Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ha ez lenne a legnagyobb baromság az st részekben az lenne az igazi.
de amikor az ürben bejelentik hogy robbantani fognak és hangos lesz azon kifeküdtem :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
röhejes 1: egy teljesen új, idegen hajó, és nem tájékoztatják róla kapásból a Földet
röhejes 2: annyira nyilvánvalóan csak azért nem térnek haza, hogy a sorozatnak ne legyen egy unalmas szakasza se, és az enterprise tovább bolyonghasson az ürben... a nukleáris tengeralattjárokon, és a repülõgéphordozokon is félévente cserélik az embereket, egy ilyen próbaürhajó próbaküldetésén méginkább igy lenne, nem engednének ilyen barmolást amit ezek csinálnak
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
megment egy Klingont .....DDDDD
Carter doktor is helyet kaphatna benne ,
De tényleg lehetne valami Voyager folytatás, de ki lenne a fõellenség ?
Mert hát ugye a Borgot nullára tette a Janeway kapitány.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

A viasat kezdhette volna a sorozatokat ezzel a mostani résszel, utána TNG, DS9 és Voyager.
Új sorozat nem lesz?????????????????????
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ezennel követeljük Kirk kapitány visszatérését, mert az volt a legkirályabb.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
meg a focim zeneje sem illeszkedik a tobbihez
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy vajon ebben a temporális háborúban van valami koncepció is?