Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Loool, szent szar, ez mi a levágott fejû garnéla ezezez ???????????
ST XI ??
Surprise ? Az volt a hajó neve a Kapitány és katonában is. Bazeg, ez vmi komédia ?

Erre a filmre kiváncsi leszek, mivel a manitu bocskora nagyon teccett anno😄

Michael "Bully" Herbig a népszerû német humorista a nagysikerû 'Manitu bocskora' után ismét filmet forgat, ami az interneten megtartott szavazásnak megfelelõen Star Trek paródia lesz.

Az Enterprise meleg legénységének mozifilmje 2004 nyarán kerül a német mozikba, az "(T)Raumschiff Surprise - PERIODE 1" címmel.

Észkombány játék Volt egy voyageres részben ez az okos ürge , aki hetesre pályázott, hát itt a legújabb fejtõrõje.

Guest
#2426: Nekem anno hatos alatt sem ment...
Eye-scream
Az nagyon durva volt 😄

Bár a warp 10 baromság volt...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
jah, az jó volt

RelakSfromhome
?

AGGyÁÁÁÁÁK ÚÚÚÚJRAAAA!!!! LÁTNIAKAROOOOOOOOOM!!!😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
jobban zavar, hogy mée van taréj, meg hol vannak a tribblik? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hykao
sztem nem.
jók az ilyen mókásabb részek is.
az is nagyon LOL volt, amikor Paris és Janeway hüllõvé változott, és párosodtak...LOL
nekem teccett, de a TOSban ugyanilyen klingon hajó volt

Punker
szar rész volt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok

hykao
...hmmm, 3 szmájli nem volt elég?
...a vulkániaknak tényleg nincs humorérzékük...
ez faszság, én is kértem volna technikát, nemértem hogy archer mér nem gyüjt technikai tudást

Tuvok
Ez fura, nekem úgy rémlett a klingonoknak nincs holofedélzetük.

Tuvok
Klingonoooook !!

Tuvok
Az 1 dolog, de valahogy nem birom megszokni, hogy ilyen nagy nevek után (elõtt) egy amatõr kapitány irányít egy ekkora (leendõ) hírnevû hajót.

hykao
LOL ez a rész...
hykao
...de Archer jóval elõbb élt mindannyiuknál...a töbiek biztos már csak tõle tanulták...
Tuvok
"Jonathan Archer vagyok, az Enterprise kapitánya."

Ez annyira...olyan.
Picard, Kirk, na õk igen !

ja 7.20as van meg

hatos opera alatt megy, 7es alatt nem

én is operát használok és tanusítom télleg nem müxik

Tuvok
Ok, akkor ezt végképp nem vágom.

RelakS
Opera alatt télleg nincsenö válaszgomb letõség!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
Akkor nem az opera a hibás, mert mindkettõ egyatta javascript. Sztem csak lusta vagy 😛

Guest
#2419: A harmadik évadtól álítólag már Star Trek: Enterprise...
Guest
#2418: De, az mûködik.
nem véletlen hogy a sorozat cime NEM Star Trek: Enterprise, hanem Enterprise, Star Trek elõtag NÉLKÜL

Tuvok
szal a privát se mûködik ?

Guest
#2415: Opera bazz 😛P
Guest
#2414: Nem.
Tuvok
VÁLASZ gomb bazz 😛

Adam5
te már halottad ezt a 3.ávadost?

Guest
#2412 a #2410-re... 😊
Guest
Jaja, nem rossz. Csak - amint Tuvok is mondja - nem sok Trekes ven benne. Mondjuk ez eddig a sorozatra is áll... 😊
Adam5
igazad van itt itt is van hogy Faith of the Heart (Enterprise Main Theme Season 3) csak nem lehet letölteni 😞

Eye-scream
Nekem tetszik-az újrakevert nemtommilyen.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Guest
Amúgy állítólag a 3. évadtól újrakeverték, és ez nem vált elõnyére... Úgy látszik, ezt a "hagyományt" átvették a DS9-tól.
Guest
#2405: Ez kétségtelenül így van.
Tuvok
jaja, így korrekt

Adam5
sztem leginkább az a német való neki

Tuvok
tökmindegy, nem Treknek való zene

Adam5
jaa értem
ez Russel Watson de ugyan azt elénekli full ban mint Rod Stewart és ami a filmben van az Russel Watson-é csak rövidve értem 😊

Guest
Az újraénekeltbõl kétféle hosszúságú van:

Where My Heart Will Take Me (album version): 4:14
Where My Heart Will Take Me (TV version): 1:29
Adam5
vagy az ez?
pill leszedem mert már nem értem 😊