám a kezeim közé...

hykao
Jeri Ryan-nek szilikon free csöcsei vannak...
Sir Quno Jedi
A másik baj a VOY-jal hogy tök céltalan, mivel 1000x is lehetõségük lett volna hazatérni, de valahogy mindig "közbejött" valami, kissé már uncsi 5x-re ! Ugyanakkor a DS9 sokkal inkább egybe volt kalapálva (kivéve a klissébomba utsó szezont).

Sir Quno Jedi
A VOY ott halt meg, mikor egy nagycsöcsû kekszbombára volt szükség, hogy a sok szódásszemüveges treki szabadon összenyálazhassa a képernyõt ! Aztán szép lassan exborg leányzónk elsõ számú mindentmegoldó überfõszereplõvé lépett elõ, talán nem véletlen...

Az eredeti ST-ben talán nem véletlen volt a tiszti kar krémje FÉRFI, max. ugye Uhura maradt ! Mert ott Kirk barátunk mindig összeszûrte a levet a különbözõ világok leányzóival, de legalább nem a nõi "tisztek" szilikonkeblei vitték el a hátukon a sorozatot !

Fura, hogy jónéhány sorozatot el tudnak adni csöcsközpontúság nélkül is...

Sir Quno Jedi
Ezt mégis mibõl szûrted le hegyesfülû ?! :DDD Amúgy ha te igazi ST fan lennél, neked sem Tuvok lenne a nick-ed ! :DDD

Guest
Siskot a harmadik évad végén léptetik elõ kapitánnyá (3x26/72 "The Adversary").

Kira az állomás elsõtisztje.
hykao
õrnagy, a vége felé ezredes...

...ja én is így emlékszem most, hogy így mondod...
...vajon a pöttyöt ki-be rakja, attól függõen, hogy hol posztol???
Adam5
kira meg az állomás nem tudom milye de õ szokott lenni a goré a sisko nincs az állomáson

Adam5
és worf a defiant parancsnoka

Adam5
parancsoka LOL :))

Adam5
állomás parancsoka és defiant kapitánya nem?

hykao
Srácok Benjamin Sisko nem Parancsnok inkább? Nekem úgy rémlik, hogy õ nem kapitány! A nyakánál is minta csak három teli pötty lenne.
...és a többiek is mind hadnagyok, nem rémlik, hogy lenne parancsnok.
...pedig ha kapitány lenne, akkor kéne parancsnoknak is lennie.
Kapitánya nem csak hajónak van?
Vagy nem jól emlékszem?
RelakSfromhome
Valóban :)

Guest
Punker: #848 ;)

RelakS: Mondom a TNG-univerzumban... ;)
RelakSfromhome
És Korty?

Tuvok
francia

Punker
õ csak kopasz volt

Punker
Picard mint kisebbségi?

Guest
A TNG-univerzumban hagyományosan valamilyen szempontból mindig "kisebbségi" a kapitány. :)
Punker
lol szerintem nem gáz hogy feka a kapitány, volt fehér volt nõ, remélem a köv. kapitány valami idegen lesz :))
bár tény hogy Picard volt a legjobb eddig...

Tuvok
Ez kérlek egy ún. 'rajongói rész' volt. Az ST készítõi sok leszóló levelet, visszajelzést kaptak, mert fekete a kapitány, emiatt csinálták meg ezt a részt. Asszem az st.scifi.hu-n olvastam.

Punker
szerintem ez csak magyarázat arra hogy a kapitány milyért van jóban a féregjárat lakókkal, csak hogy engem a háború jobban érdekel, talán ha a háború kitörése elött rakják be akkor jobban lekötött volna.

Guest
Pedig ez egy nagyon jó rész, és még folytatása is lesz...
Punker
én jobban szeretem azokat a részeket ahol ûrcsaták vannak vagy mint a tegnapi Morn-s rész.

Azért, mert fel kell fogni az értelmét?
Hát ja, nem az a tartalom, és mondanó nélküli rész, mint ami a VOY 99%-át kiteszi ;)
Guest
#836: Eeeeeeeez?? Béna??
Guest
#835: Neeeeem, az Sörös Sándor...
Punker
amúgy ez béna rész.....

Punker
jól hallom hogy az idióta matáv reklámot Sisko nyomja?

Guest
Remélem mindenki nézi!!!

(Én sajnos csak próbálom...)
RelakS
Ez jobb:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
réégiiii

Tuvok
nekem is van kb. 10