Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
CSak 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
Off: Babylon 5-t miért nem adják újra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
? Mine? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
igen, a dokié meg Horányi L (Picard volt TNG-ben, meg G'Kar a Babylon 5-ben)

Guest
#1385: Jah, egyik kedvencem pl. az (lesz), amikor a Voyager bányának ütközik... 😄D
Guest
Akkor az nem a Zone-szinkron. 😊
Tuvok
csak javítom magam

RelakSfromhome
csekotéj hangja nemcsak károly lenne?

RelakSfromhome
Mia??

Ja, törölgetünk, törölgetünk?

RelakSfromhome
Chakotay hangja is valami rémálom 😞

Tuvok
Csak a borgos torzítás miatt hasonlít, de 5-6 rész után már látni fogod, hogy az egészet kezdõ marhák csinálták. Talán kivéve Horányi Lászlót (doki) és Nemcsák Károlyt (Chakotay), ezek szódával, de a többitõl a falat kaparom !

RelakSfromhome
A doki hangja biztosan eredeti. Már csak azért is, mert hangsúlyozza a mondandóját szavalóverseny helyett

RelakSfromhome
Hát nemtom. Tuvok is hasonlít, de õ, meg Belana majd visszamûtét után lesz érdekes. (nem reménykedik) A dokié viszont ismerõs (most nézem egyébként)

Tuvok
nem senkié se maradt...
na elõttem a V3 végképp leírta magát

Ráadásul nem csak a hangok szarok, hanem egész jelenetek lettek félrefordítva benne, totál más értelme lett pár dolognak.
Ha az ember nem látta eredeti nyelven, akkor ezzel a szinkronnal kb 40%-ban érthetõ csak a film, az eredeti mondanivalóhoz képest...
Guest
Hmmmm, ha jól veszem ki a reagálásokból, akkor nincs újraszinkronizált 7. évad...
Ez ugyanaz a szar Zone stúdiós román szinkron, mint amiért a fél ország lázadt a viasat ellen anno.
Hát ennyit tanultak az esetbõl...
RelakSfromhome
Eztaazart!!!
Hova lett egy rakás rész? Mért nincs újraszinkronizálva???

Mindenesetre a doki hangja, és Belanáé nem ugyan az?

Punker
😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok

Punker
na mi van? megint nem láttam 😞

Tuvok
én tudom, de nem mondom ki...

Hát õszintén szolva ezek után nem tudom it gondoljak 😊

Tuvok
hmm, akár a Korok vagy ki adhatott volna pár transztértekercset a Voyagernek, és már otthon is lehetnének... 😛

hykao
Hehe:
két aranybeköpés: Csekoti, Borgok

Vajon Enterprise sorozat azért lesz?
egyszeruen borzalmas

A jó kurva annyukat és akkor finom voltam 😞((
Viasat 3. Itt bármi megtörténhet

Kori
Vastaps a viasatnak

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Titan
Legalább 7/9-ed csöcsei megmaradtak!😄D

Tuvok
báááz, undorító, nem az volt, hogy megcsinálták a régi hangokkal az ucsó szezont ??!!

Titan
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a szinkron........

Tuvok
naszal, kihagytak 5-6 részt, és az Unimatrix Zero part II megy a szar szinkronnal, jól látom ?

Tuvok
MIAFASZEZ ?????????

Tuvok
beszéltek is, a gépházban

LittleL
Tuvok,

Igazad volt, hogy Kes találkozott 7/9-del.
Beszélni talán nem beszéltek, de találkoztak.

Vágod a témát.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakSfromhome
Balhézni 😄

Tuvok
Ma lesz a rész, amikor Kes visszajön balhézni a Voyagerre ha minden igaz.

Punker
ma se láttam...

Ez tök jó! 😊

LittleL
folytatás:

szóval igazi ûrhajót is.

Úgy volt, hogy Sulu, meg Chekov autogrammot akartak kérni
az ûrhajósoktól.

Aztán amikor az igazi ûrhajósok meglátták az Enterprise "sofõrjeit" õk rohamozták meg õket autogrammért.

Szóhoz sem hagyták õket jutni. Mindegyik ûrhajós Star Trek rajongó volt.

Azért ez jó kis sztori.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Egyszer a régi sorozatból a Sulu -t meg a Chekov -ot

elvitték a NASA -ba egy kis kirándulásra, gondolták
a szervezõk, egyszer lássanak azért IGAZI

Punker
az amiben 2 faszi meg 1 csaj a kapitánynak, Tuvoknak adja ki magát és mindenkit átver....

Guest
Akkor nem kérdezem meg, hogy ma melyik rész ment... 😄
Tuvok
én az egészrõl, király...

Punker
megint lemaradtam az elsõ 15 percrõl 😞((

Guest
Látom elköltöztünk.
Tuvok
Bazz, átrakták...

Punker
bazzz néztem hova tünt egy csomó topic 😊)

RelakSfromhome
Üdvazújszoba 😄

RelakSfromhome
Jah, a Nemezisben