11588
-
#4071 csak tippeltem :D meg valahol ezt olvastam -
#4070 banyek már megint folytatjuk rész volt az enterprisében... -
#4069 Nem ott hagyták abba, hogy hanyatt-homlok menekülnek a ds9-ről? -
#4068 anno itt hagyták abban :D -
#4067 Hmm, tényleg :D
"Minden lehetséges" :) -
#4066 ez kész, tényleg a közepén kezdték újra adni -
#4065 az újság szerint DS-9 lesz ma 139-140. rész, Viasat is eldönthetné már hogy mit akar adni, mert ez így hogy elkezdi a közepén szerintem nem a legjobb megoldás. -
#4064 eDonkey? -
#4063 pekkkmeeen -
#4062 csellóshubbal az a baj hogy adsl em van :D -
#4061 Chellós HUB-on kérdezz körbe, ott páran letöltötték az egészet. Ha jófiú vagy, biztos lesz jótét lélek. -
#4060 eltünt 4 mp re persze semmi baja sem lett.
a viharos résznél eltünt emberre nem emlékeztem. de őt is csak azért kellett félretranszportálni hogy lássuk milyen erős vihar van :D ott sem a transzporter technika gyerekcipőben járásán volt a hangsúly. -
#4059 torrent az uj részekkel van dugig a régiekre nincs seeder 4 nél több D: 2 hét alatt lejött 10% az s1 torrentböl -
#4058 De a torrent dugig van vele !
suprnova.org azt haller ! -
#4057 Nincs netem odahaza, itt bent meg HTTP proxy, plász bankbiztonság ellenőriz ! -
Cat #4056 kérdezd meg erről a tolmácscsajt, ő egyszer "eltünt", egy viharban transzportáltak fel, és azt álmodta komában (persze ez később volt), hogy láthatatlan, és villogtatja a kapitány kabinjában a lámpát, morzejeleket adva. Nem is meri használni azóta se a transzportert :)
(kapásbol mondtam két sztorit) -
Cat #4055 volt egy rész még az első sorozatban, amikor lenn voltak egy bolygon, éjszaka ultek a tábortüznél, és arrol kisértetsztorikat meséltek, és azt várták hogy T'pol beszarjon - egy transzporter hibás volt, és egy ember eltünt, és azota is bolyong valahol
asszem az volt amikor a bolygon vmi növény drogot tartalmazott, és mind hülye lett tole, csak t'pol birta jobban a többieknél -
#4054 jeti nincs dead like me hozzáférésed? amit megosztasz :D -
#4053 jo de ez olyan mintha 1800 ban holdraszállást végeztek volna :D
mondjuk lényegtelen sorozat azt kész, de azért csinálhatnának egy légy szerü részt :D összeolvad 2 lény :D -
#4052 Voltak is balesetek belőle, a harmadik szezon végére bátorodtak fel, de most is óvatosak vele.
Amúgy a transzporter technológia lényege, hogy csak bizonyos peremfeltételek között garantált az átvitel. A TOS-ban is általában külső körülmények, vagy rendszerhiba miatt szoktak lenni anomáliák. -
#4051 Nekem pedig a 3. szezon, már-már Bab5 szerűen összefüggő sztorija jött be ! Nem vagyunk 1formák.
Én is rühellem a "to be continued...' feliratot, de megértem. -
#4050 valamelyik tos nagyfilmben volt hogy alig merték használni a transportert mert sok baleset volt belőle. archerék a tost párszáz évvel megelőzve gond nélkül használják már most is. -
#4049 a történetet lehet úgy is folytatni hogy a háttérben finoman érződnek a fonalak, de egy epizód egy fő szoribol áll.
a másik felvetésedre meg pl a xindis 3. szezon már az elején tudtam hogy megmenekül a föld :D sőt azt is tudta mindenki hogy megnit 5 ember fogja elpusztítani a szuperfegyvert :D
szerintem az első 2 évad lényegesen jobb volt mint ezek. -
#4048 Ráadásul máris számtalan utalás és összefüggés van, már csak ebben a részbe is TOS,TNG részekre, univerzumra, sőt a rajzfilmsorozatra is ! Ők jól ismerik a világot és vérprofik ! -
#4047 Új író gárda van erre a három részre ! Judith és Garfield Reeves-Stevens ! Őket a legelismertebb Trek és egyéb SF novellaírók között tartják számon ! Szal. nem lesz ez rossz ! -
Cat #4046 szerintem nem baj, pont hogy örülök hogy nem egyrészes kis sztorik vannak, hanem jobban kidolgozott történetvonalak
hidd el, ha nem részenként néznéd, hanem 2-3mat egymás után, sokkal jobban tudnád értékelni. Ezzel azt akarom mondani hogy lehet most fikázod őket emiatt, de ezáltal értéket teremtenek, és 10 év mulva visszanézve is izgalmas lesz. Van idő kifejteni a történetet, megcsavarni a szálakat, nem pedig előre tudod, hogy a 3ik reklám után jön az ent, lő kettőt és minden rendben lesz, megoldodik a történet, megmentik xy csapattagot, vagy meggyógyul akit meglőttek. Ez nagyon nincs igy, és ez igy van jól. -
#4045 kicsit unalmasak már ezek a folytatjuk részek egymásután. értemén hogy szarbanvan az ent és igy probálják visszarángatni a nézőket, de akkoris :D az elöző is 3 részes történet volt ez is minimum 2 vagy több. a xindis majd egy egész évad volt. -
#4044 Ja, behaltam ! -
#4043 ez volt csak a kincstári készletben :D -
#4042 Na ezt sem gondolta volna ARche, hogy egy vulkáni Syrrannite pont a P'Jem-i incidens miatt fog benne megbízni ! Bizony az élet telisteli meglepivel ! :DDD
De Forrest admirálisért kár... :-(((
Amúgy nagyon tetszett a kapitány álcája, midőn egy "NX-01" jelzésű sapkát viselt a Vér mezején ! Ennél jobban már tényleg nem álcázhatta volna magát, minthogy egy csillagflotta regisztrációs kódot hord a búráján! :DDD -
#4041 -
#4040 Vajon ?! :DDD -
Garfield #4039 !!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER
(Már akinek)
Miért az az érzésem, hogy a 4. évadban T'Pol házassága után 3 résszel nem véletlenül zajlanak az események a Vulcanon? -
#4038 Vulkáni fájlok - avagy minden, amit a zöld vérűekről tudni lehet -
#4037 ahhoz hasonló kéne :D -
#4036 tudom sajnos pont ugy találtam rá hogy másnapra törölte a kreditweb... még jó hogy nem küldtem smst -
Cat #4035 volt egy startrekfan kreditweb.hu vagy ilyesmi cim, ahol mindegyik fenn van, de most nem megy -
#4034 valakinek ötlete ahol a voyager dvdrip fellelhető? torrent nemérdekel alig seedelik, 2K val meg nem fogok tölteni 30gigát :D
smsweb vagy hasonló érdekel, végszükségben :D -
#4033 :) -
#4032 hogy leadják helyette a ds9 et a közepétől gondolom azt is akkor fogják abbahagyni amikor érdekes lesz :D az első 2 évad szar, kb onnan jó hogy kopasz a kapitány :D