Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
Volt egy mozi Picardos volt hohy assimilalta a borg
azt pont nem adta a Viasat3 de a Tv2 igen és én nem láttam 😞(

hykao
Má hogy ne lenne vastagabb, mint a sorozatban!?
Guest
Yar... 😉
RelakS
Visszanéztem tegnap a trekkik elejét. Nincs is benne Jar hadnagy meghízva!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punker
abban is azzal kezdõdik a film hogy a szereplõk mennek 1 ilyen fan találkozóra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FtranX
miért?

Punker
a Trek fanokról, mindig a Galaxy Guest film jut az eszembe

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

FtranX
Eez engem is nagyon érdekelne.
aszittem most már végignyomják normálisan, erre abbahagyják.

Punker
tényleg akkor most mi lesz a DS-9-nal befejezik vagy nem?

hykao
Az milyen volt már, amikor a két homokos csóka közölte:
"Picard kapitány nagyon jóképû férfi..."
Tuvok
De volt, egy dokumentumfilm a Trek fanokról.

Adam5
nem azt mondtak hogy minden szombaton nagy film(1épként én már láttam õket)?
ma nem volt 😞(

Tuvok
Nahát, a Commander csaj, akit a Watergate-perre esküdtnek is Trek egyenruhában ment. 😊

RelakSfromhome
biztos a filmkészítõk is látták a filmet, és 5letet kaptak a 10. részhez 😄 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Guest
#1023: Ja, mi is röhögünk rajta anno, hogy a srác biztos verte a fejét a falba, hogy nem védette le a nevet... 😊))
Guest
Tuvok... 😄DD
Guest
#1021: Ööööö, az egy másik topik... 😄D Amúgy ha jól néztem, akkor a filmben pont negyvenéves.
RelakSfromhome
Akkor most a NemesiS-t az a srác írta?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Hmm, a kutyát Computer-nek hívják...és még az a furcsa, hogy az én macskám neve Hitler...

hykao
Egy dolog látni, és egy dolog ágyba vinni...
Guest
Ennél elhízottabb nõt soha ne lássál 😉
Punker
azért van ott is pár kattant figura

hykao
Aha, és Tasha Yar meghízott...
Guest
Ez az elsõ rész. 😊
RelakSfromhome
Majd felveszem videóra, mert 5-kor stargate

Guest
Csak mert IMDb szerint:

Status: Post-production
hykao
lófaszt nem hízott el...majd csekkold 5-kor...
hykao
Ja
Guest
Miért, már elkészült a 2?
RelakSfromhome
Nem hízott el, de megöregedett

hykao
Hát, akkor csak 5-kor derül ki.
Vajon Yar Hadnagy mennyire lesz elhízva benne???
Tuvok
pasz

hykao
Ja, az elsõ részt már leadták többször is.
Ez ua.-nak az ismétlése vagy a kettõ???
Tuvok
17:00 Trekkies (amerikai dokumentumfilm) (12)

Ez egy doksifilm a Trek kulisszáiról, találkozókról, szereplõkrõl, fanokról, stb... Érdemes megnézni !

Punker
????????????

Titan
Nem lesz ma Star Trek????
A port.hu szerint....

Guest
Majdnem, a kocsitól a gazdáik kattannak be, de a járgány egy idõ után magától is akciózik.
Tuvok
Alice:

Punker
abban van mikor a kocsi bekattan igaz?

Guest
Inkább úgy mondanám, hogy ha olvastad Stephen Kingtõl a Christine-t, akkor ismerõs... 😊)
Punker
nem ismerem azt a részt, jó volt?

RelakSfromhome
Alice
Egy kompot vettek, amit gondolattal lehet irányítani, viszont Tomot hatalmába kerítette...

Punker
mi volt a mai részben?

Guest
Hááát, még a port.hu követi legjobban a Viasat mûsorváltozásait... 😊
Sir Quno Jedi
Nemtom, én néha elgondolkodok, hogy az aktuális forgatókönyvíró vajon látott-e már elõtte Star Trek-et, esetleg milyen drog befolyása alatt írta az adott részt ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
Hmm, ez még nekem nem tûnt fel.

Tuvok
Jobb szerettem amikor 4 rész jött egymás után...

Titan
Ami ott van írva, az egy nagy baromság! Nem is azokat a részeket vetítik, amiket odaírnak.....

Sir Quno Jedi
Annyi is sok belõle ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tuvok
a VIASAT3 mûsora:
Szombat (január 17.)
port.hu

14:55 Star Trek: Voyager (amerikai sci-fi sorozat, 1995 - 117.) 45' (12) 11:59
15:10 Nikita (amerikai-kanadai akciófilm-sorozat, 1997 - 78.) (12)
16:05 Buffy, a vámpírok réme (amerikai filmsorozat, 1997 - 2.) 45' A pokol szája 2.
17:00 Trekkies (amerikai dokumentumfilm) (12)

Negyed órás Voy ? Hmm...