11590
-
Hát amíg utol nem értek én is ezt hittem ... -
de rendben legyen igazad, akkor azt mond meg FTP-vel mi bajod van? -
lol, nincs az még 0,0005% se :) -
Pont 50 % -
ezt értem, de szerinted mennyi annak az esélye hogy engem betámad valaki és szétszedi a gépem amíg trek részeket töltök? -
De fájlcserélőn pl . mp3 címszó alatt saját magad tölthetsz le minden szart ...
És mivel a fájlcserélők (sajnos) megkövetelik a kétirányú kommunikációt, aki elkezd tőled tölteni, az tölthet le hozzád is . Szted a hackerek már miért tesznek a portscannerekre meg hasonlókra ? Mert ki a fene akar portokat keresni, amikor a DC (és társai) szép tágasra nyit egyet ... -
Pontosan, ha neted van nincs 100%-os védelem ! Mondom ezt mint fejlesztő ! :DDD -
szerintem meg nem lehet félelemben élni, nem árt az óvatosság, de túlzásokba se kell esni, átlag unatkozó kölköt a tűzfal megfogja ha meg valami durva figura be akar jönni akkor az úgyis bejön. -
Az okát is elmondtam sztem .
Nagyanyádnak meg igaza van, fő a megelőzés . -
ok nem siránkozás, de neked semmi nem jó amit a többiek ajánlottak, kb oylan vagy mint anno nagyanyám aki mindig 50 kiló sót tartalékolt mondván bármikor visszajöhetnek az oroszok. -
1. nem 1x
2. milyen siránkozás ? -
igen tudjuk egyszer megszívtad DC-vel már mondtad párszor, de ez még nem ok szerintem arra hogy itt siránkozz :) -
Ja, és persze téged tiltanak ki a gyógyszertárból, mikor bosszúból lenyeletsz 3 hashajtót a gyógyszertárosnénivel :D -
Na nekem pont DC-vel volt afférom, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor algopyrin helyett hashajtót kapsz a gyógyszertárban ... -
PeerGuardian-ról persze nem hallottunk ?!! :DDD -
igen kazaa-n azóta nem használom, sőt volt olyan is hogy 3 napon keresztül átlag 5 percenként jelzett a tűzfal hogy próbálkoznak miután elküldtem pár figurát a p*csába, de ettől függetlenül szinte naponta DC-zek probléma nélkül :) -
Volt már olyan élményed fájlcserélőn, hogy közel sem azt töltötted le, ami szerettél volna ? -
ja azt hiszed hogy a világ összes netet használója a te gépedre vadászik :) -
Figyu csak, az üldözési mánia nem az, mikor az ember CSAK HISZ ezt-azt ? -
Birkaszellem leplezi az egyéni hülyeséget ... grat . -
Tuvok menj el dokihoz, mert az üldözési mániád kezd kórossá válni, és nem is méltó egy hegyesfülűhöz. -

-
pffff
no comment -
Cat #3770 az elején nem ezt mondtad - de nembaj, legalább sajnáltathattad magad, ez is valami... -
Ah, még mindig nem világos ? A dolog nem ott kezdődik, hogy szeretném, de nem tudom, hanem nem akarom, mert nem érdekel . Simple . -
De Tuvoknak még ingyen ftp sem jó :) Nem tudom, mit akarhatsz még :p -
Nalátod, akkor kuss ... -
Cat #3766 ott van a .torrent, azért még fizetned se kell -
Ja, majd ha papás-mamásban te leszel a mama talán, de mivel ez nem fog összejönni, mert nem vagy az esetem, így... -
Esetleg te fizeted ? -
Pffff. EZ már szánalmas ! Kéne minden, de nem teszel érte SEMMIT ! Asszem hányok... [CSENDBEN ÖKLENDEZIK] :DDD -
fORDÍCCS!!! -
Ja ok :))) -
Breen :)) -
Uhh... :D
Milyen nyelv ez, cseh? :) -
-
... -
Ingyeneset. Mert szerinted én valaha is fizetnék ilyenekért :p -
Fizeted ? -
Ha igazi fan lennél, akkor körülnéznél kicsit a weben, s találnál st ftp-ket, de aki lusta, az így járt :p