Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A DS9 után reménykedtem, hogy egyszer ebben a sorozatban is helyrepofozzák a fõ sztorivonalat, vagyis a hazajutást. Háááát, nem sikerült.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
na mi lett a vége? nem tudtam itthon lenni és nem láttam a tegnapi részt 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laalee
viasaton volt enterprise reklám de ott azt mondták hogy hétfõtõl péntekig, viszont a mûsorban nem igy van 😄 mikortol lesz?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

RelakS
Már nem azért, de az unimatrix 1, a királynõ otthona is felrobbant, mikor "romlott" húst asszimilált, a transztérjárat meg a voyager mûve volt asszem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

egyébként a borg nagy erejét a kollektiva adja, de emiatt sebezhetõ is extrém mértékben, hisz ha egy tagja megfertözödik, akkor az egészen végigterjed, nemhiába fertözik már meg legalább harmadszor virussal (ráadásul picard is lenyirhatta volna õket az egyik részben ugyanilyen módszerrel, csak õ is rendes volt)
meg icsep nevezetü volt borg faja is ezt csinálta, csak azok génsebészeti módszerekkel

ez csak látványosság volt, pár hajójuk, meg egy transztércsomópont elpusztult, kitizgat
a részben is mondják hogy van vagy féltucat ilyen

LittleL
Janeway egymaga padlóra küldte az egész Borgot, Lol.
De az érdekelne, milyen vírussal fertõzte meg a kollektívát.
De azért azok a transzfázisos torpedók nagyon állatok voltak, egy csapásra kinyírtak egy borg hajót.
De most a borg csak egy része pusztult el, vagy mindenki ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

#1987 a béta kvadránsban nem a romulánok meg a klingon birodalom egy része van?

Guest
Helyesen: "Jaj, jön a Dzsénvéj! :-DZS"

Amúgy loál. 😄
Eye-scream
Szerintem a borgneten nyíltak a "Ja, jön Dzsénvéj 😄ZS" topikok ezerrel 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

RelakSfromhome
háááát... Most sem tetszett ez a huszárvágás a sorozat végére 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

szurmakotium
nem olvastam a topic korábbi hozzászólásait de
Péntek (március 19.) ViaSat
17:05 Star Trek - Enterprise (amerikai sci-fi sorozat, 2001 - 1.) 45'

csak a biztonság kedvéért, hogy senki ne maradjon le 😉

By the perception of illusion we experience reality.

Adam5
csak a végét amikor már beszélt az admirálissal és a gyerek is megszületett

Adam5
bazd nem láttam :/

Kori
Bocs nem Béta kvadránst akartál írni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
Nem jó, KIVÁLÓ

na, akárki akármit mondd, ez jó volt 😊

Volt msot enterprise reklám, jónak tûnik, bár lehetett volna a jövõben jáccodó sorozatot is csinálni,pl 8472es vs. alfa kvadráns😄

Kori
Miért nézted????????

Kori
Sajnos!!!!!!!!
Nézzük az újat.
Star Trek Enterprise

Vége😞 Ds nine részek látványosabbak voltak sztem, vhogy hiányérzetem van...

Tuvok
ámen

Tuvok
kurva élet, megint eldugták a távirányítót, oszt nem láttam az elejét

MEGY!

Tuvok
de akkor még nem tudhatták, hogy mi lesz késõbb 😊

Janeway kapitány egyetlen részben visszamegy a múltba, hogy még csak lehetõséget se adjon a sorozat megszületésének.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

De ha visszament vvolna oda, mikor a voyager még az alfa kvadránsban van, akkor azzal megölte volna, vagy kiiktatta volna pl hetest , chakotay hajóját valszeg a dominion elpusztította volna stb...

Azaz vissza sem mehetnél, hogy megváltoztasd a múltat.

Õszintén megvallva ezen alapsztorira (elmennek a galaxis túlsó végibe, de nagyon haza akarnak jönni) nem is kellett volna egy minisorozatnál többet pazarolni, mert akkor megúsztunk volna jópár logikai bakit (lásd a talaxiaiakat, akik már a spájzban vannak, vagy a borgot, amely mindig ott van, ahol a forgatókönyvíró szeretné és a hódításaik módszerét ismerve valami érthetetlen oknál fogva még nem rohanták le az egész Delta Kvadránst, stb.)

Az én álmom egy 3 részes gigantikus ST-mozi, á la Star Wars 4-5-6, vagy GYU 1-2-3.

Tuvok
De ha visszamész, és megváltoztatod a múltat, új jövõd lesz, azaz megszûnik az, aki visszament.

Tuvok
Akár visszamehetett volna 33 évvel korábbra is még az alfa kvadránsban megkeresni a Voyagert, hogy kerüljék el a vadvidéket... 1 részes Voyager rulz 😄D

De jó mozifilm lehetett volna belõle akár. 😊

RelakS
Viszont az új jövõben már látezel egy példányban, szal kettõ lenne belõled (lásd Yuri's Revenge, a dupla Tanya-val 😊 )

a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel késõbb

Az lehet, de miért nem lehetett kiszerelni a kompból és beszerelni a Voyager-re, miután visszament admirálisként az idõben?

Jó-jó, akkor nem lehetett volna két részes befejezést csinálni, hanem lement volna két mosópor-reklám közt.

Tuvok
Látod, jó kis paradoxon, de a jelenlegi tudomány egyetlen idõsík létezését tudja bizonyítani, amiben vagyunk. Ha visszamennénk a múltba, megváltoztatnánk ott vmit, ami hatással lenne a jövõre, akkor az a jövõ, ahonnan jöttünk megszûnne. Képzelj el egy utat. Ami elõtted van a jövõ, ami mögötted, az a múlt, Te vagy a jelen. Nem tudod mi van elõtted, csak azt, ami mögötted (a múltban) van. Ha elkanyarodsz egy keresztezõdésben, az a jelen van, amerre mész, a másik út egy másik jelen lett volna, de nem arra mentél, így az a jelen nem létezik.

RelakS
Amikor megérkezik a múltba, akkor ott elágazik a téridõ kontinuum, ezáltal egy alternatív jövõkép jelenik meg, amibõl tényleg nem tér vissza a kapitány, de a másik idõsíkról igen ... vagy nem ... az ellen nem véd ... zokszigén ... kapcsojja ki!

Tuvok
Hihetetlen egyszerû, idõparadoxon. Ugyanis ha a jövõben Janeway visszamegy a múltba, megváltoztatja a történelmet, azaz az idõvonalat, a Voyager korábban otthon lesz, és õ emiatt nem megy a múltba, hogy hazahozza a hajót, azaz el sem követett semmit. Tecikérteni ?

a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel késõbb

igen, elsõdleges direktiva,passz -> változnak az emberek, ez a 25 évvel késõbbi kapitány, aki már öreg, és szarik az egészre

Ha a sarki klingon barkácsboltban lehetett kapni ilyen tér-idõ kütyüt, akkor miért nem szerelték be a Voyagerbe és mentek haza azzal ahelyett, hogy magukra uszítják a borgot?

Meg aztán mi lett a kapitány/admirális magasztos eszméivel az elsõdleges direktívárõl meg mindenféle temporális direktívákról? (A magasztos eszmények betartása csak addig kötelezõ, amíg nem találunk egy indokot arra, hogy megszegjük õket?)

Punker
ja, így már tiszta

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Na, ácsi!
Mikor lenyúlta a stuffot, akkor bekapcsolta a páncélt, és a becsapódó disztruptortûz tompa zajában széépen lelécelt.
Ezután egy kis laza, majd mikor már használja is az idõgépet (flukszuskondenzátort? ), akkor a kompjúter nem engedte a páncélt, és akkor lõtték szét a fél kompot sztem...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
be ám, de akkor hogy tudták szétlõni a hipermodern pajzsot ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Punker
de bekapcsolta

én mondtam hogy a számítógépek átveszik a hatalmat! Háromra verje szét mindenki a gépét! Eeeeeggyy, keeeeeeetthhhhhõõõõõ, háááá....

RelakSfromhome
Nem kapcsolta be a páncélt, nem engedte a kompjúter

LittleL
Azt nem értettem, hogy amikor meglépett a kapitány a Klingonoktól azzal a
tachion kütyüvel, és a kompon bekapcsolta a páncélzatot,
akkor hogy tudták mégis szétlõni a klingonok a pajzsgenerátort.

LittleL
Azt birtam, hogy Janeway nem ismerte fel saját magát. P

Punker
szerintem tetszett neki az ötlet 😊

RelakSfromhome
Borg néni mit gondolhatott, mikor meglátta, hogy két dzsénvéj van? 😄

RelakSfromhome
hogy a támadók is el tudjanak igazodni a hajón