11588
-
Cat #3302 ja, meg plusz a szuper álcázótechnikás komp, amit az idegenektől zsákmányoltak, de eszükbe se jutott hogy lemásolják a náluknál fejletebb technológiáját és a rajta lévő álcázót nem építik be, á nem, minek az... -
Cat #3301 most néztem meg ent2x15öt
ebben is elvesztettek egy kompot, egy korábbi részben is, de most csak annyit mondott trip, hogy "menjetek le értük a kettes komppal"
nem összesen kettő van? -
#3300 Nemegészen :) Középkori szinten lévő bolygót ha letámadnánbk :P -
#3299 borg kockák :) -
#3298 Űrvárárok ??? -
#3297 attól függ, milyen fejlettek :) Szvsz egy várháborút simán nyernénk :P -
#3296 He's Jim, dead... -
#3295 naja :D -
#3294 Vagy mi őket. Találékonyan agresszív faj ez a miénk ! (csak poén, persze, hogy elpicsáznak minket) -
#3293 amíg el nem picsáznak minket :) -
#3292 Na ez az, pont ettől tartok, hogy ha találunk vki értelmest "odakinn", bennük is csak az ellenséget fogjuk látni . -
#3291 Áhhh, abban nincs semmi izgalom. Sajnos az ember csak egy másik "értelmes" lényt tart igazi ellenségnek és jelen helyzetben azok mi vagyunk egymásnak ! -
#3290 azért kiváncsi lennék mikorra éri el az emberiség azt hogy akár csak a naprendszeren belül utazgassanak az emberek -
#3289 Jó dolog a versenyszellem, és kell is, csak a fejlődés gyümölcseit nem egymás kárán kéne kipróbálgatni, hanem összedugni a buksit, és "én megcsinálom így, te úgy, kié lesz a jobb" módon talán . -
#3288 Amerikát is felrázták (akár ők maguk, ki tudja) a terroristák, egyből úgy beindult a lusta hatalmi gépezet, mint az atomvillanás ! -
#3287 Az emberi faj egészét kell tekinteni. A technológiai szint csúcsa ami lényeges, mivel ma is élnek szinte ősközösségi szinten emberek. Namost ha őket tekintjük, akkor az utóbbi 10000 év kissé feleslegesnek tűnne...
Lényeges, hogy a vörös hatalmak folyamatos fejlődésre kényszerítették ellenfeleiket (mindmáig, lásd. Kína). Ellenségkép nélkül az emberek elkényelmesednek és inkább békésen és jól szeretnének élni, nem pedig fegyverkezni, űrkutatni stb. és ez a technológiai fejlődés halála. -
#3286 Hát Mo-t, meg a többi ex-keleti blokkos országot elnézve ... -
#3285 Pont ők hoztak csak igazán fejlődést, mivel tökéletes ellenségképet alkottak ! -
#3284 Mindig a korlátolt emberek hozták a fejlődést, mint a római birodalom, az egyiptomiak, görögök vezetői, Hitler, meg ahogy SQJ mondta, a hidegháború .
Na persze sok ellenpélda is van, főleg a legutolsó nagy 'izmus' vezetői :) -
#3283 Szerinted az űrbe kijutást mi sarkallta legjobban ?!! HÁT a hidegháború ! Korláltolt politikusok és katonai vezetők öltek 100-milliárdokat egy amúgy közvetlen és azonnali hasznot nem hozó projectbe (ami nem szokás errefelé). Vajon miért ??? Csakis presztízsből, hogy jól megmutassák az ellenfeleiknek !
És mitől halt be így az űrprogram ?!! MÁR nincs ellenség, attól...
A technológiai szint semmilyen korrelációban nincs a fajok morális és erkölcsi fejlettségével ! -
#3282 És mi van akkor, hogyha a hajót vezetők ilyen csököttek, akik a bolygón maradnak azok meg normálisak? Lásd: hülye filmek az idióta katonai vezetőkkel(mondjuk azok is hogy kerülnek vezető helyre???) -
Cat #3281 megnéztem egy ujabb ent részt
ezzel az egész univerzummal kapcsolatban baromira idegesít - nem jó szó, inkább zavar - hogy nem tudom elképzelni hogy ennyire begyöpösödött, korlátolt (adott esetben gyanakvó, agresszív), az ujdonságokra és a változásra zárt fajok ilyen űrhajókkal mászkáljanak a csillagok között
ezek a viselkedésmódok egy adott fajra kivetítve nagyon gyorsan önpusztulást és a fejlődés stagnálását okoznák, nem pedig a hatalom növekvését -
Cat #3280 :D -
#3279 :D -
-
#3277 Sőt, volt, hogy főkarakter halt meg egy küldetéskor . Na ki volt az ? :) -
#3276 Azért a többi sorozatban se egy kimondott életbiztosítás noname szereplőként away mission-re menni a főkarakterekkel... :)) -
Cat #3275 nemigaz, csak a TOSban -
#3274 Ez minden Star Trekben így van:) -
Cat #3273 ja, jót röhögtem rajta -
#3272 ismered a találós kérdést ... :)
Kirk, Spock, és Gomez zászlós lesugároz egy bolygóra . Ki nem tér vissza ? :)) -
Cat #3271 és tök fura az is hogy az eddig star trek részekben egy kézen meg lehetett számolni az űrruhás jeleneteket
[MAGÁBAN BESZÉL] -
#3270 -
#3269 Ja, Chapel, a TOS-ban is benne volt. Aki azt látta, és megmaradt benne miss Chapel, hogy bámulhatott, mikor meglátta Lwaxanát? :D:D:D -
#3268 Jaj tényleg, Chapel nővér... -
#3267 de tuttam hogy játszik benne ... -
#3266 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem Ilia, hanem vmi Christine Chapel, azt meg nemtom kicsoda :D
még jó hogy megvan vhs-en :P -
#3265 Basszus, ezen a kifakadáson sírok a röhögéstől :D:D:D:D -
#3264 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bazmeg, lefordulok a székről :D:D:D
Nah, eláruljam? :D -
#3263 ROFL MIAFASZ ??????????? Na most azonnal megnézem az ST 1-et !!!!!!!!!