11588
  • kovuT
    Még egy erősebb támadás, és vagy elpusztulunk a végső összecsapásban, vagy a feltétel nélküli kapituláció jön megalázó büntetéssel és elkullogással .
  • kovuT
    Támadnak, rengetegen vannak, jönnek Tigrisekkel, Stukákkal, 150 mm-es Howitzerekkel lőnek, meg van valami vasútikocsin szálított ágyújuk is, jó nagy skulókat köpköd, a gyalogság meg csak úgy özönlik ...
    Az árulók a saját fegyvereimmel, meg kegyetlen hazugságokkal, propagandával kényszeríti a maradék csapataim az átálláshoz, és mivel a helyzet reménytelen, mennek is :(
  • Punkerwork
    komolyan támadnak vagy csak hülyülsz? engem egyszer 3 napig támadtak mert elküldtem őket a pics@ba a szerverünkről :)
  • kovuT
    Mindent, lebombázták az antennákat, zavarják a rádiót, elvágták a kábelokat, lehallgatják az adásokat, kamu üzenetekkel terhelik a kommunikációs hálózatot .
  • Punkerwork
    mit rongáltak meg?
  • kovuT
    megnéztem msi-t, asus-t, abit-et, google-t, de nem találtam 6 slotos singleprocis opteront fogadó alaplapot

Persze lehet van, csak a kibaszott szabotőrök megrongálták a hálózatomat, csoda, hogy működik, nincs már emberem a javításokra se .
  • Punkerwork
    az :( mindegy nem érdekel
  • kovuT
    ja de 4 dimm slotosak
  • kovuT
    ez a kettő tuti singleprocos
  • kovuT
    hát min . 6 dimm slotosban sinlgeprocos nemigen van
  • kovuT
    Asus SK8V és SK8N
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    ja, de ezeknek nem dual proc kell, rohadt vevők.....
  • kovuT
    Áh, megint kaptam légitámadást, a légvédelmi ágyúim meg vagy szétlőve, vagy az árulók keze alatt .
  • kovuT
    MSI MS-9131, de ez dualprocos
    Tyan Thunder- és Tiger alaplapok, de 6 és 8 dimm foglalatosban mind dualprocos
  • Punkerwork
    ok akkor mondj egy alaplapot opteron procihoz amibe bele megy 6db 1 gigás ram, és nyersz egy szövetségest :)
  • kovuT
    Dehogynem . Apróbb, stratégiailag érdektelen pontok vannak még, de azok olyan csekélyek, hogy az ellenség nem is támadja, pazarlás lenne .
  • Punkerwork
    ez így túlzás még nem buktál el mindenhol :)
  • kovuT
    Próbáltam, de jött a nehéztüzérség . Ami pedig a legrosszabb, a szövetségeseim is hátbatámadtak . Totális megsemmisülés .
  • Punkerwork
    ásd be magad, és morzsold föl a támadókat :)
  • kovuT
    Semmit, már mindegy, a háború kitört és a defenzív stratégia hatástalan a jelentős túlerő ellen . Ideje visszavonulni .
  • Sir Quno Jedi
    Mér, mit akartál és hogy ?!!
  • kovuT
    Az imidzsem javítására tett kísérlet kudarcba fulladt eredményének a szüleménye .
  • Sir Quno Jedi
    Sezminek ?!!
  • kovuT
    igen
  • Sir Quno Jedi
    EP Doctor's order ! Ajánlatos, mert nagyon faja, főleg a vége ! Nem lövöm le a poént, mert kb. olyan lenne, mintha a 6. érzék elején elmondaná az ember, hogy a doki is halott !
  • Sir Quno Jedi
    Hé Tuvok, ez a kovuT gyerek is te vagy ???
  • Sir Quno Jedi
    Kedvencem a Carpenter Street-ben, mikor T'Pol rászól a kiscsókára, hogy oltsa el a cigit az autóban, mire az keménykedik, hogy nyissa le az ablakot és akkor kap friss levegőt. T'Pol halál nyugalommal a fejének nyomja a halálos szintre állított fázispisztolyt és közli, oltsa el ! Imádom T'Pol közvetlen emberszeretetét !!! :DDD
  • 2XP
    Hehe, az Időzavarban Phlox (John Billingsley - Chae) is benne volt :D
  • Punkerwork
  • Tuvok #3512
    cöcö
  • Sir Quno Jedi
    Sezért igazak !
  • Tuvok #3510
    Jah, olyan primitívek
  • Sir Quno Jedi
    Vulkáni csákó nem érteni human emotions ! :DDD
  • Tuvok #3508
  • Sir Quno Jedi
    Én sosenem beszélek konkrétumokban és nem izgatnak fel a tények sem ! Tudhatnád már ! :DDD
  • Tuvok #3506
    Ok, hívd fel anyámat, hogy volt-e otthon videóm, aztán hívd fel anyósomat, hogy van-e náluk videó már vagy 3 éve . Megsúgom, mindkettő igen lesz ...
  • Sir Quno Jedi
    Igazság relatíve !
  • Tuvok #3504
    Nem, inkább egyfajta tiszteletadás azoknak, akik kétségbevonját mások igaz szavait . :P
  • Sir Quno Jedi
    Ez afféle párzási rítus tifelétek ??!444