Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vagy az oldalon a menüsorban: Az "epizód info" a rövid verzió, az "epizód átirat" a teljes.
kösz all, terjesszétek
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én, Csekély Értelmû Medvebocs, bátorkodom megkérdezni, hogy ez mi???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Dodajutott egy csapat, majd a sikerekkor küldtek mégegyet, de azok összekaptak, viszont pont abban az idõben benézett egy aszteroida is a bolygóra! Semmi event horizont-os eltûnés nem volt, csak éppen 70 évvel a sorozat elõtt megszakadt a rádióadás.
egyáltalán nem lesz délután ötkor? vagy csak beiktattak egy fél kettes ismétlést is?
Viasat3 peticio a hajnali kezdés miatt
Mint tudjátok a neves és hirhedt Viasat3 csatorna átrendezte a mûsöidõt, miszerint az Enterprise sorozat április 12-tõl hajnali fél 2-kor vetítik, ezért inditottunk egy peticiot
irjátok alá
thx
Kb annyiról szól, hogy X évvel ezelõtt az emberek egy hajót küldtek kolonizálni oda.
Aztán valahogy az event horizon mintájára elvesztek, és semmi hír nem érkezett róluk azóta.
Most az enterprise, és a hõw crew éppen pont oda tart, és felfedezi, hogy a kolónia lakói kiirtották egymást (vagy mi), és bizonyos biológiai fegyver utóhatásai révén azóta a föld alatt élnek. 3 generáció alatt azt is elfeljtették, hogy õk emberek, ráadásul picit rohadnak is már.
Archer felhomályosítja õket a dolgokról, a doki meggyógyítja az egyiket, a másik jelentéktelen fõszereplõ pedig kideriti, hogy a déli kontinens steril, így költözzenek inkább oda, mert ott jobb mint a föld alatt.
Persze egy kis erõltetett bonyodalmat is vittek bele, amikor leszállnak, a shuttle alatt beszakad az egyik földalatti járat, amiben bentreked az egyik barlanglakó, akit persze Archer fõisten életét kockáztatva megment, és ettõl kezdve hisznek neki az õsemberek.
kösz!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Meg nekem is 😊
De akkor az (18) lesz, nem? 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!