11588
  • Guest
    Neee, megszűnt a stinsv.com?
  • Tuvok #3099
    Régebben volt 1 oldal, a 'Star Trek in Sound and Vision', azaz a 'www.stinsv.com', de ez megszűnt . Itt volt többek közt töménytelen wav és mp3 a Trekekből . Nincsenek meg valakinek ezek a wav-ok, vagy egy cím, ahol megtalálhatók ?
    Nekem úgy 100 db van meg, de amit keresek, nincs köztük . :(
  • Garfield
    Jeffrey-csövek?
  • Cat #3097
    :D
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk egy ilyen hajón, ilyen transzporterekkel én sosenem késnék el a szolgálatból ! SŐT még zuhanyozni és öltözködnis sem kéne, 1xcsak ott álnál a munkában frissen, tisztán, makulátlan egyenruhában ! Ezért jók a tárolócsövek ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ja van vészsugárás pl. orvosi vészhelyzetben !
  • Tuvok #3094
    Vagy csak mi nem látjuk . :D
    Súlyos biztonsági intézkedésnél tuti használják . :)
  • RelakSfromhome
    Azt hajón belül elég ritkán használják, ha megfigyelted
  • Tuvok #3092
    Transzporter ? :)
  • RelakSfromhome
    egy hülye kérdés:
    A turbóliftekben ugye már 5 ember is csak úgy fég be, ha egymás tyúkszemén taposnak.
    Akkor egy izmosabb biztonsági egység (8-10 fő), vagy egy angyobb csapatnyi látogató hogyan közlekedik a hajókon? :D Kivárják a sorukat?
  • 2XP
    Köszi!

Időközben újra mennek a mirrorok, de sajnos a keresett feliratok még nincsenek fenn :(
  • Aramir
    Nézd meg itt:
    http://startrekfan.kreditweb.hu/subtitles.html
  • 2XP
    Ehh, feliratok.hu tükörszerverei nem mennek :( Nem tudok feliratot szedni az enterprise részekhez (DC-n sem találtam) :(
  • Eye-scream
    Loál azok a kardassziaiak, már keverem sry :)
  • Eye-scream
    És hány lámpa volt? :D
  • Cat #3085
    hétfőn ha vki nem látta, megjöttek a romulánok
  • RelakS
    Ezt már kitárgyaltuk, de így legalább nem kell leellenőriznem a szalagot.
    Az első évad végét most láttam először, hát mitmondjak, nem estem hanyatt tőle. Mondjuk azt vártam, hogy az előző részt fogják megoldani, mert azok a dögök valamit rádióztak, vagy mi...
  • Cat #3083
    nincs ma star trek :(

[SIR]
  • shaba23 #3082
  • Tuvok #3081
    Hmmm
  • RelakSfromhome
    Jövő héten hétfő hajnal egy rész, majd szombat-vasárnap valahogy fél 11-től két rész
  • Tuvok #3079
    Hogy is lesz ez a hétvégi Trek ? Mert port.hu -n nincs mára Trek írva .
  • Tuvok #3078
  • Kori
    Most néztem meg a Nemesis-t

nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adam5
    oops látom már volt szó róla
  • Adam5
    Újra adják a viasaton a startreket
    csak az idegesít hogy azt irták hogy "Star Trek - az új nemzedék" és ezt is mondták a reklámba de közben az enterpriset mutatták
  • Sir Quno Jedi
    Hát nemigazán, anno még mindenféle, ma már nem létező csatikon adták...
  • Cat #3073
    én egybe szedem le a második és a harmadik sorozatot, direkt nem néztem még meg egyet sem :D
  • 2XP
    Hűű, én még csak a 2x16-nál tartok, nehéz 10 gb-os limittel tölteni :(
  • winnie
    véget ért az enti 3. szezonja a 3x24-es résszel - túl hosszú lesz ez a 3 hónap, így a sorozat nélkül, pláne ilyen befejezéssel...
  • Tuvok #3070
    Asszem a Trekkies 1-ben volt, hogy másik sorozatban kapott szerepet .
  • RelakS
    Később még visszajön (időanomália, romulán fatty), de nemtom mért volt jó kiírni...
  • Cat #3068
    egyébként mért irták ki a sorozatból? ez nem szokás, több szerepet akartak adni wornak? elment szülni a csaj vagy kapott más szerepet? nagyon népszerütlen volt, és emelni akarták a nézettséget?
  • Cat #3067
    biztos pénteken halt meg, és másnap szombaton az ismétlést nézte, ahol a hétfőit adták le :D
  • RelakS
    ???
    mikor először láttam a sorozat, ilyen nem volt benne...
  • Sir Quno Jedi
    AZ jó ! Egyik barátom anno asszem mind bedigizte tv-ről (nemnormális :DDD).
  • Sir Quno Jedi
    Főleg, hogy anno összevissza adták, szal. mikor Tasha meghalt és tiszti temetése volt, következő részben meg már megint ott flangált a hídon ! KISSÉ illúzióromboló nemde...
  • Cat #3063
    franctudja, én amit anno láttam arra se emlékszem, szóval tök jók ezek a részek :D
  • Punker
    B5-öt töltök DC-ről
  • RelakS
    Most volt az a rész? Akkor a következő az évadzáró, vagy melyik? Mert az első két évad utolsó részéről lemaradtam...