11588
-
Cat #4409 azt énis néznék párat -
#4408 én egy TOS-t néznék meg, jópár éve nem láttam belőle, akkor is a SAT1-en németkínaiul :)) -
#4407 Kérem vissza a Voyagert, ezek szar részek, már láttamis őket -
#4406 jó hülye rész volt mindkettö :D -
#4405 2 főgépésszel ..? :)) -
#4404 ehh... Most az egyszer lehetett pajzson keresztül is transzportálni?! -
#4403 De :D:D:D -
#4402 ez hülyeség volt, Scotty azt kérdezte, hogy maga Kirk szedte-e elő a hajót, de Kirk meghalt az Enterprise-B első útján és Scotty is ott volt akkor, nem ????? -
#4401 Hehe, ittvan Skotty :) -
#4400 hmm... ték -
#4399 Hehe, dzsénvéj zászlós :D:D:D -
#4398 Mondtam én, hogy nem? -
Cat #4397 attol még idióta ;> -
#4396 Azért a vojádzsert egész jól felderítette, hogy hol van, vagy mi :) -
Cat #4395 bárkli nemtom mit keres a sorozatban, egy ilyen hebegő habogo faszitol agybajt kapnék
mi van ha épp lőnek, ő meg bármilyen jó szakértő, nem képes elmondani mit akar, vagy mit kell csinálni? egyszerüen nem oda való -
_Vegeta_ #4394 Már leesett kosz. :) -
#4393 micsodamicsoda? -
_Vegeta_ #4392 Ezimiez? jaaa
Faszom.. ma szombat van váááá, lemaradtam a tngrol. basszus hogylehetekilyenhulye. -
#4391 Data meg az 500 évvel azelőtti elpusztulása az energiát csapoló lényekkel.
Utána egy hajóhoz mennek, amivel megszakadt a kapcsolat két nap között áramló plazmában. Aztán Bárkli hadnagy transzporter frásza segítségével megtalálnak négy embert az eltűnt hajó legénységéből -
#4390 meló :( -
#4389 na mi volt ma? -
#4388 hagytak ki évadot? -
#4387 Mondám, hogy elbaszott részek, elbaszott forgatókönyvében írt elbaszott szereppel még klintísztvúd sem menne semmire vazeg ! :DDD -
Cat #4386 igen, a triók jok voltak, és abban is van valami hogy a szerep van kissé elbaszva
archernek kell megtalálnia a kir'sharat, neki kell legyőznie a gyerekkora óta párbajozó kékbőrűt, neki kell kitermelnie az antivirust a klingonok betegségére... és erre azt mondja a rendszer hangja, hogy nem szuperhős
idegesítő az is, hogy ha van valami szuperhalálos, szuperveszélyes feladat, mindenki ugrál hogy elvállalja, és még kis áthuzodó probléma sincs belőle -
Garfield #4385 Maga a sztori tényleg jó, csak Archer viselkedése a kissé idegesítő. -
#4384 nekem nagyon bejöttek az utobbi részek, vulkanis 3rész romulanos 3rész meg ez a klingonos sem volt rossz.
persze igy egybe megnézve a részeket, mert a folytatjuk nagyon tud idegesiteni :D -
Cat #4383 én is 4 nap alatt néztem meg 4x7től 4x16ig -
Garfield #4382 Nem feltétlen a szerep a rossz.
Én egyben nyomtam le a a 4 season-t a 4x04-05 környékén és egyertélműen változtattak a kapitány jellemén a 4. sorozatban. Addig végig a jófej parancsnok volt, aki csak a legvégső esetben torkollja le a beosztottjait, a 4. sorozatban viszont kemény, konok, önfejű embert csináltak belőle. Ez szerintem is sokat rontott a 4. sorozat színvonalán. -
Cat #4381 szerintem pont hogy a zindik voltak jók, és nekem a 4ikre már elegem van archer grimaszaiból :) -
#4380 archer rendben van, ez a 4. szezon nagyon üt. attol a xindis évadtol eltekintve végülis az összes szezon jó volt :D -
#4379 valakinek el kell vinnie a balhét :) -
Cat #4378 Naigen, de miért csak a kapitánnyal van bajom? phlox egyszerüen szuper, trip marhajól adja a texasi egyszerü embert, a vulkáni csaj is nagyon rendben van, reed fegyvermester meg tökéletes katonacsaládbeli ivadék
meg ott van a fordítócsaj, arról se irnék egy rossz szót se
egyedül a kapitány lóg ki a sorbol -
#4377 Vazeg egy szar forgatókönyvből nem lehet jó szerepet eljátszani. Amúgy pedig Scott Bakula nagyon faja színész és egy teljesen másfajta kapitánytípust személyesít meg a sorozatban, mint amit eddig megszokhattunk. Ez reális is, itt még ők nem szuperemberek, nincs nagy flottájuk és nem állnak az erkölcsi és morális csúcsok legamagasabbikán. Itt ők a lowtech kezdők, a barbárok, a senkik, a bénák, akiket mindenki össze-vissza toszogat.
A lényeg, hogy szemmel kísérhetjük a fejlődést, ahogy lassacskán felnőnek a feladathoz, ezzel előre vetítve a jövendő sorozatokat. Azaz most már nem, mert meghalt... :((( -
_Vegeta_ #4376 Na igen.. kicsit morcosan viselkedett. :) -
Cat #4375 a 4x10ben lettem nagyon ideges rá, nagyon béna volt ahogy keresztülerőltette, hogy végigcsinálják a transzporterkisérletet -
_Vegeta_ #4374 Nekem szimpatikus az archer pajtas, viszont en az egesz sorozatot eroltetettnek erzem, pedig teccik... -
Cat #4373 nemrég kezdtem el nzni a 4ik sorozat közepét, és azt kell mondjam, hogy archernek nagy szerepe van abban, hogy a sorozat nézettsége olyan amilyen
szerintem nem jó kapitány, túljátsza a szerepét, erőltetett
mondjuk ebben a véleményemben benne van az is, hogy picard, janeway szinvonalához nehéz felérni -
#4372 -
_Vegeta_ #4371 Veletlenul rosszul vagtam le a hajam es most tok ugy nez ki mintha vulkani lennek, nagyon cifra. :)
Bocs, ez nem eppen kozerdeku kozlemeny, de nagyon meglepodtem. :) -
Cat #4370 a 4ik sorozattal végetér az enterprise