11588
  • Guest
    Na azé... :)
  • Guest
    Mi az, hogy nemtom? A teljes neve Majel Barrett Roddenberry. :)
  • RelakSfromhome
    roddenberry is stimmel :)
  • RelakSfromhome
    Lwaxana stimmel, Roddenberry nemtom, ésmég? Még van egy :)
  • Guest
    Roddenberry felesége és Lwaxana Troi, ez alap. :)
  • RelakSfromhome
    nem!

Lt. Ilia
    Played by Persis Khambatta

Biztosan nem tudod? :D
  • Tuvok #3256
    De ő vót a kopasz kormányos csaj is a Motion Picture-ben, akit VGer robotcsajjá tett .
    Többről nemtok ...
  • RelakSfromhome
    Namégtalálgass :D Comphang az stimmel a voy-ból, meg a TNG-ből
  • Tuvok #3254
    Az ST computereinek hangja, és a kopasz csaj az ST 1-ből ?
  • RelakSfromhome
    Kicsit ránéztem a StarTrek.com-ra, és mit találtam? :D

Nah, kicsoda Majel Barrett? :D
  • Cat #3252
    jajó :)
  • Tuvok #3251
    nem, ezt a doki szokta mondani Kirknek, amikor meghal az a bizonyos piros egyenruhás zászlós :)
  • Cat #3250
    ezt spock halálakor mondja a doktor tj hookernek, nem? amikor bement a radioaktiv akármibe
    bár lehet tévedek
  • Guest
    Az ASE (The All-Seeing Eye) egy szerverkereső multizáshoz. A képen éppen egy BF1942-szerveren lévő emberkék listája (illetve annak egy részlete) látható, akik közül az egyik a jelek szerint nagy TOS-rajongó... :)))
  • RelakSfromhome
    murva annyukat, a második rész fele kimaradt!!! :(:(:(
  • RelakSfromhome
    ELSZÁLLT A VIASAT3!!!
  • RelakSfromhome
    Itt a kaptain tógában :D
  • Cat #3245
    annyira gáz az enterpriseban, hogy amikor felveszik az űrruhát, akkor a sisak felvétele után bekapcsolják a lámpát - ÉS AZ AZ ARCUKAT VILÁGÍTJA MEG :DDDD

Akárhányszor látom, ezen mindig elröhögöm magam film közben, nem is értem hogy látnak ha a szemükbe világít egy lámpa (közben ugyan tudom hogy azért van hogy látszodjon az arcjáték)

• Cat #3244
    én se igazán értem
    mi az az ASE?
  • Guest
    ASE screenshot :)
  • RelakSfromhome
    ezmiez?
  • Tuvok #3241
    bocsi, de ez kell aláírásnak :D
  • Tuvok #3239
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Guest

• RelakSfromhome
    Jéé... Miss Izgágát nem tolták el egyetlen rész után :)
  • Tuvok #3236
    na Picard és a szive ...
  • Cat #3235
    na, lefotoztam a deutériumkutakat közelről :)

távolbol nézve, előtérben archer és t'pol

közelről, ez az izé fel le mozog, a tetején közben lángol, ott engedi ki a gázokat (mondtam már hogy tiszta olajkut?)
  • Sir Quno Jedi
    Az már NCC-1701-E már antianyagos maggal van szerelve, majd utánanézek az ZENTREPISEnak is ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Én már úgy általánosságban beszélek a Star Trek-ről. :DDD
  • Cat #3232
    az enterpriseban sztm még nem antianyag reaktor van, hanem plazma (habár ez csak egy anyagállapot, de jelen esetben ezen elegánsan lépjünk túl)
  • Sir Quno Jedi
    Nameg szerinted milyen üzemanyagfajta az ami nem robban, nem lángol, nem DESTRUKÍTV ! Ez film, itt muszáj a klissé !
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tököm sem érti minek nekik deutérium, mikor antianyag reaktorokat használnak, mert a fúziós már gyenguszka nekik... Áhhh...
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de minek ??? :DDD
  • Tuvok #3228
    Hát a 24. sz.-ban nemigen számít a költség, pláne hogy hologramokkal csináltatják, akiknek meglehetősen alacson az órabére(?) .
  • Sir Quno Jedi
    A tiszta deutérium szerintem gáz állapotú szobahőmérsékleten (mert hogy hidrogéngáz izotóp). Amúgy valóban vízből érdemes előállítani, merthogy előfordul benne szabad formában. Elektrolízisnél a hidrogén tartalmú vízmolekulák előbb válnak ki, mint a lomhább deutériumosok. Ezután könnyen dúsítható a visszamaradt nehézvíz.

Elképzelhető, hogy, mintahogy vannak magas hidrogén tartalmú kőzetek, így természetesen deutérium tartalmúak is elfordulhatnak a természteben. Így akár bányászható, mint egy érc. Csakhogy ez nagyon költséges és felesleges.
  • Sir Quno Jedi
    Az antianyagnak a tárolásával van gond. Ha nem szorítod iszonyú energiájú energia-mezők közé, akkor viszlát. Kézi-fegyvernek így nehézkes lenne.

Mondjuk én a transzportert is fegyvernek használnám, dehát én Traveller-en nőttem...
  • Cat #3225
    igen, ismétlem enterprise 2x06ban szivattyuzzák :) ugy mint az olajat, csak nem volt pofájuk billegetős gémeskutszerű kutat kreálni, hanem simán fel le mozog :D

a háttérben a lángoló deutériummező :)
  • Tuvok #3224
    wtf ?
    Volt egy olyan rész asszem a Voy-ban, amikor a csomó hologram (1-es, mint a doki) egy deutériumbányában melózott, meg az ST6-ban a klingon bíróság Kirkéket a Rura Penthe bányába küldte dolgozni ...
  • Cat #3223
    ha már fizikai roncsolás, akkor már antianyag fegyverek, ahhoz is "csöppet" nehézkes lenne adaptálodni
    és tele vannak antianyaggal, hisz maga a reaktor is azzal működik, tehát a technika megvan a kezelésére, már csak valamilyen vetőcső vagy löveg kell
  • Cat #3222
    ne bányásszák, hanem szivattyuzzák :)