Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyébként kúúl, csak miért a TNG-s betûtípust használod?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
habár az nem tiszta nekem hogy miért pont egy kopár aszteroidaövezetet véltek felfedezni a tökéletes otthonnak, ahol a föld alatt kell alagutakat furkálni hogy lakható legyen, nem pedig egy normál bolygót...
Meg mit is csinálna itt a Földön....
Csak megint az volt gáz, hogy a Voyager jött már az elsõ rész óta vagy 20000 fényévet, de a galaxis ezen részén éppen ráakadtak Talaxiaiakra, mert hát Neelixet nem tehetik ki csak úgy a világûrbe.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nekem a három közül ez nyerte meg a tetszésemet.
Viszont a mai nagy film az nagyon jó lesz." Ebbõl azt hittem, hogy a három uccsó rész közül ez teccett neki😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Terrell - ST II.
(A néger kapitánya a USS Reliant-nek)
Amire a linked mutat -> a legutolsó Trek film, a NEMESIS, szereplõgárdája (az tényleg a Voyager hazaérkezése után játszódik)
De sokkal érdekesebb õ:
DONATRA
...azaz Dina Meyer (pl: Csillagközi Invázió, Johny Mnemonic stb.)
Dina Meyer: