11588
-
#3100 Neee, megszűnt a stinsv.com? -
#3099 Régebben volt 1 oldal, a 'Star Trek in Sound and Vision', azaz a 'www.stinsv.com', de ez megszűnt . Itt volt többek közt töménytelen wav és mp3 a Trekekből . Nincsenek meg valakinek ezek a wav-ok, vagy egy cím, ahol megtalálhatók ?
Nekem úgy 100 db van meg, de amit keresek, nincs köztük . :( -
Garfield #3098 Jeffrey-csövek? -
Cat #3097 :D -
#3096 Mondjuk egy ilyen hajón, ilyen transzporterekkel én sosenem késnék el a szolgálatból ! SŐT még zuhanyozni és öltözködnis sem kéne, 1xcsak ott álnál a munkában frissen, tisztán, makulátlan egyenruhában ! Ezért jók a tárolócsövek ! :DDD -
#3095 Ja van vészsugárás pl. orvosi vészhelyzetben ! -
#3094 Vagy csak mi nem látjuk . :D
Súlyos biztonsági intézkedésnél tuti használják . :) -
#3093 Azt hajón belül elég ritkán használják, ha megfigyelted -
#3092 Transzporter ? :) -
#3091 egy hülye kérdés:
A turbóliftekben ugye már 5 ember is csak úgy fég be, ha egymás tyúkszemén taposnak.
Akkor egy izmosabb biztonsági egység (8-10 fő), vagy egy angyobb csapatnyi látogató hogyan közlekedik a hajókon? :D Kivárják a sorukat? -
#3090 Köszi!
Időközben újra mennek a mirrorok, de sajnos a keresett feliratok még nincsenek fenn :( -
#3089 Nézd meg itt:
http://startrekfan.kreditweb.hu/subtitles.html -
#3088 Ehh, feliratok.hu tükörszerverei nem mennek :( Nem tudok feliratot szedni az enterprise részekhez (DC-n sem találtam) :( -
#3087 Loál azok a kardassziaiak, már keverem sry :) -
#3086 És hány lámpa volt? :D -
Cat #3085 hétfőn ha vki nem látta, megjöttek a romulánok -
#3084 Ezt már kitárgyaltuk, de így legalább nem kell leellenőriznem a szalagot.
Az első évad végét most láttam először, hát mitmondjak, nem estem hanyatt tőle. Mondjuk azt vártam, hogy az előző részt fogják megoldani, mert azok a dögök valamit rádióztak, vagy mi... -
Cat #3083 nincs ma star trek :(
[SIR] -
#3082 -
#3081 Hmmm -
#3080 Jövő héten hétfő hajnal egy rész, majd szombat-vasárnap valahogy fél 11-től két rész -
#3079 Hogy is lesz ez a hétvégi Trek ? Mert port.hu -n nincs mára Trek írva . -
#3078 -
#3077 Most néztem meg a Nemesis-t
nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3076 oops látom már volt szó róla -
#3075 Újra adják a viasaton a startreket
csak az idegesít hogy azt irták hogy "Star Trek - az új nemzedék" és ezt is mondták a reklámba de közben az enterpriset mutatták
-
#3074 Hát nemigazán, anno még mindenféle, ma már nem létező csatikon adták... -
Cat #3073 én egybe szedem le a második és a harmadik sorozatot, direkt nem néztem még meg egyet sem :D -
#3072 Hűű, én még csak a 2x16-nál tartok, nehéz 10 gb-os limittel tölteni :( -
winnie #3071 véget ért az enti 3. szezonja a 3x24-es résszel - túl hosszú lesz ez a 3 hónap, így a sorozat nélkül, pláne ilyen befejezéssel... -
#3070 Asszem a Trekkies 1-ben volt, hogy másik sorozatban kapott szerepet . -
#3069 Később még visszajön (időanomália, romulán fatty), de nemtom mért volt jó kiírni... -
Cat #3068 egyébként mért irták ki a sorozatból? ez nem szokás, több szerepet akartak adni wornak? elment szülni a csaj vagy kapott más szerepet? nagyon népszerütlen volt, és emelni akarták a nézettséget? -
Cat #3067 biztos pénteken halt meg, és másnap szombaton az ismétlést nézte, ahol a hétfőit adták le :D -
#3066 ???
mikor először láttam a sorozat, ilyen nem volt benne... -
#3065 AZ jó ! Egyik barátom anno asszem mind bedigizte tv-ről (nemnormális :DDD). -
#3064 Főleg, hogy anno összevissza adták, szal. mikor Tasha meghalt és tiszti temetése volt, következő részben meg már megint ott flangált a hídon ! KISSÉ illúzióromboló nemde... -
Cat #3063 franctudja, én amit anno láttam arra se emlékszem, szóval tök jók ezek a részek :D -
#3062 B5-öt töltök DC-ről -
#3061 Most volt az a rész? Akkor a következő az évadzáró, vagy melyik? Mert az első két évad utolsó részéről lemaradtam...