11588
  • Sir Quno Jedi
    A következő rész is édekes, sőt csak az lesz igazán !
  • Laalee
    időközben lehet még prof is :D

még csak a borderland résznél tartok, most LOST ot nézek esténként.
  • Punkerwork
    az prof volt nem?
  • Laalee
    nekem is feltünt már :D először azthittem ő data feltalálója. az is valami hasonlónevü nem?
  • Sir Quno Jedi
    Supportáljuk a színészeket, készítőket, tiszteljük meg őket:

Email Greetings Holiday 2004 Scrapbooks for Enterprise Actors
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek, nemtom volt-e, de Brent Spinner (gyk. Data) újra Star Trek színekben ! Az Enterprise negyedik szériájának elején Dr. Arik Soong-ot alakítja, a Borderland epizódban tűnik fel és a következő két részben is szerepel !

• Tuvok #3945
    :)
  • RelakSfromhome
    Jóvanno, Paris, és egy időben le volt fokozva. De tudhatnád, hisz kolegád :D
  • Tuvok #3943
    Peris ? Zászlós ?!
  • RelakSfromhome
    ehh, Peris zászlós hogy néz ki a szombati első startrekben :D:D:D
  • Tuvok #3941
  • Cat #3940
    sztm két mondatból is rájött volna melyik részek :)
  • Punker
    THX
  • Punker
    akkor ezeket már láttam.
  • Tuvok #3937
    Az elsőben az Enterprise a Földre utazott, hogy Picard személyesen adja át a végzős akademistáknak (köztük Wesley-nek) a diplomákat, de egy admirális bejelenti, hogy a végzős csoportot egy kompmutatvány közben baleset ért, és az egyikük meghalt, a többi időben elvésztranszportált .
    Nyomozás indul, és folyamatosan derül ki, hogy elhallgatnak valamit, a végzősök vezetője Locarno (akit Robert McNeill alakított, alias Tom Paris - Voyager) bíztatta a többieket a hazugságokra . Picard rájön az egészre, egy rég betiltott mutatványt akartak bemutatni, és az alakzatban az egyik pilóta idegességében kilépett az alakzatból, így összeütköztek, Picard megfenyegeti Wesley-t, hogy vagy bevall mindent a nyomozóbizottság előtt, vagy ő maga (Picard) mondd el mindent .
    Épp lezárnák a nyomozást, amikor Wesley természetesen elárulva a többieket mindent bevall . Locarno-t kicsapják, a többiek vizsgaeredményeit megsemmisítik, így kénytelenek évet ismételni .

A másik részben meg még mindig Worf küszködik apai teendőivel, közben megjön Mrs . Troi, és bejelenti, hogy - bár látatlanban - összeházasodik vmi befolyásos emberrel, és ezt az Enterprise-on szeretné . Eközben Geordi és Data egy furcsa fémevő parazita után nyomoz . Kiderül, hogy a parazita a rész elején szétlőtt aszteroidából származik, így visszaindulnak oda, de útközben a gépházat is megtámadja a parazita és kétségessé válik az odaérés . Troi foglalkozik a kis Alexanderrel, így Mr . 'Wuff' kicsit berág rá, de végül belátja, hogy jót akart a fiának, hisz szórakozni vitte és felelősségtudatra ébresztette . A hajó majd' szétesik, de végül odaérnek, megszabadulnak a parazitáktól, Troi meztelenül jelenik meg az esküvőn, ettől a vőlegény betojik és lemondja az esküvőt .
  • Punker
    10 perce értem haza :(
    miről maradtam le?
  • Tuvok #3935
    Végre Trek
  • Punker
    nálatok müxik a viasat3? itt csak hang van kép nincs :(
  • Cat #3933
    első az a szellemes volt, amikor átveszik data, a transzporteres meg a tanácsadó testét és tuszul ejtenek pár embert a csillagbárban

a második meg ráesik hordo worfra, az lebénul, meg akar halni, de gerincátültetéssel megmentik
  • Punker
    most értem haza, miről maradtam le?
  • Sir Quno Jedi
    Valószínű, ez számára már amoylan vallatásnak tűnt, főleg, hogy már minden info a tanács birtokában volt jó előre. Ő amúgy is úgy ment haza hogy jól beolvas a vulkáni tanácsnak, erre azok kezdenek vádaskodni (és valahol úgy érzed belül, hogy talán igazuk van, talán tényleg megmenthetted volna azokat a vulkániakat), képzeld csak magad bele a helyzetbe ! Ne feledd Archer a vulkániak ellenségeivel szűrte össze a levet, csakhogy megmentse, igen a vulkáni birodalmat is !
  • Cat #3930
    igen, de ezt csak közvetett információkból lehet tudni, egyáltalán nem volt érezhető a feszültség emelkedése, csak egy hirtelen váltás volt hogy a kapitány kiabál és veri az asztalt. Nem volt előtte még utalás sem, hogy xy leadja a jelentést, és utána is, stb. hanem csak utaltak rá, hogy már megvolt. Ezért éreztem hirtelennek az egészet (ok, ez a sztori hibája, nem a karaktert alakító színészé). Lényeg hogy kicsit jobban elhuzva hitelesebb lehetett volna.
  • Sir Quno Jedi
    És ne feledd, hogy a részletes és több embertől és forrásból kapott jelentés átnézése és tudományos kiértékelése UTÁN zajlott ez a "kihalgatás" !
  • Sir Quno Jedi
    Ő sem értett magával. Épp ez a lényeg. Odakint megváltozik az ember. Amiken keresztül ment, az egyben el is vett tőle valamit. Hazajön nemzeti hősként és egyből vádaskodni kezdenek vele azok, akik hagyták volna megdögleni a fajtánkat az utolsó szálig ! Amúgy is teli volt a töke a vulkániakkal, fáradt volt, csalódott, dühös és kétségbeesett, kiégett és bizalmatlan, nemcsoda hogy ezután türelmetlen és támadó ! Arról nem beszélve, hogy ő sokkal inkább bűnösnek érezte magát és felelősnek azokért a civil áldozatokért, mint maguk a "vádlói". Később lehiggadtan és átgondolva ő maga is belátta, hogy ez nem vezet sehová, s végül a vulkáni nagykövet is úgy állt hozzá, ahogy kezdettől fogva kellett volna, tisztelettel ! Ez így mindjárt más. Ha a StormFront 2-re gondolsz, ott már a időjárőrrel is teli volt a hócipője, emlékezz rá mit mondott neki, pedig ő és a fajtája az életüket köszönhették neki ! Vele pont fordítva volt igazságtalan. Ilyenkor szokták kényszerpihenőre küldeni a főtiszteket, mintahogy a flotta így is tett vele.
  • Cat #3927
    Szerintem a kapitány reakciói enyhén eltulzottak voltak, nagyon hirtelen volt és totálisan megalapozatlan. Ahelyett hogy részletesen elmagyarázta volna a Soujával történteket, és az ottani helyezetet elkezdett kiabálni és verni az asztalt a fönökei előtt - nagyon nem értettem vele egyet.

Phlox akcióban :)
  • Sir Quno Jedi
    Öhmmm, naggyon pipecül tanúlságos rész (bár barátaimnak nem tetszik) az ENt4x3 ! Így járnak a hősök, ha hazatérnek 1x ! :DDD Grrrr !
  • Tuvok #3925
    Véletlen bukkantam rá 1 Trekes oldalon, már nemtom a címet, sry ..
  • phalanx
    ezt honnan szedted?
  • Tuvok #3923
    De Kirk csak Kirk ...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem bejött. Kicsit fura a sorozat eleje, szokni kell, de nekem bejönnek az ilyen apokliptikus kezdések ! :DDD

Egész jó időket élünk, itt a BGalactica s1, az Enterprise s4, nemsoká megint lesz Star Gate s8, meg SG Atlantis s1 folytatás (csak most szezonszünet van), jó még a Dead like Me s2, unalmas órákra Odyssey 5, hogy csak néhányat említsek ! Nyami...
  • Laalee
    a mini series állat lett, de a sorozatot imdbn nagyon lefikázták, kénytelen leszek megnézni :D
    tvtorrents.net en fent van
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ajánlom figyelmetekbe a Battlestar Galactica-t ! A fél évvel ezelőtti két másél órás "bevezető" rész után (felújítás, d eúj sztori), most már megy a sorozat, az első és második részt is leadták már ! SkyOne (aki még nem nézné). Egész érdekes, jó trükkökkel, kilátástalan helyzettel ! Baró ! Azé van még remény !
  • Sir Quno Jedi
    Neeem, Kirk nem is cartoonKirk !
  • Tuvok #3918
    Tehát Kirk nem is Kirk ?
  • Punkerwork
  • Tuvok #3916
    :D
  • Guest
  • Sir Quno Jedi
    Oké.
  • Guest
    Hát szerintem az ő :))