Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
most mi van? a hegyfülû csaj elárulja a fajtáját?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Tuvok az emberek tényleg büdösek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem az m,egy msot amirõl írtatok elõbb

Punker
kezdõdik

Tuvok
Nem tudja vki, hogy akik az Ent fõcímét szerezték (Diane Warren & Russel Watson), van-e több számuk, asszonynak nagyon tetszik.

Tuvok
Nem, nincsenenk érzelmeink, de regényt nem minden vulkáni szeret olvasni. 😊

2XP
Én azt hittem a vulkániak türelmesek 😊

Tuvok
thx

Guest
http://startrek.sorozat.info/startrek/cgi/trek.cgi?f=ent006e1

Vagy az oldalon a menüsorban: Az "epizód info" a rövid verzió, az "epizód átirat" a teljes.
Tuvok
Link ?

Guest
Lol, tényleg, az átiratra linkelt... 😊

Ha ez sok neked, akkor olvasd el a rövidebb verziót. 😊
Tuvok
Uhh, szted elolvasok ennyit ?

Guest
#2488: Ja igen, így a legegyszerûbb... 😊)
2XP
Én is.

ok
kösz all, terjesszétek

RelakSfromhome
Sóder!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Titan
Aláírva!

Kori
Én is aláírtam

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tuvok
Tévedni borg dolog 😄D

RelakSfromhome
"Egykét sántítás joga "

Én, Csekély Értelmû Medvebocs, bátorkodom megkérdezni, hogy ez mi???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jóvanna, én kb 1 éve láttam angolul még 😊) Egykét sántítás joga fenntartva, de ennyi volt a lényege.
RelakSfromhome
Signed!

RelakSfromhome
?
Dodajutott egy csapat, majd a sikerekkor küldtek mégegyet, de azok összekaptak, viszont pont abban az idõben benézett egy aszteroida is a bolygóra! Semmi event horizont-os eltûnés nem volt, csak éppen 70 évvel a sorozat elõtt megszakadt a rádióadás.

Tuvok
aláírva

Guest
#2470: Annyiban módosítnám, hogy több kolonizáló hullám volt, és a korábban érkezettek nem látták szívesen az utólag jötteket. A túlélõk (az elsõ hullám leszármazottjai, akik nem tartják magukat emberenek) csak azt hitték, hogy a késõbb jöttek felelõsek a sugárzásért, de késõbb kiderül, hogy egy meteorbecsapódás az igazi ok.
hülyeség a szövege, mi az hogy "a sorozat nézõtábora nem ér haza 17:00-ra" ?! ez értelmezhetetlen

???
egyáltalán nem lesz délután ötkor? vagy csak beiktattak egy fél kettes ismétlést is?

Tuvok
köszi

Punker
aláírtam

hi all

Viasat3 peticio a hajnali kezdés miatt
Mint tudjátok a neves és hirhedt Viasat3 csatorna átrendezte a mûsöidõt, miszerint az Enterprise sorozat április 12-tõl hajnali fél 2-kor vetítik, ezért inditottunk egy peticiot
irjátok alá
thx

Terra Nova dióhéjban

Kb annyiról szól, hogy X évvel ezelõtt az emberek egy hajót küldtek kolonizálni oda.
Aztán valahogy az event horizon mintájára elvesztek, és semmi hír nem érkezett róluk azóta.
Most az enterprise, és a hõw crew éppen pont oda tart, és felfedezi, hogy a kolónia lakói kiirtották egymást (vagy mi), és bizonyos biológiai fegyver utóhatásai révén azóta a föld alatt élnek. 3 generáció alatt azt is elfeljtették, hogy õk emberek, ráadásul picit rohadnak is már.
Archer felhomályosítja õket a dolgokról, a doki meggyógyítja az egyiket, a másik jelentéktelen fõszereplõ pedig kideriti, hogy a déli kontinens steril, így költözzenek inkább oda, mert ott jobb mint a föld alatt.
Persze egy kis erõltetett bonyodalmat is vittek bele, amikor leszállnak, a shuttle alatt beszakad az egyik földalatti járat, amiben bentreked az egyik barlanglakó, akit persze Archer fõisten életét kockáztatva megment, és ettõl kezdve hisznek neki az õsemberek.
Tuvok

Punker
és ma nagy film se lesz 😞

Tuvok
Hmm, tegnap senki se látta ?

Kori
Lemaradtam, milyen volt, de objektívan ha kérhetném!
kösz!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

😄 Arra még várnod kell azt hiszem 😊)

Meg nekem is 😊

Punker
és is csak most értem haza 😞

RelakSfromhome
+nézzük!!! 😄😄😄

De akkor az (18) lesz, nem? 😄

Tuvok
T'Pol-t transzportálják, de a ruha ottmarad a mintatárolóban ?

mármint a jövõ hét hétfõi 😊

Viszont a hétfõi epizód az szerintem nagyon jó darab 😊

Nem vesztettél sokat,az egész sorozatban a legszarabb legunalmasabb rész volt ma /szerintem/. Mondom én aki a második szezon 8adik részéig mindet láttam.

Tuvok
nem volt alkamam beállítani

én se láttam ma, de nem aggodok, ugyis le lehet tölteni mindet a netrõl

RelakSfromhome
Én videót használok. Most nézem 😄

Tuvok
Rohadt mocsok g*ciláda f*sz fõnök a teves túlórás délutáni mûszakjával hogy rohadna meg, hát nem a végsõ fõcímre értem haza ?

Seth
Spuki meg Körk

PSN ID.: Beegabor

Eye-scream
Király, ha valaki régebben nézte a Bullyparadét németen, abban volt egy sorozat a startrek komédiájukból, szvsz igen bejövõs-bár mindenki buzi benne sazl nemtom mennyire lesz jó a film, remélem nem ezen az egy dolgon fognak lovagolni végig...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

aham, német komédia a manitu bocskora alkotóitól