11588
-
#4031 sajnos ugy tünik abbahagyják mert a jövőheti műsorban már az a deep space van helyette és más napokon sem látom, hogy folytatnák.:( -
#4030 Ja, a "Time's arrow" Part II lenne, de még ha nem az, akkor is miért hagynák félbe a TNG-t ? Ebben semmi logika sincs ... -
#4029 nem tom, elméletielg a mai 2. résznek lenne folytatása :) -
#4028 Miaf ..?! Most néztem meg videóról a mai kettőt, idézem amit a 2. után mondott a bemondópasas:
"A Star Trek mára véget ért, de tartsanak velünk jövő héten is, mert jön a Deep Space Nine !"
Ez most komoly -
#4027 -
#4026 Gagyi, minden tárgyon át tudnak nyúlni vagy lépni, de a padlón nem ... -
#4025 ezt a részt még nem láttam -
#4024 De maga a borg háttere már meglepően kialakult :) -
#4023 A TNG-ben az egész borg gagyesz :P -
#4022 elég gagyesz ez a borg maszk :) -
#4021 Röhögni fogsz, de előbb értettem a viccet, minthogy elkezdtem volna agyalni a körítésen :) A Fire at Will eléggé szemet szúrt :) -
#4020 mindent nagyszerüen értettél csak a viccet nem :D -
#4019 Stimmel, de hogy a többit jól értettem-e? :) -
Cat #4018 fire at will -> Lőjj Willre -
#4017 Mivan?
"Béta, amikor azt mondtam, hogy >tüzelj tetszés szerint<, nem szó szerint gondoltam!"
Jól értem? (Persze magyarul értelmetlen, mert szóvitz :D ) -
#4016 LOOOOL, meghallgat !!!! -
#4015 -
#4014 Minek ? -
Cat #4013 ráadásul alaposan ki kéne egészíteni az enterprise esményeivel -
#4012 Sry, nagy :) -
#4011 -
#4010 Nos valószínű Juliana volt az utsó android, mert Data nem árulhatta el őt, ez volt az egyik alap-program amit Soong bele telepített ! -
#4009 Ő van ahol azt írják, Data volt az ötödik android, akit Soong azért épített érzelmek nélkül mert rájött, hogy hibázott a negyedik androiddal Lore-ral, mivel érzelmei voltak. ÉS az első három android kísérlet kudarccal zárult előtte. -
#4008 Igen az utós kettő ők voltak, nagyjából egy időben. -
#4007 Dr. Juliana O'Donnell volt Soong felesége. Kibernetikusként ő segített Soong-nak a robotok tervezésében. Aztán a Kristály entitás Omicron Theta kolónia elleni támadása után meghalt és személyisége egy része egy Soong által épített android testbe vádorolt. Abban a balesetben halt meg Soong is, de később kiderült, hogy él és épített egy labort a Terlina III-on, ott is halt meg valójában.
Juliana emlékei töredékesek voltak a saját andoriddá válásával és Soong halálával kapcsolatban. Később férjhez ment Dr. Pran Tainer-hez az Atrea IV-ről, ahol Data deríti aztán ki, hogy Juliana az ő tervező "anyja" (mivel Data tudata megsérült a Kristály entitás támadása során). -
#4006 Data és Lore kb. egyszerre készültek, egyikük lett a 'tökéletes jó', másik az érzelemchipes rossz . -
#4005 de ha data volt az uccso akkor neki kellett a legfejlettebbnek lenni, mégis tele volt hiányosságokkal :D -
#4004 jodeazugyanazvolt és félkészen találták nem? vagy valamit keverek :D -
#4003 Soong 6 androidot épített, az utsó három B-4, Lore és végül Data ! -
#4002 töröllek bazze :) -
#4001 Nem, mert Datának volt testvére Lore, stb., nem tudom mit csodálkozol ?! -
#4000 4000
-
#3999 3999 -
#3998 4000ig szpem :D -
#3997 meg data volt az egyetlen ilyen fejlett kiborg nem? hogyhogy akor a nő sokkal fejletteb volt nála?
ide az infokkal :D -
#3996 csak nehogy ajánékba kapja :D mert akkor nincs idő átalakítani :D -
#3995 Namost a mérleget is lehet kiberizélni, hogy ha az asszony áll rá, mit mutasson ! :DDD -
#3994 belinkelgethetsz párat ha gondolod -
#3993 és amikor rááll a mérlegre az meg 450kilot mutat természetesnek veszi :D -
#3992 Így van, nemigazán a Borgról van szó. Soong mondja is a végén, hogy az embereket lehet, hogy nem is igazán lehet megváltoztatni, nade a kibernetika, a mesterséges intelligencia ! Igaz, az ő életében nem tudja befejezni a munkát, de 1-2 generáció majd meghozza a gyümölcsét ! :DDD
Noonien Soong majdan még a feleségét is androiddá változtatja, mikor az meghal, sőt hogy a nő ne jöjjön rá a turpisságra, a test még öregedni is tud, akárcsak egy emberé !