11588
-
#3181 de szerintem nem a tulaja
szabadon lehet letölteni és feltenni képet -
#3180 visszateszem -
#3179 Na de a tulaja tud róla ? -
#3178 cseréletm -
#3177 Az enyémet? Kizárt. -
#3176 Hé, mit keres rajtad vki más logója ? -
#3175 felemeltem -
#3174 Én hiszek -
Cat #3173 még jó hogy ez nem hit kérdése :) "SCIENCE" fiction -
#3172 Ja, és aki hisz a telepátiában, az emelje fel a kezemet -
#3171 Nem? És a Tribblik? A nyulak hozzájuk képes meddő vackok voltak :D -
Cat #3170 ja, és persze a telepatikus lények teljesen baromságnak gondolták a dolgot, mivel annyira bonyolult, és annyira szükségtelen köztes torzitó lépcsők vannak, hogy ilyen biztos nem lehetséges :) -
Cat #3169 lényeg hogy valami nem egyértelmű, attól még simán lehetséges, amit hiányolok az hogy nem engedik el durván a fantáziájukat -
#3168 =] :D -
Cat #3167 egy külső szemszögből megirt scifiben telepatikus lények filozofáltak olyanokról, amik mások mint ők
a kommunikációra azt képzelték el, hogy az egyik ember gondol valamit, megfogalmazza magában, beszivja a levegőt, majd a torkában lévő szalagocska rezgetésével és a szája formálásával hanghullámokat hoz létre
ezeket a hullámokat a másik lény speciálisan kialakított formáju hallószerve fokuszálja, és egy hártyán keresztül csontocskáknak adja át, amik a rezgést elektromos jelekké alakítják, majd az agy értelmezi ezeket
világos volt a példa? :) -
#3166 Star Wars-ba voltak ilyen lények -
#3165 hurrá -
#3164 3 irányba tud nézni, a hárotagú agya pedig feldogozza -
#3163 Milyen előnye lenne egy lénynek, ha teszemazt három feje lenne? Mondjuk erre meg lehet jönni azzal, miért jó, ha egy lénynek taréj van a fején (ilyen alapon pl a triceratopsnak miért volt jó? :o) ), de akkor is... -
#3162 A 8472-es 3 lábú .
Amúgy nagyon sok nem humanoid van, mint azt előttem leírták .
Klik -
#3161 A spec lények mozgatása drágább mint az arcfestés! -
Cat #3160 hm, tényleg, de azok nagyon határozottan eltérőek
ilyen alapon volt a fekete massza, a kristálylény, vagy akár a bolygón lévő akármi is, ami lemásolta a teljes voyagert
de én nem ilyenekre gondoltam, hanem pl háromfejü, 1 szemu, lábasfejü poliplényekre, vagy ilyesmikre, ezeket határozottan hiányolom. Semeddig se tartana létrehozni ezeket, de folyton homlokbarázdákat csinálnak, meg a kopasz fejet festik be, hogy egzotikus legyen -
#3159 Testalkatok a hasonlóak, csak a kinézeten változtatnak -
#3158 nem baj, nekem a kedvencem, akárhányszor meg tudnám nézni!! -
Cat #3157 a 8472es az ha jol emlékszem (egyik részben behatoltak a hajóra, és kétlábu volt, kétkezü és egyfejü)
sőt, egy másik részben a haloginek vadásztak rájuk, akkor is határozottan humanoid formája volt -
#3156 A Voyagert már 623-szor leadta, bár még biztos le is fogja. :) -
#3155 A Voyager-t közkívánatra nem akarja adni a V3??????????????????? -
#3154 Van ;)
Q, 8472, alakváltók :D
És: Tholiánok, Sheliak, Próféták, Paraziták, Organiaiak, Nagilum, Kristály, Horta, Gomtuu -
#3153 8472-es fajra gondolsz?
Egyébként lesz egy rész, hogy az összes humanoid faj egyetlen fajtól származik, és a DNS-ünkbe van valami szar kódolva. Ez megmagyarázza, hogyan jöhetnek létre idegen lények hibridjei.
Mellesleg a TOS-ban mintha lett volna valami emberszerű gyík, meg a TNG-ben is volt valami emberszerű hal, ami kukacot evett, és sztázisban utazott. Ezenfelül ott volt a szilíciumlény, illetve a Q Continuum lényei sem humanoidok. -
#3152 igen, a voyagerben a 87... akárhanyas faj -
Cat #3151 Kérdés!
Van egyáltalán a star trek univerzumban nem humanoid lény? (két láb, két kéz, egy fej, két szem, két fül, egy száj - fülek formája, homlokráncolás, ujjak száma, bőr szine, lény magassága irreleváns) -
Cat #3150 ma találkozott picard a borggal -
#3149 RTL klubon láttam -
Cat #3148 ja meg ma este is megnézheted jo estét magyarországban -
Cat #3147 nemsokára letöltheted www.tv2.hu rol -
#3146 Híradót nem láttam. :CCC -
#3145 Jeri Lynn Ryan a teljes neve, és Jeri Lynn Zimmermanként született. -
#3144 Ehh, azt megnéztem volna énis. -
#3143 Viszont a férjének is Ryan a neve, azaz Jeri csak felvette, de mi lehet a lánykori neve ? -
#3142 Lololol !! Most volt a híradóban is !
Mutatták Hetest