11588
-
Micsu #10905 elő kellett volna húzni a jövő kártyát Picardékkal, mellé egy kis Borg és kész is a mestermű egy normális rendezővel nem ezzel a bohóccal
-
Renegade #10904 hohó G'Kar dühös :) -
Hát, ez így eléggé érdekes. nekem olyannak tűnik, mint a 9. film, csak 2015-ös stílusban. De azért mindenképpen meglessük moziban. -
#10902 Vagyis magyarul egy új ENT lenne az igazi. ;) -
#10901 szerintem meg pont hogy el akarnak majd szakadni, hogy azt mesélhessék el, amit akarnak, megkötések nélkül... -
#10900 csak a voyager utánni időket folytassák, de ne 100 évvel utánna, és igy mehet bele picard, janeway, vagy bárki más, akár öregen is, hisz ki bánja (mármint kisebb cameokig)
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.11.02. 20:26:22 -
#10899 szar a banner, hol az új kapitány -
karajjj #10898 a .com-on is fent van már -
#10897 A New STAR TREK TV Series Is Officially In Development At CBS -
Micsu #10896 van már szerkesztés gomb -
#10894 link
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.08.31. 15:38:33 -
#10893 Ahhoz képest, hogy egy het kint a Star Trek: Renegades, meglepő a csönd.
Bár annyira nem lepődök meg, komolyan mondom egy rossz viccnél aligha tekinthető többnek... És ha ezt pilotnak szánták, hát azt hiszem minden esély elröppent, hogy új ST sorozatot indítson bárki is. Egy laikus csatorna-runner megnézi, és utána élből átlapoz mindent, ami Star Trek-el kezdődik... -
#10892 Dokin a sapesz nagyon állat :D -
#10891 én se ismerem a csíkós pólóst, de tuzti a szemüveges PArris, mert az hasonlít rá. szerintem valamelyik írok/producer/rendező lehet akit nem szoktunk látni :D
a fekete hajú meg Belana :D -
#10890 Pár embert nem ismerek fel. A felső sor második (Neelix és Tuvok között) kicsodát játszott? Ő lenne Tom Paris? De akkor ki térdel Janeway előtt? -
#10889 -
#10888 Igen, ez volt a következő gondolatom, amikor leírtam a hozzászólást, de nekem ez a terrorista téma annyira azonosulhatatlan mindkét oldalról, hogy el nem tudom mondani. A fantáziámat sem mozgatja meg. Az Archeres Enterprise sorozatot viszont úgy tudtam végignézni, hogy egy pillanatig nem unatkoztam alatta, mondjuk már abban is fellelhető volt ez a vonal.. ugye szeptember 11 után.. azóta egyre durvul a helyzet :/ -
#10887 Star Trek Beyond lehet az új film címe. És Idris Elba is csatlakozott a filmhez. Szerintem ő lesz a rosszfiú... -
Banderas1990 #10886 Véleményem szerint a könyvekre és a filmekre (a sci-fi esetén meg kifejezetten) egyébként is jellemző, hogy az éppen aktuális politikai, tudományos, etikai, vallási stb. problémákkal foglalkozik, vagy szemezget azokból.
Ha pl. a Star Trek-et nézzük A nem ismert tartomány majdnem egy az egyben az akkori politikai helyzetet másolta: A felrobbant Praxis bolygó, mint Csernobil, valamint a válságba került Klingon Birodalom, mint az összeomló Szovjetunió, amelynek a Föderációnak, vagyis a nyugatnak kell segítő kezet nyújtania és kibékülnie egymással a két félnek.
Remek meglátás, hogy az új Star Trek film erősen foglalkozik a terrorizmus témájával, érdekes párhuzamot állítva az USA által támogatott, szabadságharcosokból lett terroristák és a Föderáció által támogatott, de szintén magát önállósító ügynök között. -
#10885 "A Paramount stúdió tévésorozat tervez a Galaxy Quest-ből (itthon: Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés), a pilotot a film írója, Robert Gordon írná, és a rendező, Dean Parisot is visszatérne executive producerként. Gondolom a sorozat is arról szólna, amiről a film, vagyis egy rég elkaszált, de kultikus scifisorozat szereplőiről, akiket egy idegen űrhajóra sugároznak, hogy segítsenek megmenteni egy földönkívüli fajt." -
#10884 Szerintem ez jogos kritika. Ha megnézed a Batman rebootokat, ott kb. ugyanez a történet, gonosz terrorista vs. hős. A világ jelenlegi problémáit ültették filmre. Baromi unalmas. -
#10883 Na neeeeeeeeeeeeeeee! :(((
R.I.P. -
#10882 Nyugodjék békében.
-
#10881 :(( -
#10880 :(
Utolsó szerepe
Sötétségben - Star Trek
Spock Prime -
#10879 Meghalt Leonard Nimoy
Gondolom, rá lehet mondani, hogy 'Lived long, and prospered' -
#10878 need -
Renegade #10877 -
Zero001 #10876 Rossz vége, amit megfogtál.
Amcsik nagy arccal odamennek, elpicsázzák őket, fület farkat behúzva menekülnek. Az ellenség jobban ismeri a terepet, jobban alkalmazkodik hozzá, és gerillaháborút folytat. Nem lehet konvencionális háborúban legyőzni, tömegpusztító fegyvert kell bevetni (jó, oké, agent orange meg a napalm még éppen wmd kategória alatt van, de akkor is), és még az sem elég.
Azért nem 1-1 megfeleltetés, minden résztvevő harcoló féllel meg a háború minden aspektusával.Úgy Alien filmnek lenne fos. -
Renegade #10875 gondolkodtam ezen az Aliens dolgon, kicsit sértő a vietnámiakkal szemben.
Azért elég meredek: icipici gonosz cég tényező (?lobbi?) + hős katonák + még hősiesebb civil vs gonosz agyatlan gyerekgyilkos tömeg
figyelembe véve, hogy nácikat (szovjeteket azért nem sikerült utolérni) megszégyenítő civil darálást hajtott végre egy offenzív, agresszív USA politika, nos úgy meg külön vicces. -
Zero001 #10874 Ó, csak nem belegázoltam a kis érzékeny lelkecskédbe, konteóhívőkém? Lol. -
#10873 lol -
#10872 érdekes, te ugyanezt az érzést váltod ki belőlem minden megnyilvánulásoddal -
Zero001 #10871 Neelixet más is rühellte annyira mint én? Körülbelül az első feltűnésétől fogva azt vártam, hogy mikor szúrja hátba Janewayt, és lép le a szajréval... Olyan szinten nem vette be a gyomrom a túl szívélyes, túl barátságos, túl kedélyes, túl bensőséges jellemét, hogy az nálam beindította a védekező reflexeket, és kerestem a hátsó szándékot folyton. Még azután is, mikor tudatosítottam magamban, hogy az a kis patkány bizony állandó szereplő lesz, és nulla az esélye annak, amire számítok...
Aztán valamikor a sorozat vége felé volt egy epizód, ahol _látszólag_ elárulta a hajót, akkor már dörzsöltem a tenyerem, hogy na végre, kibújik a szög a zsákból, de aztán kiderült, hogy mégsem.
Mindenesetre elismerésem a készítőknek, hogy sikerült egy ilyen szinten ellenszenves karaktert kihozniuk nettó _pozitív_ jellemvonásokból. :)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.02.09. 18:08:19 -
#10870 nem nem, egy aszteroida volt nem bolygó -
#10869 jah tényleg, az utolsó boylgó ahol megáltak ott tele volt a fajtársaival és ott maradt. hmm... :D -
#10868 Neelix nem is jutott el a Földre. :P -
#10867 star trek 3 története:
Neelixnek kurva szar a Földön, börtönbe csukják, nem jó neki itt, stb stb... és nagyon megharagszik Janewayre ezért visszautazik az időbe, hogy megölje a nagyapját, csak ugye Kirkék meg a két Spock jól nem hagyja ezt. és közbe pár dolog kiderül mi is történt a Voyager, illetve nemezis után mégha csak elbeszélésbe is -
#10866 :DDDDDDd ez tényleg szar -