Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvassátok el ott.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
a csillaghajónak. Olyan volt, mintha egy körfûrészgép ment
volna a hátuk mögött.
Meg az ajtóknak az a jellegzetes "nyisszogós" hangja, az állati volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az USA -ban a valóságban milyen gyakran volt Voyager ?
Kéthetente ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kiváló sorozat ide kiváló oda õk is hibázhatnak idõnként.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vegyen be 2 nyugtatót, utána tárgyalhatunk

Columbo valami szívsebész-gyilkos után nyomozott.
A szívsebész szándékosan rossz cérnával varrta össze a páciens szívét, akit mellesleg meg akart ölni, hogy a beteg nemsokkal a mûtét után meghaljon.
Hát Spock játszotta a gyilkost. Majdem lehidaltam, amikor megláttam. Ott állt azzal a ravasz, megfontolt tekintettel.
De Columbo elkapta.
Kirk mindig hozza a formáját.
Nem az, amikor elmennek a "határig" , ahol még senki sem járt az ûrben, és senki sem jött onnan vissza.
Istent keresik, de csak egy szélhámost találnak.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyszer láttam a tévében, hogy egy fickó USA -ban átépítette a házát olyan Star Trek szerûre.
Nagyon szuper volt. Egykész vagyonba került. A hálószoba tuti jól nézett ki.
A hétvégén a nagy mozifilm mirõl fog szólni?
Lehet, hogy már láttam
tök jó ugy leülni hogy fogalmam sincs mi fog történni 😄
7/9-edet pedig kihagynám, van nekem szebb is annál 😄 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
7/9 -et én is megjáttszanám, csak nehogy az a sok Borg kütyü énrám is ráragadjon.
De az biztos, hogy nem zabálna le sok energiát.
Egyszer a Tom Paris valami régi tévét replikált Belana- nak, és panaszkodott, hogy milyen sok "pénzbe " került.
Figyu. Tegyél be ide egy linket, hogy hol lehet
ilyen kütyüt rendelni, és beszerelek egyet otthonra.
Jól jön az unalmas napokon
tengerpart, csajok, pálmafa, és koktélozás a nyugágyban, közben nézni a naplementét 😄
mit replikálnál , magadnak?
- Számítógép! Számítógép!
- Próbáld ezzel. ( egér)
- Jaa. Persze.
- Számítógép!
- Használja a billentíûzetet.
- Billentyûzetet? Milyen régimódi.
Azért az durva egy számítógép volt.
De voltak benne ikonok.
És egybõl milyen jól tudta használni a gépet a Scotty. Hát hiába, a szakértelem.
Meg ahogy elkezdte használni a billentyûzetet, bepötyögni.
Az állat volt.