11588
-
#3751 Chellós vagy ?!! Akkor egyik barátom "talán" tudna rajtad segíteni ! -
#3750 Me én sorozatfüggő vok ??? Csak éppen szeretem a jó filmeket és azt itthon... -
#3749 Nem vagyok sorozatfüggő . Az Ent érdekelne, de nemtok hozzájuzni, csak ennyi ... -
#3748 Tebajod! Számtalan jó új/régi sorozat van, ha csak azt nézed amit a fos magyar adókon leadnak, akkor lemaradsz, de KURVÁRA ! -
Cat #3747 ja, egy sorozat alapján még nem lehet megitélni, a második közepétől tényleg nagyon jó lett -
#3746 Nemadták le V3-n, sazl ... -
#3745 Me' te tájékozatlan vulkáni vagy és nem láttad mind a 3szezontot ! :DDD -
#3744 Hmmm, hát ezek jelenleg még csak pletykák, majd meglássuk... :) -
#3743 Hmm, nekem nem jött be annyira, hogy 2 órára lekössön :/ -
#3742 Jómagam a Zenterprise-ből is néznék már egy kiadós movie-t ! -
#3741 Star Trek 11 on way?
Given the pretty dreadful box office performance of Star Trek: Nemesis, many thought that the chances of an eleventh film from the sci-fi franchise making it to the big screen were pretty unlikely.
Well think again nay sayers because 'Trek producer Rick Berman has revealed he's got plans for a new movie. "I am involved in the very early stages of what could be the next Star Trek movie. It's something I will be producing with two other producers," he told Dreamwatch magazine.
Berman's didn't expand on his idea but Patrick Stewart fans shouldn't get too excited as the project certainly won't feature The Next Generation crew.
- Yahoo! Movies -
#3740 innen e -
#3739 LATEST NEWS
Data to Continue the 'Trek'?
[Star Trek 11] From a scooper for Aint It Cool News: Brent Spiner was on BBC Radio Swindon and said the movie NEMEIS did ok business and because of that that DATA will be back again...despite the fac ... -
#3738 :lál -
#3737 -
#3736 ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Hülye Q!!! :D:D:D -
Cat #3735 szerintem dzsordi nyomozása az egyik legjobban kitalált rész, kiválóan demonstrálja hogy ugyan szinte bármit meg lehet csinálni technikailag, de emberi intelliegncia nélkül az egész nem ér semmit - gondolok itt a holoszobás jelenetre -
#3734 tetszik ez a rész :) -
#3733 Nem vagyok rasszista, de nem bízok a nem-zöldvérűekben :P -
#3732 -
#3731 -
#3730 Csakis ! Te kis rasszista ! :DDD -
#3729 De csak hegyes füllel ! -
#3728 Ja, ez Jolene egész jól tud kinézni, ha akar ! -
#3727 annyira nem -
#3726 Nekem Jolene jobban bejön, nem baj ??? -
#3725 Az alsó kép az Elitalakulatból van, ahova csupán egy szexjelenet erejéig ugrott be mint Jenovac közlegény . :D -
#3724 Hmm, Tom Hardy három arca :
-
Cat #3723 hája :) -
#3722 Sazl megnéztem a Nemesis-t . Hohha ! -
#3721 Egyébiránt aki nézi az Enterprise-t és a Stargate-et is, annak feltűnhetett, hogy a sorozatban T'Pol-t (s1-3), a vulkáni parancsnokhelyettest alakító színésznő, Jolene Blalock játssza a Hak'tyl-i ellenállás vezetőjét, Moloc egykori főpapnőjét, Ishta-t (aki egyben Teal'c szerelme) a Stargate-ben ! Először a Birthright (s7/e10), majd a Sacrifices (s8/e9) részben szerepel !!!
A Jaffa amazon és a vulkáni flottatiszt szerepe ugyan nem áll túl közel egymáshoz, de úgy tűnik Jolene mindkét esteben kiváló munkát végzett !
-
#3720 Miért ? Ez így fair ! :DDD -
#3719 Hétvégén én is nézem :) Vasárnapi rájkerest is vártam egy ideje :) -
#3718 nemnem :) -
#3717 UP
már csak én nézem? :( -
#3716 késön néztem meg, amit irtál -
Cat #3715 ugye? én szóltam :D -
#3714 Háát szép kis vége lett az enterprise 3. évadnak;) Most aztán várhatom a 4.-et -
#3713 Hát igen, a cliffhanger régi sorozatos trükk :) -
Cat #3712 buffyt nyomatják most, 4 sorozatot megvettek egybe
én direkt nem nézem meg a 3mas ENT utolso részeit, mert október 9 még messze van, és mindenki aztmondja hogy nagyon gecin fejezik be, pont félbevágják