Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ST XI ??
Surprise ? Az volt a hajó neve a Kapitány és katonában is. Bazeg, ez vmi komédia ?

Az Enterprise meleg legénységének mozifilmje 2004 nyarán kerül a német mozikba, az "(T)Raumschiff Surprise - PERIODE 1" címmel.

Bár a warp 10 baromság volt...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
AGGyÁÁÁÁÁK ÚÚÚÚJRAAAA!!!! LÁTNIAKAROOOOOOOOOM!!!😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
jók az ilyen mókásabb részek is.
az is nagyon LOL volt, amikor Paris és Janeway hüllõvé változott, és párosodtak...LOL
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez annyira...olyan.
Picard, Kirk, na õk igen !
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ez Russel Watson de ugyan azt elénekli full ban mint Rod Stewart és ami a filmben van az Russel Watson-é csak rövidve értem 😊
Where My Heart Will Take Me (album version): 4:14
Where My Heart Will Take Me (TV version): 1:29