11588
-
#3542 Még egy erősebb támadás, és vagy elpusztulunk a végső összecsapásban, vagy a feltétel nélküli kapituláció jön megalázó büntetéssel és elkullogással . -
#3541 Támadnak, rengetegen vannak, jönnek Tigrisekkel, Stukákkal, 150 mm-es Howitzerekkel lőnek, meg van valami vasútikocsin szálított ágyújuk is, jó nagy skulókat köpköd, a gyalogság meg csak úgy özönlik ...
Az árulók a saját fegyvereimmel, meg kegyetlen hazugságokkal, propagandával kényszeríti a maradék csapataim az átálláshoz, és mivel a helyzet reménytelen, mennek is :( -
#3540 komolyan támadnak vagy csak hülyülsz? engem egyszer 3 napig támadtak mert elküldtem őket a pics@ba a szerverünkről :) -
#3539 Mindent, lebombázták az antennákat, zavarják a rádiót, elvágták a kábelokat, lehallgatják az adásokat, kamu üzenetekkel terhelik a kommunikációs hálózatot . -
#3538 mit rongáltak meg? -
#3537 megnéztem msi-t, asus-t, abit-et, google-t, de nem találtam 6 slotos singleprocis opteront fogadó alaplapot
Persze lehet van, csak a kibaszott szabotőrök megrongálták a hálózatomat, csoda, hogy működik, nincs már emberem a javításokra se . -
#3536 az :( mindegy nem érdekel -
#3535 ja de 4 dimm slotosak -
#3534 ez a kettő tuti singleprocos -
#3533 hát min . 6 dimm slotosban sinlgeprocos nemigen van -
#3532 Asus SK8V és SK8N -
#3531 -
#3530 ja, de ezeknek nem dual proc kell, rohadt vevők..... -
#3529 Áh, megint kaptam légitámadást, a légvédelmi ágyúim meg vagy szétlőve, vagy az árulók keze alatt . -
#3528 MSI MS-9131, de ez dualprocos
Tyan Thunder- és Tiger alaplapok, de 6 és 8 dimm foglalatosban mind dualprocos
-
#3527 ok akkor mondj egy alaplapot opteron procihoz amibe bele megy 6db 1 gigás ram, és nyersz egy szövetségest :) -
#3526 Dehogynem . Apróbb, stratégiailag érdektelen pontok vannak még, de azok olyan csekélyek, hogy az ellenség nem is támadja, pazarlás lenne . -
#3525 ez így túlzás még nem buktál el mindenhol :) -
#3524 Próbáltam, de jött a nehéztüzérség . Ami pedig a legrosszabb, a szövetségeseim is hátbatámadtak . Totális megsemmisülés . -
#3523 ásd be magad, és morzsold föl a támadókat :) -
#3522 Semmit, már mindegy, a háború kitört és a defenzív stratégia hatástalan a jelentős túlerő ellen . Ideje visszavonulni . -
#3521 Mér, mit akartál és hogy ?!! -
#3520 Az imidzsem javítására tett kísérlet kudarcba fulladt eredményének a szüleménye . -
#3519 Sezminek ?!! -
#3518 igen -
#3517 EP Doctor's order ! Ajánlatos, mert nagyon faja, főleg a vége ! Nem lövöm le a poént, mert kb. olyan lenne, mintha a 6. érzék elején elmondaná az ember, hogy a doki is halott ! -
#3516 Hé Tuvok, ez a kovuT gyerek is te vagy ??? -
#3515 Kedvencem a Carpenter Street-ben, mikor T'Pol rászól a kiscsókára, hogy oltsa el a cigit az autóban, mire az keménykedik, hogy nyissa le az ablakot és akkor kap friss levegőt. T'Pol halál nyugalommal a fejének nyomja a halálos szintre állított fázispisztolyt és közli, oltsa el ! Imádom T'Pol közvetlen emberszeretetét !!! :DDD -
#3514 Hehe, az Időzavarban Phlox (John Billingsley - Chae) is benne volt :D -
#3513 -
#3512 cöcö -
#3511 Sezért igazak ! -
#3510 Jah, olyan primitívek -
#3509 Vulkáni csákó nem érteni human emotions ! :DDD -
#3508 -
#3507 Én sosenem beszélek konkrétumokban és nem izgatnak fel a tények sem ! Tudhatnád már ! :DDD -
#3506 Ok, hívd fel anyámat, hogy volt-e otthon videóm, aztán hívd fel anyósomat, hogy van-e náluk videó már vagy 3 éve . Megsúgom, mindkettő igen lesz ... -
#3505 Igazság relatíve ! -
#3504 Nem, inkább egyfajta tiszteletadás azoknak, akik kétségbevonját mások igaz szavait . :P -
#3503 Ez afféle párzási rítus tifelétek ??!444