11588
  • FrezeR
    sajnos ugy tünik abbahagyják mert a jövőheti műsorban már az a deep space van helyette és más napokon sem látom, hogy folytatnák.:(
  • Tuvok #4030
    Ja, a "Time's arrow" Part II lenne, de még ha nem az, akkor is miért hagynák félbe a TNG-t ? Ebben semmi logika sincs ...
  • Punker
    nem tom, elméletielg a mai 2. résznek lenne folytatása :)
  • Tuvok #4028
    Miaf ..?! Most néztem meg videóról a mai kettőt, idézem amit a 2. után mondott a bemondópasas:
    "A Star Trek mára véget ért, de tartsanak velünk jövő héten is, mert jön a Deep Space Nine !"

Ez most komoly
  • Punker
  • Tuvok #4026
    Gagyi, minden tárgyon át tudnak nyúlni vagy lépni, de a padlón nem ...
  • Punker
    ezt a részt még nem láttam
  • Tuvok #4024
    De maga a borg háttere már meglepően kialakult :)
  • RelakSfromhome
    A TNG-ben az egész borg gagyesz :P
  • Punker
    elég gagyesz ez a borg maszk :)
  • RelakS
    Röhögni fogsz, de előbb értettem a viccet, minthogy elkezdtem volna agyalni a körítésen :) A Fire at Will eléggé szemet szúrt :)
  • Laalee
    mindent nagyszerüen értettél csak a viccet nem :D
  • RelakS
    Stimmel, de hogy a többit jól értettem-e? :)
  • Cat #4018
    fire at will -> Lőjj Willre
  • RelakS
    Mivan?

"Béta, amikor azt mondtam, hogy >tüzelj tetszés szerint<, nem szó szerint gondoltam!"

Jól értem? (Persze magyarul értelmetlen, mert szóvitz :D )
  • Tuvok #4016
    LOOOOL, meghallgat !!!!
  • Tuvok #4015
  • Tuvok #4014
    Minek ?
  • Cat #4013
    ráadásul alaposan ki kéne egészíteni az enterprise esményeivel
  • Tuvok #4012
    Sry, nagy :)
  • Tuvok #4011
  • Sir Quno Jedi
    Nos valószínű Juliana volt az utsó android, mert Data nem árulhatta el őt, ez volt az egyik alap-program amit Soong bele telepített !
  • Sir Quno Jedi
    Ő van ahol azt írják, Data volt az ötödik android, akit Soong azért épített érzelmek nélkül mert rájött, hogy hibázott a negyedik androiddal Lore-ral, mivel érzelmei voltak. ÉS az első három android kísérlet kudarccal zárult előtte.
  • Sir Quno Jedi
    Igen az utós kettő ők voltak, nagyjából egy időben.
  • Sir Quno Jedi
    Dr. Juliana O'Donnell volt Soong felesége. Kibernetikusként ő segített Soong-nak a robotok tervezésében. Aztán a Kristály entitás Omicron Theta kolónia elleni támadása után meghalt és személyisége egy része egy Soong által épített android testbe vádorolt. Abban a balesetben halt meg Soong is, de később kiderült, hogy él és épített egy labort a Terlina III-on, ott is halt meg valójában.

Juliana emlékei töredékesek voltak a saját andoriddá válásával és Soong halálával kapcsolatban. Később férjhez ment Dr. Pran Tainer-hez az Atrea IV-ről, ahol Data deríti aztán ki, hogy Juliana az ő tervező "anyja" (mivel Data tudata megsérült a Kristály entitás támadása során).
  • Tuvok #4006
    Data és Lore kb. egyszerre készültek, egyikük lett a 'tökéletes jó', másik az érzelemchipes rossz .
  • Laalee
    de ha data volt az uccso akkor neki kellett a legfejlettebbnek lenni, mégis tele volt hiányosságokkal :D
  • Laalee
    jodeazugyanazvolt és félkészen találták nem? vagy valamit keverek :D
  • Sir Quno Jedi
    Soong 6 androidot épített, az utsó három B-4, Lore és végül Data !
  • Punkerwork
    töröllek bazze :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem, mert Datának volt testvére Lore, stb., nem tudom mit csodálkozol ?!
  • Laalee
    4000

• Laalee
    3999
  • Laalee
    4000ig szpem :D
  • Laalee
    meg data volt az egyetlen ilyen fejlett kiborg nem? hogyhogy akor a nő sokkal fejletteb volt nála?

ide az infokkal :D
  • Laalee
    csak nehogy ajánékba kapja :D mert akkor nincs idő átalakítani :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost a mérleget is lehet kiberizélni, hogy ha az asszony áll rá, mit mutasson ! :DDD
  • Laalee
    belinkelgethetsz párat ha gondolod
  • Laalee
    és amikor rááll a mérlegre az meg 450kilot mutat természetesnek veszi :D
  • Sir Quno Jedi
    Így van, nemigazán a Borgról van szó. Soong mondja is a végén, hogy az embereket lehet, hogy nem is igazán lehet megváltoztatni, nade a kibernetika, a mesterséges intelligencia ! Igaz, az ő életében nem tudja befejezni a munkát, de 1-2 generáció majd meghozza a gyümölcsét ! :DDD

Noonien Soong majdan még a feleségét is androiddá változtatja, mikor az meghal, sőt hogy a nő ne jöjjön rá a turpisságra, a test még öregedni is tud, akárcsak egy emberé !