Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
párjuk baze 😊
na, szal nehéz a vulkáni élet

Adam5
akko Russel Watson

Guest
#2388: ja de, mégis. 😄

"A Vulkáni férfiaknak 7 évente forrni kezd vérük, és életveszélyesen megugrik adrenalin szintjük, ilyenkor haza kell térniük párlyukhoz, akit a szülõk választanak ki számukra, és 7 évesen egy mentális kötést létesítenek. A Pon Far elsõ jelentkezésekor kerül sor az esküvõre és az egyebekre, feltéve hogy a menyasszony nem utasítja vissza. Ha megteszi akkor halálig tartó rituális harcra kerül sor a kikosarazott és a menyasszony által kiválasztott személy között."
Tuvok
sztem csak az egyiket hallottam 😊

Tuvok
jah 😊
csak tudod a magamfajta félig ember félig vulkáni egyedeknél nem kimondotttan 7 évente van 😄

Adam5
ez a szaporodási kényszer?

Guest
#2386: Szerintem nem.
Adam5
neked melyik teccik jobban

Rod Stewart-é
vagy
Russel Watson-é
?

Eye-scream
pon far nemcsak férfi vulkániaknál van?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
borzalmas !!

Adam5
Rod Stewart:
Faith of the Heart (ez az eredeti)

Russell Watson:
Faith of the Heart (ez van a filmben)

Adam5
ott van az eredeti is és a Sorozatnak újra énekelt is

Guest
Amúgy ha valakit érdekel: Enterprise fõcímzene
Guest
Lehet, de azok nem kolbászolnak ilyen messze. 😊
Tuvok
nem hinném, van még jópár

Guest
Nem tudom, de szerintem lényegében igen.
Adam5
az egész sorozatban ez lessz vajon az eggyetlen föderációs hajó?

Guest
Lehet. 😄
Tuvok
Hmmm, hát akkor még nem csinálta meg a Kolinahr-t, vagy lehet romulán kém.

Guest
#2372: Nem tudom, én is csak a Viasaton nézem az Enterprise-ot... 😊

Csak arra akartam célozni, hogy az eddigi részek alapján szerintem több érzelem van benne, mint egy tipikus vulkániban.
Adam5
kezdett megtörni a kis csaj 😄

RelakSfromhome
Megijedt, mikor a pofa mögélõtt fézerrel! Az iedelem érzelem, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Azt ne mondd, hogy lesznek neki ? brrrrrr

Tuvok
nem, az a pon'far volt !!

Guest
#2367: Azért az "érzelmek nélkül"-lel vitatkoznék...
Eye-scream
"-Jó volt szívem?
-Csak a fajfenntartás érdekében tettem..."

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
"Roncsolódik a képlet" 😄

Tuvok
PONTOSAN !! Igazi vulkáni ! Hidegvér, logika, érzelmek nélkül. Tökéletes.

RelakSfromhome
A pofa szépen nézett ki a kavicspiercinggel 😄

Az mondjuk fura, hogy amikor a mp-ben baj volt a ncc1701 transzporterrel, akkor meg egy torzót kaptak. Pontosabban 2-õt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

az se tetszett, a másodikban volt, a Khan haragja

Punker
ja nincs sok baj vele 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eye-scream
Lol ez mibõl mérhetõ le? Abból, hogy állandóan bámul, mint a baziliszkusz?😊

Adam5
a TNG-be is volt aikor olyan helyre mentek (nem emléxem már pontosan) bogarakat ettek és egyszer szétlõtték valamelyik fejét a fej szét robbant és bogarak jöttek ki belõle

Adam5
hát ez annyira azert nem horror sztem 😄 de az tény hogy télleg kicsit horror hatása van

nekem nem teccik ez a horroros vonulat, az elõzõ rész is ilyen volt, ez is, minek ez ide? én scifire vágyom, nem horror/thrillerre!

Kori
jó volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Punker
használták 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ja még elég kezdetleges 😊

Adam5
félnek tõle?

Adam5
Bazd de mirt nem használnak Transzportert?

hykao
...de itt nincsenek kõ manuszok...
Punker
a Föld2-ben voltak ilyen kõ manuszok a bennszülöttek nem?

Tuvok
viszont T'Pol egyre jobban tetszik, nem csak jól néz ki, de tök jó fej 😄

Punker
úú bazzz az a komp nagyon gagyi lett ennél még a mai gépek/tervek is szebbek

Tuvok
Ezt a zenét sose fogom megszokni...

Punker
Kezdõdik

Tuvok
jah, ok

az hogy full hasonlít a kettõ😄

Tuvok
De mi köze a Haegemoniának a Trekes hajókhoz ?

EZ TÉLLEG NAGYON HASONLÍT RÁe!