Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
közepes volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Pedig azt hittem, valami érdekes rész lesz belõle...
Kori
Aztán elzavarta, de az emberei az üstökösön szarba kerültek, és megkérte a vulkáni fõmuftit szedja ki õket a vonósugárral. A gépész csávó megakarta ismerni a vonósugarat de nem mutatták meg neki.

Mi lett a vége a mainak?
kb odáig láttam, hogy archer úgydönt, meghivja a vulkáni fõmuftit az enterprisera.
Kori
üstököst

Kori
Egy aszteroidát vizgáltak vulkáni beszólásokkal, mármint egy másik vulkáni hajó

Punker
nem láttam, jó volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
ú nem láttam
mi volt benne?

Kori
mai átlagos közepes rész volt

Eye-scream
Amúgymeg ez van, ezt kell szeretni 😊 (De a tegnapi télleg szar volt)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Nekem ez speciel tetszett...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
Az nem ésszerûtlenség, az fizetett statiszta. 😄

Mellesleg ez a rész (se) köt le egyáltalán.

Eye-scream
Najó de azért az ésszerûségtõl meg következetességtõl elég messze voltak. Gondoljunk csak kedvenc szereplõnkre, a pirosinges névtelen zászlósra a TOSbõl 😊

Kori
kezdõdik, nézzük

Tuvok
Sztem a többi sorozatal nem nagyon voltak ilyen gondok.

Eye-scream
"De a Trek az ésszerûségrõl, a következetességrõl szólna"

Najó, ezt hagyjuk szvsz...😊

Tuvok
Egy jövõben játszódó sorozatnak nem lehetnek biztos alapjai, ezért nem lehet realitása. De a Trek az ésszerûségrõl, a következetességrõl szólna, de az Enterprise ezt alapjaiban borítja föl.

KG21
Én sosem keresem a realitást, meg az ésszerûséget egy sci-fi sorozatban

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
megbukott? kár😞

KG21
egy vulkáni sosem röhög😊

RelakS
legyen

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tuvok
"Star Trek: Voyager" (1995) playing "Penk" in episode: "Tsunkatse" (episode # 6.15) 9 February 2000

RelakS
Nám! Az elit force ][-ben volt hang a lista szerint

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vazze, ugyanez a muki a DS9-ben nemcsak Vorta volt, hanem õ volt a ferengi Brunt fõelszámoló is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ahogy elnézem, még a ST:VOY-ban is szerepelt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem ez, egy másik.

Ez:

Tuvok

Igen, ez a pasi volt, csak csápokkal és kékre festve.

Azaz, csak nem ugrott be a nevük.

Tuvok

Tuvok
Vorta.

Jééé, ha jól láttam, akkor az andoriaiak vezetõjét ugyanaz a színész játszotta, aki a DS9-ban a Dominium "ügyaintézõjét" játszotta (akiknek olyan hülye fülük volt és klónozták õket, ha meghaltak; meg álladóan az alakváltók s*ggét nyalták, márha lehet fenékrõl beszélni az alakváltók kapcsán 😊)

egyébként mért nincsenek sokkal szorosabb kapcsolatban a Földdel? tök közel vannak hozzá elvileg, max. párhétre tõle, szubtéri adón folyamatosan kommunikálhatnának

2XP
Ezt a töritanárom szokta mondogatni 😉 - Mark Twain nyomán.

Eye-scream
Nem! Máshol is volt hasonló, nem hazudtak, csak nem mondtak eol mindent...

Guest
Hát ez egy igen "érdekes" rész volt...
2XP
Az igazság elhallgatása is hazugság 😉

Kori
Véleményekbõl itélve nem volt valami nagy rész, sajna vagy nem sajna, lemaradtam.

Tuvok
Ha ez így egy tovább, én se fogom csodálni...

Punker
kezdem érteni miért bukott meg ez a sorozat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Dehogynem, azt mondták nincs ott semmi, ami az andoriaiakat érdekelheti.

helyes megoldás: andorriaiak maradnak, és a többiek utasítást kérnek a Földrõl

a vulkániak a Föld stratégiai szövetségesei, akik megosztják velük az ismereteiket (csillagtérképek, ismeretek más fajokról, stb.)
egy vulkáni - hadászatilag fontos - bázis elárulása minimum barátságtalan lépés, amit semmiképpen sem szabad olyan elvek szerint végiggondolni hogy igazság, meg becsület

T'pol nak szintén utasításokat kellett volna kérnie a vulkáni anyabolygótól - de ezt maximálisan nem értem a sorozatban, egy ilyen felfedezõakció iszonyat szoros földi irányítás alatt lenne, földi utasítás nélkül nem is finghatnának, lásd a jelenlegi ürmissziók

Eye-scream
Nem hazudtak, nem mondták, hogy nincsen...

Eye-scream
Mért?

ja, és azonnal hadbiróság elé állítanám hazaárulásért

Tuvok
Bazzeg TÁVÉRZÉKELÕ egy õsi vulkáni kolostorban ? 😄

hát ez baszott nagy faszság volt, idiota ez a kapitány, még nagyobb hülye mint janeway volt az elveivel
ez teljességgel életidegen, unrealisztikus hozzáállás, ami ráadásul nem veszi figyelembe a Föld stratégiai érdekeit sem

Tuvok
Nameg hogy tudtak ezek hazudni ? Ezek nem is vulkániak voltak !

Eye-scream
Bazzeg LÓSZOBOR egy õsi vulkáni kolostorban?

Tuvok
Igen.