Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
meg icsep nevezetü volt borg faja is ezt csinálta, csak azok génsebészeti módszerekkel
a részben is mondják hogy van vagy féltucat ilyen
De az érdekelne, milyen vírussal fertõzte meg a kollektívát.
De azért azok a transzfázisos torpedók nagyon állatok voltak, egy csapásra kinyírtak egy borg hajót.
De most a borg csak egy része pusztult el, vagy mindenki ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Péntek (március 19.) ViaSat
17:05 Star Trek - Enterprise (amerikai sci-fi sorozat, 2001 - 1.) 45'
csak a biztonság kedvéért, hogy senki ne maradjon le 😉
By the perception of illusion we experience reality.
Nézzük az újat.
Star Trek Enterprise
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Az én álmom egy 3 részes gigantikus ST-mozi, á la Star Wars 4-5-6, vagy GYU 1-2-3.
De jó mozifilm lehetett volna belõle akár. 😊
Az lehet, de miért nem lehetett kiszerelni a kompból és beszerelni a Voyager-re, miután visszament admirálisként az idõben?
Jó-jó, akkor nem lehetett volna két részes befejezést csinálni, hanem lement volna két mosópor-reklám közt.

igen, elsõdleges direktiva,passz -> változnak az emberek, ez a 25 évvel késõbbi kapitány, aki már öreg, és szarik az egészre
Meg aztán mi lett a kapitány/admirális magasztos eszméivel az elsõdleges direktívárõl meg mindenféle temporális direktívákról? (A magasztos eszmények betartása csak addig kötelezõ, amíg nem találunk egy indokot arra, hogy megszegjük õket?)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mikor lenyúlta a stuffot, akkor bekapcsolta a páncélt, és a becsapódó disztruptortûz tompa zajában széépen lelécelt.
Ezután egy kis laza, majd mikor már használja is az idõgépet (flukszuskondenzátort?
), akkor a kompjúter nem engedte a páncélt, és akkor lõtték szét a fél kompot sztem...VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
tachion kütyüvel, és a kompon bekapcsolta a páncélzatot,
akkor hogy tudták mégis szétlõni a klingonok a pajzsgenerátort.