Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mér nem töltöd le, én ma lefeküdtem délutáni szundikálásra, felébredtem 17:30kor, és akkor már nem is nézem meg a felét, hanem letöltöm, holnap hajnal 5 körül már neten lesz

Punker
ma se láttam :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Eye-scream
Ja a legelejét nem láttam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Kori
szerintem is elég jó rész

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tuvok
említették ezek az idegenek, hogy meglátogatták õket a ferengik

Eye-scream
Nekem tetszik ez a rész, bírom a dokit:)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
öööö hol?

Tuvok
khm, khm, ferengik

Kori
Ja hát vannak hibák bõven!!!

Laalee
lol :D

ha ez lenne a legnagyobb baromság az st részekben az lenne az igazi.

de amikor az ürben bejelentik hogy robbantani fognak és hangos lesz azon kifeküdtem :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

megnéztem a tegnapi részt
röhejes 1: egy teljesen új, idegen hajó, és nem tájékoztatják róla kapásból a Földet
röhejes 2: annyira nyilvánvalóan csak azért nem térnek haza, hogy a sorozatnak ne legyen egy unalmas szakasza se, és az enterprise tovább bolyonghasson az ürben... a nukleáris tengeralattjárokon, és a repülõgéphordozokon is félévente cserélik az embereket, egy ilyen próbaürhajó próbaküldetésén méginkább igy lenne, nem engednének ilyen barmolást amit ezek csinálnak

Tuvok
Majdcsak kikupálódik a hajó. :)

RelakSfromhome
Mármint a hegynek :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Aztakurva, hogy odapörköltek :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
Talán...az nem sokat jelent, hogy nekem tetszett.

na ja

Kori
Ez egy átlagos közepes szintû sorozat

Kori
8472

Guest
Hmmm, csak fél szemmel néztem, akkor ezek szerint megérte volna rá odafigyelni?
Tuvok
Na ez a rész nekem tetszett, csak nemtom miért kell állandóan olyan idegeneket beletenni, amikrõl az életben nem hallunk többet. Így már tényleg olyan érzésem van, hogy minden bolygón él egy szubtérképes faj.

Punker
lol mik ezek a gagyi enemy-k? nem láttam a film elejét

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tuvok
basszus, ez már megint milyen faj...

fõellenségnek a 8472es fajt akarják majd

de van egy ilyen sorozat, régen ment az rtl klubbon, és egy ûrkórházról szolt, nem emlékszema címére ponotsan:(

LittleL
Az jó lenne, Sova doktor meg Green doktor
megment egy Klingont .....DDDDD

Carter doktor is helyet kaphatna benne ,

De tényleg lehetne valami Voyager folytatás, de ki lenne a fõellenség ?
Mert hát ugye a Borgot nullára tette a Janeway kapitány.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
Nekem is.
Nehéz lenne letagadni. :)

Tuvok

:DDDDDDDD

Punker

Lol,kórház a kvadráns szélén :D

lehet nemtom, régi info, még úgy 2000 tájékáról

Guest
Ezek azt hiszem az Enterprise alternatívái voltak...
vhol olvastam, hgoy vagy egy szerelõ brigádról,egy akadémiaia osztályról, vagy egy korházról akartak csinálni egy sorozatot

Punker
ja az jó lenne

jah vmi voyager utáni

Kori
Az a baj ha a régi filmeket nézed, technikailag látványba nagyon gyengék, igaz ez az értéküket nem rontja, de az ujabb részek azért nézhetõbbek. Az újaknak a sztoriai kicsit gyengébbek.
A viasat kezdhette volna a sorozatokat ezzel a mostani résszel, utána TNG, DS9 és Voyager.
Új sorozat nem lesz?????????????????????

sztem a filmek voltak a legjobbak

ez télleg, a ds9 a 3madik évadtól lett jó

KG21
Nekem is Voyager, de a DS9 is jó lett a végére, csak az eljén volt lapos. A TNG dögunalom volt, azt nem is néztem rendszeresen. Ez az új meg egyelõre borzalmas:(

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

nekem a ds9

Kori
Nekem a Voyager volt az ász!

LittleL
azért is nem olyan sikeres amerikában.

Ezennel követeljük Kirk kapitány visszatérését, mert az volt a legkirályabb.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kori
Hát nem Voyager az biztos!!!

Mike at home
Ez a mostani sorozat egy krumpli

meg a focim zeneje sem illeszkedik a tobbihez

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

2XP
"Kicsit" génmanipulált volt, ki tudja mit építettek bele...

KG21
szét kellett volna robbannia cafatokra...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

lesz ismtélés?

RelakSfromhome
Én ott akartam idegbajt kapni, mikor majdnem irányította is magát egy svarcis bemozdulással

Guest
Miért ne zuhanna? Nincs semmi, ami lefékezné... :)

Amúgy vajon ebben a temporális háborúban van valami koncepció is?
Azért jó rész volt ez,bár az ahogy az ûrbe kiérve ugyanugy zuhan tovább egy kicsit odabasz :D