Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég fura rész, de teccik

még 1 reklám

Punker
10 perc

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

védettek, ja, védõpajzsuk se volt, nem védekeztek egyáltalán

Tuvok
hagyámá, ilyen bonyolult dolgokhoz nem értek 😄

mer az teccik 😛

Tuvok
Mert így védettek lehettek a külsõ támadásoktól.

RelakS
Tuvok baze, LEGALÁBB ÉLELMOSÁS LENNE A LOGÓDON!!!

Egyébként kúúl, csak miért a TNG-s betûtípust használod?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Guest
Mert az olyan romantikus.
azért azt se felejtsük el, hogy õk hat hajóval jöttek (nem egy magányos felderítõ), és eleve hosszu utra készültek, más otthont kerestek

habár az nem tiszta nekem hogy miért pont egy kopár aszteroidaövezetet véltek felfedezni a tökéletes otthonnak, ahol a föld alatt kell alagutakat furkálni hogy lakható legyen, nem pedig egy normál bolygót...

Tuvok
de a talaxiaiak valszeg kicsit korábban indultak 😊
de hogy a borg területét hogy élték túl...

Azt bvírom, hogya voyeger féregjáratokon, ugró gépekkel stb-vel jutottak el idáig 7-8 év alatt, a talaxiaiak meg simán ott vannak, kicsit fura ez nekem. Ennyi erõvel lehetnének a sorozatban még mindig azok a lények, melyek szerveket lopnak stb...

nomeg irányelv leszarva, következetlenség rulz 😊 fõleg hogy a részek 75%ban az irányelvbõl adódik a konfliktus (nem rabolhatnak, nem lophatnak, ölhetnek, avatkozhatnak be más dolgába stb.)

LittleL
Azért sejteni lehetett, hogy Neelix marad a társaival együtt.
Meg mit is csinálna itt a Földön....
Csak megint az volt gáz, hogy a Voyager jött már az elsõ rész óta vagy 20000 fényévet, de a galaxis ezen részén éppen ráakadtak Talaxiaiakra, mert hát Neelixet nem tehetik ki csak úgy a világûrbe.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

mai részben nem ami részben😄

Punker
ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A talaxiaiakkal maradt a ami részben

Punker
mi??????

Tuvok
goodbye Neelix 😞

Tuvok

Punker
szerintetek véletlenül jön ez a rész a szombati film után?

Guest
loál 😄D
Tuvok

Eye-scream
Naná majd az SG-s 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Punker
gondolom a rajongóknak így jobb bejönnek, és hát az Isten neve pénz.....

Guest
Következetlenség, vagy igénytelenség, válassz... :/
Biztos csak egy klón volt vagy ilyesmi, néha vannak iylern fejetlenségek a trekben. Amúgy az Enterpriseban is vannak már borgok/sorozatban/ NEm értem hogy a klingonok miért úgy néznek ki megint , mint az új sorozatokban, illetve a filmekben, elvégre a tribblis epizódban volt róla szó, hogy régen máshogy néztek ki. Na mind1

RelakSfromhome
Õõõõ... Az Enterprise-on nem csak a királynõ másolata volt? Az eredeti meg a delta kvadránsban, a borg köpontban...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

"3 rész és sajna vége a Voyager-nek.
Nekem a három közül ez nyerte meg a tetszésemet.
Viszont a mai nagy film az nagyon jó lesz." Ebbõl azt hittem, hogy a három uccsó rész közül ez teccett neki😄

Tuvok
hát ezek sorozatnevek

NEm az utolsó 3 részre értette? nem a sorozatokra

Tuvok
van még kettõ 😛

Kori
Enterprise, DS9, Voyager

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Régen láttam már,akkor megnézem😄

hykao
Mármint Tim Russ?
Tuvok

Tuvok

Eye-scream
Megnéztem a Holló 2õt és Tuvok játsza benne a szadista fõgonoszt 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

RIP: Paul Winfield

Terrell - ST II.

(A néger kapitánya a USS Reliant-nek)
Guest
Jaja... 😊)

Ma pedig a Generationsben volt holodoki és Neelix. 😊
2XP
Tegnap a Haláli fegyverben benne volt Scotty, és Kirk is 😊

Jó de a voyager endgameben is van borg királynõ

Adam5
akko ezért van borg királynõ

Guest
A First Contact a Voyager harmadik évadja, azaz a DS9 ötödik évadja alatt játszódik.
Adam5
De a Firs Contect a voyager elött vagy után játszódik?

hykao
Mi is a kérdésed???
Amire a linked mutat -> a legutolsó Trek film, a NEMESIS, szereplõgárdája (az tényleg a Voyager hazaérkezése után játszódik)

De sokkal érdekesebb õ:

DONATRA

...azaz Dina Meyer (pl: Csillagközi Invázió, Johny Mnemonic stb.)

Dina Meyer:
Adam5
Ezt innen veszem nem tom mennyi idõvel játszódik a firs contact után de nézd ki van az utolsó sorban az utolsó helyen

Adam5
sztem ez a voyager után játszódik nem?

itt megmurdel a királynõ ,de a voyagerben újra van, klonózták vagy mi?

Adam5
Mit tudtok ebböl kihámozni?

Adam5
Alkalomhoz illõ: