Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Vulkáni férfiaknak 7 évente forrni kezd vérük, és életveszélyesen megugrik adrenalin szintjük, ilyenkor haza kell térniük párlyukhoz, akit a szülõk választanak ki számukra, és 7 évesen egy mentális kötést létesítenek. A Pon Far elsõ jelentkezésekor kerül sor az esküvõre és az egyebekre, feltéve hogy a menyasszony nem utasítja vissza. Ha megteszi akkor halálig tartó rituális harcra kerül sor a kikosarazott és a menyasszony által kiválasztott személy között."
csak tudod a magamfajta félig ember félig vulkáni egyedeknél nem kimondotttan 7 évente van 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Faith of the Heart (ez az eredeti)
Russell Watson:
Faith of the Heart (ez van a filmben)
Csak arra akartam célozni, hogy az eddigi részek alapján szerintem több érzelem van benne, mint egy tipikus vulkániban.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-Csak a fajfenntartás érdekében tettem..."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az mondjuk fura, hogy amikor a mp-ben baj volt a ncc1701 transzporterrel, akkor meg egy torzót kaptak. Pontosabban 2-õt
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"