11588
-
#3462 Ok, hol mutatják ? -
#3461 Nézd meg az első három részt, aztán döntsd el te magad. -
#3460 Semmi köze ahhoz, még elméletben sem. -
#3459 AMit még tudok ajánlani, az a Galaktika harcicsillag ! Felújították, volt egy 2x1.5 órás minisorozat belőle, ami atomdurva volt, most pedig jön januárban a sorozat !!! Nagyon faja eddig, remélhetőleg tartják is a színvonalat ! Gondolom még emlékeztek a régire, ez most viszont a legújabb technikával készült, jó színészekkel és pénzük is van rá, szemmel láthatólag.
A sztori éppoly izgalmas és érdekfeszítő, mitöbb ötletes, mint anno, csak új köntösben ! Jó szórakozást hozzá sf fan-ek !
Battlestar Galactica official -
#3458 Olyan jó, vagy csak egy B5 koppincs ? -
#3457 Nézz utána ! -
#3456 Hmm, nem is hallotam róla . -
#3455 Egy jó kis Sci-fi sorozat:
-
#3454 -
#3453 Mi az a "Odyssey 5" ? -
#3452 Lesz jobb is ne aggódj ! A 3. szezon végig aktív durvulás ! Archer mindig fülig véres, T'Pol őrjöng, a hajó egy merő roncs, a boarding partik átjáróháznak használják az Enterprise-t, úgyhogy kicsit esélytelenek, de nem adják fel ! Király ! Van 4 rész amit az Odyssey 5 írója írt, besegített JMS is stb., szal. megpróbálják felhúzni a dolgot ! -
Cat #3451 megnéztem a 2x23mas enterpriset
ez volt az eddigi LEGIZGALMASABB rész, egyszeruen kurvajó!
amikor felhangzott hogy "resistance is futile" megborzongtam :) -
#3450 Akkor jól láttam -
#3449 LOL ! Most meg Tasha van a Lois és Clarkban . -
#3448 szegény Q -
#3447 ÁÁÁÁÁÁÁ Q !!!! -
#3446 -
#3445 -
nem inkább "játszok" ? -
#3443 közben game-zok is :) -
#3442 nem egy nagy rész ... -
#3441 hm, ezt a részt még nem láttam -
Cat #3440 elég béna -
#3439 ROHAATAK!!! D:D -
#3438 pfff lol :))) -
#3437 nézzétek meg -
#3436 Na gyerekek !
Tudjátok-e miért is annyira Babylon 5 szerű és bazi jó az Enterprise 3. szezonja ?!! Nem ? Na elárulom, azt az úriembert kérték fel, hogy megírja, akinek a Bab5-öt is köszönhetjük ! Igen, igen, kitaláltátok ő JMS személyesen !
Olá ! -
#3435 A jó édes anyukájukat ! Végre kezd izgi lenni az Ep. aztán meg meghalasszák ! Grrrr.... -
#3434 hmm -
Cat #3433 UPN is holding back a couple of weeks on "Star Trek: Enterprise," which is moving to Fridays as the network tries to establish a ratings base there. It's scheduled to begin its fourth season Oct. 8. Repeats of "Top Model" will fill the 8 p.m. Friday spot until then, then move back to 9 p.m. -
Cat #3432 Robert Picardo (A Doctor) szerepet vállalt a Gemini című új musicalben, amit Philadelphiaban fognak bemutatni Októberben - adta hírül a weboldala.
Az utóbbi időben jónéhány alkalommal hallhattatok/olvashattatok Berman-interjúkat, melyekben a következő Trek produkciókról beszélt. Nos megjelent egy újabb, melyszerint a The Next Generation legénységét bár nagy valószínűséggel nem láthatjuk majd újra együtt Trek produkciókban, lehetséges, hogy egyikük mégis szerepelni fog a következő mozifilmben - adta hírül a Trektoday.com. Rick Berman a Sci-Fi Wire-nek azt nyilatkozta, hogy tárgyal Jonathan Frakes-szel (William T. Riker), de még korai lenne részleteket elárulnia a XI. mozifilmről, mivel még nagyon az elején vannak a tárgyalásoknak (Ezt viszont elég gyakran bejelenti... - Szerk.). Berman azt is elmondta, hogy az új filmet Kerry McCluggage-el és Jordan Kerner-rel készítík majd, és teljesen új karaktereket szeretnének majd felvonultatni. A produkció valószínüleg a Romulán háborúról szól majd.
Ha már Jonathan Frakes-ről esett szó,a napokban mutatják be legújabb filmjét Los Angelesben, melynek címe: Thunderbirds.
A UPN közzétette új műsorrendjét, melyről levették az ENTERPRISE-t, így nagyon úgy tűnik, hogy a rajongóknak várniuk kell őszig, egészen pontosan Október 8.-ig. Ez az évad 22 epizódot tartalmaz majd, ezzel a Star Trek produkciók legrövidebb évadjai közé került.. A UPN műsorrendjéről bővebben a Zap2it oldalon olvashattok. -
#3431 Talán kicsit túl populáris Trek nevet választottál. Kis fantáziával elérhető, hogy senki ne "bitorolja" a nicked. De a "Tuvok" az túlságosan is plágium. Látod pl. SQJ-ből csak egy van... :DDD -
#3430 én szétnéztem volna, lehet őket oktatni, de amikor megláttam, hogy abból a 4 rohatt regelt tagból az egyik az én nevem, akkor lett elegem ... -
#3429 Meg tiszta idióta sorrendben vannak a témák :D
Mellesleg ez a phpbb skin nekem is megvan :D -
Cat #3428 én első pillantásra láttam hogy van vagy 20 hozzászólás, szóval felejtős :> -
#3427 na bazmeg, erre a fórumra se kell mennem, 4. regelt tag Tuvok -
El Fuego #3426 Hali!
A masodik es a harmadik szezonja az Enterpris-nak letoltheto valahonnan? :) Ha igen, please a linket. :)
Elore is koszi!!!!
El Fuego
The New StarTrek forum -
#3425 Ez kiváló lehetőség. Mindent angolul nézel (pl StarGate 1-8 season stb.) és máris ragad rád, mint a csiríz ! -
#3424 hmmmmmmmmmm -
#3423 #3418: A fekete az üres ("fél"), az arany a teli ("egész") bogyó.
link neve