11588
-
#4286 geciek hamarabb kezdték -
#4285 Gondolod? :) -
#4284 szóval holnaptól Voyager? -
#4283 Holnaptól Voyager
Már volt reklámja is -
#4282 jövőhéten lesz trek? -
#4281 Gyáá, kicsit szemetes a Cardassia 1 környéke :D -
#4280 jó rész :) -
#4279 Nos van benne valami, kissé gagyi volt az egész ! Mind1, azért nézhető volt. -
#4278 nekem is 15$ lenne havonta a game ezért választottam az 1 éves előfizut, így nincs 2k 1 hónapra amit ki lehet bírni -
#4277 és egy st rpg tuti nem lesz 15usd alatt havonta, amit szintén ki lehet birni, de ez feltételezi, hogy csak 1 játékkal játszok egész hónapban. -
#4276 ugy is sok :D -
#4275 de ez nem havi hanem éves :) -
#4274 nekem pont 99usd vel többmint amennyit rászánnék a havidijra :D -
#4273 nekem WWIIOnline most 99,99$ lesz 1 évre az nem sok. -
#4272 naccerü ujabb dolog ami érdekelne ha nem lenne havidijas D: -
#4271 Star Trek MMORPG game-t csinálnak -
Garfield #4270 Francba, center lemaradt... Így jártam. -
Garfield #4269 !!!SPOLIER (ENT következő részeivel kapcsolatban)!!!
A Star Trek: Nemezis után - amelyben ugye előadták, hogy mennyire nem ismeri senki sem a rémusziakat és milyen rejtélyes emberek és izé - tökönszúrom magam, ha a következő 3 részes minisorozatban tényleg rémusziak lesznek. Bár a ferengik felbukkanása után már nem nagyon csodálkozom semmin...
Miért nem raknak bele vadiúj fajokat, mint ahogy tették a xindivel? Például bemutathatnák a tholianokat, epizód-szereplőként már elégszer felbukkantak, hogy velük is foglalkozzanak egy kicsit.. -
Garfield #4268 Háát, nem estem hanyatt az ENT 4x11-től... -
#4267 a kir shara jo volt nekem nagyon bejött, az mondjuk nagyon nem tetszett hogy 3 hét kellett hozzá, de egyben megnézve jó volt. -
Garfield #4266 Most néztem a 4x11 ("Observation effect") tartalmát: első blikkre egy kellőképp elcsépelt sztori ismét. Kíváncsi leszek, hogy tudnak-e benne újat mutatni. -
Garfield #4265 Én se igazán értettem, hogy miért kellett összevesznie mindenkinek mindenkivel.
A xindis részek óta kicsit leült a sorozat, a Kis'shara-s minisorozat még csak-csak elmegy, de a többi valahogy tömény szenvedés. -
#4264 régi st filmekhez jó bármelyik nagy dc hub, friss sorozatokhoz meg torrent. tv-swarms.com -
Lovag #4263 Üdv! tudnátok olyan dc++ hub címet vagy weboldalt vagy torrent oldalt ahonnan le tölthetnék mindent ami star trek, a mozifilmeket, és a sorozatokat is?? -
#4262 Megnéztem a 4x10-es Enterprise részt, de vh nem tetszett annyira, lehet csak azért mert túl rég volt az utolsó... Mintha nem élték volna bele túlságosan magukat a színészek a szerepbe, a haláleset felett is könnyen túltették magukat, a történetnek sem volt sok értelme, aztán meg h egy négert Ericksonnak hívjnak, hát én nem sok svéd vonást fedeztem fel rajta :) -
#4261 Jövő hét szombat DS9 utolsó két rész, vasárnap Voyager lesz a 147 . (Unimatrix Zero, Part II) résztől . -
#4260 Neveket tudsz ?
Oberfrank, Horányi, Kránitz, stb ??? -
#4259 jó rész volt :) -
#4258 Szerintem tök jó a szinkron!!! -
#4257 Hmm, HBD Rikernek -
Cat #4256 Star Trek Classic Communicator Bluetooth Headset -
#4255 ÉÉÉÉSSS ??? -
#4254 nem csak az :) -
#4253 az a felirat volt :D -
#4252 ma reggel láttam HBO-n a film utolsó 10 percét :) -
#4251 Én tegnap az első 10 percről maradtam le, mert 25 perccel előbb kezdték -
#4250 Hát ma lemaradtam, videóbeállítás elfelejtése roxx -
#4249 nálunk fekete a kép, de hang van... :D most vagy upc a szar vagy a viasat -
#4248 na mi votl a mai részekben? ma se láttam :( -
#4247 Ja, ideje volt már, kicsit sok a szünet !