11588
  • Kori
    de szerintem nem a tulaja
    szabadon lehet letölteni és feltenni képet
  • Kori
    visszateszem
  • Tuvok #3179
    Na de a tulaja tud róla ?
  • Kori
    cseréletm
  • RelakSfromhome
    Az enyémet? Kizárt.
  • Tuvok #3176
    Hé, mit keres rajtad vki más logója ?
  • Kori
    felemeltem
  • Tuvok #3174
    Én hiszek
  • Cat #3173
    még jó hogy ez nem hit kérdése :) "SCIENCE" fiction
  • RelakSfromhome
    Ja, és aki hisz a telepátiában, az emelje fel a kezemet
  • RelakSfromhome
    Nem? És a Tribblik? A nyulak hozzájuk képes meddő vackok voltak :D
  • Cat #3170
    ja, és persze a telepatikus lények teljesen baromságnak gondolták a dolgot, mivel annyira bonyolult, és annyira szükségtelen köztes torzitó lépcsők vannak, hogy ilyen biztos nem lehetséges :)
  • Cat #3169
    lényeg hogy valami nem egyértelmű, attól még simán lehetséges, amit hiányolok az hogy nem engedik el durván a fantáziájukat
  • RelakSfromhome
    =] :D
  • Cat #3167
    egy külső szemszögből megirt scifiben telepatikus lények filozofáltak olyanokról, amik mások mint ők
    a kommunikációra azt képzelték el, hogy az egyik ember gondol valamit, megfogalmazza magában, beszivja a levegőt, majd a torkában lévő szalagocska rezgetésével és a szája formálásával hanghullámokat hoz létre
    ezeket a hullámokat a másik lény speciálisan kialakított formáju hallószerve fokuszálja, és egy hártyán keresztül csontocskáknak adja át, amik a rezgést elektromos jelekké alakítják, majd az agy értelmezi ezeket

világos volt a példa? :)
  • Kori
    Star Wars-ba voltak ilyen lények
  • RelakSfromhome
    hurrá
  • Kori
    3 irányba tud nézni, a hárotagú agya pedig feldogozza
  • RelakSfromhome
    Milyen előnye lenne egy lénynek, ha teszemazt három feje lenne? Mondjuk erre meg lehet jönni azzal, miért jó, ha egy lénynek taréj van a fején (ilyen alapon pl a triceratopsnak miért volt jó? :o) ), de akkor is...
  • Tuvok #3162
    A 8472-es 3 lábú .
    Amúgy nagyon sok nem humanoid van, mint azt előttem leírták .

Klik
  • Kori
    A spec lények mozgatása drágább mint az arcfestés!
  • Cat #3160
    hm, tényleg, de azok nagyon határozottan eltérőek
    ilyen alapon volt a fekete massza, a kristálylény, vagy akár a bolygón lévő akármi is, ami lemásolta a teljes voyagert

de én nem ilyenekre gondoltam, hanem pl háromfejü, 1 szemu, lábasfejü poliplényekre, vagy ilyesmikre, ezeket határozottan hiányolom. Semeddig se tartana létrehozni ezeket, de folyton homlokbarázdákat csinálnak, meg a kopasz fejet festik be, hogy egzotikus legyen
  • Kori
    Testalkatok a hasonlóak, csak a kinézeten változtatnak
  • Kori
    nem baj, nekem a kedvencem, akárhányszor meg tudnám nézni!!
  • Cat #3157
    a 8472es az ha jol emlékszem (egyik részben behatoltak a hajóra, és kétlábu volt, kétkezü és egyfejü)

sőt, egy másik részben a haloginek vadásztak rájuk, akkor is határozottan humanoid formája volt
  • Guest
    A Voyagert már 623-szor leadta, bár még biztos le is fogja. :)
  • Kori
    A Voyager-t közkívánatra nem akarja adni a V3???????????????????
  • 2XP
    Van ;)

Q, 8472, alakváltók :D

És: Tholiánok, Sheliak, Próféták, Paraziták, Organiaiak, Nagilum, Kristály, Horta, Gomtuu
  • RelakSfromhome
    8472-es fajra gondolsz?

Egyébként lesz egy rész, hogy az összes humanoid faj egyetlen fajtól származik, és a DNS-ünkbe van valami szar kódolva. Ez megmagyarázza, hogyan jöhetnek létre idegen lények hibridjei.

Mellesleg a TOS-ban mintha lett volna valami emberszerű gyík, meg a TNG-ben is volt valami emberszerű hal, ami kukacot evett, és sztázisban utazott. Ezenfelül ott volt a szilíciumlény, illetve a Q Continuum lényei sem humanoidok.
  • Adam5
    igen, a voyagerben a 87... akárhanyas faj
  • Cat #3151
    Kérdés!

Van egyáltalán a star trek univerzumban nem humanoid lény? (két láb, két kéz, egy fej, két szem, két fül, egy száj - fülek formája, homlokráncolás, ujjak száma, bőr szine, lény magassága irreleváns)
  • Cat #3150
    ma találkozott picard a borggal
  • Tuvok #3149
    RTL klubon láttam
  • Cat #3148
    ja meg ma este is megnézheted jo estét magyarországban
  • Cat #3147
    nemsokára letöltheted www.tv2.hu rol
  • Guest
    Híradót nem láttam. :CCC
  • Guest
    Jeri Lynn Ryan a teljes neve, és Jeri Lynn Zimmermanként született.
  • LittleL
    Ehh, azt megnéztem volna énis.
  • Tuvok #3143
    Viszont a férjének is Ryan a neve, azaz Jeri csak felvette, de mi lehet a lánykori neve ?
  • Tuvok #3142
    Lololol !! Most volt a híradóban is !
    Mutatták Hetest