11588
  • Sir Quno Jedi
    Chellós vagy ?!! Akkor egyik barátom "talán" tudna rajtad segíteni !
  • Sir Quno Jedi
    Me én sorozatfüggő vok ??? Csak éppen szeretem a jó filmeket és azt itthon...
  • Tuvok #3749
    Nem vagyok sorozatfüggő . Az Ent érdekelne, de nemtok hozzájuzni, csak ennyi ...
  • Sir Quno Jedi
    Tebajod! Számtalan jó új/régi sorozat van, ha csak azt nézed amit a fos magyar adókon leadnak, akkor lemaradsz, de KURVÁRA !
  • Cat #3747
    ja, egy sorozat alapján még nem lehet megitélni, a második közepétől tényleg nagyon jó lett
  • Tuvok #3746
    Nemadták le V3-n, sazl ...
  • Sir Quno Jedi
    Me' te tájékozatlan vulkáni vagy és nem láttad mind a 3szezontot ! :DDD
  • Guest
    Hmmm, hát ezek jelenleg még csak pletykák, majd meglássuk... :)
  • Tuvok #3743
    Hmm, nekem nem jött be annyira, hogy 2 órára lekössön :/
  • Sir Quno Jedi
    Jómagam a Zenterprise-ből is néznék már egy kiadós movie-t !
  • Tuvok #3741
    Star Trek 11 on way?

Given the pretty dreadful box office performance of Star Trek: Nemesis, many thought that the chances of an eleventh film from the sci-fi franchise making it to the big screen were pretty unlikely.

Well think again nay sayers because 'Trek producer Rick Berman has revealed he's got plans for a new movie. "I am involved in the very early stages of what could be the next Star Trek movie. It's something I will be producing with two other producers," he told Dreamwatch magazine.

Berman's didn't expand on his idea but Patrick Stewart fans shouldn't get too excited as the project certainly won't feature The Next Generation crew.

- Yahoo! Movies
  • Tuvok #3740
    innen e
  • Tuvok #3739
    LATEST NEWS

Data to Continue the 'Trek'?
    [Star Trek 11] From a scooper for Aint It Cool News: Brent Spiner was on BBC Radio Swindon and said the movie NEMEIS did ok business and because of that that DATA will be back again...despite the fac ...
  • Guest
    :lál
  • Tuvok #3737
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Hülye Q!!! :D:D:D
  • Cat #3735
    szerintem dzsordi nyomozása az egyik legjobban kitalált rész, kiválóan demonstrálja hogy ugyan szinte bármit meg lehet csinálni technikailag, de emberi intelliegncia nélkül az egész nem ér semmit - gondolok itt a holoszobás jelenetre
  • Punker
    tetszik ez a rész :)
  • Tuvok #3733
    Nem vagyok rasszista, de nem bízok a nem-zöldvérűekben :P
  • Tuvok #3732
  • Guest
  • Sir Quno Jedi
    Csakis ! Te kis rasszista ! :DDD
  • Tuvok #3729
    De csak hegyes füllel !
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ez Jolene egész jól tud kinézni, ha akar !
  • Tuvok #3727
    annyira nem
  • Sir Quno Jedi
    Nekem Jolene jobban bejön, nem baj ???
  • Tuvok #3725
    Az alsó kép az Elitalakulatból van, ahova csupán egy szexjelenet erejéig ugrott be mint Jenovac közlegény . :D
  • Tuvok #3724
    Hmm, Tom Hardy három arca :

• Cat #3723
    hája :)
  • Tuvok #3722
    Sazl megnéztem a Nemesis-t . Hohha !
  • Sir Quno Jedi
    Egyébiránt aki nézi az Enterprise-t és a Stargate-et is, annak feltűnhetett, hogy a sorozatban T'Pol-t (s1-3), a vulkáni parancsnokhelyettest alakító színésznő, Jolene Blalock játssza a Hak'tyl-i ellenállás vezetőjét, Moloc egykori főpapnőjét, Ishta-t (aki egyben Teal'c szerelme) a Stargate-ben ! Először a Birthright (s7/e10), majd a Sacrifices (s8/e9) részben szerepel !!!

A Jaffa amazon és a vulkáni flottatiszt szerepe ugyan nem áll túl közel egymáshoz, de úgy tűnik Jolene mindkét esteben kiváló munkát végzett !

• Sir Quno Jedi
    Miért ? Ez így fair ! :DDD
  • RelakS
    Hétvégén én is nézem :) Vasárnapi rájkerest is vártam egy ideje :)
  • Tuvok #3718
    nemnem :)
  • Punker
    UP

már csak én nézem? :(
  • Rage47
    késön néztem meg, amit irtál
  • Cat #3715
    ugye? én szóltam :D
  • Rage47
    Háát szép kis vége lett az enterprise 3. évadnak;) Most aztán várhatom a 4.-et
  • Guest
    Hát igen, a cliffhanger régi sorozatos trükk :)
  • Cat #3712
    buffyt nyomatják most, 4 sorozatot megvettek egybe
    én direkt nem nézem meg a 3mas ENT utolso részeit, mert október 9 még messze van, és mindenki aztmondja hogy nagyon gecin fejezik be, pont félbevágják