Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Nektek teccik ez az új sorozat ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
Úgy 30-szor. 😛

Még B'Elanna is bejött nekem, de nagyon, és nem csak külsõre. 😊 PTAH !

Guest
Adam5
jaja

Tuvok
Nekem még Troi is bejött, csak a TNG-ben rohadtul nem tetszett a haja, néha olyan volt, mint aki belenyúlt a 220-ba, de az ST8-9-ben már egész jó. 😊

Adam5
mert ugye Dax volt férfi is...

Tuvok
Nem Ezri-re gondoltam, hanem Jadzia-ra, nem csípem a rövid hajú nõket. 😊

Egyébként a TOS-ban ugye a hosszú szõke hajú bombázók nélkülözhetetlen kellékek voltak, azok se voltak ám rosszak...

Adam5
bocsi nekem nem Dax a 3. hanem Jadzia

Adam5
jaja

Adam5
Nem rossz

Punker
3. a listán 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
egyépként:
akit érdekel

Tuvok
Dax senkinek se tetszik ? 😄

Eye-scream
7 of 9 4ever 😄 de azért a nyelvész csajszi se olyan rossz

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
írtam 😄

és télleg, elõbb ST8 zenéje ment, most TNG, LOL

ejj, ki nézi aztat

Sat1 en original zene megy az fix

Tuvok
LOL, asszony szólt, hogy a valóvilágban a "hülye sorozatom" zenéje ment, ez most komoly ?

Adam5
fura pedig a super rtl-t vagy valmelyik masik német adón néztem anno 1-2 részt de annak is ez a zenéje volt mint a viasaton

Adam5
a vége kicsit ilyen TNG de sztem qrva jó

Tuvok
ez tényleg sokkal jobb, ezexerint a németek tényleg csináltak maguknak

úgy nézki

Adam5
sajátot zenét csináltak a németek?

Adam5
bocsi baloldalt

Adam5
Adam5
Ezért vér fog folyni 😄DD

Adam5
Mondjuk a mostani zene is türhetõ de elvették az igazit!

Adam5
A németeknek tipikus Star Trek zenéjük van
nem érrrrrrrrr!!!!!!!!!4

Adam5
ááá
ezt szedjétekj le és halgassátok a zenét!!!
link

Adam5
télleg tiszta akira csak a (nemtom mik) felülvannak
egyépként itt van ez:
sorry hogy német de csak ezt találtam 😞

Enterprise NX-01 USS nélkül 😊

Nx-01 a hajó jelzése

Tuvok
T'Pel, vagy T'Pol, lehet rokonok 😄

Punker
ha nem is olyan jó mint 7-s volt de azért örökranglistán a 2. hely az övé

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eye-scream
Amúgy lol a fejlett 21. századi orvostudomány piócarátétellel gyógyít.... (tudom hogy angolna volt de akkoris)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Na látom mindenki begõzöl a hegyesfülütõl... 😄

Punker
kapitány helyében elkapnám a kis hegyesfülût

Tuvok
"vulkáni kutatótiszt"

Deja vu...

Punker
ja volt valami az elsõ részben mutatták

Tuvok
Egyébként ennek a hajónak van valami azonosítója ? NCC 1701-akármi ?

Punker
az ocsmány közelebb áll az igazsághoz 😊

Tuvok
jaa hmm

egyébként ez a hajó...CSÚNYA !!

alulról nézve a hajó olyan mint egy akira

nem is rossz ez a sorozat😄

Punker
nálam csak a kapitány lagolt 😊

Tuvok
csak nekem szellemképes a Viasat ?

Punker
laggol a manusz 😊)))

Punker
szerintem most hosszabb a reklám blokk 😞

Adam5
Jaja