11588
  • Tuvok #3991
    Vannak ilyen cuccaim kilószámra, ha kell ..
  • Punkerwork
    mondani akartam én is, de nem voltam benne biztos hogy a kép is volt és nem csak a link :)
  • Cat #3989
    benn volt már a topicban egyszer
  • RelakS
    Van ilyesmi még az energiafogyasztásról is :)
  • Laalee
    nemtom ismeritek e, én most találtam rá

• Cat #3986
    valaki szerez egyet, és akkor nekünk is csináltok :>
  • Tuvok #3985
    Én is ezt mondom :)
  • Guest
    Hozzál nekem is egyet, htx.
  • Tuvok #3983
    Be kell szereznem egy replikátort
  • Sir Quno Jedi
    Héj ! Dísziznátőbebfájvtápig !
  • Tuvok #3981
    Pedig bizonyos értelemben nagyobb költségvetést igényelt az a korszak, mert akkor igenis ott voltak a modern mágneskapcsolók egy pulton, vagy képcsövek trikorderekben, ma meg csak egy LCARS színekben pompázó műanyag vagy üveglap ...
  • Laalee
    vagy nem is azt nézted :D
  • 2XP
    Elképzelhető :)
  • Punkerwork
    akkor lehet nekem 2 cd volt? :)
  • 2XP
    Nem, ez egy egyrészes film volt.
  • Punkerwork
    az a 2 részes? azt én is pár hónapja néztem :)
  • 2XP
    Nemrég néztem meg a Legend of the Rangerst, és nagyon tetszett, aztán azt kellett olvasnom a b5-ös oldalakon, h nem lesz belőle sorozat, pedig nagyon jó lett volna :( Remélem azért nem véglegesen törölték...
  • Sir Quno Jedi
    Nos ez a Soong-os kis sztori nem is rossz ! Bár nehezen szakadnak el a TOS-tól, meg a TNG-től, mindég visszaköszön, néha már uncsi...
  • Laalee
    hát azért a tos elég kemény volt 1-2 részben érződött hogy nincs pénz vagy ember a látványra. kedvencem amikor egy bányában szilicium szörnyekre bukkannak. kb ugy néztek ki mint egy dohányzóasztal pukróccal leteritve a 4 sarkán megcsomózva :D
  • Punker
    ja :)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem a tudományos módszer mindmáig a kevdvencem, ha már semmi sem jön be ! :DDD Spock, Kirk és McCoy mindig tudtak brillírozni !
  • Cat #3970
    jah, manapság a látvány sokkal többet számit mint a magvas tartalom
    egy star trek TOS epizódon még 20 év után visszanézve is el lehet gondolkodni, szeretem a nem egyértelmű döntéseket
  • Sir Quno Jedi
    Meg bazivén, öveg f@szok vagyunk má vazeg...
  • Sir Quno Jedi
    AZt mindenki, de az a SFCh saját faszsága miatt van sztázisban !
  • Punkerwork
    én a B5-öt is visszasírom
  • Sir Quno Jedi
    Jó lenne, ha utánaolvasnál most mi megy Trek ügyben ! Nagyon inog a RDberry birodalom és ez ultragáz nekünk sf fanoknak. Sajna manapság nincs igény arra, ami 25 évig kellett. Új idők, új fiatalság, új elvárások, új üzletpolitika...
  • Cat #3965
    annak ellenére hogy én korántsem vagyok kétsébeesve, mert ugy vélem hogy ha beszüntetik is, biztos jön valami más, star trek univerzumban játszódó sztori, kár lenne abbahagyni, mert szerintem nagyon sok van még ebben a kezdeteket feldolgozó történetvonalban
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nem ártana odaseregleni a SAVEENTERPRISE.COM-ra, mert máris sokat tettek a Star Trek Enterprise végleges beszüntetése ellen, ami a végső halál !!! Ezenkívül igen sok hasznos info, riport és belső interjúk találhatóak arrafelé !
  • Tuvok #3963
  • Sir Quno Jedi
    Menek haza megnézem ezt a három részes mini arc-ot egyben, úgy jobban "lejön" :DDD !
  • Sir Quno Jedi
    Köszi, tudom, csak gyors a kezem és már nem akartam helyesbíteni, aki ismeri tudja.
  • Tuvok #3960
    Amúgy Spiner ,)
  • Tuvok #3959
    Meg B4-t :))
  • Sir Quno Jedi
    Abszolút ! Meg a City HD-t, a Level 14-et, Sci-Fi Channel-t, Oxygene-t, nálunk mind bejön, ez egy ilyen HDTV-s környék vazze ! Gyúrunk ?
  • Laalee
    látom mindenki fogja otthon a UPN-t :D
  • Cat #3956
    bazz, pont tegnap néztem végig ezt a hármat, és egyáltalán nem tünt fel
    egyébként én azt hittem hogy azt akarják bevezetni hogy a borgot is az emberek találták fel
  • Laalee
    bronzosbörrel jobban bejött :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja, most eljátszhatja végre a saját apja ősét ! :DDD
  • Laalee
    éreztem én hogy ezért rakták be a "data-t" :D
  • Sir Quno Jedi
    Ő Dr. Noonien Soong volt, ő építette Data-t és Lore-t ! :DDD

Viccesek a készítők, mivel Arik Soong Noonien Soong őse ! :DDD