11588
-
#3791 lol, nincs az még 0,0005% se :) -
#3790 Pont 50 % -
#3789 ezt értem, de szerinted mennyi annak az esélye hogy engem betámad valaki és szétszedi a gépem amíg trek részeket töltök? -
#3788 De fájlcserélőn pl . mp3 címszó alatt saját magad tölthetsz le minden szart ...
És mivel a fájlcserélők (sajnos) megkövetelik a kétirányú kommunikációt, aki elkezd tőled tölteni, az tölthet le hozzád is . Szted a hackerek már miért tesznek a portscannerekre meg hasonlókra ? Mert ki a fene akar portokat keresni, amikor a DC (és társai) szép tágasra nyit egyet ... -
#3787 Pontosan, ha neted van nincs 100%-os védelem ! Mondom ezt mint fejlesztő ! :DDD -
#3786 szerintem meg nem lehet félelemben élni, nem árt az óvatosság, de túlzásokba se kell esni, átlag unatkozó kölköt a tűzfal megfogja ha meg valami durva figura be akar jönni akkor az úgyis bejön. -
#3785 Az okát is elmondtam sztem .
Nagyanyádnak meg igaza van, fő a megelőzés . -
#3784 ok nem siránkozás, de neked semmi nem jó amit a többiek ajánlottak, kb oylan vagy mint anno nagyanyám aki mindig 50 kiló sót tartalékolt mondván bármikor visszajöhetnek az oroszok. -
#3783 1. nem 1x
2. milyen siránkozás ? -
#3782 igen tudjuk egyszer megszívtad DC-vel már mondtad párszor, de ez még nem ok szerintem arra hogy itt siránkozz :) -
#3781 Ja, és persze téged tiltanak ki a gyógyszertárból, mikor bosszúból lenyeletsz 3 hashajtót a gyógyszertárosnénivel :D -
#3780 Na nekem pont DC-vel volt afférom, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor algopyrin helyett hashajtót kapsz a gyógyszertárban ... -
#3779 PeerGuardian-ról persze nem hallottunk ?!! :DDD -
#3778 igen kazaa-n azóta nem használom, sőt volt olyan is hogy 3 napon keresztül átlag 5 percenként jelzett a tűzfal hogy próbálkoznak miután elküldtem pár figurát a p*csába, de ettől függetlenül szinte naponta DC-zek probléma nélkül :) -
#3777 Volt már olyan élményed fájlcserélőn, hogy közel sem azt töltötted le, ami szerettél volna ? -
#3776 ja azt hiszed hogy a világ összes netet használója a te gépedre vadászik :) -
#3775 Figyu csak, az üldözési mánia nem az, mikor az ember CSAK HISZ ezt-azt ? -
#3774 Birkaszellem leplezi az egyéni hülyeséget ... grat . -
#3773 Tuvok menj el dokihoz, mert az üldözési mániád kezd kórossá válni, és nem is méltó egy hegyesfülűhöz. -
#3772 -
#3771 pffff
no comment -
Cat #3770 az elején nem ezt mondtad - de nembaj, legalább sajnáltathattad magad, ez is valami... -
#3769 Ah, még mindig nem világos ? A dolog nem ott kezdődik, hogy szeretném, de nem tudom, hanem nem akarom, mert nem érdekel . Simple . -
#3768 De Tuvoknak még ingyen ftp sem jó :) Nem tudom, mit akarhatsz még :p -
#3767 Nalátod, akkor kuss ... -
Cat #3766 ott van a .torrent, azért még fizetned se kell -
#3765 Ja, majd ha papás-mamásban te leszel a mama talán, de mivel ez nem fog összejönni, mert nem vagy az esetem, így... -
#3764 Esetleg te fizeted ? -
#3763 Pffff. EZ már szánalmas ! Kéne minden, de nem teszel érte SEMMIT ! Asszem hányok... [CSENDBEN ÖKLENDEZIK] :DDD -
#3762 fORDÍCCS!!! -
#3761 Ja ok :))) -
#3760 Breen :)) -
#3759 Uhh... :D
Milyen nyelv ez, cseh? :) -
#3758 -
#3757 ... -
#3756 Ingyeneset. Mert szerinted én valaha is fizetnék ilyenekért :p -
#3755 Fizeted ? -
#3754 Ha igazi fan lennél, akkor körülnéznél kicsit a weben, s találnál st ftp-ket, de aki lusta, az így járt :p -
#3753 Én is szeretem, és spec pont ma hoztam haza 3 filmet, de nem fogok se fizetni, se engedni, hogy miközben én töltök valamit, mások a gépemen turkáljanak ...
Nemvagyok chello-s -
Cat #3752 hát ha azt várod hogy a sültgalamb a szádba repüljön, nem is fogsz... (miután dcvel nem akarsz foglalkozni, és multkori kérdésemre hogy hova rakjam fel 50 megás tárhelyeket ajánlottál, már bocsi de nem igazán izgat a panaszkodásod)