11588
-
#4329 geco, VALÓDI borg a spektrumon :) -
#4328 nc ... -
#4327 worksuxxx -
Cat #4326 nem vesztesz semmit
én komásan felkelek 11kor, belenézek, 3sec alatt konstatálom melyik rész és visszafekszek -
#4325 ma se látom :( -
Monoton #4324 CSá!
Valakinek nincsenek meg dvd-n a sorozatok összes része?
Nagyon szeretném megszerezni mindet.
Feliratos is megteszi!
Na meg az összes mozifilm is kellene! -
#4323 nekemisfeltünt :D
az elötte levő részben meg valamelyik lénynek sisko hangja volt -
#4322 Will Riker, mint klingon szinkron? :D -
#4321 AXN adón megy az Enterprise keddenként 20 órakor. -
#4320 áz :) -
#4319 szeretem ezeket a részeket :) -
#4315 hehe, a doki (osh) a retekklubon :) -
_Vegeta_ #4314 Jottem megin hogy hulyenek nezzetek. Nallam eddig a tng etalon star trek szinten, sott a Babylont ostromollja.
Egyszo mint szaz nagyon bejon, viszont a szinkron megoli az egesz atmoszferat. Data beszolasai nagyon kafák. :>> -
#4313 hehe
épp az előb akartam beírni, hogy milyen szemét volt a gyomorgörcsös kajájával :D -
#4312 Nem tudom, hogy közületek ki KotOR-ozott, de ezt a stáblistán szúrtam ki :)
-
_Vegeta_ #4311 Jojo, persze persze, de enis csak ugy megemlitettem. Mert csak kesobb tunt fel a jobaratokban pl. kb 3xra tunt fel h mintha ismeros lenne az az alak. :) -
Cat #4310 itt nem arról volt szó hogy miben szerepelt, azt én is meg tudom nézni IMDB-n :) hanem hogy néztem a sorozatot, és egyszercsak ott volt, nyomtam egy alt tabot és beraktam ide -
_Vegeta_ #4309 Hehe, data. De o mar szerepelt a jobaratokba is a 10.szezonba hozza ment el rachel meghallgatasra. :) Plussz a fuggetlenseg napjaban is o a doki. :> -
#4308 láttam :D jo kis rész -
Cat #4307 nézzenek oda, nyugiba nézem hajnalban a joeyt, háttérben matt le blanc dumál, előtérben meg ki van?
-
#4306 -
_Vegeta_ #4305 Nem, nemlehet trek nelkul hagyni az embereket. Ez biztos vmi vicc. -
#4304 Ez mind Tuvok hibája... -
#4303 mi, nma:(( akkor by star trek...:(( -
#4302 na fasza ...
remélem majd lesz vmi igazi Trek szférájú cucc .. :/ -
#4301 de, abban is benne van :) -
Cat #4300 BASSZAMEG :( -
#4299 Star Trek: Enterprise Cancelled!
A SuperSubtitels fórumon még ezt isírták, bár nem tudom a forrását: "A viasat 3 bejelentette, hogy az Enterprise sorozat törlése miatt, valamint az USA nézettségi adatok tekintetében, nem veszi meg a többi évadot!" -
_Vegeta_ #4298 Jahh, akkor nemgond. :)
Tuvok: Az uccso film nem a nemesis ? Mert azt lattam sott meg is van, ugynezki ennyire nememlexem mivolt benne. :| -
#4297 nem véglegesen, még a legutolsó mozifilmben is bennevan :) -
Cat #4296 ohh, ez nem spolier, észre se veszed, többször is kiszáll, és többször visszatér
szász marcira hasonlit, az okoskodik ennyit -
_Vegeta_ #4295 Nemááá, egyreszt irhattal volna egy szpolylerfeliratot, masreszt meg nekem szimpatikus a kissrac. Tenyleg kiszall majd ? :) -
#4294 -
Cat #4293 :D -
#4292 tng ben Wesley Crusher-t nembirtam, de szerencsére kiirták :D -
#4291 jobb késöbb mint soha :D -
_Vegeta_ #4290 Kovezzetek meg, de csak most kezdtem el igazabol nezni a st:tng-t es teljesen rabul ejtett. Eddig csak ds9tetszett meg a kapcsolatfelvetel mozi, de a velemenyem valtozott. Nagy startrek megszerzesi hadmuveletet kezdtem. :]
Az 1x06 az "ahol meg senkisem jart" resz felverekedte magat nallam a legjobb scifi resznek.
Na megyek is vissza folytatom a mozizast. -
#4289 Ja, lemaradtam az előző rész tartalmából elejéről -
#4288 Csak egyszer adták le a szar szinkront, a normálissal már másodszor vetítik -
cse978 #4287 a régi szinkron YEAHHHHHHHHH