11588
  • Tuvok #3462
    Ok, hol mutatják ?
  • Sir Quno Jedi
    Nézd meg az első három részt, aztán döntsd el te magad.
  • Sir Quno Jedi
    Semmi köze ahhoz, még elméletben sem.
  • Sir Quno Jedi
    AMit még tudok ajánlani, az a Galaktika harcicsillag ! Felújították, volt egy 2x1.5 órás minisorozat belőle, ami atomdurva volt, most pedig jön januárban a sorozat !!! Nagyon faja eddig, remélhetőleg tartják is a színvonalat ! Gondolom még emlékeztek a régire, ez most viszont a legújabb technikával készült, jó színészekkel és pénzük is van rá, szemmel láthatólag.

A sztori éppoly izgalmas és érdekfeszítő, mitöbb ötletes, mint anno, csak új köntösben ! Jó szórakozást hozzá sf fan-ek !

Battlestar Galactica official
  • Tuvok #3458
    Olyan jó, vagy csak egy B5 koppincs ?
  • Sir Quno Jedi
    Nézz utána !
  • Tuvok #3456
    Hmm, nem is hallotam róla .
  • Sir Quno Jedi
    Egy jó kis Sci-fi sorozat:

• Sir Quno Jedi
  • Tuvok #3453
    Mi az a "Odyssey 5" ?
  • Sir Quno Jedi
    Lesz jobb is ne aggódj ! A 3. szezon végig aktív durvulás ! Archer mindig fülig véres, T'Pol őrjöng, a hajó egy merő roncs, a boarding partik átjáróháznak használják az Enterprise-t, úgyhogy kicsit esélytelenek, de nem adják fel ! Király ! Van 4 rész amit az Odyssey 5 írója írt, besegített JMS is stb., szal. megpróbálják felhúzni a dolgot !
  • Cat #3451
    megnéztem a 2x23mas enterpriset
    ez volt az eddigi LEGIZGALMASABB rész, egyszeruen kurvajó!
    amikor felhangzott hogy "resistance is futile" megborzongtam :)
  • RelakSfromhome
    Akkor jól láttam
  • Tuvok #3449
    LOL ! Most meg Tasha van a Lois és Clarkban .
  • Punker
    szegény Q
  • Tuvok #3447
    ÁÁÁÁÁÁÁ Q !!!!
  • Tuvok #3446
  • Punker
  • Tuvok #3444

nem inkább "játszok" ?
  • Punker
    közben game-zok is :)
  • Tuvok #3442
    nem egy nagy rész ...
  • Punker
    hm, ezt a részt még nem láttam
  • Cat #3440
    elég béna
  • Eye-scream
    ROHAATAK!!! D:D
  • Tuvok #3438
    pfff lol :)))
  • Punkerwork
    nézzétek meg
  • Sir Quno Jedi
    Na gyerekek !

Tudjátok-e miért is annyira Babylon 5 szerű és bazi jó az Enterprise 3. szezonja ?!! Nem ? Na elárulom, azt az úriembert kérték fel, hogy megírja, akinek a Bab5-öt is köszönhetjük ! Igen, igen, kitaláltátok ő JMS személyesen !

Olá !
  • Sir Quno Jedi
    A jó édes anyukájukat ! Végre kezd izgi lenni az Ep. aztán meg meghalasszák ! Grrrr....
  • Tuvok #3434
    hmm
  • Cat #3433
    UPN is holding back a couple of weeks on "Star Trek: Enterprise," which is moving to Fridays as the network tries to establish a ratings base there. It's scheduled to begin its fourth season Oct. 8. Repeats of "Top Model" will fill the 8 p.m. Friday spot until then, then move back to 9 p.m.
  • Cat #3432
    Robert Picardo (A Doctor) szerepet vállalt a Gemini című új musicalben, amit Philadelphiaban fognak bemutatni Októberben - adta hírül a weboldala.

Az utóbbi időben jónéhány alkalommal hallhattatok/olvashattatok Berman-interjúkat, melyekben a következő Trek produkciókról beszélt. Nos megjelent egy újabb, melyszerint a The Next Generation legénységét bár nagy valószínűséggel nem láthatjuk majd újra együtt Trek produkciókban, lehetséges, hogy egyikük mégis szerepelni fog a következő mozifilmben - adta hírül a Trektoday.com. Rick Berman a Sci-Fi Wire-nek azt nyilatkozta, hogy tárgyal Jonathan Frakes-szel (William T. Riker), de még korai lenne részleteket elárulnia a XI. mozifilmről, mivel még nagyon az elején vannak a tárgyalásoknak (Ezt viszont elég gyakran bejelenti... - Szerk.). Berman azt is elmondta, hogy az új filmet Kerry McCluggage-el és Jordan Kerner-rel készítík majd, és teljesen új karaktereket szeretnének majd felvonultatni. A produkció valószínüleg a Romulán háborúról szól majd.

Ha már Jonathan Frakes-ről esett szó,a napokban mutatják be legújabb filmjét Los Angelesben, melynek címe: Thunderbirds.

A UPN közzétette új műsorrendjét, melyről levették az ENTERPRISE-t, így nagyon úgy tűnik, hogy a rajongóknak várniuk kell őszig, egészen pontosan Október 8.-ig. Ez az évad 22 epizódot tartalmaz majd, ezzel a Star Trek produkciók legrövidebb évadjai közé került.. A UPN műsorrendjéről bővebben a Zap2it oldalon olvashattok.
  • Sir Quno Jedi
    Talán kicsit túl populáris Trek nevet választottál. Kis fantáziával elérhető, hogy senki ne "bitorolja" a nicked. De a "Tuvok" az túlságosan is plágium. Látod pl. SQJ-ből csak egy van... :DDD
  • Tuvok #3430
    én szétnéztem volna, lehet őket oktatni, de amikor megláttam, hogy abból a 4 rohatt regelt tagból az egyik az én nevem, akkor lett elegem ...
  • RelakSfromhome
    Meg tiszta idióta sorrendben vannak a témák :D

Mellesleg ez a phpbb skin nekem is megvan :D
  • Cat #3428
    én első pillantásra láttam hogy van vagy 20 hozzászólás, szóval felejtős :>
  • Tuvok #3427
    na bazmeg, erre a fórumra se kell mennem, 4. regelt tag Tuvok
  • El Fuego
    Hali!

A masodik es a harmadik szezonja az Enterpris-nak letoltheto valahonnan? :) Ha igen, please a linket. :)
    Elore is koszi!!!!

El Fuego

The New StarTrek forum
  • Sir Quno Jedi
    Ez kiváló lehetőség. Mindent angolul nézel (pl StarGate 1-8 season stb.) és máris ragad rád, mint a csiríz !
  • Tuvok #3424
    hmmmmmmmmmm
  • Guest
    #3418: A fekete az üres ("fél"), az arany a teli ("egész") bogyó.

link neve