11588
-
#3831 na ezen a linkhalotton pl néztem, hogy mi a fene ez... -
#3830 Fentről:
- Scotty, sugározzon fel ! - Scotty ? - Scotty, vétel !
- Logikus feltételezni, hogy nincs billentyűzetközelben, kapitány .
- Fenébe !
- Linkhalott, Jim . ("He's dead, Jim-ből", mikor a pirosruhás zászlós meghal :D)
- Linkhalott .
Poént ne kérdezd :D -
#3829 Meg Skotty-t sem... -
#3828 Spock-ot... -
#3827 Mit nem értesz rajta ? -
#3826 hehhö? Nemértem -
#3825 Nos, új évad, új kalandok. Ajánlom mindenkinek az Enterprise 4x1-et (Stormfront 1), nézzétek, ámuljatok ! Újabb Many Cotto rész jííhááá ! E héten jön a 2. -
#3824 Hmm, milyen fasza bőrszerkója van Picardnak -
#3823 áz ! -
#3822 jó rész :))) -
#3821 100milka ócsenyharmatos ebben a ziparban. -
Cat #3820 "A SpaceShipOne technológiájából kiindulva a Virgin Galactic a tervek szerint 100 milliót szán a teljes fejlesztésre és a földi infrastruktúrára. Rutan-éktól a technológiát licencelik, a gépek azonban nagyobbak (a tervek szerint 3 helyett 5 fősek) lesznek, és magasabbra (~130km) szállnak, a gyártást a Mojave Aerospace Ventures (MAV) végzi. Az első gép 2005-ben száll fel a tervek szerint (a neve már megvan: VSS Enterprise) és 2007-ben indulna az első járat."
http://www.space.com/missionlaunches/virgin_space_040927.html -
#3819 Dax, ja :) -
#3818 trill volt a "tetovált" csaj a ds9-ben is, nem? -
Cat #3817 én meg aludtam - normális ember hétvégén délelőtt nem kel fel -
#3816 mi volt a mai részekben? nem voltam itthon :( -
Cat #3815 'Enterprise' DVD Announcement Expected October
Star Trek: Enterprise is rumoured to be warping to DVD next year.
Sources reportedly told The Digital Bits that Paramount Home Entertainment is planning to make the official announcement sometime in the week beginning October 4. This week also marks the premiere of Enterprise's fourth season, with "Storm Front, Part I" scheduled to air on Friday, October 8.
The announcement is expected to contain the news that all four seasons of Star Trek: Enterprise will be released on DVD over the course of 2005. Such a release schedule was first rumoured back in June this year (story), but it was not expected that the fourth season of Enterprise, which has not yet been shown on UPN, would also hit stores so soon after its television premiere.
It is not yet known what extra features the DVD sets will include, though that information will likely be revealed when the official announcement is made. However, the Digital Bits noted that fans can "reasonably expect" the episodes to be presented in anamorphic widescreen format with a Dolby Digital 5.1 surround soundtrack. -
#3814 sehogy, ahogy jó vulkánihoz illik... -
#3813 -
#3812 na jó elég volt az OFF-ból majd Tuvok eldönti hogy oldja meg a dolgot. -
#3811 -
#3810 -
#3809 1.: #3770 - miért nem mondtad már az elején, h egyszerűen nem érdekel?
2.: ha nem érdekel, akkor miért az időre hivatkozol?
3.: "most azt várod, h nyilvánosan is beírjam, h aztán bannoljanak, meg még talán a szervert is leállítsák?!"
Érdekes, engem 2 év alatt - mióta dc-m van - egyszer sem hackeltek meg, sőt, rajtad kívül senkitől sem hallottam ilyet...
Nem csak te unod a témát, hanem mások is, de ha egyszer nincs igazad, akkor azt illene elismerni... -
#3808 #3722 ;) -
#3807 az uccsót láttad már, vagy azt még nem tudtad elkérni? -
#3806 Örülök neki, csak maradjon meg az eredeti vonalon ! -
#3805 mi a véleményed hogy lehet lesz új nagy Trek film? :) -
#3804 1. nekem nincs, mert nem is akarok, így érthető ?
2. ígyvan, nincs se időm se hangulatom FTP-k után kutatni, nem olyan egyszerű ilyeneket szerezni, nem hirdetik úton-útfélen, és már elmondtam, hogy nem érdekelnek, mivel van, aki már csinálja, tőlük be tudom szerezni ami kell
3. egy olyat mondj .. vagyis ne, mert ha kerestem volna, lehet találtam volna
DC: #3788 Szal a tűzfaladdal kitörölheted ...
Még valami ? Én már nagyon unom a témát ... -
#3803 1. De van, ezt magyarázom neked már egy jó ideje, de most azt várod, h nyilvánosan is beírjam, h aztán bannoljanak, meg még talán a szervert is leállítsák?!
2. Érdekes, h van időd fórumozni, de 10 perced nincs, amit a keresésre szánnál.
3. INGYENES
Ez a DC-s dolog pedig hülyeség, legalább 2 éve dc-zek, egyszer sem töltöttek olyan dolgot, amit én nem osztottam meg, ha te - mint azt korábban leírtad - letöltöttél egy hackelt klienst - gondolom nem csak tisztességes célokra, mert arra elég a dc++ -, akkor az a te bajod. És mint már a többiek is írták, egy normális dc klienssel és egy tűzfallal sem nagyobb az esélye annak, h meghackeljenek, mint egy sima netre kötött géppel. -
Cat #3802 nekem is kéne ilyen haver :D -
#3801 nekem is borban szoktak a haverok fizetni :) -
#3800 és siránkozzon apja f*sza pár ent részért, úgyis hülyeség -
#3799 és szted ha hozzá tudnék jutni, nem tettem volna meg ? gondolkozzál már -
#3798 Tehát hozzá tudsz jutni egy-két pohár borért VALAMENNYI Enterprise részhez, csak éppen 1xűbb, és bizonyára élvezetesebb siránkozni... -
#3797 *töltetni -
#3796 Hát igen, ehhez már csak 1 második gép kéne ...
De mivel van DC-ző, meg FTP-ző ismerősöm is, így ha nem is mindent, de sokmindent 1-2 pohár borért le tudok tölteni, legyen ez a 4. ok . -
#3795 Most nem kukacoskodásképpen, de épeszű ember NEM a mainPC-jén tőtöget, hanem van erre egy külön elbrikádozott kis net-es gépe (mingyá másik szobában is ha kell), ugye ! Az mehet éjjel-nappal és csakis ellenőrzött körülmények között kerülhetnek onnan anyagok a main gépedre ! UGYE ! Szal. ha elbasszák KI NEM SZ@RJA LE ! -
#3794 1. nincs :)
2. idő sincs
3. pénz sincs -
#3793 Hát amíg utol nem értek én is ezt hittem ... -
#3792 de rendben legyen igazad, akkor azt mond meg FTP-vel mi bajod van?