11588
-
#4449 htx -
#4448 de nem úgy lett -
#4447 Storno, sztem csak a ték miatt szóltál be :))) -
#4446 Miért, szerinted itt miről kéne dumálni, Trekről, vagy mi? :D -
#4445 It iz :)
"A 6' 6" forward, Barkley entered the NBA in 1984, signing with the Philadelphia 76ers. From 1992 to 1996 he played with the Phoenix Suns, and then was a member of the Houston Rockets until his mid-season retirement in December of 1999."
Nekem a Bulls-Suns döntőből rémlik igazán :) -
#4444 gyanitom az nba.com on hamarabb megtaláljátok a választ :D -
#4443 kösz :)
Sixers-es is volt, nem ? -
#4442 bingó, a Houston Rocketsben tényleg játszott, és onnan is vonult vissza. Amúgy még a Phoenix Sunsban is nyomta előtte. -
#4441 Barclay szerintem pár százerer amcsi állapolgár :P
mivel általános suli óta nem foglalkoztam NBA-vel, így azóta visszavonulhatott :)
akkor is valami sötétkék mezből rémlik, rockets esetleg ? f*szomsetuggya má :) -
#4440 Barclay az egy hitelkártya, Barkley pedig egyrészt már rég visszavonult, másrészt sosem játszott a Minnesotában. -
#4439 akkor majd nézz meg egyet, hogy tudd mi van benne
a bazinagy négeren kívül -
Cat #4438 a szupercsapatból hál istennek egy részt se láttam, azt tudom hogy vmi bazinagy autókat építenek mindig benne a végén, és van benne egy bazinagy néger is
de sztm ez is sok -
#4437 Barkley egy NBA-s kosaras, asszem a Minnesota-ban, Barclay a gyagyás hadnagy a Trek-ből, Murdock pedig a gyagyás a Szuper Csapatból . -
#4436 A szupercsapat-ból (The A-Team) a hangyás pilóta :) -
Cat #4435 az ki? -
#4434 Barkley-ról nekem mindig Murdock villan be, sazl még jó, hogy nem komoly karakter :D -
#4433 itt Szegeden fogható -
#4432 axn.hu :D
nemtudok más szolgáltatót a fiberneten kivül akik sugározzák -
Cat #4431 hm? azthittem amerikai adó mint a UPN :D
elvégre azt is nézzük -
#4430 esetleg az ország 99%ában nem foghato... -
#4429 vagy csak elfelejtettük :P -
#4428 én rögtön szóltam, mikor elkezdték ott adni, de úgylátszik nem vette észre senki #4321 -
#4427 Basszus, AXN-t kell nézni?! :D -
#4426 rég volt, tán igaz sem volt... -
Cat #4425 én ugy emlékszem, hogy azt egy sérült borg felderítő gömbre áttranszportálva lopták el, és jópárévvel előrébb jöttek
a transztértekercsek kiégtek, elhasználódtak, és a föderáció semmit nem tud a transztértechnológiáról - csupán az eszközt használták, de hogy az miből van azt nem tudják -
#4424 Biztos. Nem vettem rendesen annak a résznek a tartalmát, mert a végéig meg voltam győződve, hogy csak valaki álmodozik... -
#4423 ez annyira szar, hogy már jó :D -
#4422 Mer nekik az technológialiag olyan magas volt, mint kacsának az eperfa. Úgy jártak mint a szőke nő, meg az otto motor... :DDD -
#4421 Én azt nem értem, hogy egyszer volt egy egyszer használatos alagútnyitó gépük. Miután kijöttek a másik oldalon, miért nem cserélték ki a tönkrement cuccokat, és jöttek tovább? -
Cat #4420 p://www.enterpriseflashed.com/
ez kurvajo :) főleg a reed lett kiváló -
Cat #4419 megnyugodtam, ezek ellen az ellenfelek ellen a felturbozott voyager szart se ér :) -
Cat #4418 az uj hid -
Cat #4417 The Voyager is equipped with a Borg Transwarp drive. The drive system is located on the top of the battlesection with the transwarp core in the upper decks of the engine room.
haha -
Cat #4416 http://vv8.jetc.org/vvs8/archive.html
érdemes elolvasni a virtuális 8ik és 9ik sorozat címeit, illetve a képeken lévő pársoros tartalmat
magukat a tartalmakat kicsit hosszu lenne, abba nem vágok bele -
#4415 Bárkli valóban azért vicces, mert az alapvető pszichológiai szűrő teszteken sem menne, már azkadémiai felvételen (ahol a legjobbak legjobbjai sem juthatnak be olykor), akkor meg hogy a rákba kerül egy ilyen csóka a flottába ?! Az ilyet bedugják egy ingerszegény laborba, magányosan dolgozni, azt haller ! (mindamellet, hogy én kedvelem Bárklit, mint karaktert) ! -
#4414 Még a dimenzió sem biztos, hogy korrekt ! -
#4413 sajna :/ -
#4412 ilyen igényekkel rossz országba születtél ;) -
_Vegeta_ #4411 nokomment -
#4410 Én meg szeretném, ha MINDEN Startreket levetítenének, EGYMÁS UTÁN, ÉS AZ ÖSSZES RÉSZT, KIHAGYOGATÁSOK, KAVARÁSOK, nélkül :D