11588
  • Cat #4409
    azt énis néznék párat
  • Tuvok #4408
    én egy TOS-t néznék meg, jópár éve nem láttam belőle, akkor is a SAT1-en németkínaiul :))
  • H4lÁl0SZTÓ #4407
    Kérem vissza a Voyagert, ezek szar részek, már láttamis őket
  • Laalee
    jó hülye rész volt mindkettö :D
  • Tuvok #4405
    2 főgépésszel ..? :))
  • RelakSfromhome
    ehh... Most az egyszer lehetett pajzson keresztül is transzportálni?!
  • RelakSfromhome
    De :D:D:D
  • Tuvok #4402
    ez hülyeség volt, Scotty azt kérdezte, hogy maga Kirk szedte-e elő a hajót, de Kirk meghalt az Enterprise-B első útján és Scotty is ott volt akkor, nem ?????
  • RelakSfromhome
    Hehe, ittvan Skotty :)
  • RelakSfromhome
    hmm... ték
  • RelakSfromhome
    Hehe, dzsénvéj zászlós :D:D:D
  • RelakSfromhome
    Mondtam én, hogy nem?
  • Cat #4397
    attol még idióta ;>
  • RelakSfromhome
    Azért a vojádzsert egész jól felderítette, hogy hol van, vagy mi :)
  • Cat #4395
    bárkli nemtom mit keres a sorozatban, egy ilyen hebegő habogo faszitol agybajt kapnék
    mi van ha épp lőnek, ő meg bármilyen jó szakértő, nem képes elmondani mit akar, vagy mit kell csinálni? egyszerüen nem oda való
  • _Vegeta_
    Már leesett kosz. :)
  • RelakSfromhome
    micsodamicsoda?
  • _Vegeta_
    Ezimiez? jaaa
    Faszom.. ma szombat van váááá, lemaradtam a tngrol. basszus hogylehetekilyenhulye.
  • RelakSfromhome
    Data meg az 500 évvel azelőtti elpusztulása az energiát csapoló lényekkel.

Utána egy hajóhoz mennek, amivel megszakadt a kapcsolat két nap között áramló plazmában. Aztán Bárkli hadnagy transzporter frásza segítségével megtalálnak négy embert az eltűnt hajó legénységéből
  • Tuvok #4390
    meló :(
  • Punkerwork
    na mi volt ma?
  • RelakSfromhome
    hagytak ki évadot?
  • Sir Quno Jedi
    Mondám, hogy elbaszott részek, elbaszott forgatókönyvében írt elbaszott szereppel még klintísztvúd sem menne semmire vazeg ! :DDD
  • Cat #4386
    igen, a triók jok voltak, és abban is van valami hogy a szerep van kissé elbaszva
    archernek kell megtalálnia a kir'sharat, neki kell legyőznie a gyerekkora óta párbajozó kékbőrűt, neki kell kitermelnie az antivirust a klingonok betegségére... és erre azt mondja a rendszer hangja, hogy nem szuperhős

idegesítő az is, hogy ha van valami szuperhalálos, szuperveszélyes feladat, mindenki ugrál hogy elvállalja, és még kis áthuzodó probléma sincs belőle
  • Garfield
    Maga a sztori tényleg jó, csak Archer viselkedése a kissé idegesítő.
  • Laalee
    nekem nagyon bejöttek az utobbi részek, vulkanis 3rész romulanos 3rész meg ez a klingonos sem volt rossz.

persze igy egybe megnézve a részeket, mert a folytatjuk nagyon tud idegesiteni :D
  • Cat #4383
    én is 4 nap alatt néztem meg 4x7től 4x16ig
  • Garfield
    Nem feltétlen a szerep a rossz.

Én egyben nyomtam le a a 4 season-t a 4x04-05 környékén és egyertélműen változtattak a kapitány jellemén a 4. sorozatban. Addig végig a jófej parancsnok volt, aki csak a legvégső esetben torkollja le a beosztottjait, a 4. sorozatban viszont kemény, konok, önfejű embert csináltak belőle. Ez szerintem is sokat rontott a 4. sorozat színvonalán.
  • Cat #4381
    szerintem pont hogy a zindik voltak jók, és nekem a 4ikre már elegem van archer grimaszaiból :)
  • Laalee
    archer rendben van, ez a 4. szezon nagyon üt. attol a xindis évadtol eltekintve végülis az összes szezon jó volt :D
  • Punkerwork
    valakinek el kell vinnie a balhét :)
  • Cat #4378
    Naigen, de miért csak a kapitánnyal van bajom? phlox egyszerüen szuper, trip marhajól adja a texasi egyszerü embert, a vulkáni csaj is nagyon rendben van, reed fegyvermester meg tökéletes katonacsaládbeli ivadék
    meg ott van a fordítócsaj, arról se irnék egy rossz szót se

egyedül a kapitány lóg ki a sorbol
  • Sir Quno Jedi
    Vazeg egy szar forgatókönyvből nem lehet jó szerepet eljátszani. Amúgy pedig Scott Bakula nagyon faja színész és egy teljesen másfajta kapitánytípust személyesít meg a sorozatban, mint amit eddig megszokhattunk. Ez reális is, itt még ők nem szuperemberek, nincs nagy flottájuk és nem állnak az erkölcsi és morális csúcsok legamagasabbikán. Itt ők a lowtech kezdők, a barbárok, a senkik, a bénák, akiket mindenki össze-vissza toszogat.

A lényeg, hogy szemmel kísérhetjük a fejlődést, ahogy lassacskán felnőnek a feladathoz, ezzel előre vetítve a jövendő sorozatokat. Azaz most már nem, mert meghalt... :(((
  • _Vegeta_
    Na igen.. kicsit morcosan viselkedett. :)
  • Cat #4375
    a 4x10ben lettem nagyon ideges rá, nagyon béna volt ahogy keresztülerőltette, hogy végigcsinálják a transzporterkisérletet
  • _Vegeta_
    Nekem szimpatikus az archer pajtas, viszont en az egesz sorozatot eroltetettnek erzem, pedig teccik...
  • Cat #4373
    nemrég kezdtem el nzni a 4ik sorozat közepét, és azt kell mondjam, hogy archernek nagy szerepe van abban, hogy a sorozat nézettsége olyan amilyen
    szerintem nem jó kapitány, túljátsza a szerepét, erőltetett
    mondjuk ebben a véleményemben benne van az is, hogy picard, janeway szinvonalához nehéz felérni
  • Tuvok #4372
  • _Vegeta_
    Veletlenul rosszul vagtam le a hajam es most tok ugy nez ki mintha vulkani lennek, nagyon cifra. :)

Bocs, ez nem eppen kozerdeku kozlemeny, de nagyon meglepodtem. :)
  • Cat #4370
    a 4ik sorozattal végetér az enterprise